sada pro Elsu

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - SBAZAR
--- Krásná korunka s náušnicemi a náhrdelníkem pro všechny sněhové princezny. Doplňky jsou zdobeny modrými prvk... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
99
 Kč

Podobné inzeráty

Moje knížka s puzzle Princezny
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám Moje knížka s puzzle Princezny. Top stav, jako nová, téměř nepoužívaná. Kniha obsahuje čtvery puzzle s tématikou Život na královském dvoře. Každé puzzle ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Figurka Funko POP 581 Frozen 2 - Elsa
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Figurka Funko POP! 581 Frozen 2 - Elsa - nová - originál krabice, takže vhodné i pro sběratele. Neváhejte, tyto figurky se v e-shopech prodávají běžně za cenu kolem 350 kč. Osobní převzetí možné v Praze 6 Řepích - pak je pla... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Rainbow Loom - originální sady na gumičkování
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme originální sady Rainbow Loom. Combo Set - výrobky a náramky z gumiček = 669,- Mega Combo Set - výrobky a náramky z gumiček = 799,- Loomi-Pals Mini Com... (více v detailu)
Hlavní město Praha
579
 Kč
Továrna na sliz (mini sada)
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
TREFL Science4you S kreativní sadou na výrobu slizu si Vaše děti užijí spoustu legrace. Navíc v sobě probudí... (více v detailu)
Ústecký kraj
125
 Kč
2 ks Pánsky a dámský kostým 60.léta hippies, rock
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Pánsky a dámský kostým 60.léta hippies, rock, pop kostým 60.léta hippies, rock, pop Barva: multikolor Materiál: 100% polyester Balení obsahuje: bílé tričko s dlouhým rukávem, barevnou vestu a kalhoty .Dámské doplňky ke kostýmu 70. let, kalhoty Boh... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
600
 Kč
Šaty Elsa Frozen Ledové království
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nové nepoužité - pohádka Ledové království - princezna Elsa. Cena pouze za šaty. Sada doplňků celá - 260 Kč. Možno i samostatně - korunka 80 Kč, hůlka 50 Kč, rukavičky 150 Kč, "šperky" 100 Kč. Další dětské kostýmy a doplňky v nabídce. Možné zaslání - vyberte -zásilkovna - 80 Kč, na adresu 109 Kč -balíkovna - 70 ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
320
 Kč
LEGO Juniors 10736 Ledové hřiště pro Annu a Elsu
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Z roku 2017. Hraj si na kouzelném zimním hřišti se sadou LEGO Juniors Disney Ledové království Anna a Elsa, která obsahuje snadno sestavitelný ledový palác se skluzavkou, lavičkou a stolkem, rampu na lyžování, otáčecí fontánu, katapult vrhající sněhové koule a otevírací truhlu na poklady s ukrytými ledovými krystaly. LEGO Juniors nabízí zážitek z hraní a stavění vhodný pro děti od 4 do 7 let. Součásti je všechno s krabicí a návodem, jak vidíte na reálném foto v inzer... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Sada Stavebnic Městské Hasičské Policejní Oddělení 700 ks
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím zcela novou a nepoužitou stavebnici, která přináší hodiny zábavy a kreativního hraní pro děti. Tato rozsáhlá sada je ideální pro všechny malé stavitele a milovníky her. Obsahuje: 700 ks stavebních dílků: Vytvořte si vlastní městské hasičské a policejní oddělení s množstvím detailních komponentů. Nebesky modré ABS vozidlo: Stylové a robustní vozidlo v krásné modré barvě, které přidá vašim stavbám na atraktivitě. Akční figurky: Realistické figur... (více v detailu)
Hlavní město Praha
849
 Kč
sada kontrastních hraček
Před 14 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
sada prvních hraček pro miminko se zvuky,pyramida cinká,pejskovi a... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
450
 Kč
Disney- zpívající Elsa
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Panenka Elsa z pohádky Ledové království zpívá píseň "Najednou" ve dvou jazycích Hra... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
Ledové království doplňky
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám 2 korunky, náhrdelník a kabelku zcela bez vad, k tomu rukavičky, cop a korunku (j... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Šaty Elsa Frozen Ledové království
Před 20 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nové nepoužité - pohádka Ledové království - princezna Elsa. Cena pouze za šaty. Set doplňků celý - 280 Kč /rukavičky, korunka, hůlka, cop/, možno i samostatně - cop 110 Kč, korunka 80 Kč, hůlka 50 Kč, rukavičky 150 Kč. Kabelka s obrázkem Elsy - 270 Kč. Výška 13 cm Šířka 16 cm Hloubka 7 cm Střevíčky - 520 Kč Možné zaslání - vyberte -zásilkovna - 80... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
360
 Kč
Barbie Elsa - MATTEL
Před 921 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Barbie panenka Elsy z pohádky Ledové království značky MATTEL. Když panence nastříkáme na trikot ledovou vodu, objeví se obrázek (viz. vi... (více v detailu)
Plzeňský kraj
180
 Kč
Sada Hasbro Play-Doh s panenkami Annou a Elsou
Před 223 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
a klouzačkou. V hezkém stavu, pouze krabice je poničená. Chybí 4 drobné dílky na sněhuláka - zakroužkováno na fotografii gílků na k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
719
 Kč
Panenky Barbie, Mattel
Před 154 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Známky hraní viditelné na vlasech. Edice Disney: Sněhurka 190 Kč (sukně je na gumku), Malá mořská víla 290 Kč (po zmáčknutí náhrdelníku se jí náhrdelník i korunka roz... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Panenka Barbie sběratelská
Před 109 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízím sběratelskou Barbie Happy Holidays zn.Mattel 1966. Barbie má krásné husté, čisté vlásky, skrytý kloub v kolenou, náušnice a prstýnek původní. Pouz... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
550
 Kč
Monster High - doplňky, náušnice
Před 282 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
první řada - náramky, náhrdelník Catty Noir - 30 Kč/kus, náušnice Frankie 50 Kč, náušnice Frankie šedé - 90 Kč, mono náušnice Howleen - 50 Kč, po jednom kuse Cleo - 10 Kč/kus druhá řada - fialová desk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
60
 Kč
Barbie Frozen - Zmrazující Elsa -Ledové království
Před 297 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
V krásném stavu bez vad. Popis od výrobce: Příznivci pohádky Frozen od Disney okusí kouzelnou sílu Elsy, která překoná mrazivý led i sníh! Postavte se dobrodružství čelem tak jako nebojácná Elsa s magickými světélky. Jakmile začne Elsa zvedat svou ladnou ručku, druhá ruka se začne natahovat a svítit. Nech v ní proudit skutečnou kouzelnou mrazivou energi... (více v detailu)
Olomoucký kraj
199
 Kč
Frozen Elsa Ledové království
Před 917 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
NOVÝ Set doplňků celý 300 Kč - /rukavičky, korunka, hůlka, cop/, možno i samostatně - cop 110 Kč, korunka 70 Kč, hůlka 50 Kč, rukavičky 150 Kč. Další doplňky a kostýmy v nabídce. Možné zaslání - vyberte -zásilkovna - 80 Kč, na adresu 109 Kč -... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
LPS - Littlest Pet Shop - náhrdelníky (různé sady)
Před 268 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Doplňky / náhrdelníky - 10 náhrdelníků v sadě (sváteční sady) Každá sada obsahuje 10 ks různých svátečních příležitostí. Detailně nafoceno i s popiskem svátků. SV. VALENTÝN PRODÁNO (korálky jsou samostatné, neb... (více v detailu)
Liberecký kraj
190
 Kč
Elsa Frozen set
Před 293 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Princezna Elsa - pohádka Ledové království - sada doplňků celá - 260 Kč. Možno i samostatně - korunka 80 Kč, hůlka 50 Kč, rukavičky 150 Kč, "šperky" 100 Kč. Další kostýmy, hračky v nabídce. Možné zaslání - vyberte -zásilkovna - 80 Kč, na adresu 10... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
260
 Kč
Dámská sada kostýmních doplňků z 80. let,
Před 148 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Roseelf Dámské neonové doplňky z 80. let Náušnice Síťované rukavice Náramek Náramek na párty Obsah balení: 1 pár bezprstových síťovaných rukavic, 1 pár retro neonových náušnic, 1 krajkový pásek do vlasů, 1 neonový náhrdelník a 10 neonových silikonových náramků Neonová... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
150
 Kč
LEGO CITY 60106 Hasiči startovací sada
Před 143 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Bez poškození. Po mém synovi. Bez krabice s návodem. Lego city 60106 Hasiči startovací sada. Originální sada. Vhodné od 5 let 90 ks, kompletní. Na nábřeží vypukl požár! Hasičské vznášedlo řítí k záchraně! Pracovník přístavu spadl do vody. Staňte hrdinným hasičem a postarejte o bezpečnost v přístavu! Součástí jsou 4 minifigurk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
390
 Kč
Sada stavebních strojů - Sklápěč,bagr,odhrnovač
Před 691 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Délka 5-6cm Možno prodat po kuse Nakladač odpadů, 2013 Mattel, Matchbox, 50Kč S... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Hračky
Před 350 dny - AVIZO_CZ
vše nové --- Plastový kávovar na baterie. Napájení na 2 AA baterie (nejsou součástí). Kávovar vydává zvuky a svítí stejně jako při přípravě kávy. Rozměry balení cca 19,5 x 24 x 14,5 cm. Věk 3+.cena 290,- ---Plastová kombajn na setrvačník. Rozměry cca 26 x 18 x 12 cm. Rozměry balení cca 30 x 19 x 14 cm. Věk 3+. cena 290,- ---Auto pro panenky o velikosti cca 33 cm X 14 cm.Věk 3+. cena 550,- ---Auto pro panenky o velikosti cca 33 cm X 14 cm.Věk 3+. cena 99,- ---Balení obsahuje korunku, náhrdelník, prsten a náušnice. Rozměr balení cca 27,5 x 19 x 5 cm. Věk 3+. cena... (více v detailu)
150
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hračky a hry