NABÍZÍM Ovladač studiových monitorů Palmer Monicon

Před 1 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Ovladač monitorů, dva XLR/TRS dovnitř, dva ven, tlumí to, ztišuje to, shrnuje d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč

Podobné inzeráty

NABÍZÍM Palmer Pedalbay 40 Pedalboard
Před 3 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Prodám zánovní pedalboard na všechny dostupné efektové krabičky. Plně nastavitelná středová konstrukce, výška a úhel naklonění. Napájecí příslušenství může být uchyceno ve spodní čás... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 400
 Kč
NABÍZÍM Palmer Monicon PMC1 - pasivní monitor kontroler
Před 6 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Pasivní monitor kontroler, drobné oděrky. 100% funkční. Robust, metal housing Real wood edges x jack/XLR combo input 1 x 3.5 mm Stereo-j... (více v detailu)
Jihočeský kraj
800
 Kč
NABÍZÍM zdroj Carl Martin Pro Power V1 9V 12V do pedalboardu
Před 5 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Zdar! Mám tady starší, ale skvělý zdroj pro 9 a 12 V pedály old school typu s nižším odběrem proudu. Mně vykonově nestačí kvůli plethore x5, která žere 600mA, ale pro běžné krabice stačí. Jsou k němu lišty, kabely vč. napajecího a zálož... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Playstation 4 (500GB) + 2x ovladač + 10 her
Před 9 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Uprgrade: snižuji cenu na 3200kč Dobrý den Prodám svůj playstation 4 v zachovalém a funkčním stavu. Pamět 500GB Dva ovladače V černé barvě Devět her včetně krytů Jedna hra bez krytu viz. Foto Dva nabíjecí kabely k ovladačům HDMI kabel Napájecí kabel do zásuvky Origo krabice. Stáří playstationu je dva půl roku Již po záruce Nehučí a ani se nepřehřívají. Mechanika je také plně funkčn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 800
 Kč
NABÍZÍM M-Audio StudioPro 4
Před 11 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Nabízím k prodeji studiové reproduktory M-Audio StudioPro 4. Používané, ale v perfektním stavu. Cena je za oba dva reproduktory, napájecí kab... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 600
 Kč
NABÍZÍM Behringer Truth 3.5 Aktívne štúdiové monitory
Před 11 dny - HUDEBNIBAZAR
Predávam za zvýhodnenú cenu, pretože ľavý monitor trošku cvendží pri veľmi špecifickej basovej frekvancií. Osobne sa mi to stalo len pri nahrávaní basgitary aj to len niekedy. Pri ... (více v detailu)
1 755
 Kč
NABÍZÍM Joe Gore FILTH FUZZ
Před 39 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Ač nerad, nabízím k prodeji tento náramně povedený a patřičně špinavý a nestydatý fuzz pedál od amerického butikového tvůrce Joe Gore, který krom toho, že je uznávaným kytaristou (PJ Harvey, Tom Waits, Les Claypool, Tracy Chapman a další), je taktéž velmi nadaným tvůrcem kytarových efektů se zaměřením na svérázná zkreslení typu fuzz. FILTH FUZZ má sice jen čtyři ovládací prvky, zato je plný skvělých, nepředvídatelných a vysoce použitelných fuzzových příchutí. Ovladače drive a level dělají to, co byste očekávali. Ale na rozdíl od mnoha ovladačů drive fuzzů zní tento skvěle v celém svém rozsahu. Extrémní nastavení... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 750
 Kč
NABÍZÍM Electro-Harmonix White Finger FET compressor – for sale
Před 39 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
This collectable Electro-Harmonix compressor add pixie dust to any guitar pedalboard. And it’s an essential for any bass player. An optical compressor, with a wide range of uses – from a gentle squeeze to full on hard limiting. It has two outs, which mean you can do live parallel (New York) compression. The White Finger features multiple FETs, not unlike an 1176. Sturdy build, and cool design. See the demo, but the guy doesn’t really do it justice. https://www.ehx.com/products/white-finger/ * True Bypass * LED optocoupler for a faster attack * Lamp optocoupler for softer release * Sensitivity knob for control of how the compression will be hit * Power supply included * Dimensions in mm: 146 (w) x 121 (l) x 64 (h) Collection in Prague or shipping within Czech republic if yo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 650
 Kč
NABÍZÍM Genz Benz Full Stack
Před 43 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám sestavu zesilovač GBE750 + bedna GB810T-XB3. Profesionální, maximálně spolehlivý aparát made in USA na velká pódia. Nejlepší 8x10 bedna co kdy kdo vyrobil. Hrál jsem snad na všechny 8x10 konkurenty kromě 8x10 Edenu a opravdu nemám důvod si vymýšlet. Díky obřímu dopředu směřujícím basreflexu neuvěřitelný tlak zvuku, na velkých pódiích nedocenitelný. I při relativně nízkých hlasitostech se slyšíte vždy a všude, ale samozřejmě umí hrát i sakra nahlas při zachování čistoty a srozumitelnosti. Hmotn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
29 000
 Kč
NABÍZÍM EMG - 89R
Před 45 dny - HUDEBNIBAZAR
Predám EMG - 89R . Ku kobylke. Tri cievky, humbucker + singel, rozopínanie potenciometrom Volume. Prechádzam na pasív, keďže, mám na gitke dva singl... (více v detailu)
1 512
 Kč
NABÍZÍM 10" Pasivní reproduktory 200W RMS
Před 54 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám dva kusy nových 10" pasivních reproduktorů 200W RMS. Cena za oba kusy je 4500,- Kč
Moravskoslezský kraj
4 500
 Kč
NABÍZÍM Behringer RD-6-BB
Před 64 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Klasický bicí automat, v podstatě jen vyzkoušený. Včetně napájecího adaptéru, návodu a krabice... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
NABÍZÍM DOD Looking Glass
Před 64 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Dobrý den, nabízím tento transparentní JFETový overdrive navržený boutique výrobcem SHOE pro DOD. Co k němu říct... vypadá to, že tento efekt poslední dobou velmi nabral na popularitě protože je narozdíl od jiných opravdu transparentní, je často porovnáván s Timmym a BD-2w. Nicméně má trošku zajímavější nastavení EQ, pokud chcete díky input filtrování středů, basů před zkreslením a výšek po zkreslení. Dva módy z něj dělají jak boost/jemný preampoidní kompresor, tak i doc... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 200
 Kč
NABÍZÍM Monitory Alesis Mk2 pasivní
Před 65 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám studiové referenční monitory Alesis Mk2 v dobrém stavu. - osobní převzetí - Alesis Monitor One Mk2 jsou jedny z nejpopulárnějších pasivních referenčních studiových monitorů na trhu. Důvodem pro jejich oblibu v profesionálních studiích je zejména široký frekvenční rozsah, rovná frekvenční charakteristika, skvělý přednes basů a příznivá pořizovací cena. Magnetické stínění dovoluje umístit reproboxy v těsné blízkosti monitoru, videa nebo počítače. Prezenční, frekvenčně vyrovnaný, detailní pře... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
NABÍZÍM Samson d12
Před 68 dny - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Zdravím prodám dva kusý pasivní 8 ohm 12 palců repra více v SZ 400wats do Peaku 800wats
Ústecký kraj
5 500
 Kč
NABÍZÍM Samson
Před 71 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám dva nové pasivní nepoužité reproboxy zn. Samson RS 12 HD .Cena je za oba.
Hlavní město Praha
3 900
 Kč
NABÍZÍM Fender Champion 50XL
Před 74 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám kytarové kombo Fender Champion 50XL z důvodu přechodu na větší aparaturu. Původně kupované na Kytary.cz něco málo přes 2 roky zpět, fakturu už nemám. Kombo má dva kanály - čistý a nastavitelný s různými modely zesilovačů od crunch tónů po hodně zkreslený zvuk. Pro více info viz. o... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
NABÍZÍM DI Palmer River Elde
Před 77 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento stereo DIbox. Kupovaný v lednu tohoto roku u Thomanna, (tedy v záruce) nepoužitý - nakonec jsem ho ani nevybalil z krabice. Hledal jsem nějaký dostupný, ale spolehlivý a kvalitní dibox ke klávesám. A z mý... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 600
 Kč
NABÍZÍM DN9610
Před 83 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Idealni pro mixpulty M/x32 a Wing. Pouzitypresne jednou. Jako novy. Predani v Praze nebo zasilkovna Rozšiřuje síť AE... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 999
 Kč
NABÍZÍM Reproboxy 300W.
Před 252 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám dva kusy pasivních reproboxů. Osazeno:1x15" / 1x6,5" / 90°x45° Horn, 50-18 kHz. Výkon repr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
NABÍZÍM GURUS Doubledecker Overdrive lampový pedál
Před 103 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento butique "dvoukanálový" overdrive pedál - Gurus - Doubledecker vč. originálního napájení a krabice. Umožňuje používat jej jako standardní pedál s jedním hlavním vstupem a jedním hlavním výstupem, ne... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 500
 Kč
NABÍZÍM Strandberg Boden Original 8
Před 347 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Zdravím, Prodám kytaru Strandberg Boden Original 8. Kytara je to naprosto neuvěřitelná. Tělo: Swamp Ash - chamebred Top: 4A Flame maple Snímače: Pasivní Suhr a aktivní Fishman Neck: Roasted maple EndurNeck profil pro menší zátěž svalů při hraní. Multiscale 26,5-28" Dynamika a rezonance tohoto těla nadchne každého, kdo jí vezme do ruky. Tělo je uvnitř frézované na několika místech a krásně rezonuje. Vývoj Strandbergu ovšem přišel na to, jak frézováním přidat rezonanci, avšak neztratit attack a sustain. Top je z žíhaného javoru vysoké kvality namořený v černé barvě s jemnými odlesky do zelena. Kytara je headless, což ale vůbec nevadí, protože je výborně vyvážená. Krk samotný je velmi příjemný na hraní a to jak z pozice fanned frets tak i ze strany vyfrézovaného profilu chráněného patentem Strandberg EndurNeck profile. Pražce jsou nerezové... (více v detailu)
Plzeňský kraj
55 000
 Kč
NABÍZÍM Zesilovače Behringer inuke NU 12000D
Před 225 dny - Pardubický kraj - HUDEBNIBAZAR
Nabízím 3 ks zesilovačů Inuke 12000D, 1 ks ve 2u racku a dva spolu ve 4u racku Dvoukanálový zesilovač s DSP nastavitelný výkon limiterem, nastavitelné zpoždění, 8mi pásmový PEQ, dvoupásmový DEQ na každý kanál samostatně... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 000
 Kč
NABÍZÍM IBANEZ SA360NQM-SPB
Před 174 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Kytaru je možno osobně vyzkoušet, použitá pouze doma - minimálně hraná, nějak se mi těch kytar sešlo více, za 100% stav ručím, bez škrábanců. Případnou dopravu hradí kupující. Na reakci kupujícího "momentálně bydlím jinde, dopravu a vše kolem zajistím" nereaguji, zavání to podvodem. Tělo modelu SA3... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 400
 Kč
NABÍZÍM Svissonic M-control+
Před 102 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám pasivní regulátor studiových monitorů. Lze připojit 2 páry monitorů, top stav. Cena 800kč.
Hlavní město Praha
800
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry