krásnou málo použitou profi flétnu zn. Gemeinhardt

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
prodám krásnou profesionální málo použitou flétnu výše uvedené značky, vše zabaleno v originálním kufříku, vše je v pořádku foto p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 650
 Kč

Podobné inzeráty

Klavír, pianino zn. STEINGRAEBER - po servisu
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím značkové, velmi zachovalé a plně funkční koncertní pianino zn. STEINGRAEBER, vysoké 140cm (!). Firma Steingraeber je jednou z nejstarších německých značek, která stále vyrábí piana v rodinné manufaktuře v městě Bayreuth a je dodnes vlastněna potomky původního zakladatele firmy (steingraeber.de). Piano nabízí vzhledem k své výšce velmi znělý, nosný a příjemný tón. Dobře drží ladění, rezonanční deska a kobylky jsou bez prasklin. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pianová harmonika
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím zájemcům pianovou harmoniku Delicia, MelodiaVIII. Výrobek Lignatone Made in Czechoslovakia. Harmonika má 22 pianových (bílých), 15 půltonových (černých) kláves a 7klávesových rejstříků. Dále má 80 basů a 3basové rejstříky. Vše je nepoškozeno a plně funkční. Měch harmoniky je v naprostém pořádku a též plně funkční. Tlačítko pro vypouštění vzduchu mimo měch též funkční. Dále má traky, postroj pro zavěšení nástroje z měkké kůže polstrované filcem. Dvě přezky slouží k zajištění m... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 900
 Kč
Flétna Hohner B9560 + noty Flautoškola,cena za vše
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nepoužívanou flétnu zn.Hohner, pův.cena 690,- Kč. K tomu přidáme noty - úpln... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
890
 Kč
Prodám činely Meinl a Paiste (viz. Foto a popis)
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám činely uvedené v názvu CENA: Meinl Soundcaster Fusion 14" Medium Hi-Hat - 3 499,-Kč Paiste Alpha power ride 20" - 2 900,-Kč Paiste pst5 thin crash 16" - 1 200,-Kč KONTAKT: Pouze prostřednictvím email, nebo SMS INFO: Oba Paiste činely jsou ve velice dobrém stavu. Hrány především jen na koncertech a videoklipech. Na žádném místě nejsou prasklé. Za ty peníze jsem s nimi byl opravdu spokojený. Meinl hi-hat činely. Činely byly hojně využívány, což je znát na ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 111
 Kč
Starožitná stará dřevěná flétna A. Heinrich
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Krásná stará dřevěná flétna značky Alexander Heinrich. Stav viz foto. S originálním pouzdrem. 32cm, soprano Možnos... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
689
 Kč
Příčná flétna KOGE 22E
Před 21 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám minimálně používanou příčnou flétnu KOGE 22E v originálním obalu. Původní cena 14 000 kč. Při rychlém jednání možná sleva. Díky přesné intonaci, je vynikající pro začínající i pokročilé hráče. Flétny ř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 500
 Kč
Příčná flétna KOGE 22E
Před 21 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Foto zašlu e-mailem. Prodám minimálně používanou příčnou flétnu KOGE 22E v originálním obalu. Původní cena 14 000 kč. Při rychlém jednání možná sleva. Díky přesné intonaci, je vynikající pro začínající i pokročilé hráče... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 500
 Kč
Plastová flétna s pouzdrem
Před 31 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám " plastovou flétnu " s pouzdrem. Na flétně uvedeno zn. Yamaha. Stav dle fota. Posílám po platbě na účet.
Hlavní město Praha
180
 Kč
Zobcová flétna a stojánek na noty
Před 158 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám stojan na noty a zobcovou flétnu (altová už prodaná) Vho... (více v detailu)
Plzeňský kraj
280
 Kč
Pianová harmonika
Před 262 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím zájemcům pianovou harmoniku Delicia, MelodiaVIII. Výrobek Lignatone Made in Czechoslovakia. Harmonika má 22 pianových (bílých), 15 půltonových (černých) kláves a 7klávesových rejstříků. Dále má 80 basů a 3basové rejstříky. Vše je nepoškozeno a plně funkční. Měch harmoniky je v naprostém pořádku a též plně funkční. Tlačítko pro vypouštění vzduchu mimo měch též funkční. Dále má traky, postroj pro zavěšení nástroje z měkké kůže polstrované filcem. Dvě přez... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 900
 Kč
Staré VHS kazety TDK, Sony, BASF, Maxell Panasonic
Před 106 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Při úklidu půdy jsem narazil na větší množství starých použitých VHS kazet. Co si matně pamatuji, měly by být přemazané, ale nemám nyní už v čem odzkoušet. Většina z nich je popsaná, v originálním papírovém obale. Jedná se o směs napříč všemi různými výrobci. Pokud máte zájem o nějakou konkrétní značku, pr... (více v detailu)
Ústecký kraj
20
 Kč
Klavír, pianino zn. STEINGRAEBER - po servisu
Před 146 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím značkové, velmi zachovalé a plně funkční koncertní pianino zn. STEINGRAEBER, vysoké 140cm (!). Firma Steingraeber je jednou z nejstarších německých značek, která stále vyrábí piana v rodinné manufaktuře v městě Bayreuth a je dodnes vlastněna potomky původního zakladatele firmy (steingraeber.de). Piano nabízí vzhledem k své výšce velmi znělý, nosný a příjemný tón. Dobře drží ladění, rezonanční deska a kobylky jsou bez prasklin. V... (více v detailu)
Středočeský kraj
39 000
 Kč
Pianová harmonika
Před 261 dny - AVIZO_CZ
Nabízím zájemcům pianovou harmoniku Delicia, MelodiaVIII. Výrobek Lignatone Made in Czechoslovakia. Harmonika má 22 pianových (bílých), 15 půltonových (černých) kláves a 7klávesových rejstříků. Dále má 80 basů a 3basové rejstříky. Vše je nepoškozeno a plně funkční. Měch harmoniky je v naprostém pořádku a též plně funkční. Tlačítko pro vypouštění vzduchu mimo měch též funkční. Dále má traky, postroj pro zavěšení nástroje z měkké kůže polstrované filcem. Dvě přezky slouží k zajištění ... (více v detailu)
9 900
 Kč
Prodám ALTOVOU FLÉTNU YAMAHA, jen minimálně použitou
Před 1275 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Zakoupena asi před 20ti lety v době kdy jsem již končila s hraním na flétnu, takže na tuto flétnu už jsem skoro nic neodehrála. Stav flétny jako na školní stupnici 1-5: jedna mínus (ev. 2 pro náročné) Model: Yamaha Alto Baroque B Japan ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
250
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hudební nástroje