Playmobil 4471 Celní člun, vč. podvodního motoru,

Před 61 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
stale pekny stav dle foto. Skvele se deti zabavi pri koupani. Prodavam vcetne funkcniho motorku. Balikovna/Zasilkovna.
Středočeský kraj
100
 Kč

Podobné inzeráty

Chytré pero od Albi s knížkou lidské tělo
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Chytré pero Albi + knížkou lidské tělo světa Interaktivní vzdělávání a zábava v jednom používaná ale 100% stav, v tužce je nahrané i ostatní knížky tedy stačí zapou a hned použít Albi je skvělá pro děti i dospělé. Pero umožňuje interaktivní čtení a p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
990
 Kč
Roto z vysočiny
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodávám skvělou stavebnici Roto z Vysočiny, která podporuje rozvoj dětské kreativity, motorických dovedností a představivosti. Je ideální pro malé i větší stavitele, kteří rádi tvoří vlastní modely a konstrukce. Stavebnice je použitá, ale v perfektním stavu, obsahuje všechny díly a je připravena k okamžitému použití. Půvo... (více v detailu)
Kraj Vysočina
300
 Kč
Polystyrenový házecí kluzák
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Objevte kouzlo létání s polystyrenovým házecím letadlem! Tento skvělý model je ideální pro malé piloty a nadšence do aerodynamiky. S rozpětím křídel 35 cm a délkou trupu 30 cm se skvěle hodí do rukou dětí i dospělých. Vlastnosti: -Materiál: Vysoce kvalitní polystyren, který je lehký a odolný. - Barvy: K dispozici ve třech variantách – oranžová, žlutá a modrá - Snadné ovládání: Ideální pro začátečníky i pokročilé, stačí letadlo ho... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
99
 Kč
Malý konstruktér – stavebnice 5 v 1 pro mladé techniky
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodávám stavebnici Malý konstruktér, která umožňuje postavit 5 různých modelů z jednoho setu! Skvělá zábava pro děti, které milují tvoření a objevování základů techniky. Tato stavebnice pomáhá rozvíjet kreativitu, logické myšlení a jemnou motoriku. Stavebnice je použitá, ale v dobrém stavu a kompletní. Všechny díly jsou pečl... (více v detailu)
Kraj Vysočina
300
 Kč
Playmobil 9454 - Tělocvična
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Playmobil 9454 - Tělocvična, která je vhodným doplňkem k sadě Velká škola - 9453 k níž je možné ji připojit. Sada obsahuje výsledkovou tabuli, šatnu a vybavení pro cvičení různých sportů (bradla, lano, žebřík, basketbalový koš, kladina, švédská bedna, žebřiny, kruhy, lezecká stěna na vnější stěně atd.). Stavebnice obsahuje celkem 56 dílků včetně 1 postavičky pana učitele, 2 žáků a koberce ve tvaru a barvách ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
600
 Kč
Playmobil 9453 - Velká škola s vybavením
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Playmobil 9453 - Školní budova se dvěma učebnami, sborovnou, schodištěm se šatními skříňkami, funkčním výtahem, toaletami, digitálními hodinami, které obsahují školní zvonek oznamující dle nastavení začátek a konec vyučování a mnoha doplňky. Digitální hodiny lze využít i samostatně jako stolní budík (nutné 2 x 1,5V baterie AAA, které nejsou součástí balení). Sada obsahuje celkem 242 dílků včetně 3 dosp... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 800
 Kč
Hrací podložka (piano) Zippy Mat
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
prodám hrací podložku - piano Zippy Mat )karneval se zvířátky). Používané málo, plně funkční, jen drobná oděrka (viz foto). Vhodné pro děti od 3 let. Rozměry: 135 x 45 cm. Na baterie... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Zuru blástry
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodávám Zuru blástry ve skvělém stavu (pouze nálepky jsou v horším stavu). Samozřejmě jsou funkční jak mají být. Osobní odběr v Třebíči nebo ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
399
 Kč
Playmobil Záchranný člun, podvodní motor a Top Agent+Segw
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím hračky od společnosti Playmobil a to: Záchranný člun 5540 + podvodní motor 5159 (na tužkovou baterii AA) a... (více v detailu)
Středočeský kraj
550
 Kč
Playmobil 9455 - Učebna dějepisu + 9810 - Učebna zeměpisu
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Playmobil 9455 - Učebna dějepisu, kterou lze využít i jako rozšíření k sadě - Velká škola / Playmobil 9453. Učebna obsahuje mnoho historických exponátů a otočnou tabuli, na kterou je možné psát přiloženou pastelkou a pak vše smazat houbičkou. Sada obsahuje celkem 25 dílků včetně 1 postavičky paní učitelky a 2 žáků, je doporučována pro děti od 4 let, je kompletní, v původním obalu a v PERFEKTNÍM STAVU. Rozměry jsou 29 x 24 x 14 cm (délka x výška x šířka). Playmob... (více v detailu)
Plzeňský kraj
600
 Kč
Italsko-český, česko-italský slovník LEDA
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám italsko-český, česko-italský slovník LEDA. 152 tisíc hesel. Oděrka na předních deskách, trochu ušpiněný na ořízce knihy, vpisky na jedné straně v sekci poznámky (viz foto). Ale jinak stále v pěkn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Playmobil 70434 - Plážový hotelový komplex + DÁREK
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Playmobil 70434 - Plážový hotelový komplex, jehož součástí je recepce, hotelová restaurace s bufetem, 2 plně vybavené bungalovy s koupelnou a terasou s nábytkem, 1 včetně dětské postýlky, oba otvíratelné klíčovými kartami, dále malý bazén a mnoho doplňků. Sada obsahuje celkem 401 dílků včetně 4 dospělých a 2 dětských postaviček a 1 figurky psa, je doporučována pro děti od 4 let, je kompletní ale bez... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 700
 Kč
Multifunkční stůl
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Plně funkční ,pěkný stav nikde není poničený koupené nové pálky na pingpong,super ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 500
 Kč
Skákací hrad pronájem
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Hledáte způsob, jak dětem dopřát nezapomenutelný zážitek plný smíchu a radosti? Nabízíme pronájem multifunkčního skákacího hradu, který zaručeně rozproudí každou dětskou oslavu nebo rodinnou akci! Co náš skákací hrad nabízí? Skákání: Spousta prostoru pro bezstarostné skákání. Prolézání překážkami: Rozvíjejte u dětí odvahu a dovednosti při překonávání různých překážek. Běhání: Bezpečný prostor pro rychlé nožičky. Házecí koš: Zlepšujte přesnost a koordinaci při házení míčků do koše. Horolezecká stěna: Malí dobrodruzi si mohou vyzkoušet svoje lezecké schopnosti na malé stěně. Dvojitá skluzavka: Dvojnásobná zábava při sklouzávání dolů! Proč s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
999
 Kč
Simba Superplay Safari hrací set zvířátka stavebnice
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím set se zvířátky a domem. Rozměry domu: 25 × 20 cm. Vhodné pro děti od 3... (více v detailu)
Liberecký kraj
600
 Kč
LEGO Technic 42120 Záchranné vznášedlo
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Záchranné vznášedlo od LEGO® Technic. Všechny dílky (457 ks) včetně plánku, bez krabice. Objevte dokonalý dárek pro děti starší 8 let, které mají rády akční zábavu a lodě. Tento model je plný autentických prvků, stejně jako tomu je u skutečných vznášedel, a užijete si s ním hry plné fantazie. LEGO® Technic™ Záchranné vznášedlo Realistická kabina Mezi prvky najdete sedadla, ovládací panel a řídítka. Otáčející se lopatky Když je vozidlo v pohybu, otáčí se i lopatky a výstražná světla. Snadné řízení Ovládejte vznášedlo pomocí ozubeného kola. Další model k postavení Přestavějte vznášedlo na dvoumotorové letadlo. Rotující vrtule Ovládejte letadlo a sledujte, jak listy vrtule rotují. Pohyblivé směrovky a křidélka Prozkoumejte množství prvků letadla. Model 2 v 1 pro ještě více stavitelské zábavy Díky možnosti přestavění vznášedla na dvoumotorové letadlo si děti se sadou vyhrají ještě déle. Stavebnice, které zaměstnají bystré mysli Řada stavebnic LEGO Technic zahrnuje spoust... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Rc vrtulník
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám RC vrtulník. Je plně funkční se dvěma baterkama a náhradním stabilizátorem a lopatkama. Prodávám z důvodu nevyužití. Jediná chyba na krýáse je prask... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Kuchyňka Ikea Duktig s příslušenstvím
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kuchyňku Duktig Ikea včetně příslušenství Ikea (5 ks kuchyňského náčiní; sada nerezového nádobí 5 ks; sada na pečení 7 ks; sady plyšového ovoce/zeleniny/jídla na hraní - nezaručuji kompletnost, nepamatuji si, co v které sadě bylo). Navíc oproti originálu jsou na kuchyňce nalepovací háčky, světlo z Lídlu na baterie (baterie nejsou součástí prodeje, ale před vystavením bylo zkontrolováno, že světlo je funkční - viz fotky) - světlo lze vyjímat a zapíná se zmáčknutím; dále 4 otočné ovlá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 200
 Kč
Kuchyňka Ikea Duktig s příslušenstvím
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kuchyňku Duktig Ikea včetně příslušenství Ikea (5 ks kuchyňského náčiní; sada nerezového nádobí 5 ks; sada na pečení 7 ks; sady plyšového ovoce/zeleniny/jídla na hraní - nezaručuji kompletnost, nepamatuji si, co v které sadě bylo). Navíc oproti originálu jsou na kuchyňce nalepovací háčky, světlo z Lídlu na baterie (baterie nejsou součástí prodeje, ale před vystavením bylo zkontrolováno, že světlo je funkční - viz fotky) - světlo lze vyjímat a zapíná se zmáčknutím; dále 4 otočné ovládací knoflíky zelené a modré (už si nepamatuji výro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 200
 Kč
Numark DJ set – perfektní pro začínající DJs
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodávám Numark DJ set, ideální pro začátečníky i pokročilé, kteří chtějí rozvíjet své DJ schopnosti. Tento set nabízí všechny potřebné funkce pro mixování hudby, včetně kvalitních ovládacích prvků a citlivého jog wheelu pro precizní mixy. Set je ve velmi dobrém stavu, plně funkční a připraven k okamžitému použití. Skvělá vo... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 500
 Kč
Chodítko 2v1 Smoby
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám dětské chodítko značka Smoby Cotoons 2v1. Vše kompletní a funkční (vydává zvuky při vhazování tvarů a zabliká barevné světlo). Na baterie. Používáno pouze v domě, nikdy ne venku... (více v detailu)
Kraj Vysočina
300
 Kč
Teifoc školní set – stavebnice pro malé architekty
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodávám skvělý Teifoc školní set, který je ideální pro děti, co milují stavění a objevování základů architektury a stavitelství. S touto stavebnicí mohou děti stavět různé budovy a konstrukce z pravých cihliček a malty, což rozvíjí jejich fantazii, trpělivost a jemnou motoriku. Stavebnice je kompletní a ve velmi dobrém stavu, obsahuje vše p... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 500
 Kč
Montessori hrací kostka
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Didaktická hračka Activity board montessori kostka zabaví každé malé zvídavé dítě. Tato hračka zajistí dětem zábavu na dlouhé hodiny a zároveň nenásilnou formou rozvíjí jejich smysly, schopnosti a dovednosti, samostatnost, jemnou a hrubou motoriku. Hračka využívá principů montessori. Dítě může jednotlivé součásti ohmatat, prozkoumat a vyzkoušet, jak jednotlivé části fungují. Kostka je vyrobena z přírodních materiálů. Activity Board montessori kostku si může dítě vzít k zabavení na výlet, do kočárku či do auta. Didaktická hračka Activity board montessori kostka je určena pro nejmenší děti od 1 roku.                                     Klíčové vlastnosti Activity board - montessori kostkaZábava na dlouhé hodinyNená... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
LEGO 43189 Elsa a Nokk a jejich pohádková kniha
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
LEGO 43189 Ledové království - Elsa, hrané, s původním obalem a návodem. Osobní odběr Kouřim u Českého Brodu nebo Zásilkovna plus 79,- Kč. Popis: • Darujte dětem možnost prožít filmová dobrodružství se sadou Elsa a Nokk a jejich pohádková kniha dobrodružství (43189) od LEGO® Disney. Zábava začíná otevřením knížky!• Co na vás čeká v začarovaném lese a za jeho hranicemi? Tato parádní sada je otevírací knihou se dvěma modely uprostřed. Obsahuje také samolepky a menší modely pro větší inspiraci.• Milované postavy, mezi kterými nechybí Elsa, Olaf, zemní obr, Nokk a Iduna, jsou připravené prožít kouzlené dobrodružství, řadu nových příběhů a spoustu zábavy.• Tuto sadu si zamilují všichni fanoušci filmu Ledové královs... (více v detailu)
Středočeský kraj
290
 Kč
Hra Dinosauři - postřehová hra
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám postřehovou hru Dinosauři od DoDo. Kompletní, v pěkém stavu, jen návod je hodně "pomuchlaný" - do krabičky nejde složit nějak rozumně. Kartičky jsou ale v pěkném stavu (jsou ze silného kartonu, tak i něco vydrží). Skvělá na učení barev. Úžasná hra učí rychlosti reakce, všímavosti a přinese veselé emoce kruhu přátel nebo celé rodině. Pravid... (více v detailu)
Hlavní město Praha
120
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hračky a hry