NABÍZÍM Prodám Mooer E7 Synth

Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Kytarová krabička, která dobře poslouží i na oživení zvuků ze sekvenceru nebo synzhetizeru. Používal jí nejdříne k base, kde to ale bralo osekané frekvence a existují lepší bass-synthy. U kytary lehce plastový zvuk, ale některé polohy potěší. Finálně jsem ji zařadil do linky k IK Uno Synth a DIY synťáku, kde pěkně rozšířil jeho zvukové možnosti. Vcelku obstojný saw, v některých modech se příchozí zvuk rozloží jako arpeggiator, můž... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 200
 Kč

Podobné inzeráty

NABÍZÍM Prodám Mooer E7 Synth
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Původně kytarová krabička, která ale dobře poslouží i na oživení zvuků ze sekvenceru nebo synzhetizeru. Používal jí nejdříne k base, kde to ale bralo osekané frekvence, ale finálně ji zařadil do linky k IK Uno Synth a DIY synťáku, kde pěkně rozšířil jeho zvukové možnosti. Vcelku obstojný saw, v některých modech se příchozí zvuk rozloží jako arpeggiator, může být rytmický, ale v některých krajn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 200
 Kč
NABÍZÍM Mooer ge 150
Před 1 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám multiefekt mooer ge 150. 55 simulací zes. aparátů postavených na nelineárních úspěšných mikropreampech od mooeru.Všechny běžné efekty + jejich variace, velkem 155 efektů.200 plně editovatelných pamětí.Totálně programovatelný pedàl, lze mu přiřadit jakýkoli patametr zesilovače nebo jakéhokoli efektu.. Perfektně a pohodlně ovladatelný looper, automatický bubeník..OTG vý... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 100
 Kč
NABÍZÍM Prodám multiefekt VALETON GP-200R
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám kytarový procesor VALETON GP200R. Plně funkční, v perfektním stavu. Efekt je jako nov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 900
 Kč
Prodám kvalitní dětskou kytaru s pouzdrem
Prodám kvalitní dětskou kytaru pro děti a žáky uměleckých škol s perfektním zvukem a kvalitním zpracováním díky kterému kytara dobře ladí i v n... (více v detailu)
2 799
 Kč
Prodám klasickou kytaru 4/4 i s pouzdrem
Prodám kvalitní přírodní kytaru (španělku) pro děti a žáky uměleckých škol s perfektním zvukem a kvalitním zpracováním díky kterému kytara dobře ladí i v nižších ... (více v detailu)
2 799
 Kč
NABÍZÍM MOOER PrimeP2
Před 3 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám minimodeler malých rozměrů, ale velkého zvuku včetně bezdrátov... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 000
 Kč
Prodám kvalitní černou klasickou kytaru s pouzdrem
Prodám kvalitní kytaru (spanielku) pro děti a žáky uměleckých škol v černém lesku s perfektním zvukem a kvalitním zpracováním díky kterému kytara dobře ladí i v nižš... (více v detailu)
2 999
 Kč
Prodám kvalitní akustickou kytaru s pouzdrem
Prodám kvalitní kytaru vhodnou pro samouky i studenty uměleckých škol s perfektním zvukem a kvalitním zpracováním díky kterému kytara dobře ladí i v nižších polohách. Je to akustická kytara. Zcela nová, b... (více v detailu)
3 499
 Kč
NABÍZÍM Prodám syntezátor Behringer Neutron
Přidáno včera - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Syntezátor je ve výborném stavu. Nekouřím, takže syntezátor není ovlivněn kouřem. Součástí syntezátoru je originální krabice, napájecí zdroj a 12 patch kabelů. Osobní předání je možné ve Zlíně. Mohu... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 500
 Kč
NABÍZÍM BC-RICH. Mockingbird
Před 1 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám kytaru,vyrobenou v Korei,Perfektně hratelná,seřízená, super dohmat.Pražce v pořádku. Kytara bez chyby. Pekný zvuk malé tukance z koncertů.Nemám... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
NABÍZÍM Mosky Crunch Red - SLEVA
Před 1 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám dobře znějící kopii MI Audio Crunch Box, klasický chlupatý zvuk Marshall JCM 800 v kytarové krabičc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
NABÍZÍM Prodám SMART kytaru LAVA ME3 38" Space Grey s orig. obalem
Před 2 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Nabízím k prodeji SMART kytaru LAVA ME3 38", která je ideální volbou pro hudebníky všech úrovní. Tato moderní akustická kytara kombinuje špičkovou technologii s prvotřídním zvukem a jedinečným designem. Kytara je vybavena dotykovým displejem se systém HILAVA s integrovanými aplikacemi (včetně ladičky, metronomu, různých efektů, trenažéru, rytmických stop, looperu a rekordéru). Pomocí WiFi nebo Bloutooth lze propojit s aplikací LAVA+, kde můžete upravovat efekty, nahrávat a sdílet své skladby. Kytara je... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 900
 Kč
NABÍZÍM Prodám akustickou kytaru
Před 2 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Art Luthier Cedar antique burst. Made in Canada masivní přední cedrová deska. Luby divoká tř... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 800
 Kč
NABÍZÍM Prodám Epiphone Joe Pass
Před 2 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám jazzovou kytaru s kufrem s nevšední barvou. Korea 90' Kytaru ... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 900
 Kč
NABÍZÍM Prodám Fender Squier Affinity Stratocaster + pouzdro
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám Fender Squier Affinity Series Stratocaster MN Black ještě s 3 měsíční zárukou a k tomu ještě pouzdro a popruh. Kytara a zbytek příslušestní je v perfektním stavu málo kdy použité. Důvod prode... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
NABÍZÍM Prodám el.akustickou kytaru fsx 800c
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám el.akustickou kytaru fsx 800c ve velmi dobrém stavu při rychlém jednání sleva možná
Moravskoslezský kraj
7 000
 Kč
NABÍZÍM LINE6 POD HD500X
Před 2 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento kytarový multiefekt. Je to předchůdce Helixe, Je v něm zabudováno 30 simulací zesilovačů, reproboxů a předzeislovačů, přičemž tato sbírka pokrývá celé totální spektrum a všechny legendární kytarové zvuky. Vedle nich je zde přes 100 profesionálně designovaných efektů, u kterých lze pracovat s mnoha parametry, a 8 simulací mikrofonních preampů. U HD lze pracovat se 512 presety. Ve výbavě tohoto multiefektu je i 48 sekundový looper, chromatická ladička nebo tap tempo spínač Pokud jde o samotné zařízení, tak na jeho zadní straně naleznete konektory pro připojení kytary, a to jak pro pasivní, tak pro aktivní nástroj... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
NABÍZÍM Prodám Pasadenu
Před 3 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám kytaru Pasadena.Kytara je po kompletním servisu.Snímače R.M... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 000
 Kč
NABÍZÍM Martin D1 lh LEVORUKÁ
Před 2 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Kytara vyrobena koncem 90. let, přední zadní deska masiv, luby překližka, tzv. poor's man d18 Kytara po muzikantovi Lewis Craven, hodně hrála ale i zažila, zvukově velmi zajímavý nástroj Konstrukčně bez pr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 500
 Kč
NABÍZÍM Hagstrom Viking II 1967 Black pololubová kytara
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Vyrobeno 2021 jako limitovaná reedice k poctě Elvise Presleyho. Tělo kanadský flame javor, krk kanadský javor. Rozpojitelné humbuckery Hugstorm nabízí spoustu zvuko... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
22 222
 Kč
NABÍZÍM Fender Champion 40 - 12''
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Predám 2-kanálové kytarové kombo Fender - 40W, rôzne zvuky s rôznymi úrovňami skreslenia od čistých fendrov, cez britský crunch až po modern... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 800
 Kč
NABÍZÍM Prodám baskytaru Mayones Jabba
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám baskytaru Mayones Jabba , profi baskytara s krásným zvukem od renomované polské fir... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50 000
 Kč
NABÍZÍM PEAVEY 6505 MH
Přidáno včera - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Aparát je jako nový, lapmy OK. Není moc hraný i přes to že ho mám přes dva roky. Aparátu jsem se dlouho nechtěl zbavit i přes to že mi moc nesedl, hraje totiž dobře ale mám rači Marshallské zvuky a ještě k tomu jsem po čase přešel na lehčí styly, no a masakrózní HIGH-GAIN aparát mi už nesedí tak dobř... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000
 Kč
NABÍZÍM Celolampová kytarová hlava
Před 4 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Z důvodu nevyužití prodávám tuto 2 kanálovou, celolampovou, butikovou, kytarovou hlavu. 20W, 2x 6V6, 4xE... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 000
 Kč
NABÍZÍM Upgradované Gio
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám silně upravené GIO. Byla na ní k dobru provedena řada úprav předchozím majitelem. Dle informací, které mám: Kytara má kostěný nulťák, výměněné snímače: U kobylky je nyní V8 s keramickým magnetem ( výstup 16,6 kOhm ). Krkový je nyní INF R s Alnico magnetem výstup ( 9,6 kOhm ). Mechaniky mají převod 18:1, odstíněné dut... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry