Uspávadlo Chicco s melodiemi

Před 149 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Uspávadlo Chicco s melodiemi - bateriové. ,6 různých melodií - písnička, šumění vody atd. Na háček je možno zavěsit h... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč

Podobné inzeráty

Chicco hrací deka
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám Chicco musical jungle playmat.
Kraj Vysočina
90
 Kč
Chicco ovecka s nocni lampickou
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Chicco ovecka s nocni lampickou
Karlovarský kraj
400
 Kč
Vkládací domeček Chicco
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám vkládací domeček Chicco v super stavu. Hezká pevná hračka, nezničená. Pošlu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Set hraček Chicco a nové bezpečnosti zámky pro miminko
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Set hraček Chicco a nové bezpečnosti zámky pro miminko Velmi dobry stav. PC minimá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Hrací polštář Chicco pro miminka 2 - 9měsíců
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám hezký polštářek pro miminka v zachovalém stavu a včetně krabice. Chybí jedna hračka, ale nevadí - můžete si tam připnout vaš... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
stavebnice Fischer Technik Eco Energy - zcela nová
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Zcela nová nepoužitá stavebnice od Fischer Technik (bohužel syna nezaujala), pouze otevřená krabice a některé součástky vyndané ze sáčků. Sada obsahuje: 343 dílů, z ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 190
 Kč
Set zvukových a svítících hraček
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Set 5 hraček pro batolata i nejmenší děti. Hračky chrastí, některé i svítí a hrají, vše funční. Děti si s nimi hrály, ale i tak jsou v moc hezkém stavu (viz. foto a popisky). Chicco Projektor duhová kostka růžová= Plně funkční, 4 zobrazovací módy (srdíčka, drak a mraky, hvězdičky, noční světlo). 7 barev projekce + automaticky se měnící barvičky. Zvolit si můžete mezi projekcí, obohacenou o různé příjemné melodie, nebo projekcí bez hudby. Automatické vyp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
290
 Kč
Chicco chodítko
Před 7 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám chodítko Chicco v dobrém stavu. Při používání hraje melodii a dá se ry... (více v detailu)
Liberecký kraj
350
 Kč
Spin Master Purse pets kabelka jednorožec
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Purse Pets Jednorožec - Krásná, originální kabelka z umělé kůže, s interaktivními funkcemi, která mrká očima! Hračka na baterie, se zvukem. Interaktivní kabelka má veliké mrkací oči, které reagují na dotykový senzor. Pomocí dalších dotyků aktivuj až 25 různých zvuků a reakcí. Je vyrobena z umělé kůže se spoustou krásných módních detailů. Interaktivní kabelka s motivem jednorožce je laděná do růžové barvy. Symbolika jednorožce je doplněna zlatými sponami. má velké mrkací oči reagující na dotykový senzor ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
450
 Kč
Senzorická látková knížka, maňásci, měkké kostky, leporelo
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Měkké hračky pro batolata. Vše níže dohromady 390Kč (sleva 110Kč) nebo samostatně (ceny níže). Senzorická látková knížka - Interaktivní textilní měkké leporelo pro nejmenší 220Kč (p.c. přes 400Kč) Měkké leporelo do vody Jungle Pals 60Kč Měkké pěnové kostky Canpol Babies 6ks 100Kč (p.c. 200Kč) Chrastítka na nohy 2ks 120Kč Další hračky na posledních fotkách... (více v detailu)
Olomoucký kraj
390
 Kč
NOVÝ Projektor noční oblohy s melodiemi ZAZU
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Zcela nový (sešly se nám 2 stejné) – projektor noční oblohy s melodiemi. Promítá noční oblohu na strop pokoje ve 4 barevných režimech: červené, zelené, modré nebo se střídají. Přehrává krásné klidné melodie: tlukot srdce, zvuky přírody a hudbu. Me... (více v detailu)
Hlavní město Praha
590
 Kč
Chodítko Chicco super stav
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Chodítko jako podpěra při chození i hračka. Vepředu je velký otvor pro kostky do sběrného koše. Během hry kostka aktivuje melodii. Kostky lze vkládat i do otvorů. Vlevo chrastítko, které se při dotyku dopředu a dozadu pohybuje a chrastí. Na hračce jsou další prvky, které aktivují zvuky a melo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
210
 Kč
Dětský kolotoč 3v1
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím hudební kolotoč 3v1 s odnímatelným hudebním přehrávačem, 9 různých melodií o délce 30 minut, hlasitost ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
800
 Kč
Prodám věci pro nejmenší (nové i použité).
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
1. Řetízek na dudlík s klipem - PRODÁNO. 2. Plyšový chrastící šáša zn. Fehn. NOVÝ - nepoužitý. Velký 23 cm, chrastítko umístěné v hlavičce, příjemný měkoučký materiál - značka Fehn. Cena 80,- Kč. 3. Červík zn. LAMAZE. Na spodku přísavka, chrastí, na jednom z kroužků další otočný kroužek s posuvnými dílky různých tvarů, kroužky. Výška 24cm. Vhodný např. pro zabavení malých neposedů u jídla. Nepoškozený, málo použitý. Cena 80,- Kč. 4. Žába do vany - na přísavku, pohyblivá hlava, z pusy chrlí vodu, pohyblivé ruce, na které lze zavěsit formičky (ty mají ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Odrážedlo chicco
Před 8 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám odrážedlo chicco výškově nastavitelné, hrací prvky vše funkční
Pardubický kraj
500
 Kč
Mega Blocks - Vláček s písmenky
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Hrané, ale bez poškození. Mašinka hraje melodii po stisknutí komínu. Nutno vložit baterie. Osobní... (více v detailu)
Olomoucký kraj
300
 Kč
Luxusní hrací deka s melodii
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
LUXUSNÍ HRACÍ DEKA Z MINKY S MELODIÍ PLAYTO MEDVÍDEK Používána p... (více v detailu)
Zlínský kraj
590
 Kč
Obrovská klavírní podložka pro děti
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Obrovskou hrací klavírní podložku si mohou vychutnat malé, i starší děti stejně. Nejenže garantuje nezapomenutelnou zábavu, ale se pomocí ní můžete hravě naučit tóny, i základy. Podložka má spoustu nastavení. Můžete přehrávat zvuky 8 různých nástrojů, přehrávat různé melodie, nahrát svou melodii (record) a následně si ji přehrát (playback). Po vypnutí zařízení se hudba vymaže, děti si nahrájou novou melódii. Hlasitost se dá snížit, pokud zvýšit tak vypnout/zapnout. V poza... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499
 Kč
Chicco židlička 3v1 pro panenky
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám jídelní židličku Chicco 3v1 pro panenky do velikosti 43 cm. V krásném stavu. Židlička nabízí 3 va... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Sravebnice-kostky s vkládacím víkem Eichhorn
Před 9 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Zachovalé a ještě cca 20 jednobarevných kostiček různých tvarů navíc,vhodné od 1 roku. Víko slouží jako prostrkáva... (více v detailu)
Středočeský kraj
199
 Kč
75223 31071 60239 75945 70660 70661 70662 11004 70638 11009
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám nová neotevřená Lega ve skvělém stavu ze své sbírky : 75223 Mikrostíhačka Starfighter™ Naboo za 300 Kč 31071 Dron průzkumník za 300 Kč 60239 Policejní auto za 200 Kč 75945 Expecto patronum za 850 Kč 70660 Spinjitzu Jay za 500 Kč 70661 Spinjitzu Zane za 500 Kč 70662 LegoSpinjitzu Cole za 500 Kč 11004 Kreativní okénka za 950 Kč 70638 Katana V11 za 850 Kč 11009 Kostky a světla za 600 Kč 31058 Úžasný dinosaurus za 300 Kč 60288 Transport závodní buginy za 500 Kč 75928 Blue's Helicopte... (více v detailu)
Olomoucký kraj
200
 Kč
Prodám hrací chodítko Chicco
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám hrací chodítko Chicco
Středočeský kraj
200
 Kč
Hračky - stavebnice, triangl, textilní knížka, vrtačka
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
+9,- poštovné do 30.9. při nákupu nad 300,-Kč. Při nákupu nad 999,- dostanete 1x Milka cestovní polštářek. _ Hračky jsou používané, běžné opotřebení, oděrky, škrábance: PLAYgro černobílá pl. ZEBRA na kočárek. Věk 0m+ Cena: 60,- Stavebnice MINI 22ks kostek + 2ks "vláčku" s kolečky. Rozměr nejmenší kostky je 2x2cm. Zelený vláček má naprasklé "oje" - viz. foto. Cena: 90,- Kostky/stavebnice jsou kompatibilní: s Lori - 11ks barevné, za 70,- KRAVIČKA textilní knížka za 260,- KRÁLÍČEK textilní knížka, za 210,- Dětské pl. CHRASTÍCÍ skládací kostky (24ks), motiv Dinosauři. Cena: 740,- Zn. Maamaa pl. chrastítko na postýlku: Tahací medvídci na šňůrce, papoušek jde otáček. Zvířátka mají uvnitř kuličky. Cena: 330,- Playgro Slunečnice: Plastový strojek je potažený látkou, otočením klíčku hraje ukolébavku. Jde zavěsit a dole má očko. Věk: 5m+ Cena: 240,- Teddies Triangl 21 cm Play go: - odolný plast, chrastí. Dítě rozvíjí své motorické a zrakové dovednosti; učí se příčinné souvislosti. Věk ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Hrací deka s melodií Medvídek
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hrací deka s melodií PlayTo medvídek modrá-NOVá. Krásná originální vzdělávací hrací deka s melodií PlayTo s hrazdou rozvíjí dětskou představivost díky poznávaní barev a tvarů. Hrací deka v krásné zářivé barvě s motivem medvídka. Rozvíjí smysly hmatu,zraku i sluchu díky šustícím a pohyblivým částem.V měsíčku je ukrytý hrací modul, který po stlačení hraje melodie.Příjemný a měkký materiál umožňuje pohodlné ležení na bříšku nebo zádech a umožňuje svobodu pohybu Vašeho dítěte.Mi... (více v detailu)
Středočeský kraj
745
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hračky a hry