Syntezátor Roland JV-30

  Syntezátor Roland JV-30
Před 28 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Starší, ale oblíbený syntezátor s velmi kvalitním zvukem, jednoduchým ovládáním a přitom s bohatými možnostmi nastavení. Pětioktávová klaviatura (61 kláves se snímači síly úhozů - "Velocity"), Pitch Bend páčka s funkcí modulace, 4 klávesové režimy (Fat, Octave, Dual, Split), 16 partů, 8 performance, 24 hlasá polyfonie, 2 efekty (Reverb, Chorus), Zvuky: 189 Preset + 128 MT-32 s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 990
 Kč

Podobné inzeráty

ROLAND E-X50
ROLAND E-X50
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodávám ROLAND E-X50, stojan na klávesy GRAVITY KSX 2 a obal na klávesy GATOR GKB-61. Klávesy jsou jako nové. Parametry: - Klávesy s dynamikou ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 600
 Kč
Roland BK-3
Roland BK-3
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám Roland BK-3 je doprovodný keyboard vybavený 61 dynamickými klávesami standardní velikosti, kvalitní zvukovou bankou, automatickou doprovodnou jednotkou, audio / midi přehrávačem a přehledným uživatelským rozhraním s přehledným LCD displejem a vlastním výkonný ozvučením. Jde o základní model řady BK (backing keyboard). Nástroj dokáže být skvělým partnerem jak pro sólové hráče, tak pro začínající amatérské hudebníky, kteří s hrou na klávesové nástroje teprve začínají. Nástroj je k dostání v černé nebo bílé barvě. Vlastnosti Keyboard s maximální polyfonií 128 hlasů nabízí uživateli 851 kvalitních zvuků a 53 bicích sad. Doprovodná jednotka obsahuje 205 automatických doprovodů, efektová sekce je vybavená Reverbem (8 typů), Chorusem (8 typů), multiefektovými algoritmy (84 typů) a ekvalizérem. Zabudovaný přehrávač / rekordér je schopný pracovat s audio (WAV, MP3), midi (SMF 0/1) a karaoke soubory. Audio nahrávky je možné ukládat ve formátu WAV nebo MP3. Ovládání usnadň... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 950
 Kč
Roland BK-3
Roland BK-3
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám Roland BK-3 je doprovodný keyboard vybavený 61 dynamickými klávesami standardní velikosti, kvalitní zvukovou bankou, automatickou doprovodnou jednotkou, audio / midi přehrávačem a přehledným uživatelským rozhraním s přehledným LCD displejem a vlastním vý... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 550
 Kč
klaves roland
klaves roland
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
klávesy Roland E-X10 použité jako nové stojánek na noty + trafo 6 měsíců záruka
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Syntezator Roland fa 07
Syntezator Roland fa 07
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Roland fa 07 workstation. Rozbalení, nepoužitý. Osobní odběr Prah... (více v detailu)
Hlavní město Praha
34 000
 Kč
Syntezátor Yamaha MODX 6 a příslušenství super stav
Syntezátor Yamaha MODX 6 a příslušenství super stav
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám špičkový moderní syntezátor (klávesy) Yamaha MODX 6. Vhodný pro jakýkoliv hudební žánr. Na míru vyrobený kufr, klávesový stojan, napájecí zdroj, tištěné návody, MIDI a USB kabel k propojení s počítačem a dalšími nástroji, audio kabely 6,3/6,3 jack. Vše 100% stav bez opotřebení, vše čisté. Dotykový displej, AWM2, osmielementové zvuky, 8 operátorů, 88 algo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
23 990
 Kč
M-Audio Keystation 61 MK3 + klávesový stojan
M-Audio Keystation 61 MK3 + klávesový stojan
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím MIDI klávesy "M-Audio Keystation 61 MK3" (jako nové) a ocelový stojan vlastní výroby (výška stojanu není nastavitelná, ale je to standardní výška klaviatur - viz foto). Stojan je bytelný a je dělaný přímo pro tento model MIDI klá... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Yamaha psr e333
Yamaha psr e333
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Klávesy jsou používané minimálně, a už se nám na ně doma jenom práší proto posíláme dál. 61 dynamických kláves * stereo vzorkování AWM * Ultra Wide Stereo * polyfonie 32 hlasů * 113 zvuků * 106 doprovodů * 102 demoskladeb * One Touch Setting * tlačítko Portable Grand * výukový systém YES * USB Yamaha PSR E333 jsou nejlevnější model kláves s dynamikou o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
Studiologic NUMA X Piano 73 - prodej/výměna
Studiologic NUMA X Piano 73 - prodej/výměna
Před 2 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám tento nástroj, pořízený 04/2024, v záruce (3 roky, Music City). Nevyužitý, nehraný. Kompletní originální balení k dispozici (krabice, dokumentace, doklad). Stage piano + čtyř zónový master keyboard s kladívkovou mechanikou, obousměrné MIDI a USB au... (více v detailu)
Jihočeský kraj
19 500
 Kč
Digitální piano Casio Privia PX-160       3000 Kč
Digitální piano Casio Privia PX-160 3000 Kč
Před 3 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Prodám lehce přenosné digitální piano Casio Privia PX-160. Piano je velmi málo používáno, plné funkční a v perfektním technickým a optickým stavu. Model PX-160 je přímým nástupcem mimořádně populárního modelu PX-150. Podobně jako podstatně dražší modely využívá technologie AiR Sound Source a tří snímačů na každé klávese. To tomuto stage pianu dodává punc kvality, díky čemuž se pocitově přibližuje nejen ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 000
 Kč
Multiefekt Line 6 POD HD500X
Multiefekt Line 6 POD HD500X
Před 4 dny - SBAZAR
Mnoho presetů, zesilovačů, nahrávací smyčka, pedál.Používaný jen pro domácí hraní. Používají i známé kapely na pódiích. Jako nový , plně funkční včetně originál zdroje. Bližší info rád poskytnu. Technické údaje kytarový multiefekt 30 HD simulací kytarových zesilovačů, reproboxů a předzesilovačů přes 100 efektů + looper (48 sekund) 8 simulací mikrofonních preampů 512 presetů / 8 bank možné použít až 8 efektů najednou ovládání: 12 podsvícených nožních spínačů, expressio... (více v detailu)
5 500
 Kč
Digitální piano (559 zvuků)
Digitální piano (559 zvuků)
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám přenosné digitální piano SP-5500: plný klavírní rozsah 88 klapek s kladívkovou mechanikou a nastavitelnou dynamikou, polyfonie 64 hlasů, 559 volitelných zvuků (včetně 9 sad bicích), okamžitý výběr 28 zvuků tlačítky, vrstvení zvuků (dual) a rozdělení klaviatury (split), 203 doprovodných stylů se dvěma variacemi, lze vytvářet a nahrávat nové styly, album 100 interních ukázkových a výukových skladeb, demo skladby, 3 efektové jednotky (reverb, chorus, DSP) s možnostmi nas... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 900
 Kč
Kurzweil KA 120 Přenosné digitální stage piano,
Kurzweil KA 120 Přenosné digitální stage piano,
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám přenosné digitální stage piano značky Kurzweil KA 120 kladívková mechanika, nastavitelná dynamika, 88 kláves, 600 presetů, nastavení citlivosti klaviatury, různé funkce jako Reverb, Split, Harmony, EQ, Pitch, Dual..., 230 doprovodů, 120 skladeb, nahrávání 5 skladeb, USB vstup na předním panelu Klav... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 690
 Kč
Roland bk-3
Roland bk-3
Prodám klávesy Roland bk-3 v dobrém stavu při rychlém jednání sleva.
5 000
 Kč
HAMMOND XM / ICON + LESLIE HOHNER
HAMMOND XM / ICON + LESLIE HOHNER
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
LR Custom Hammond XM1+XMc1 modul s použitím iCON DAW kontroleru pro použití (nezávisle na modulu) se software Nuendo, Logic Pro, Pro Tools, Ableton Live, Samplitude a Studio One. Kromě toho využívá ovládací protokoly Mackie a HUI pro presety a automatické mapování, a může být nakonfigurován i pro obecné MIDI hodnoty. Každý ovladač může být mapován pro jakoukoliv MIDI aplikaci díky softw... (více v detailu)
Hlavní město Praha
75 000
 Kč
Virtual Aranger Keyboard - Roland VA-7
Virtual Aranger Keyboard - Roland VA-7
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Virtual Aranger Keyboard - Roland VA-7 - 61klávesová aranžérská klaviatura citlivá na Aftertouch se 128hlasým zdrojem zvuku kompatibilním s GM2/GS. Nástroj je ideální pro děti jakožto náhražka el. piána (bez kladívkové mechaniky). Nese na sobě známky použití ale je v pořádku. Všechny klávesy na něm fungují bezchybně, dotykový displej přes který se nástroj dá ovládat místo přepínacích tlačítek je naprosto v pořádku. Několik přepínacích tlačítek ... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 500
 Kč
Keyboard Yamaha PSR-630
Keyboard Yamaha PSR-630
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám starší, ale stále velice použitelný pětioktávový keyboard Yamaha PSR-630. Reaguje na sílu úhozu, má stovky zvuků a rytmů. Pro fajnšmekry potom možnost exportovat MIDI přes připojení kabelem či disketovo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 300
 Kč
klávesy Renkforce
klávesy Renkforce
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
klávesy 49 klapek , pro domácí párty , nebo pro děti nebo začátečníky , dá se na to hrát snadno a celkem zajíma... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 000
 Kč
kytarový syntezátor Roland GR-55 GK3 (rezervováno)
kytarový syntezátor Roland GR-55 GK3 (rezervováno)
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám kytarový syntezátor Roland GR 55 včetně adaptéru a převodníku (snímače) GK-3 (vše ještě v záruce, není ani ještě rok starý) a v originál krabici v ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodám Tyros 4
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Zdravím. Prodám T4 z důvodu ukončení hudební kariery. Klávesy jsou v top stavu, bez jediného škrábanečku. Dynamika, display, tlačítka a vše ostatní také 100% stav. Před rokem vyměněn HDD, ram 1024mb. V klávesách jsou nahrané SA zvuky z T5 (pop alt, funk alt, ballad pan flute, latin pan... (více v detailu)
Olomoucký kraj
36 000
 Kč
Predám Roland RA-90 REALTIME ARRANGER +Karty
Predám Roland RA-90 REALTIME ARRANGER +Karty
ZDROJ ZVUKU: Novo vyvinutá generácia zvuku s TVF 32 Khz vzorkovacou frekvenciou, 24 Mbit Wave Data Room. (24 nôtová polyfónia). Formát 'GS' VSTAVANÉ EFEKTY: Digitálny reverb a chorus 16 bitov. VYPÍNAČE A OVLÁDACIE PRVKY VYVÁŽENIE: Vyváženie hlasitosti: 5 otočných snímačov: Skupina tónov aranžéra A: (klavír, Chr Perc, organ, gitara, sláčiky), Skupina tónov aranžéra B: (súbor, brass, jazýček, píšťalka, syntéza), tón aranžéra Skupina C: (Syn Pad, Syn Sfx, Ethnic, Percussive, Sfx), Bicie nástroje (kopáky, Snares, Tomy, činely, perkusy), Main (Upper, Lower, Accomp, Bass, Drums / S. Effects), Reverb ( Upper, Lower, Accomp, Bass, Drums / S. Effects). PREPÍNAČE V REÁLNOM ČASE: Zvukové efekty (8 padov, Hold), Fade Out, Demo, Revolving Acc Bass, Advanced Arranger, Chord Intell, Arranger Hold, Fill - In (To Variation, To Original, Rit), Break Mute, Intro / Ending , Štart / Stop, Reset / Tap Tempo, Bypass Whole, Bypass Upper... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodam syntezátor Roland JV-35
Prodam syntezátor Roland JV-35
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám syntezátor Roland JV-35 ve dobrém stavu! Tento rozšiřitelný syntezátor nabízí 61 kláves, 28-hlasou polyfonii a digitální zvukový motor pro skvělý zvuk. Ideální pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
Arturia Keylab 49 MK2
Arturia Keylab 49 MK2
Prodám téměř nepoužívaný MIDI kontroler klávesy Arturia Keyl... (více v detailu)
3 900
 Kč
Virtual Aranger Keyboard - Roland VA-7
Virtual Aranger Keyboard - Roland VA-7
Před 8 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Virtual Aranger Keyboard - Roland VA-7 - 61klávesová aranžérská klaviatura citlivá na Aftertouch se 128hlasým zdrojem zvuku kompatibilním s GM2/GS. Nástroj je ideální pro děti jakožto náhražka el. piána (bez kladívkové mechaniky). Nese na sobě známky použití ale je v pořádku. Všechny klávesy na něm fungují bezchybně, dotykový displej přes který se nástroj dá ovládat místo přepínacích tlačítek je naprosto v pořádku. Několik přepínacích tlačítek ... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 500
 Kč
PlaceholderNo Image
Virtual Aranger Keyboard - Roland VA-7
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Virtual Aranger Keyboard - Roland VA-7 - 61klávesová aranžérská klaviatura citlivá na Aftertouch se 128hlasým zdrojem zvuku kompatibilním s GM2/GS. Nástroj je ideální pro děti jakožto náhražka el. piána (bez kladívkové mechaniky). Nese na sobě známky použití ale je v pořádku. Všechny klávesy na něm fungují bezchybně, dotykový displej přes který se nástroj dá ovládat místo přepínacích tlačítek je naprosto v pořádku. Několik přepínacích tlačítek ... (více v detailu)
3 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hudební nástroje