NABÍZÍM Strymon Iridium

Před 1 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám tuhle mašinu. Používal jsem jí nějakou chvíli, ale už ne tolik, kolik bych chtěl, a tak jí raději posílám dál. Iridium je v "kompletním" balení. Uvozovky znamenají, že originální krabice je polepená hnědou izolepou od předchozí majitele (bohužel už mi tak přišla) a zdroj možná ne... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000
 Kč

Podobné inzeráty

NABÍZÍM Chase Bliss Tonal Recall RKM
Před 1 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám tuhle delayovou bestii. Je fakt super, ale bohužel jí nevyužívám tolik, kolik bych chtěl. A tak jde o dům dál. Efekt mám v kompletním balení (s papírovou krabicí), v souč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
NABÍZÍM Peterson StroboStomp HD
Před 1 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám tuhle super ladičku. Už jí nevyužiju, a tak jí posílám dál. Je v super stavu, prodávám s kompletním balení. F... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
NABÍZÍM STRYMON Big Sky reverb
Před 1 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Ahoj, pošlu dál můj oblíbený Strymon Big Sky. Vše funguje. Je supe... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 500
 Kč
NABÍZÍM Peavey 6505+ vyrobeno v USA!!!
Před 5 dny - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodam legendarni dvoukanalovou verzi Peavey 6505+ vyrobeno v USA!!! Prilozim k nemu i footswit... (více v detailu)
Ústecký kraj
30 000
 Kč
NABÍZÍM Teenage Engineering OP-1
Před 1 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodam vonici a cistounky OP-1. Klavesy hezky klikidy-klikaji, displej sviti, cudliky se krouti... Je to skvely kousek v skvelem stavu. Postaven aby prezil. Nejsem jeho prvni majitel, ale vypada jako kdyby jo. Je to opravdu zajimavy nastroj a chtel jsem ho vyzk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 000
 Kč
NABÍZÍM Universal Audio Apollo Twin MKII - s pluginy
Před 1 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Ahoj, prodám nakonec i svoji MAC zvukovku Universal Audio Apollo Twin MKII. Plně funkční, u mě už leží bez využití. UAD licenci převedu na novýho majitele včetně všech pořízených pluginů (jen ty plug... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
NABÍZÍM Nepotřebné kytary cremona, jolana, tele
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Posílám do dobrých rukou gear, který už nepotřebuji. Ceny, další informace a fotky na vyžádání. Nejlépe osobní odběr. Dle domluvy mohu zaslat, ale po zaplacení předem na účet. - lubová kytara CREMONA 457 po komplet repasi + snímač d'Armond Rhythm Chief 1000... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
19 000
 Kč
NABÍZÍM Neutrik NMJ6HC-S
Před 6 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám tyhle třípólové switchable jacky. Koupil jsem je s pocitem, že si udělám normalled patchbay, ale to nakonec není potřeba, tak je zkouším poslat dál. Jeden kus je za 25,- ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25
 Kč
NABÍZÍM Marshall JCM 900 50W
Před 5 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Zdar prodám tuhle klasiku, pro všechny znalé asi nemá smysl představovat, kdo se nevyzná nemá smysl pokračovat ve čtení, takže jen základní info a menší historie. Jedná se o JCM 900 50W Hi gain dual reverb model 4500, je to ještě stará dobrá klasika z Anglie z roku 93. Co se týče boxu je to JCM 900 lead 1936 2x12, nejspíš rok výroby 97. Přiznávám box není vizuálně úplně v nejlepším stavu ale na zvuk to vliv nemá, co se týče vnitřku tak je to osazeno jednim reprem G12 classic lead 80 a druhým reprem Mesa boogie vintage Black shadow...popravdě nevím proč tam, už jsem to tak koupil. Jinak zadní plastová destička na připojení jacka je pras... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
NABÍZÍM Nux Mini Studio Cab Sim
Před 6 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento malý ale praktický simulátor kabinetů a IR loader od značky NUX. Jedná se o poctivě postavený mini-pedál v odolném šasí. Nastavit se na něm dá 1-8 tipů reproboxů, hlasitost a space (tedy prostor). Používal jsem doma na trénování do sluchátek, protože ano, má to i separátní výstup na sluchátka. Vše plně funkční. Menší známky používání. V ceně krabička originální a manuál. Možnost osobního předání v Kutné Hoře a okolí, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 100
 Kč
NABÍZÍM GUILD T-BIRD ST P90 Pelham BLUE
Před 5 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Dobrý den, nabízím k prodeji neobvyklou a krásnou kytaru značky Guild, model Thunderbird. Vyrobena byla v Koreji. Kromě "exotického" vzhledu nabízí širokou paletu zvukových možností. Je osazena snímači P90, má (v případě potřeby) ostrý rockový vintage zvuk. Zároveň z ní jdou dostat krásně jemné, kulaté a teplé tóny. Má super twang. Jsem milovník stratocasterů a singlů, ale tahle kytara mě zvukově naprosto dostala. Krk je rychlý a velmi pohodlný. Má dva potenciometry: volume a tónovou clonu. Od stejných kytar, které lze pořídit, se liší tím, že k ní bylo doděláno Duesenberg tremolo s pákou. Já jsem pak u kytary nechal vyměnit kobylku v ceně 3000 Kč (ABM Roller Bridge 2400n-RO N). Kytaru jsem pořídil od kamaráda před 3 lety, odehrála se mnou docela do... (více v detailu)
Kraj Vysočina
18 000
 Kč
NABÍZÍM Behringer FX2000 Virtualizer 3D
Před 8 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám takřka nový virtualizer FX2000 (ještě má folii na disleji). Už pro něj nemám využití a tak ho posílám dál. Součástí je i český návod. Parametry a detailní popis nejdete z... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 300
 Kč
NABÍZÍM piezo pickup Stephanius Aluminium edition Violin
Před 12 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám. snímač pro housle. Byl měsíc používán a už není třeba. Zvuk je velmi vyrovnaný. I pětistrunné housle hezky duní. a na e struně v krajích v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
NABÍZÍM Predám Strymon Iridium
Před 14 dny - HUDEBNIBAZAR
Používané len v pedalboarde. 100% stav
7 073
 Kč
NABÍZÍM BOSS SL-20 Slicer Audio Pattern Procesor
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
PRODÁM VE VÝBORNÉM STAVU BOSS SL-20 / NEMÁ PRO MĚ UŽ VIŽITÍ je to návykový efekt, který značně podporuje kreativitu. Je skvělý pro kytaristy, ale stejně tak najde využití i u jiných n... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 800
 Kč
NABÍZÍM Prodám Marshall 1960BX
Před 14 dny - Pardubický kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tuto Marshallskou klasiku osazenou čtyřmi Celestion Greenback (G12M 25W), R.M.S 100W, impedance 16ohm. Jsem druhý majitel, ale reprobox už se mnou je přes 10 let, vyroben je někdy kolem roku 2000. Jeden čas se mnou jezdil každý víkend pátek i sobota, což se na něm podepsalo vizuálně, ale v... (více v detailu)
Pardubický kraj
16 000
 Kč
NABÍZÍM KLF THE MANUAL CZ
Před 14 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
KFC The Manuál CZ/ Jak se dostat na vrchol hitparády / O KNIZE: O Manuálu se mezi lidmi zajímajícími se o popkulturu a obzvlášť hudebníky mluví a vyprávějí se o něm celé legendy. Proto jsme byli překvapeni, když jsme zjistili, že kniha dosud nevyšla v češtině a rozhodli jsme se tuto ostudu napravit. Proč je Manuál tak zajímavý? Jedná se o poměrně krátkou brožuru, přesto je již dvacet let považována za kultovní. Důvodem je skutečnost, že tento text měl velké dopady na hudební dění. Jeden z autorů, Bill Drummond, se nám přiznal, že za ta léta mu mnoho hudebníků řeklo, že kniha pro ně byla inspirací k tomu, aby ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
Velký parkovací dům od Burago s vytahem
Před 14 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Vejde se spousta angličáků, u nás byl velmi oblíbený. Výtah funguje na kličku, jedna ,, skluzavka,,je prasklá, ale na funkčnost nemá vliv. Už tam není v... (více v detailu)
Jihočeský kraj
350
 Kč
NABÍZÍM Roland Aira J-6 Chord Synth
Před 16 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Zakoupen spolu s pouzdrem v červnu 2024. Bez známek používání, jako nový, vč. originální krabice a kabelu. Předpokládám, že představovat tuto krabičku nemusí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
NABÍZÍM Palmer DACCAPO Re-Amping Box
Před 16 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodam tenhle reamp box od Palmeru. Svuj ucel plni na jednicku, ovsem ja uz ho nevyuziju, tak posilam dal. Predani v Praze, Zasilkovna pouze pri platbe predem. „Palmer Daccapo je re-amp box vhodný především pro použití ve studiu. Kytarovou s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
950
 Kč
NABÍZÍM clean boost
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám použitý clean BOOST - ( klon Lovepedal Delux sixty ) . Perfektní čistý clean boost. Nemá vliv na barvu tónu . Krásně posílí signál . Při použití v efektove smyčce lze použít ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
NABÍZÍM Acapulco Gold klon
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám použitý MEXICAN - ( klon Earthquaker Devices Acapulco gold . originál stojí přes 4000kč ). Něco mezi distortionem,fuzzem a preampem. Kultovně známá věc . Velmi silný. Velmi agresivní. Vhodný na samotné nakreslení čis... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
NABÍZÍM Sitár – profesionální nástroj
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám profesionální indický sitár včetně praktického laminátového pouzdra, vhodného pro cesty po celém světě. Nástroj je minimálně používaný, nenese znaky opotřebení, ani nebyl opravován. Pouze došlo k výměně některých strun (od výrobce Pyramide). K nástroji přidám i dvě náhradní jawari ("kobylky"), mahagonovou a plastovou, kter... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
26 000
 Kč
NABÍZÍM Vox Cooltron
Před 18 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tyto efekty které už nevyužiji tak posílám dál do světa. Efekty jsou v pořádku nic nechrčí nešumí nechrastí. Nejlépe bych chtěl prodat všechny najednou. Samozřejmě že by s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 300
 Kč
NABÍZÍM SPACEMAN TITAN II FUZZ KLON
Před 19 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám kytarový Fuzz. Už ho nepoužívám tak ho posílám dál.
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry