NABÍZÍM Fender Mexico

Přidáno včera - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
mod: bronzové pražce, zaoblené rohy na hmatníku, ořech nultý pražec (Suškov) možnost strun skrz tělo pro extra long scale (Janecký) Matný krk ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 000
 Kč

Podobné inzeráty

Kytara Fender Squier SA-105CE BK
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám kytaru Fender Squier SA - 105CE v černé barvě i s příslušenstvím. Příslušenství: stojan kapodastr ladička držák na trsátka napínák na struny struny různé řemen na kytaru obal na kytaru Parametry: Funkce - Volume, Tone, Tuner Intergorovaná lad... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 500
 Kč
NABÍZÍM Ltd Viper 400 Korea
Před 2 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Ltd viper 400 ještě Korea, mahagon tělo a krk. Nultý pražec kompenzovany ervana. Snímač Emg 81. Je jen u kobylky u kr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
NABÍZÍM Fender Pure Vintage '60 Precision Bass Pickup
Přidáno včera - HUDEBNIBAZAR
Predam vynikajuce snimace Fender Pure Vintage '60 Precision Tie sa montuju do modelov Fender American Vintage II 1960 Precision Bass Magnetový drôt s formvarovým povlakom zlepšuje celkový jas Magnety... (více v detailu)
2 271
 Kč
NABÍZÍM Fender Reissue ‘62s Stratocaster®
Před 3 dny - HUDEBNIBAZAR
Predám túto el. gitaru, made in Japan, r.v. 1992 s pevným kufrom zn. Kinsman. Vynikajúci stav, ... (více v detailu)
23 212
 Kč
Nová prémiová celomasivní akustika FURCH VINTAGE 3
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Furch Vintage 3 D-SR RV 2024 Odolný kufr Hiscox s dvěma klíči v ceně 7 000 samozřejmě v ceně Technické parametry Tělo tvaru D Přisazení krku k tělu 14. pražec Masivní přední deska - Smrk sitka - master grade Masivní luby a zadní deska - Indický palisandr - master grade Lemování Koa s kontrastní linkou Dekorace přední desky motiv rybí kosti Rozeta dvojitý prstenec s abalonovým vykládáním a černobílou linkou Kobylka eben Kolíčky v kobylce eben s perleťovým očkem Sedlový pražec TUSQ s plnou kompenzací Rozteč strun na kobylce 55 mm Povrchová úprava přední desky Full-Pore Vintage Finish Povrchová úprava lubů a zadní desky Full-Pore Vintage Finish Chránítko umělá želvovina s transparentním rozšířením směrem k akustickému otvoru Krk: Šířka nultého pražce 45 mm Výztuha krku CNR System s dvoucestným nastavením Profil krku Furch Soft V Menzura 650 mm Materiál hmatníku eben Rádius hmatníku 400 mm Čelní inlay hmatníku perleťové kosočtverce Boční inlay hmatníku perleťové bodové poziční značky P... (více v detailu)
Olomoucký kraj
54 999
 Kč
NABÍZÍM Hardware na kytaru
Před 4 dny - Liberecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám nepoužité díly na el kytaru. Kobylka KRC HT Black roller 500kč Kobylka Tune O Matic s rolnami Black 500 ... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
NABÍZÍM Nejvyšší řada kytar FURCH Vintage 3 OM-SR SB(Sunburst)
Před 1 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
FURCH Vinatage 3 OM-SR SB(Sunburst) s pevným futrálem Hiscox Výkonná kytara s malým a úzkým tělem tvaru OM Povrchová úprava pololesk Typ tvaru kytary orchestrál(OM) Přední deska smrk Sitka Zadní deska a luby palisandr Zdobení okraje lubu rybí kost Krk mahagon Hmatník a kobylka eben Menzura 650 mm Počet pražců 20 Šířka nultého pražce 45 mm Nultý pražec TusQ Ladicí mechaniky Gotoh Hardware Nikl Kufr originál s logem Furch Hiscox OM s dvěma k... (více v detailu)
Olomoucký kraj
62 999
 Kč
NABÍZÍM Fender champion 100
Před 3 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tranzistorové kytarové kombo ze série Champion s výkonem 100W, dvoj-kanálové, 2x 12" reproduktory Fender Special Design, ovládání pomocí potenciometrů 1.kanál - Volume, Treble, Bass, FX Level, FX Select, TAP, 2. kanál - Gain, Volume, Voice, Treble, Mid, Bass, FX Level, FX Select, TAP, 1... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 000
 Kč
NABÍZÍM Skoro nová Fender Sonoran
Před 4 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Zbavuji se Sonarana, je slušně vyhraná (asi rok používání zejména na barové vystoupe... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000
 Kč
NABÍZÍM Prodám bezpražec Fender Player, TOP stav, záruka do 5/2025.
Před 1 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Dobrý den, ahoj, prodám z důvodu nevyužití bezpražcovou baskytaru, celým názvem: Fender Player Jazz Bass FretLess Polar White Pau Ferro. Zakoupená v 5/2022 v kytary.cz, jsem první majitel. Vyrobena v Mexiku. Tělo olše, krk javor + pruh ořech (saténový lak), hmatník Pau Ferro. Jsou na ni natažené dr... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 999
 Kč
NABÍZÍM Krk El.kytara (ZAMLUVENO)
Před 4 dny - Liberecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám zakázkový krk na el kytaru ala Kramer Baretta, materiál mahagon hmatník palisandr 22 medium pražců Dunlop nultý pražec GraphTech white 43mm tečky abalone ladící mechanika Hipshot,barva če... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 000
 Kč
Zánovní prémiová akustická celomasivní kytara FURCH OM
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nejvyšší řada FURCH Vinatage 3 OM-SR SB(Sunburst) s pevným nejlepším futrálem Hiscox Výkonná kytara s malým a úzkým tělem tvaru OM Povrchová úprava pololesk Typ tvaru kytary orchestrál(OM) Přední deska smrk Sitka Zadní deska a luby palisandr Zdobení okraje lubu rybí kost Krk mahagon Hmatník a kobylka eben Menzura 650 mm Počet pražců 20 Šířka nultého pražce 45 mm Nultý pražec TusQ Ladicí mechaniky Gotoh Hardware Nikl Kufr originál s logem Furch Hiscox OM... (více v detailu)
Olomoucký kraj
62 999
 Kč
NABÍZÍM Fender Stratocaster Standard 2013
Před 6 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Dobrý den, nabídnu zde Fender Stratocaster Standard z roku 2013 Barva Olypic White Profil krku Modern C 0 pražec syntetická kost,Šíře 42mm krk-Javor tělo-Olše Medium Jumbo pražce - Hmatník Palisandr Osazena snímači z Fender Standard USA Alnico... (více v detailu)
Plzeňský kraj
18 900
 Kč
NABÍZÍM Godin Radium Carbon Black RN
Před 1 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám spolehlivou víceúčelovou jako novou kytaru Godin Radium Carbon Black RN společně s gig bagem. Za mě je to skvělý univerzální nástroj, který je vhodný skoro pro každý styl. Má super variabilitu zvuků díky 3 snímačům, které se dají i rozpínat. Je lehká a má rychlej a pohodlnej krk. Prodávám ji pouze z důvodu nevyužitelnosti. Popis z kytar.cz Tělo nástroje je zhotoveno z kanadské lípy. Ke krku ze stříbrolistého javoru je přilepen palisandrový hmatník osazený dvaadvaceti pražci. Orientaci po jeho ploše usnadňují poziční tečky. Kombinace tří firemních snímačů, tj. kobylkového a krkového humbuckeru... (více v detailu)
Plzeňský kraj
20 000
 Kč
NABÍZÍM Mandolína Kentucky KM-756
Před 5 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodávám celomasivní bluegrassovou mandolínu typu "F". Jedná se o model Kentucky KM - 756. Vrchní deska je ze smrkového dřeva, zadní deska, luby a krk jsou z javoru. Hmatník je z palisandru. Na mandolíně je několik úprav pro zlepšení zvuku a hratelnosti od mistra Šefla (přebroušené pražce, nový kostěný nultý pražec... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
NABÍZÍM Prodám Ibanez EHB1506MS-BIF
Před 6 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám Ibanez EHB1506MS-BIF nástroj je ve 100% stavu, bez škrábanců, perfektně seřízen. Umělohmotné ovládání potenciometrů je vyměněné za kovové. Obal Ibanez v ceně. Struny D’Addario EXL Multiscale baskyta... (více v detailu)
Středočeský kraj
32 000
 Kč
Celomasivní kytara 6 STRUNNÁ Sigma Guitars SDR45 + POUZDRO P
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
6 STRUNNÁ CELOMASIVNÍ KYTARA Sigma Guitars SDR45 + POUZDRO Největší výběr celomasivních a limitovaných edic kytar Sigma v Čechách u nás v Trutnově Osobně vybraná - seřízená - vyjímečný kus Celomasivní kytaru poznáte na 1. poslech - zkrátka hraje jinak , jako kdyby jste pomyslně zapnuli na mixu grafický equalizér , tón je sytější plnější , zřetelnější , ani nemusíte hrát nahlas a předsi jste slyšet .. Už název a typ napovídá , že se jedná o nejlepší z nejlepších . SDR45 je skutečný top nástroj nádherný na pohled s bohatou perletí a zvukem který těžko slovy popsat na to se prostě musí zahrát . Vynikající kytara , vyrovná se hravě kytarám jednou tak drahým . I profíkovi zamotá hlavu a těžko se mu bude veřít že stojí jen 30.000,-Kč Sigma SDR-45 je celomasivní akustická kytara typu Dreadnought, která kvalitou zpracování a herními i zvukovými vlastnosti jistě dokáže oslovit i profesionální kytaristy s vysokými nároky. Přední deska kytary je zhotovena z masivního smrku Sitka, zad... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
37 977
 Kč
Zánovní prémiová akustická celomasivní kytara FURCH OM
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nejvyšší řada FURCH Vinatage 3 OM-SR SB(Sunburst) s pevným nejlepším futrálem Hiscox Výkonná kytara s malým a úzkým tělem tvaru OM Povrchová úprava pololesk Typ tvaru kytary orchestrál(OM) Přední deska smrk Sitka Zadní deska a luby palisandr Zdobení okraje lubu rybí kost Krk mahagon Hmatník a kobylka eben Menzura 650 mm Počet pražců 20 Šířka nultého pražce 45 mm Nultý pražec TusQ Ladicí mechaniky Gotoh Hardware Nikl Kufr originál s logem Furch Hiscox OM... (více v detailu)
Olomoucký kraj
64 999
 Kč
Kytara AYERS AYDS celomasiv
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Vynikající celomasivní Australská, ručně dělaná kytara mistrem Gerardem Giletem. Brilantní zvuk srovnatelný s 3x dražším Taylorem. Vrchní deska masivní Sitka smrk, zadní deska a boky masivní Africký Mahagon. Krk... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 990
 Kč
NABÍZÍM Fender Frontman 212r - 100w
Před 8 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Tranzistorové kytarové kombo, nejpopulárnější model ze série Frontman s výkonem 100W a 2x 12" Fender Special Design 50W reproduktory, 2-vstupové s možností volení 3 kanálů - Normal, Drive a More Drive, zvuk si nastavíte pomocí potenciom... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Kytara Jay Turser Stratocaster barva slonová kost
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, rád bych nabídl kytaruse snímači S-S-S po vyčištění kosmetikou Dunlop a servise potenciometrů s novými strunami 010. Nevymačka... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 200
 Kč
NABÍZÍM Kytara Jay Turser Stratocaster
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Dobrý den, rád bych nabídl kytaruse snímači S-S-S po vyčištění kosmetikou Dunlop a servise potenciometrů s novými strunami 010. Nevymačka... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 200
 Kč
Kytara Jay Turser Stratocaster
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Dobrý den, rád bych nabídl kytaruse snímači S-S-S po vyčištění kosmetikou Dunlop a servise potenciometrů s novými strunami 010. Nevymačka... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 200
 Kč
NABÍZÍM Furch D-22 SR
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Ahoj, prodám bezvadný dreadnought od Furcha z roku 2008. Celomasiv, kompletní specifikace zde: https://furchguitars.com/cs/nastroje/modelovy-archiv/22-sr/ Nultý pražec 45 mm. Kytara je osazena solidním německým piezo snímačem Nautilus-Spectral-Active-Pickup-System: https://www.musicstore.com/en_GR/EUR/Na... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
30 000
 Kč
NABÍZÍM Fender Deluxe Roadhouse Stratocaster PF MIB
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Ahoj, prodám Stratocaster z nejvyšší mexické řady. Zamykací mechaniky, Noiseless snímače, solidní hardware, zabudovaný preamp se šesti zvukovými módy. V poměru kvalita/cena asi nejlepší strat, co jsem kdy potkal. Jsem první majitel, kytara byla kupovaná v kytary.cz v roce 2019. Kytara je ve 100 % stavu, včetně originálního gigbag... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
18 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry