Stolní hry 50,-kc +100,-kc velký výběr

Před 457 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám velký výběr stolních her malé krabičky nebo neúplné, ale hrací cena 5... (více v detailu)
Středočeský kraj
50
 Kč

Podobné inzeráty

Stolní společenské hry +puzzle+dobble Harry Potter
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Vše minimálně hrané, skvělý až perfektní stav (viz foto). Originál anglické Monopoly, Monopoly edice houbaření, Munchkin, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Stolní hra: Život na dlani
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám stolní hru: Život na dlani Hra je nová, v původní fólii (viz. foto), nerozbalená a tedy nikdy nehraná. Důvod prodeje: nevhodný ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Fronta desková stolní hra společenská hra pro děti
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám stolní společenskou hru Fronta Čekání ve frontě Kompletní, pěkný stav Počet hráčů 2-5 Vhodné pro děti od 12 let Na první pohled se zdá úkol hráčů jednoduchý: musíte členy rodiny poslat do obchodu, aby nakoup... (více v detailu)
Hlavní město Praha
230
 Kč
Mindok Carcassonne Lovci a sběrači stolní hra
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám stolní hru od Mindok Carcassonne: Lovci a sběrači Kompletní, pěkný stav, jen krabice nese stopy opotřebení. Doporučený věk: od 8 let Počet hráčů: 25 Postavte pokaždé novou krajinu Vyšlete do ní členy svého kmene jako lovce, sběr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
Hry pro děti: Štěňátka, dřevěná žirafa, krytky na kartáček
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Hry pro děti: Štěňátka, dřevěná žirafa, krytky a držák na kartáček, Lego Friends 5+, písek Gormiti - prodané Hra Štěňátka - Soubor dvou společenských her - Štěňátka a Najdi štěňátka. Úkolem obou her je nasbírat co nejvíce obrázků štěňátek, věk 5+, nová nerozbalená hra - Kč 30,- Dřevěná sklapávací barevná žirafa (po zmáčknutí ve spodní části se skloní, po uvoln... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10
 Kč
Lego Ideas 21337 Stolní fotba
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím k prodeji nove, nerozbalené Lego Ideas 21337 Stolní fotbal Kra... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 699
 Kč
LEGO® Nexo Knights 70357 Hrad Knighton rok 2017
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobry den, prodam nove, nerozbalene LEGO® Nexo Knights 70357 Hrad Knighton, stav viz foto (jsem sberatel). Sberatelske lego, jiz se nevyrabi a je vyrazeno z Lego.com. Nejnizsi cena na trhu. Nejlepe osobni odber, ale dobre zabalim do bublikove folie u poslani. Mam i dalsi Lega. Jedna se o velkou krabici, idelane predani osobne. Proc to koupit Lego u me? Nizsi cena a hlavne neprijde Vam poskozene lego - to resim denne, vracim poskozene krabice lega nedbale zabalene, nebo spis bez bublinek nebo folie. U me se bat tohoto ne... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 890
 Kč
Minecraft, Chima, Nexo Knights,... - NOVÉ, nerozbalené lego
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám nové, nerozbalené lego Minecraft: 21134 za 3849Kč 21119 za 1349Kč - malé poškození krabice (vyfoceno) 21114 za 2049Kč 21120 za 3299Kč 21115 za 3399Kč Lego Chima: 70221 za 1199Kč, pavouk 70130 za 1649Kč, 70143 za 2299Kč, 70145 za 3999Kč. World Racers 8896 za 699Kč - z krabice na zadní straně stržena nálepka - obrázek je tím trochu "... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
LEGO® Technic 42107 Ducati Panigale V4 R nové
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobry den, prodam nove, nerozbalene LEGO® Technic 42107 Ducati Panigale V4 R, stav viz foto - (jsem sberatel). Jiz se nevyrabi a je vyrazeno z Lego.com. Nejnizsi cena na trhu. Nejlepe osobni odber, ale dobre zabalim do bublikove folie u poslani. Mam i dalsi Lega. Proc to koupit Lego u me? Nizsi cena a hlavne neprijde Vam poskozene lego - to resim denne, vracim poskozene krabice lega nedbale zabalene, nebo spis bez bublinek nebo folie. U me se bat tohoto nemusite, jsem sberatel a na tomto si dam zalezet. Dos... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 485
 Kč
LEGO® ART 31209 The Amazing Spider-Man + box
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobry den, prodam nove, zabalene lego v TOP stavu LEGO® ART 31209 The Amazing Spider-Man + originalni prepravni lego prepravni box. Vždy se snazim mit nejnizsi cenu oproti Heurece. Idelane osobni predani, nebo pekne zabalim do bublinkove folie a poslu. Proc to koupit Lego u me? Nizsi cena a hlavne neprijde Vam poskozene lego - velke e-shopy neresi krabice a baleni. U me se bat tohoto nemusite, jsem sberatel a na tomto si dam zalezet. Nejnizsi mozne postovne, ktere dopravce umoznuje a darek, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 195
 Kč
LEGO® Technic 42180 Marťanské vozidlo s posádkou
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobry den, prodam nove, zabalene lego v TOP stavu LEGO® Technic 42180 Marťanské vozidlo s posádkou. Vždy se snazim mit nejnizsi cenu oproti Heurece. Lego se zarukou. Idelane osobni predani, nebo pekne zabalim do bublinkove folie a poslu. Proc to koupit Lego u me? Nizsi cena a hlavne neprijde Vam poskozene lego - velke e-shopy neresi krabice a baleni. U me se bat tohoto nemusite, jsem sberatel a na tomto si dam zalezet. Nejnizsi mozne postovne, ktere dopravce umoznuje a darek, pri vet... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 589
 Kč
LEGO® Ideas 21341 Disney Hokus pokus: Chatka sester Sanderso
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobry den, prodam nove, zabalene lego v TOP stavu LEGO® Ideas 21341 Disney Hokus pokus: Chatka sester Sanderso + originalni prepravni lego box. Vždy se snazim mit nejnizsi cenu oproti Heurece. Idelane osobni predani, nebo pekne zabalim do bublinkove folie a poslu. Proc to koupit Lego u me? Nizsi cena a hlavne neprijde Vam poskozene lego - velke e-shopy neresi krabice a baleni. U me se bat tohoto nemusite, jsem sberatel a na tomto si dam zalezet. Nejnizsi mozne postovne, ktere dopravce umoznuje a d... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 220
 Kč
Mix hraček a her - puzzle, figurka, dřevěné
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám mix hraček v pěkném stavu: - Komplet postaviček Stikeez z podmořského světa, z Lidlu - včetně ponorky. Super stav. Pouze nasbírané, nehrané. Cena 350Kč. - Kachnička LiLaLu Spiderman, rozměry 7,5 x 8,5 x 8,5 cm - 180Kč - Kachna ženich, koupená v Chorvatsku, rozměry 7,5 x 8,5 x 8,5 cm - 150Kč - Puzzle 1000 dílků (1008), vyrobené v Holandsku, kompletní, v super stavu, jen na krabici je pár menších flíčků, cena 95Kč - Postavička Fortnite - 65Kč - Dvě postavičky dinosaura - 40Kč za obě - Dřevěný skládací panák - pyramida, učí děti správné motorice prstů a barvičky, známky běžného použití, cena 50Kč. - Dětský plastový nákupní vozík, hraný, ale v pěkném stavu, bez poškození. Cena 70Kč. - Pit, karetní hra - nová, nerozbalená hra, koupená v Americe. V ČR je nyní k dostání od společnosti Hasbro. Hra je velmi jednoduchá: cílem je nasbírat set devíti karet s komo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
50
 Kč
Hry na playstation 3 první část
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Hry na playstation 3 první část Akce kupte 5 her a zdarma přidám 1 hru dle vlastního výběru zdarma. Assassins creed Prison Break NHL 12 Fifa steet Fifa 13 Tony clancys hawx Rage Skirim Crysis 2 Far cry 2 Batman Arkham asylum Gran turismo 5 Prologue Terminátor Hunted Darkness 2 Binary Domain Killznoe 2 Tom clancys Hawx 2 Uncharted 3 Sorcery The shoot S... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
Retro Stolní hry magnetická tabulka, Kloboučku hop
Před 10 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Používané, zřejmě 70.-80. léta. Kloboučku hop neúplné, chybí pár kloboučků. Mozaika brouče... (více v detailu)
Zlínský kraj
50
 Kč
LEGO® Ninjago 71808 Ohnivý mech Kaia
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobry den, prodam nove, zabalene lego v TOP stavu LEGO® Ninjago 71808 Ohnivý mech Kaia. Vždy se snazim mit nejnizsi cenu oproti Heurece. Lego se zarukou. Idelane osobni predani, nebo pekne zabalim do bublinkove folie a poslu. Proc to koupit Lego u me? Nizsi cena a hlavne neprijde Vam poskozene lego - velke e-shopy neresi krabice a baleni. U me se bat tohoto nemusite, jsem sberatel a na tomto si dam zalezet. Nejnizsi mozne postovne, ktere dopravce umoznuje a darek, pri vetsim od... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
355
 Kč
Lego Ideas 21337 Stolní fotbal
Před 11 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Dobrý den, nabízím k prodeji nove, nerozbalené Lego Ideas 21337 Stolní fotbal Krab... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 699
 Kč
Lego Ideas 21337 Stolní fotbal
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím k prodeji nove, nerozbalené Lego Ideas 21337 Stolní fotbal Kra... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 699
 Kč
WIFI USB - nové, nevybalené
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám 2x nové WIFI USB Cena je 199Kč/ks, nová, nerozbalená (rozbalenou už nemám). Samozřejmě vše je plně funkční. WiFi USB adaptér 802.11b/g/n až 150Mbps, odnímatelná anténa, USB 2.0 Bezdrátový adaptér s odnímatelnou anténou do USB portu TP-LINK TL-WN722N připojí stolní počítač nebo notebook k internetové sítě ve vaší domácnosti pomocí rychlého standardu IEEE 802.11n. Díky tomu budete moci přenášet soubory až s rychlostí 150 MBit/s, což jistě ocení hráči online her i milovníci kvalitního HD videa, které můžete pomocí adaptéru z vašeho počítače streamovat například do herní konzole či multimediálního centra ve vašem obývacím pokoji. Neméně důležitá je také bezpečnost spojení, a proto je adaptér vybaven QSS tlačítkem pro rychlé vytvoření bezdrátové sítě se zabezpečením proti neoprávněnému vniku zvenčí. Standard IEEE 802.11n podporovaný adaptérem TP-LINK TL-WN722N je zárukou excelentních schopností přenášet data beze ztráty na velkou vzdálenost i přes několik překážek v malé kancel... (více v detailu)
Jihočeský kraj
199
 Kč
magnetická tabule, Stolní hra, zvířata mix, mikádo, kytara
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
magnetická tabule/tabulka s číslicemi a kartičkami, krabice 100 Kč -používané, ale ještě v dobrém stavu, poslouží -na bílou část se dá malovat/psát -některé číslice a kartičky chybí číslice 35ks kartičky 20ks magnetická tabule/tabulka s písmeny 48x36cm 100 Kč Stolní hra Bonbonky, Dřevěné bonbóny 400 Kč 41+1ks náhradní, bez kostek-nutno vyrobit PC 900kč POPIS HRY:Hraní této hry se točí kolem reflexů a hledání barevných kombinací podle puntíků na kostkách. A ten kdo vyhraje může místo dřevěných bonbónků získat ty opravdové. Hra obsahuje: 41 dřevěných bonbónků (délka 7 cm, šířka 2,5 cm), hrací podložku (průměr 45 ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
50
 Kč
LEGO® Friends 41722 Auto s přívěsem pro koně
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobry den, prodam nove, zabalene lego v TOP stavu LEGO® Friends 41722 Auto s přívěsem pro koně. Vždy se snazim mit nejnizsi cenu oproti Heurece. Lego se zarukou. Idelane osobni predani, nebo pekne zabalim do bublinkove folie a poslu. Proc to koupit Lego u me? Nizsi cena a hlavne neprijde Vam poskozene lego - velke e-shopy neresi krabice a baleni. U me se bat tohoto nemusite, jsem sberatel a na tomto si dam zalezet. Nejnizsi mozne postovne, ktere dopravce umoznuje a darek, pri vetsi... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 999
 Kč
LEGO® Harry Potter™ 76435 Bradavický hrad: Velká síň + box
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobry den, prodam nove, zabalene lego v TOP stavu LEGO® Harry Potter™ 76435 Bradavický hrad: Velká síň + originalni prepravni lego box. Vždy se snazim mit nejnizsi cenu oproti Heurece. Idelane osobni predani, nebo pekne zabalim do bublinkove folie a poslu. Proc to koupit Lego u me? Nizsi cena a hlavne neprijde Vam poskozene lego - velke e-shopy neresi krabice a baleni. U me se bat tohoto nemusite, jsem sberatel a na tomto si dam zalezet. Nejnizsi mozne postovne, ktere dopravce umoznuje a darek... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 495
 Kč
Abeceda - stolní hra (4 logické hry)
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Soubor naučně-logických společenských her ABECEDA obsahuje součásti pro čtyři hry. Jsou určené pro děti ve věku od 4 let. Pomocí těchto her získají děti veselým a hravým způsobem základní poznatky o abecedě. Hry rozšíří dětem vědomosti, logický úsudek a myšlení.Příslušenství: 72 kusů obr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
60
 Kč
Mix hraček a her - puzzle, figurka, dřevěné
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám mix hraček v pěkném stavu: - Komplet postaviček Stikeez z podmořského světa, z Lidlu - včetně ponorky. Super stav. Pouze nasbírané, nehrané. Cena 350Kč. - Kachnička LiLaLu Spiderman, rozměry 7,5 x 8,5 x 8,5 cm - 180Kč - Kachna ženich, koupená v Chorvatsku, rozměry 7,5 x 8,5 x 8,5 cm - 150Kč - Puzzle 1000 dílků (1008), vyrobené v Holandsku, kompletní, v super stavu, jen na krabici je pár menších flíčků, cena 95Kč - Postavička Fortnite - 65Kč - Dvě postavičky dinosaura - 40Kč za obě - Dřevěný skládací panák - pyramida, učí děti správné motorice prstů a barvičky, známky běžného použití, cena 50Kč. - Dětský plastový nákupní vozík, hraný, ale v pěkném stavu, bez poškození. Cena 70Kč. - Pit, karetní hra - nová, nerozbalená hra, koupená v Americe. V ČR je nyní k dostání od společnosti Hasbro. Hra je velmi jednoduchá: cílem je nasbírat set devíti karet s komo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
40
 Kč
Mit BMW rund um die Welt - desková hra
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám deskovou hru Mit BMW rund um die Welt. Volně přeložená anotace z krabice: Vydejte se na vzrušující jízdu kolem světa. Máte možnost si vybrat mezi různými typy vozidel. Cílem je překonat širokou škálu podmínek na silnicích. Ať už ekonomické, pohodlné nebo sportovní, vyberte vůz, který nejlépe odpovídá požadavkům trasy. A s trochou štěstí dorazíte do cíle jako vítěz. Ukažte své dovednosti a řidičské schopnosti a... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Společenské hry