NABÍZÍM Palmer Pedalbay 40 Pedalboard

Přidáno včera - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Prodám zánovní pedalboard na všechny dostupné efektové krabičky. Plně nastavitelná středová konstrukce, výška a úhel naklonění. Napájecí příslušenství může být uchyceno ve spodní čás... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 400
 Kč

Podobné inzeráty

NABÍZÍM Pedalboard palmer 40
Přidáno včera - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám Pedalboard palmer 40 Ve výborném stavu. Obsahuje i tašku na pře... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
NABÍZÍM Rockboard pedalboard
Před 1 dny - HUDEBNIBAZAR
Predám pedalboard 42x32 + case 45x42
2 517
 Kč
NABÍZÍM Pedalboard
Před 4 dny - HUDEBNIBAZAR
Predám pedalboard v 99% stave. Rozmer: (W x D x H) 800 x 390 x 70-85 mm K pedalboardu pridávam ZADARMO oba... (více v detailu)
1 129
 Kč
NABÍZÍM RockBoard Duo 2.0 with GB Pedalboard
Před 1 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Nabízím nevyužitý pedalboard RockBoard Duo 2.0 • Šířka: 320 mm • Hloubk... (více v detailu)
Kraj Vysočina
980
 Kč
NABÍZÍM RockBoard CINQUE 5.2 GB
Přidáno včera - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
RockBoard CINQUE 5.2 GB Pedalboard, obal na efekty Pedalboard ze serie Cinque 5.2 s Gigbag obalem. Slot pro umístění propojovací jednotky RockBoard Module - kompatibi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 200
 Kč
NABÍZÍM Boss METAL CORE ML-2
Před 4 dny - HUDEBNIBAZAR
Predam posledný efekt bez napajacieho zdroja z pedalboardu - Boss Metal Core - (60€) bez original krabice ale v super ... (více v detailu)
1 505
 Kč
NABÍZÍM zdroj Carl Martin Pro Power V1 9V 12V do pedalboardu
Před 2 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Zdar! Mám tady starší, ale skvělý zdroj pro 9 a 12 V pedály old school typu s nižším odběrem proudu. Mně vykonově nestačí kvůli plethore x5, která žere 600mA, ale pro běžné krabice stačí. Jsou k němu lišty, kabely vč. napajecího a zálož... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
NABÍZÍM CIOKS Schizophrenic
Před 5 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Zdravím! Prodám tento napáječ do pedalboardu. Je to naprosto bezkonkurenční produkt v této cenové kategorii, měl jsem v pedalboardu cca 2 roky a nikdy jsem s ním neměl problém. Vizuální... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
NABÍZÍM James Tyler Variax JTV-59 s komplet příslušentvím
Před 2 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tuto legendární, nesehnatelnou kytaru v bezvadném stavu, v nádherném provedení, vyvinutou Jamesem Tylerem. S modelem Variax Standard se nedá srovnávat! Samozřejmě včetně komplet originálního příslušenství od Line6 - bag, aku+nabíječka, USB kabel + adaptér, originál Variax datový kabel k propojení s Line6 přístroji Kromě použití modulační technologie Variax přes piezo snímač možno na nástroj hrát i přímo "bez aku" přes dva humbuckery, kt... (více v detailu)
Středočeský kraj
29 900
 Kč
NABÍZÍM BOSS BCB 30X Pedalboard nevyužitý
Před 6 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Pedalboard pouzitý minimálně Aktualizováno pro moderní nastavení pedálů Přizpůsobitelná pěnová vložka s vysokou hustotou se hodí pro různé velikosti pedálů, včetně pedálů řady BOSS compact/200/500 a dalších Lehký a odolný tvarovaný plastový design s prostoro... (více v detailu)
Plzeňský kraj
990
 Kč
NABÍZÍM Pedaltrain Classic 1 TC Pedalboard w/ Hardcase
Před 8 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Pedaltrain Classic 1 TC Pedalboard w/ Hardcase Used in good condition Works Perfectly 3M Dual Lock Velcro easily removed Vyrobeno z vysoce kvalitního leteckého hliníku Lehký a velmi robustní Rozměry: 55,9... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 700
 Kč
Jihomoravský kraj
1 600
 Kč
NABÍZÍM Voodoo Lab Pedal Power 2 Plus Napájecí adaptér (1 of 2)
Před 8 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Voodoo Lab Pedal Power 2 Plus Napájecí adaptér (1 0f 2) Used in good condition Works perfectly with all cables and power chord Zdroj napájení do pedalboardu pro napájení více efektů. K dispozici jsou výstupy: 4x 9V-12V / 100mA, 2x 9V / 250mA, 2x 9V / 100mA. Kombinací... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 800
 Kč
NABÍZÍM PRODÁM Voodoo Lab Pedal Power 2 Plus Napájecí adaptér (2 of
Před 8 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Voodoo Lab Pedal Power 2 Plus Napájecí adaptér (2 of 2) Used in good condition Works perfectly with all cables and power chord Zdroj napájení do pedalboardu pro napájení více efektů. K dispozici jsou výstupy: 4x 9V-12V / 100mA, 2x 9V / 250mA, 2x 9V / 100mA. Kombinací... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 700
 Kč
NABÍZÍM Pedalboard Samo výroby
Před 11 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám pedalboard z překližky s hliníkovými vingly. Vejde se tam 8 efektů (Boss) + Wah + zdroj. Jedna řada je zvýšená, takže jd... (více v detailu)
Hlavní město Praha
680
 Kč
NABÍZÍM Pedalboard Rockboard Quad 4.1 vč Gig Bag
Před 12 dny - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám pedalboard Rockboard Quad 4.1 včetně obalu. Vše v dobrém stavu, málo použité. Velikost pedalboardu je 470x71x... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 500
 Kč
Boss TE 2, Tera Echo, reverb/echo, nový
Před 12 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Boss TE-2, Tera Echo, reverb/delay. Nový kus. Vytváří unikátní echo a úžasné ambientní prostorové efekty. TOP stav. Stav nového kusu. TE-2 zanalyzuje a rozloží váš kytarový signál na několik frekvenčních pásem, zvýrazněn... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 800
 Kč
NABÍZÍM Hughes & Kettner GrandMeister Deluxe 40
Před 11 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Prodám lampový zesilovač Hughes & Kettner GrandMeister Deluxe 40 ve stavu nového zesilovače_nehraný, zakoupený u Thomann.de v roce 2022. Charakteristika zesilovače: - celolampový kytarový zesiloavač - výkon 40 wattů - Deluxe Tone Technologie - zcela nový zvukový design. Voicing kanálů byl provedený podle vlajkové lodi TRIAMP MKIII (TRIAMP byl vyhlášen jako nejlepší zesilovač na Musikmesse Frankfurt 2015). - Čtyři kanály: vyberte si mezi teplými čistými, klasickými crunch, pure brown sound pro sóla nebo riffy a dynamický moderní ultra-high gain distortion - možnost uložení zvuků do 128 předvoleb - Inteligentní Smart Rotary Controls: každou pozici potenciometru lze uložit a kdykoliv vyvolat - 128 zvuků pouhým stisknutím tlačítka. Pro ovládání je doporučený je MIDI footswitch FSM-432 MK III MIDI Board, který poskytuje okamžitý snadný přístup ke všem svým předvolbám - R... (více v detailu)
Kraj Vysočina
20 000
 Kč
NABÍZÍM Pedalboard a FX (Helix HX Stomp, BOSS TU-3 a další..)
Před 24 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám vše, co je k vidění na fotografii, klidně i jednotlivě. Pedalboard domácí výroby ze dřeva a kovu, kytarový multiefekt LINE 6 Helix HX Stomp, pedálová ladička BOSS TU-3, MXR M152 Micro Flanger (LZR VKNG signed), boost MXR Micro Amp M133 a DOD Rubberneck delay. Vše v dobrém sta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
NABÍZÍM Tape faux echo Wampler
Před 29 dny - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám v pedalboardu používaný butikový efekt FauxTape echo delay.Zespodu polep suchým zipem.
Ústecký kraj
3 800
 Kč
NABÍZÍM Headrush Pedalboard
Před 34 dny - HUDEBNIBAZAR
Predám Headrush Pedalboard malo využívaný, len v studiu. Nový f... (více v detailu)
14 520
 Kč
NABÍZÍM Palmer Pedalbay 80 pedalboard
Před 37 dny - HUDEBNIBAZAR
Predám tento pedalboard. Pre mňa až príliš veľký, ale pre milovníkov krabičiek ktorí nechcú robiť kompromis... (více v detailu)
1 258
 Kč
NABÍZÍM Rozprodej pedalboardu
Před 41 dny - Královéhradecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Rozprodávám pedalboard s efekty. Vše funkční v perfektním stavu. Přecházím na jiný systém. Můžu zaslat - Zásilkov... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
NABÍZÍM nabízím kytar. efekt NuX Drive Core Deluxe Overdrive
Před 44 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
NuX Drive Core Deluxe Overdrive ve 100% stavu Nabízím kytar. efekt NuX Drive Core Deluxe Overdrive v... (více v detailu)
Plzeňský kraj
700
 Kč
NABÍZÍM Pedalboard Gator vč. orig. napájecího zdroje
Před 45 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám pedalboard Gator včetně napájecího zdroje stejné značky. Pedalboard je ve velmi pěkném stavu, byl jako záložní a... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry