NABÍZÍM KSR Ceres 3ch preamp

NABÍZÍM KSR Ceres 3ch preamp
Před 40 dny - HUDEBNIBAZAR
Prvy majitel, moderny zvuk, 3 kanaly: 1. True bypass | Buffered bypass | Clean . Rhythm 3. Lead Rh a Ld maju bright switch, 3 polohovy Feels switch - ... (více v detailu)
7 010
 Kč

Podobné inzeráty

NABÍZÍM Hughes & Kettner GrandMeister Deluxe 40
NABÍZÍM Hughes & Kettner GrandMeister Deluxe 40
Před 3 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Prodám lampový zesilovač Hughes & Kettner GrandMeister Deluxe 40 ve stavu nového zesilovače_nehraný, zakoupený u Thomann.de v roce 2022. Charakteristika zesilovače: - celolampový kytarový zesiloavač - výkon 40 wattů - Deluxe Tone Technologie - zcela nový zvukový design. Voicing kanálů byl provedený podle vlajkové lodi TRIAMP MKIII (TRIAMP byl vyhlášen jako nejlepší zesilovač na Musikmesse Frankfurt 2015). - Čtyři kanály: vyberte si mezi teplými čistými, klasickými crunch, pure brown sound pro sóla nebo riffy a dynamický moderní ultra-high gain distortion - možnost uložení zvuků do 128 předvoleb - Inteligentní Smart Rotary Controls: každou pozici potenciometru lze uložit a kdykoliv vyvolat - 128 zvuků pouhým stisknutím tlačítka. Pro ovládání je doporučený je MIDI footswitch FSM-432 MK III MIDI Board, který poskytuje okamžitý snadný přístup ke všem svým předvolbám - R... (více v detailu)
Kraj Vysočina
20 000
 Kč
NABÍZÍM Benson Preamp
NABÍZÍM Benson Preamp
Před 22 dny - HUDEBNIBAZAR
Obvod založený na gitarovom zosilňovači Benson Chimera 30 W. Výsledko... (více v detailu)
5 758
 Kč
NABÍZÍM George Dennis The Blue 60
NABÍZÍM George Dennis The Blue 60
Před 25 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Kombo George Dennis nabízí skutečně komfortní výbavu s velkými možnostmi modifikace zvuku, je osazeno 100W reproduktorem Celestion G 12H-100PE, a párovanými výstupními lampami E 34L (brický zvuk), v předzesilovači pak 5 lampami 12AX7. K tomu je možné zaměnit koncové lampy za 6L6 a získat tak další - americký zvuk. Jedná se o konstrukcí velmi bytelné kombo, klasických rozměrů (480 x 560 x 275), nabízející 4 samostatné kanály. Clean s korekcemi Volume, Treble, Mi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
NABÍZÍM Fender Standard Stratocaster USA 1994
NABÍZÍM Fender Standard Stratocaster USA 1994
Před 29 dny - HUDEBNIBAZAR
Fender American Standard Stratocaster, 40th Anniversary, Made in USA 1994, top stav, bez poškodení, super krk a ľahké, rezonantné telo, hrá aj nezapojený do Ampu ;-), osadený originál snímačmi/pickguardom z Fend... (více v detailu)
35 000
 Kč
NABÍZÍM Peavey Invective MH (lampový zesilovač, 20W/5W/1W)
NABÍZÍM Peavey Invective MH (lampový zesilovač, 20W/5W/1W)
Před 30 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Kytarový lampový zesilovač, výkon: 20 W (přepínatelný 20 W / 5 W / 1 W), impedance: 16/8 Ohm, lampy: 2 x EL84, 3 x 12AX7/ECC83, efektová smyčka, XLR DI výstup se simulací mikrofonu, sluchátkový výstup, 2x vstup pro footswitch Specifikace: • Kytarový lampový zesilovač • Počet kanálů: 2 (Clean /Lead) • Maximální výkon: 20 W (přepínatelný 20 W / 5 W / 1 W) • Lampy: 2 x EL84, 3 x 12AX7/EC... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 500
 Kč
NABÍZÍM 8mi kanálový studiový mikrofonní preamp SP828
NABÍZÍM 8mi kanálový studiový mikrofonní preamp SP828
Před 37 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
SP828 je 8mi kanálový mic preamp zahrnující nejnovější Burr Brown IC. SP828 je také 8 X 2 mix, který umožňuje reálném čase mix všech 8 vstupů do stereo výstupu. K dispozici 2ks. Cena za kus 6500,- Super stav, používáno v nekuřá... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 500
 Kč
NABÍZÍM SLEVA! + ZÁRUKA! Joyo Mjolnir JMA-15 mini head
NABÍZÍM SLEVA! + ZÁRUKA! Joyo Mjolnir JMA-15 mini head
Před 39 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám tuto skvělou mini hlavu Mjolnir od firmy Joyo. Pro někoho, kdo shání dost muziky za málo peněz a nechce tahat těžké 120 W krávy je ideální. Výkon je psán 15 W, ale na zkouškách heavy kapely se přes bicí, basu i druhou kytaru dokáže velmi dobře prosadit, a to bez nutnosti to vykroutit přes půlku. Jeden z hlavních důvodů, proč jsem bral Mjolnir byl ten, že oba kanály mají odděleně všechna nastavení (volume, gain atd.), což mi u jiných, možná zvučnějších jmen, dost chybělo. Dále taky možnost impedance 4, 8 i 16 ohm. K tomu doplňky jako boost a mid cut nebo push (díky kterému máte například... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 800
 Kč
NABÍZÍM Orange TH100 + box Marshall
NABÍZÍM Orange TH100 + box Marshall
Před 42 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám svoje high gain monstrum s krásným clean kanálem. K zesilova... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 000
 Kč
NABÍZÍM Two Notes Le Lead Kytarový Lampový Preamp
NABÍZÍM Two Notes Le Lead Kytarový Lampový Preamp
Před 47 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Prodám Two Notes Le Lead Kytarový Lampový Preamp - předzesilovač, párkrát použitý pouze doma se sluchátky. Stav nového kusu. Pořídil jsem pro případ, že bych cestoval na služební cesty do zahraničí, tak abych mohl cvičit jen s ktytarou a sluchátky, nakonec jsem ale nevyužil. Pream v originálním balení spolu se zdrojem, který má měnitelné koncovky (Evropa, UK, US, Austrálie/Čína...?). Zvukově je preamp velice povedený, viz přiložené video. Nastavíte jak pěkný čistý zvuk na prvním kanále (zpočátku mi připadal tenký, ale pak jsem zjistil, že při vytočení gainu na 3/4 je i pěkně kulatý a nabasovaný), dále pak na druhém kanálu od crun... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 800
 Kč
NABÍZÍM SOUNDCRAFT GB2R 12.2CHANNEL VERSION
NABÍZÍM SOUNDCRAFT GB2R 12.2CHANNEL VERSION
Před 47 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Vlastnosti• Mixážní pult – GB2 série• Počet kanálů: 16• Počet mono vstupů: 12 mic/line (XLR/TRS)• Počet stereo vstupů: 2 mic/line (XLR/TRS)• Počet mikrofonních vstupů XLR: 16• Výbava mono kanálů: Insert, Gain, 48V, Phase, HPF@100 Hz, Pan, Mute, Sub/Mix, PFL, Direct Out (Pre EQ/Post Fader), Indikátor Signal/Peak• Výbava stereo kanálů: Gain Mic, Gain Line, 48V, Phase, Mic/Line, Mono L/R, Bal, Mute, Sub/Mix, PFL, Indikátor Signal/Peak• EQ mono kanálů: 4 pásmový s 2x laditelnými středy• EQ stereo kanálů: 4 pásmový• Počet Aux: 6 (2x Pre, 2x Pre/Post, 2x Post)• Počet Aux Return: 2x stereo• Počet podskupin (Sub): 2 (1x stereo)• Výbava podskupin (Sub): Insert• Výbava Hl. výstupu: Insert• 100 mm fadery•... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 900
 Kč
NABÍZÍM ENGL Ritchie Blackmore Signature Head
NABÍZÍM ENGL Ritchie Blackmore Signature Head
Před 50 dny - Královéhradecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám zesilovač ENGL Ritchie Blackmore Signature Head. Zesilovač i lampy jsou ve skvělém stavu a vše je plně funkční. V ceně je zahrnut i na míru vyrobený pevný case a Engl Z-5 Footswitch, který běžně stojí okolo 4500,- Aparát má opravdu skvělý zvuk a dá se na něm nakroutit jakýkoliv styl od blues až po metal. Můžu jen doporučit!! Vyzkoušení je možné pouze v Broumově. Předání je možné: Broumov, Hronov, případně Mladá Boleslav. V krajním případě můžu po domluvě zaslat přepravní službou. Info: Čtyřkanálový, c... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
17 500
 Kč
NABÍZÍM Ibanez S520EX Biker´s Black - Made in Japan
NABÍZÍM Ibanez S520EX Biker´s Black - Made in Japan
Před 59 dny - HUDEBNIBAZAR
TAV: 100% bez poskodeni, technickych alebo zvukovych zavad. Zadny kryt tremola k dispozicii. Dolozim pri predaji. Bodky na hmatniku su nalepky pre lepsiu orientaciu. lahko odstranitelne. pre mna su tie original abalon vlnovky dost neviditelne v tmavom prostredi. Jedna sa o TOP nastroj co sa tyka hratelnosti (Super Wizard tenucky krk) a vymenenemu snimacu pri kobulke z povodneho V2 na DiMarzio/IBZ. Krkovy V1 plni super funkciu pre sola a clean sound. Super povrchove prevedenie Biker`s black, rovnake ako ... (více v detailu)
16 403
 Kč
NABÍZÍM Palmer Pocket Amp Bass Preamp
NABÍZÍM Palmer Pocket Amp Bass Preamp
Před 65 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Předzesilovač byl kupován na konci července 2023 na Thommanovi. Funguje jak má, prodej z důvodu přechodu na Darkglass. Popis z Thomanna: For practicing, recording and performing For active and passive basses 3 Sound modes: Clean, Overdrive and Fuzz 3-Band equalizer which has been specifically tuned for bass guitar and with semi-parametric mid control Output DI or with speaker emulation Effects loop Controls: Bass, Mid Level, Mid Freq, Highs, Drive, FX Ble... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
NABÍZÍM Basové kombo Hughes&Kettner Quantum QC-421 včetně case
NABÍZÍM Basové kombo Hughes&Kettner Quantum QC-421 včetně case
Před 72 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Prodávám basové kombo Hughes&Kettner Quantum QC-421 RMS trvalý výkon: 400 wattů x 10palcové neodymové reproduktory DuraDome Ovládání: Gain control, Tube Touch Circuit, 4-pásmový Pure Parallel EQ, Punch switch, Tube Growl control, Master control Vstupy: Aktivní/Pasivní Výstupy: Tuner Out, ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 990
 Kč
NABÍZÍM Tap tempo / Footswitch / Channel switch
NABÍZÍM Tap tempo / Footswitch / Channel switch
Před 618 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Malý krabičky, který v pedalboardu nezaberou moc místa. Tap tempa, footswitche, přepínání kanálů externím pedálem nebo i vícetlačítkový ovladač např. pro ovládání looperu Strymon TimeLine. Patchbay krabičky, true bypass loopery a podobné. Možné udělat i další věci podle domluvy. Délka dodání cca 10 dní (podle časového vytížení a dostupnosti součástek). Možno udělat i kabeláž s plochými/rovnými jacky. Pokud potřebujete nějakou ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500
 Kč
NABÍZÍM ELECTRODYNE 501
NABÍZÍM ELECTRODYNE 501
Před 127 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Stav nového zařízení, plně funkční, original balení. K prodeji dva kusy, cena za jeden kus. The Electrodyne 501 is a two stage discrete transistor, transformer coupled preamp with active DI, using classic 1969 / 1970 design technology. Each amp stage is individually optimized for peak performance using Electrodyne factory engineering notes and selected high performance components identical to the originals. The transformers are made by Electrodyne’s original manufacturer to exacting factory specifications. The active DI circuit presents an almost immeasurable load to sensitive musical instrument outputs allowing incredibly accurate capture of the instruments true tone. The output of the DI circuit is designed ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 900
 Kč
NABÍZÍM FENDER 68 Custom Vibrolux Reverb
NABÍZÍM FENDER 68 Custom Vibrolux Reverb
Před 222 dny - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám: Kytarové celolampové kombo Fender Custom Vibrolux Reverb 35W, originální zapojení 60 let,custom-made transformátory, kanály: Custom Bassman a Vintage V roce 1968 byl přelomovým rokem pro Fender. Jednoduše řečeno: staré zapojení, nový design. Fender 1968 Vibrolux Reverb představoval jedinečnou kombinaci 2x10 reproduktorů pro plný zvuk a navíc vynikající, osvědčený reverb a vibrato. Prostě ideální pro vyznavače klasického Fender zvuku. '68 Custom Vibrolux Reverb Amp má klasický vzhled a výkon jako pozdní... (více v detailu)
Ústecký kraj
38 000
 Kč
NABÍZÍM Kytarová sestava Laney IRT120H + box Marshall 1960AV
NABÍZÍM Kytarová sestava Laney IRT120H + box Marshall 1960AV
Před 157 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Kytarová sestava Laney IRT120H + box Marshall 1960AV , stáří 4 roky , odehráno max. 10 hodin doma v pokoji - naprosto nevyužité. Laney IRT120H: Kytarový celolampový zesilovač, výkon: 120W RMS, kanály: 3, 1x čistý Clean, 2 zkreslené Rhythm a Lead, osazení: předzesilovač 4x ECC83, koncový stupeň 4x 6L6, equalizer: basy, středy, výšky, u všech ovladačů lze vytažením zvýšit jejich účinnost (Push-Pull), koncový stupeň třídy AB, spínatelný PRE BOOST, digitální Reverb, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
30 000
 Kč
NABÍZÍM Mesa Boogie Rectifier Recording Preamp
NABÍZÍM Mesa Boogie Rectifier Recording Preamp
Před 157 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Zdravím, prodám výše zmíněný aparát. kanály, 6 zvukových módů. Je určený jak pro přímé nahrávání (obsahuje vestavěný cab clone (simulátor reproboxu), takže výstup lze připojit přímo do zvukovky či mixu a nahrávat kompletní zvuk, jako by ho snímal mikrofon u repra), tak pro živé hraní. Obrovskou výhodou na živé hraní je, že reprobox můžete klidně nechat doma. Zvukař se připojí přímo a se zvukem pracuje stejně, jako kdyby byl zapojený do mikrofonu u boxu. V kombinaci s koncovým zesilovačem, samozřejmě, lze hrát přes box. Zvukově je to hodně univerzální záležitost. Zv... (více v detailu)
Olomoucký kraj
32 000
 Kč
NABÍZÍM MOOER Micro Preamp 018 - Custom 100
NABÍZÍM MOOER Micro Preamp 018 - Custom 100
Před 226 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Pedálový efekt Micro Preamp 018 Custom 100 kombinuje na dvou kanálech čistý zvuk s charakterem amerických aparátů Fender s typickým zvukem britských Plexi zesil... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 200
 Kč
NABÍZÍM Engl Invader II E642II + Engl Z5 Footswitch Dr
NABÍZÍM Engl Invader II E642II + Engl Z5 Footswitch Dr
Před 228 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Nabízím k prodeji cca 3 roky starý zesilovač Engl Invader II s Engl foot switch, hráno minimálně ve zkušebně max. jednou týdně, odehráno cca 10 koncertů, bez závad, Hlava + footswitch 33000 CZK. Lampový kytarový zesilovač. Poskytuje výkon... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
33 000
 Kč
NABÍZÍM Dunlop MXR CSP204 Custom Comp Deluxe Pedal
NABÍZÍM Dunlop MXR CSP204 Custom Comp Deluxe Pedal
Před 115 dny - HUDEBNIBAZAR
Dunlop MXR CSP204 Custom Comp Deluxe Pedal-CUSTOM SHOP seria Gitarový efekt - compressor pedál zo série MXR, vybavený legendárnym zosilňujúcim čipom CA3080 “metal can” IC, ktorý zaručuje zvyšený dynamický rozsah, lepšiu transparentnosť a tichší chod. Okrem toho disponuje aj komponentmi pre RF supresiu, ktoré eliminujú spätn... (více v detailu)
3 129
 Kč
NABÍZÍM FBT Maxx 4a
NABÍZÍM FBT Maxx 4a
Před 186 dny - Královéhradecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám pár starších plně funkčních a spolehlivých aktivních repro FBT Maxx 4a s obaly. Uvedená cena je za 1 ks. Powered 2 way speaker, lightweight polypropylene cabinet Biamped: 300wRMS Class D LF amp, 100wRMS Class AB HF amp Control Panel: preamp gain control, volume control, 3 band EQ, Mic/line switch, Gnd. lift switch, ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 000
 Kč
NABÍZÍM Rack preamp Mesa Boogie V-Twin + TC Electronic G Major2
NABÍZÍM Rack preamp Mesa Boogie V-Twin + TC Electronic G Major2
Před 194 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám preamp : Mesa Boogie V Twin Rack - raritní vintage tube preamp, osazen Lead CH 12AX7 Mesa B, Clean CH TAD 12AX7 Highgrade, plný lampový zvuk i dlouhý sustain, široké možnosti nastavení tónu, uvnitř doplněn zdroj 9V Roland pro napájení externích efektů a 2x relé pro externí přepínání kanálů a true bypass z G Major 2- používal jsem jako tříkanál (Lead/Crunch/Clean bypass). Samostatně za 11 tis. Kč TC Electronic G Major 2 - M... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 000
 Kč
NABÍZÍM Zesilovač Laney LV300H
NABÍZÍM Zesilovač Laney LV300H
Před 88 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám hybridní 120W kytarový zesilovač (tranzistorový s lampou ECC83 v předzesilovači). Zesilovač má 3 kanály - jeden čistý a dva zkreslené. Čistý má svůj vlastní ekvalizér výšky, středy, basy, volume potenciometr a tlačítko Bright, které udělá zvuk jasnější a zvonivější. Zkreslené kanály Drive 1 a Drive 2 mají společné nastavení ekvalizéru a každý má ještě zvlášť nastavení volume, míry zkreslení Gain a tlačítko VScoop, kterým je možné potlačit středové frekvence. Všechny kanály lze přepínat jak ručně pomocí tlačítek na zesilovači, tak pomocí footswitche, který je součástí. Zesilovač má také zabudov... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 990
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry