Filtry



Počítačové hry

941 výsledků

Hra na XBox ONE - Deadlight - Director´ s Cut
Před 597 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Deadlight - Director´ s Cut Použitá. Super stav Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Prosím, volejte nebo pište - odpovím každému Do 6 kusů v zásilce je pou... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
199
 Kč
Hra na XBox ONE - Disneyland - Adventures
Před 621 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Disneyland - Adventures Použitá. Super stav Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Prosím, volejte nebo pište - odpovím každému Do 6 kusů v zásilce je pouze... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
399
 Kč
PC hra Icewin Dale 2 - krabice, mapa, cd, manuál
Před 629 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám PC hru Icewin Dale 2 - krabicová verze, cd otestované na čitelnost, mapa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 220
 Kč
Hra na Playstation 4 - Ps 4 - Knack
Před 629 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Knack Použitá. Super stav Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Prosím, volejte nebo pište - odpovím každému Do 6 kusů v zásilce je pouze JEDNO po... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
399
 Kč
Hra NHL 22 pro x-box one
Před 631 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Koupená nová hra, párkrát hraná, disk je nepoškozený, ale obal zvenku má protrhlou rýhu
Jihočeský kraj
400
 Kč
Bojové hry na Playstation 3 - Ps 3 - Série Naruto
Před 640 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Bojové hry na Playstation 3 - Ps 3 Série - Naruto... Jednotná cena je 299Kč za 1 kus Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Prosím, volejte nebo pište - odpovím každému Do 6 ku... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
299
 Kč
Prodám hru na Xbox One Tom Clancy's The Division
Před 641 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
za 149,- plus poštovné. Hra je v papírovém obalu
Jihočeský kraj
149
 Kč
Hry na Playstation Portable - PSP - Ceny v textu
Před 646 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Cena Tekken - Dark Resurrection - 190 The Golden Compass - 190 Petz - My Puppy Family - 190 Daxter - 190 Need For Speed - Shift - Český dabing - 190 Prince of Persia - Rival Swords - 190 The Simpsons - Game - 340 Grand Theft Auto - Liberty City Stories - 240 Použité. Funkční Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je u... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
PC hra Desperados+Osobní kadeřník
Před 664 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
PC Osobní kadeřník je určený dívkám, stačí vložit vlastní fotografii, během několika minut si vyzkoušej svoji novou image, popis viz foto, nepoužitý Desperados, PC hra v plastovém boxu.Je hraná, má vlásky .pošt.dohodou. DVD také nabízím a nějaké CD, VHS, MC, SP LP ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Hra na Playstation 2 - Ps 2 - RoadKill
Před 666 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
RoadKill Použitá. Funkční Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Prosím, volejte nebo pište - odpovím každému Do 6 kusů v zásilce je pouze JEDNO po... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
199
 Kč
Hra na Playstation 2 - Ps 2 - X - Men - Legends
Před 666 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
X - Men - Legends Použitá. Funkční Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Prosím, volejte nebo pište - odpovím každému Do 6 kusů v zásilce je pouze JED... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
199
 Kč
Hra na Playstation 2 - Ps 2 - Prince of Persia...
Před 669 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prince of Persia - Warrior Within Anglický manuál Použitá. Funkční Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Prosím, volejte nebo pište - odpovím každému Do 6 kusů v zási... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
249
 Kč
Hry na Playstation 2 - Ps 2 - Více v textu
Před 677 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Cena Pán Prstenů-Návrat Krále-199 ben 10-Alien Force-199 Pirates of the Caribbean-The Legend of Jack Sparrow-199 Vexx-199 Jak II-199 Transformers-Revenge of the Fallen-199 Včetně anglických manuálů Použité. Funkční Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého te... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
199
 Kč
PC hra - Atlantida - Potopený světadíl
Před 678 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodávám PC hru - Atlantida - Potopený světadíl. V dobrém stavu, viz foto. Prodávám i další PC hry a další různé věci. Podívejte se na mé ostatní inzeráty. V případě, že si objednáte více věcí, platíte pouze J... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
25
 Kč
Hry na Playstation 2 - Ps 2 - Více v textu
Před 678 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Cena Smarties Meltdown-199 MotoGP 08-199 MotoGP 2-199 Monster House-199 Ratatouille-199 Eragon-199 Včetně anglických manuálů Použité. Funkční Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Prosím, volejte nebo piš... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
199
 Kč
PC hry nepoužité
Před 679 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
nabízím PC hry nové vhodné jako dárek nerozbalené cena za ks + poštovné
Jihomoravský kraj
120
 Kč
Hra na Playstation 3 - Ps 3 - Ni no Kuni...
Před 680 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Ni no Kuni - Wrath of the White Witch Anglický manuál 1 x hraná. Jako nová Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Prosím, volejte nebo pište - odpovím každému Do 6 kusů v ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
499
 Kč
PC dvd hry
Před 680 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám PC dvd hry 11 kusů vše za 300 Kč.osobní odběr nebo přes balíkovnu.
Jihočeský kraj
300
 Kč
PC - Abomination The Nemesis Project (1999)
Před 700 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám PC hru "Abomination The Nemesis Project z roku 1999 - Verze pro český trh (= český manuál, přehl... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 400
 Kč
Hry na XBox 360
Před 711 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Dragons Dogma The Last Remnant Arcania Front Mission Evolved Metal Gear Solid - The Phantom Pain Assassin´ s Creed III Anglické manuály Použité. Funkční Jednotná cena je 169Kč za 1 kus Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Pr... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
169
 Kč
Hra na Nintendo 3DS + 2DS
Před 711 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Lze přehrávat i na konzolích Nintendo 2DS Lego - Chima Laval´ s Journey Použitá. Super stav Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Prosím, volejte nebo pište - odpovím každému Do 6... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
369
 Kč
Hlavní město Praha
399
 Kč
Hra na Nintendo DS - Hamsterz 2
Před 712 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Lze přehrávat na veškerých konzolích od modelu Nintendo DS a výše Hamsterz 2 Anglický manuál Použitá. Funkční Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Prosím, volejte nebo pište - odpovím kaž... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
199
 Kč
Hra na XBox ONE - Drone Champions League
Před 712 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Drone Champios League - The Game Nová. Originál zapečetěná Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Prosím, volejte nebo pište - odpovím každému Do 6 kusů v zásilce ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
299
 Kč
Move hry na Playstation 3 - Ps 3
Před 715 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Top Spin 4 + Virtua Tennis 4 Lze přehrávat i Move ovladačem Jednotná cena je 199Kč za 1 kus Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Prosím, volejte nebo pište - odpovím každému Do 6... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
199
 Kč