NABÍZÍM Hardware na kytaru

Před 1 dny - Liberecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám nepoužité díly na el kytaru. Kobylka KRC HT Black roller 500kč Kobylka Tune O Matic s rolnami ... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

NABÍZÍM Krk El.kytara
Před 1 dny - Liberecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám zakázkový krk na el kytaru ala Kramer Baretta, materiál mahagon hmatník palisandr 22 medium pražců Dunlop nultý pražec GraphTech white 43mm tečky abalone ladící mechanika Hipshot,barva če... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 000
 Kč
Kytara 1/2
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám španělku Ortega velikosti 1/2 včetně silně polstrovaného originál futrálu. Kytara je ve výborném stavu,... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 500
 Kč
NABÍZÍM Stojan na kytaru
Před 1 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám stojan na kytaru. Univerzální pro všechny kytary a baskytary, materiá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
NABÍZÍM Prodám kytarový case G&G
Před 1 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Dobrý den, prodám tento case na kytaru. Měl jsem v něm telecaster a strat. Osobní předaní v Praze. Cenu nabídněte.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
NABÍZÍM Mandolína Kentucky KM-756
Před 2 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodávám celomasivní bluegrassovou mandolínu typu "F". Jedná se o model Kentucky KM - 756. Vrchní deska je ze smrkového dřeva, zadní deska, luby a krk jsou z javoru. Hmatník je z palisandru. Na mandolíně je několik úprav pro zlepšení zvuku a hratelnosti od mistra Šefla (přebroušené pražce, nový kostěný nultý pražec... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
NABÍZÍM Chapman ML1 Modern Storm Burst Special Run
Před 1 dny - HUDEBNIBAZAR
,predám túto skvelú gitaru v super stave, málo hraná ako nová, pôvodný snímač Pegasus pri kobylke vymenený za Nazgul.. Typ: Superstrat Počet strún: 6 Ovládače: Master Volume, Master Tone with Push-Pull Prepínač: 3 - polohový, snímačový Ladiace mechaniky: Chapman Closed Back Farba: Hnedá Konfigurácia snímačov: HH Počet pražcov: 24 Profil krku: C Kobylkový snímač: Seymour Duncan Nazgul Snímač pri krku: Seymour Duncan Sentient Kobylka/tremolo... (více v detailu)
13 877
 Kč
Kytara Martin D 28CW Clarence White
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Kytara Martin D 28CW Clarence White Video a zvuk: https://www.youtube.com/watch?v=8qTJGUW2Vfk Jedná se o zdařilou kopii D28, krásný ostrý, vyvážený zvuk. Dohmat seřízený kytarářem, u nultého 0,3 až 0,5mm, na oktávě 2,5mm. Styl: D - Dreadnought Vrch: masivní smrk Zadní strana a boky: palisandr Krk: maha... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Zánovní prémiová akustická celomasivní kytara FURCH OM
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nejvyšší řada FURCH Vinatage 3 OM-SR SB(Sunburst) s pevným nejlepším futrálem Hiscox Výkonná kytara s malým a úzkým tělem tvaru OM Povrchová úprava pololesk Typ tvaru kytary orchestrál(OM) Přední deska smrk Sitka Zadní deska a luby palisandr Zdobení okraje lubu rybí kost Krk mahagon Hmatník a kobylka eben Menzura 650 mm Počet pražců 20 Šířka nultého pražce 45 mm Nultý pražec TusQ Ladicí mechaniky Gotoh Hardware Nikl Kufr originál s logem Furch Hiscox OM... (více v detailu)
Olomoucký kraj
64 999
 Kč
Kytara AYERS AYDS celomasiv
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Vynikající celomasivní Australská, ručně dělaná kytara mistrem Gerardem Giletem. Brilantní zvuk srovnatelný s 3x dražším Taylorem. Vrchní deska masivní Sitka smrk, zadní deska a boky masivní Africký Mahagon. Krk... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 990
 Kč
Klasická kytara Pablo Vitaso VCG-85S
Prodám výbornou 4/4 Klasickou kytaru vyšší třídy Pablo Vitaso VCG-85S. Vynikající zvuk, kytara je minimálně hraná přešel jsem na akustickou kytaru takže leží doma v krabici nevyužita, krom asi tří drobných oděrek - kytara jako nová kupovaná květen 2023, záruka do 5/2025. Cena nové. byla 13700kč Důraz na precizní design, kvalitní přírodní materiály a bezchybné řemeslné zpracování - to jsou kytary Pablo Vitaso. Model VCG-85C patří do Vyšší třídy, a je vhodný i pro pokročilé hráče. Rezonanční deska je vyr... (více v detailu)
7 990
 Kč
NABÍZÍM Kobylkový snímač z kytary Ibanez Roadstar2 RG - 440.
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám kobylkový snímač z kytary Ibanez Roadstar2 RG - 440.
Královéhradecký kraj
1 500
 Kč
NABÍZÍM Yamaha BB 735A Dark Cofee Sunburst
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Druhý nejvyšší model profi řady BB. Sendvičové tělo nástroje z kombinace olše s prostředním plátem z javoru, šroubovaný krk se 6 šrouby řičemž dva otvory pro šrouby u patky krku jsou vrtány šikmo pro lepší přenos rezonance, menzura délky 864 mm, krk vyrobený z pěti kusů (3x javor, 2x mahagonu) a je osazen palisandrovým hmatníkem s 21 pražci. Krk je černé matné barvy včetně hlavice s velmi příjemným dotykem. Otevřené ladicí mechaniky, nultý pražec Graphtech s šířkou 43 mm, průchozí kobylka Vintage Plus – struny prochází tělem v úhlu pro lepší rezonanci. Snímače VSP7n Split Coil u krku a VSC7b Single Coil při kobylce, ovládání Master Volume, Pickup Balance, třípásmovým EQ a přepínač mezi aktiv/pasiv, kontrolka baterie. Barva tmavý sunburst, lesk, krk černý mat. D’Addario EXL-170-5SL / 0.045-0.130. Díky usazení strun skrz tělo a hluboko zapuště... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
18 500
 Kč
NABÍZÍM Kytara Nashville GSD-60-BK
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám vymazlenou kytaru Nashville GSD-60-BK. Oproti běžné, kterou koupíte v obchodě, má srovnané pražce, snížený kobylkový pražec, srovnaný krk, a jsou na ní nataženy struny Elixir Phosphor Bronze .011. Cena takového servisu cca 2 000 Kč. Díky... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 500
 Kč
Ručně dělaná kytara
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám ručně dělanou kytaru, polodutou, málo používaná. Tělo vyrobeno z javoru, krk mahagon, snímače seymour duncar. Tripolohovy přepínač, ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 800
 Kč
NABÍZÍM Prodám polomasivní kytaru Cort Earth 70 - jako nová!
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Přední deska modelu Cort Earth 70 je zhotovena z masivního smrku Sitka, zadní deska a luby z mahagonu. Tato osvědčená kombinace dřev poskytuje nástroji vyvážený zvuk s potřebnou dávkou zvukové průraznosti i vřelosti. K mahagonovému krku je přilepen hmatník z ovangkolu osazený dvaceti pražci, orientaci po jeho ploše usn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 600
 Kč
NABÍZÍM Furch D-22 SR
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Ahoj, prodám bezvadný dreadnought od Furcha z roku 2008. Celomasiv, kompletní specifikace zde: https://furchguitars.com/cs/nastroje/modelovy-archiv/22-sr/ Nultý pražec 45 mm. Kytara je osazena solidním německým piezo snímačem Nautilus-Spectral-Active-Pickup-System: https://www.musicstore.com/en_GR/EUR/Na... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
30 000
 Kč
NABÍZÍM Epiphone Dobro Hound Dog Resonator
Před 8 dny - HUDEBNIBAZAR
Javor zlty. Grover tuners. Nulty prazec kost. Nizky dohmat.
10 877
 Kč
NABÍZÍM Ibanez RG 420 EG
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Dobrý den,prodám prodám Ibanez RG 420. - tělo: masivní lípa - krk: Wizard II z 3 kusů, javor - hmatník: palisandr - snímače: Ibanez, V7 Humbucker (krk) – V8 Humbucker (kobylka) - tremolo: dvojzvratné E... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč
El.-Ac. Dreadnought kytara AYERS AYDCSRL-E
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Špičková Australská, polomasivní, vyhraná kytara. 18 let stará. Vrchní deska masivní Sitka smrk, zadní deska a boky Indický Palisandr. Krk mahagon, hmatník Palisandr, kobylka Palisandr. Snímač Fishman Classic 4. Šířka nultého pražce 43 mm. Nultý pražec a sedlo kost. Odborně opravený kousek laku, pouze optická záležitost, na zvuk to nemá vliv. Stav velmi dobrý. Cena 12 000 Kč. Australský mistr stavitel kytar Gerard Gilet vytvořil řadu výjimečných akustických kytar pod názvem AYERS GUITARS. Všechny nástroje standardní řady jsou pevné a kromě vynikajícího zpracování a vynikající hratelnosti se vyznačují zvláštním zvukem. Bohaté, příjemné basy, vyvážené středy a svěží, jiskřivé výšky určují zvuk každého nástroje. Auditorium, Dreadnought, Grand Concert a Medium... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 990
 Kč
NABÍZÍM Fender Stratocaster US PLUS DELUXE 1995 Mystic Black
Před 4 dny - Liberecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento krásný americký stratocaster ze serie PLUS DELUXE (1987-1998 nejvyšší sériová řada od Fenderu), ve vzácné sběratelské barvě Mystic Black (třpytkatý finish,mění na světle barvu od černé, přes zelenou až po fialovou-viz foto 1,4,10). Tyto modely byly vyráběny stejnými jmény jako CS modely. Tělo z olše, javorový krk s lehkým fládrováním, palisandrový hmatník, bezbrumové snímače LACE SENSORS RED, SILVER, BLUE, pasivní TBX tone control (Tone & Bass Expansion), Wilk... (více v detailu)
Liberecký kraj
44 000
 Kč
NABÍZÍM Prodám LP Guild
Před 8 dny - Pardubický kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám LP Guild s odlehčeným, komorovaným tělem /opravdu lehká/ Krásná kytara s krásným zvukem Humbuckery SH 4 a SH 1 Seymour Duncan Vyměněná uzamykatelná mechanika ... (více v detailu)
Pardubický kraj
14 900
 Kč
Zánovní prémiová akustická celomasivní kytara FURCH OM
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nejvyšší řada FURCH Vinatage 3 OM-SR SB(Sunburst) s pevným nejlepším futrálem Hiscox Výkonná kytara s malým a úzkým tělem tvaru OM Povrchová úprava pololesk Typ tvaru kytary orchestrál(OM) Přední deska smrk Sitka Zadní deska a luby palisandr Zdobení okraje lubu rybí kost Krk mahagon Hmatník a kobylka eben Menzura 650 mm Počet pražců 20 Šířka nultého pražce 45 mm Nultý pražec TusQ Ladicí mechaniky Gotoh Hardware Nikl Kufr originál s logem Furch Hiscox OM... (více v detailu)
Olomoucký kraj
64 999
 Kč
Klasická kytara Santana
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám překližkovou kytaru. Struny Savarez Flamencita. Bakelitová kobylka je po opravě.
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
NABÍZÍM RITTER - kvalitní Gigbag na akustickou kytaru
Před 10 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám kvalitní polstrovaný obal na akustickou kytaru. Velikost dreadnought / jumbo, měl j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
390
 Kč
Sigma OMM-ST
Před 10 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám akustickou kytaru Sigma OMM-ST. Přední deska masivní smrk, zadní deska a luby mahagon. Krk-mahagon. Nultý pražec a kobylkové sedlo z kostí. Tvar kytary 000 j... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 499
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry