Filtry



Počítačové hry

941 výsledků

Pc hry
Před 382 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám pc hry , 100,- Kč kus . 1. Se zajdou za poznáním 2 .Tři mušketýři 3. Vikingové 4.City life česká verze 5. Glory of the roman empire česká verze 6. Holiday World z roku 2004. Hra je v němčině i návod. 7.Bob der baumeister. 8. Hugo dobrodružství v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
100
 Kč
Assassin's Creed: Director's Cut Edition PC hra
- bez manuálu - použitý klíč Zásilkovna Mrkněte i na DALŠÍ HRY v ostatních mých inzerátech prodávám celou sbírku her
Prodám PC hra
Před 388 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
70 Kč
Středočeský kraj
70
 Kč
Hry na Nintendo DS - Výborný stav
Před 394 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Lze přehrávat i na veškerých modelech konzolí Nintendo 2DS + 3DS Včetně manuálů Použité. Super stav Jednotná cena je 249Kč za 1 kus Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Prosím, volejte nebo pište - ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
249
 Kč
Hry na Playstation Portable - PSP - Super stav
Před 394 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Včetně manuálů Použité. Výborný stav Jednotná cena je 299Kč za 1 kus Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Prosím, volejte nebo pište - odpovím každému Do 6 kusů v zás... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
299
 Kč
Hry na Playstation 4 - Ps 4 - Nové
Před 394 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nové. Originál zapečetěné Jednotná cena je 399Kč za 1 kus Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Prosím, volejte nebo pište - odpovím každému Do 6 kusů v zásilce j... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
399
 Kč
Hry na Playstation Portable - PSP - Série WipEout
Před 394 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Hry na Playstation Portable - PSP - Série WipEout Včetně českých manuálů Použité. Výborný stav Jednotná cena je 399Kč za 1 kus Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Prosím, volejte nebo pište - od... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
399
 Kč
Hra na XBox ONE - Fifa 18 - České titulky
Před 401 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Fifa 18 České titulky Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Prosím, volejte nebo pište - odpovím každému Do 6 kusů v zásilce je pouze JEDNO pošt... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
99
 Kč
Horizon Forbidden West PS5 (PlayStation 5) nové
Zde nabízím novou zabalenou originální hru na herní konzoli PlayStation 5 (PS5): Horizon: Forbidden West * jedna z nejlepších her pro konzoli PS5 nabízím za nejlepší cenu na... (více v detailu)
569
 Kč
Hra Top Spin 3 na XBOX 360
Nová. S fólií. Osobní odběr v Brně nebo v Kuřimi.
Playstation 2 - Ps 2 - Memory Karta 8MB Sony
Před 406 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Memory Karta Sony 8 MB Jedná se o originál Sony Použitá. Funkční Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Prosím, volejte nebo pište - odpovím každému Do 6 kusů v zásil... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
199
 Kč
Playstation 3 - Ps 3 - Eye Toy kamera Sony
Před 407 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Playstation 3 - Ps 3 Eye Toy kamera Sony Jedná se o originál Sony Použitá. Super stav Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Prosím, volejte nebo pište - odpovím každému Do 6 ku... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
349
 Kč
Hry na PS4 Playstation 4 - Metal Gear, God of War
Před 410 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Na prodej zde vypsané: Tearaway Unfolded (original krabička, original přebal) - 250,- Sniper Elite 4 (original krabička, original přebal) - 299,- Metal Gear Survive + DLC (original krabička, original přebal) 150,- InFamous Second Son (original krabička, original přebal) - 150,- Monster Hunter World (original krabička, papírový přebal kopie) 150,- God of War 3 Remastered - 200,- Prodáno God of War - 100,- Prodáno Assasins Cr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Castlevania: Lord Of Shadow 2 (PC)
Před 418 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Sběratelská edice ve tvaru rakve. CD klíč použitý. Vystavené na poličce, ve ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 000
 Kč
Hra na XBox ONE - Ghostbusters - Krotitelé duchů
Před 419 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Ghostbusters - Krotitelé duchů Použitá. Super stav Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Prosím, volejte nebo pište - odpovím každému Do 6 kusů v zásilce je p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
399
 Kč
Hra na Psp Sony Beta
Před 424 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Mix fantasy RPG a logického rychlíku ve stylu arkanoid. Pomocí pojízdné plošinky navádíte kuličku, která ničí vše čeho se dotkne. Pohybujete se po 7... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
70
 Kč
Pc hra nová 3D Marbles6. Pošta 32 kč
Před 425 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
novou pc hru 3d marbles- kuličky. K vyzvednutí v Soběticich u Žimutic nebo lze tedy zaslat
Jihočeský kraj
Zdarma
 Kč
Sada her na PC
Před 425 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Běžné znamky používání, dobrý stav, plně funkční
Plzeňský kraj
170
 Kč
hra Splatoon 2 Nintendo SWITCH + 17 karet Amiibo !
Před 426 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Hra je plně funkční a 17 čipových karet mají funkci figurek Amiibo. >>> Možnost osobního odběru nebo zaslání Českou... (více v detailu)
Středočeský kraj
899
 Kč
Hra na XBox ONE - Gun Grave - G.O.R.E
Před 427 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Gun Grave - G.O.R.E Použitá. Super stav Nejlépe osobní převzetí - KDYKOLIV - nebo mohu zaslat přes Českou poštu tak, jak je uvedeno níže na konci celého textu inzerátu Prosím, volejte nebo pište - odpovím každému Do 6 kusů v zásilce je pouze J... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
449
 Kč
PC hra MASS 3 Effect,
Před 433 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
2x CD, osobní odběr, nebo zaslání poštou, popř. přes Zásilkovnu
Hlavní město Praha
60
 Kč
The Witcher Ronin Deluxe (KS)
Před 435 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám nový (ve fólii s 2 letou zárukou) komix The Witcher Ronin Hard Copy Collector's Edition Manga (Kickstarter Deluxe version... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
990
 Kč
The Witcher Ronin Geralt and Tengu Miniature (KS)
Před 436 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám novou (ve fólii s 2 letou zárukou) miniaturu The Witcher Ronin Geralt and Tengu (Kickstarter). Osobně B... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
390
 Kč
Potex Weapon IR Super Gun - set IR laserová hra
Před 437 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Potex Weapon IR Super Gun laser Tag Infrared Toy Blaster Pack Funguje na 3 AAA baterie do každého zařízení (není součástí balení) Plně... (více v detailu)
Hlavní město Praha
180
 Kč
Nintendo Wii sada příslušenství originál Nintendo!
Před 441 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízím sadu originál příslušenství pro konzoli Nintendo Wii (TV kabel a čidlo stejné i pro Wii U). Jde o použité, ale plně funkční věci. Cena za sadu 800 Kč Možnost prodeje po kusech za tyto ceny: - čidlo pohybu 250 Kč - TV kabel včetně scart redukce 250 Kč - zdroj (samozřejmě také originál Nintendo) 250 Kč - stojánek na konzoli 250 Kč Možnost osobního odběru (bez příplatku, bez zálohy at... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno