KYTARA MINI 6 STRUNNÁ SIGMA OOM 1S SB PPP

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Kytara 6 strunná SIGMA OOM 1S SB Oblíbený model profíků , kytara je na 1. pocit malá , ale zvukově je tak akorát na večerní koncert při svíčkách , pokud máte rychlé prsty na této kytaře budou ještě rychlejší a přesnější . Nehledě na svou velikost je skvělá na cesty i pohledově je velmi pěkná .Toto je rozhodně velmi zajímavý model . SEŘÍZENÁ - VÝBĚR Z NĚKOLIKA KUSŮ Model Sigma 00M-1S-SB je kytara s menším tělem- 00 a zkrácenou menzurou, kdy krk je napojen k tělu na 12. pražci. Tento typ kytary se velmi proslavil již u prvních velkých country hvězd 20. let 20. století. Byla to velmi úspěšná kytara, než ji pro hraní akordového doprovodu popularitou předčil Martinův vynález - model dreadnought. Pro některé styly hry, jsou však modely 00, 000 (OM) podstatně vhodnější než dnes již převládající model dreadnought. Model 00M-1S-SB má horní desku z masivního smrku Sitka, díky kterému jsou jednotlivé tóny jasné a zřetelné. Mahagon použitý na lubech a zadní desce doplňuje vlastno... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 577
 Kč

Podobné inzeráty

Celomasivní kytara 6 STRUNNÁ Sigma Guitars SOMR28 + POUZDRO
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
6 STRUNNÁ CELOMASIVNÍ KYTARA Sigma Guitars SOMR28 + POUZDRO Největší výběr celomasivních a limitovaných edic kytar Sigma v Čechách u nás v Trutnově Osobně vybraná - seřízená - vyjímečný kus Celomasivní kytaru poznáte na 1. poslech - zkrátka hraje jinak , jako kdyby jste pomyslně zapnuli na mixu grafický equalizér , tón je sytější plnější , zřetelnější , ani nemusíte hrát nahlas a předsi jste slyšet . Somr 28 je model malých kytar , které ale jsou malé jen rozměrem .Zvukově je tento model skutečně vyjíměčný . Kytara je hlasitá a výrazná v celém spektru , velmi příjemná pro vybrnkávání . Mezi podobně velkými kytarami je tento model na vrcholu . Vynikající kytara , vyrovná se hravě kytar vám jednou tak drahým . I profíkovi zamotá hlavu a těžko se mu bude veřít že stojí necelých 30.000,-Kč Model SOMR-28 je novinkou mezi celomasivními modely Sigma Guiatars. Horní deska je z masivního smrku sitka, který je zárukou jasných výšek a skvělé dynamiky. Palisandr použitý na lubech... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
26 977
 Kč
KYTARA CELOMASIVNÍ 12 STRUNNÁ AKUSTICKÁ Sigma Guitars SDR12-
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
! NOVINKA roku 2022 mezi dvanáctistrunnými kytarami ! SIGMA SDR 12-45 CELOMASIVNÍ MODEL JEDINÝ SVÉHO DRUHU Sigma Guitars SEŘÍZENÁ - VÝBĚR Z NĚKOLIKA KUSŮ - SKVĚLÝ DOHMAT Tato kytara zcela jiná úroveň . Kombinace masivních materiálů ...prostě když je kytara dřevěná tak hraje . Asi nejlepší dvanáctka co tady kdy byla . Říká se že dvanáctka hraje jako dvě šestistrunné kytary , tato celmasivní hraje jako čtyři kytary . V těchto cenách není žádný model který by se ji mohl rovnat , skutečný skvost . Kytara zapůsobila i z estetického hlediska výrazným a příjemným dojmem. s velmi silným zvukem, je to bezpochyby tento nástroj ! Custom model Sigma Guitars SDR12-45 je dvanáctistrunná varianta pomyslného vrcholu mezi celomasivními modely úspěšné série Standard, modelu SDR-45 Výběrový masivní americký smrk sitka, který je použit na horní desce, vydává bohaté a čitelné výšky s vynikající dynamikou. Masivní palisandrové luby a záda, skvěle doplňují zvuk okamžitým nástupem výrazného ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
37 977
 Kč
Celomasivní kytara 6 STRUNNÁ Sigma Guitars SDR45 + POUZDRO P
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
6 STRUNNÁ CELOMASIVNÍ KYTARA Sigma Guitars SDR45 + POUZDRO Největší výběr celomasivních a limitovaných edic kytar Sigma v Čechách u nás v Trutnově Osobně vybraná - seřízená - vyjímečný kus Celomasivní kytaru poznáte na 1. poslech - zkrátka hraje jinak , jako kdyby jste pomyslně zapnuli na mixu grafický equalizér , tón je sytější plnější , zřetelnější , ani nemusíte hrát nahlas a předsi jste slyšet .. Už název a typ napovídá , že se jedná o nejlepší z nejlepších . SDR45 je skutečný top nástroj nádherný na pohled s bohatou perletí a zvukem který těžko slovy popsat na to se prostě musí zahrát . Vynikající kytara , vyrovná se hravě kytarám jednou tak drahým . I profíkovi zamotá hlavu a těžko se mu bude veřít že stojí jen 30.000,-Kč Sigma SDR-45 je celomasivní akustická kytara typu Dreadnought, která kvalitou zpracování a herními i zvukovými vlastnosti jistě dokáže oslovit i profesionální kytaristy s vysokými nároky. Přední deska kytary je zhotovena z masivního smrku Sitka, zad... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
37 977
 Kč
KYTARA MAESTRO S CELOMASIVNÍ KLASICKÁ 6 STRUNNÁ ARTESANO PPP
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
KLASICKÁ CELOMASIVNÍ 6 STRUNNÁ S NYLONOVÝMI STRUNAMI ARTESANO MAESTRO S - TOP MODEL Celomasivní kytary to je pro kytaristu jako sednout do luxusního auta nesrovnatelné s ostaními polomasivy. Jediný kus v Čechách u nás v Trutnově. Kytary u nás prochází výběrem z nekolika kusů a seřízením . Kytara Maestro S je nejlepší model od Artesano, máme mnoho modelů skladem a tato je skutečně o třídu lepší v barvě i délce tónu skutečný skvost . Kytara jakmile do ní hrábnete se otevírá tón má příjemný a při hlasitější hře se krásně otevře , nelze pominout. že je vskutku nádherná . Masivní deska koa doslova burácí a cítíte i na zadní desce jak vibruje na těle. Kytary u nás prochází výběrem z nekolika kusů a seřízením . Maestro S Maestro S Maestro S s vysoce kvalitní, výběrovou smrkovou deskou a tělem z východoindického palisandru je poctou Artesana slavnému modelu „15“ Juana Orozca. Skvělý model připomíná nejen hlava, vyložení zvukového otvoru a tvar kobylky, další vlastnosti jako... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
37 477
 Kč
Kytara Yamaha JR2S TBS
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kytaru Yamaha JR2S TBS (Tobacco Brown Sunburst) v perfektním stavu (zánovní, hraná minimálně). Je to velmi kvalitní a krásný nástroj pro vaše dítě a vynikající vánoční dárek. Menzurou je , takže skvěle padne do ruky. Horní deska je masivn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 900
 Kč
Prodám polomasivní kytaru Cort Earth 70 - jako nová
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Přední deska modelu Cort Earth 70 je zhotovena z masivního smrku Sitka, zadní deska a luby z mahagonu. Tato osvědčená kombinace dřev poskytuje nástroji vyvážený zvuk s potřebnou dávkou zvukové průraznosti i vřelosti. K mahagonovému krku je přilepen hmatník z ovangkolu osazený dvaceti pražci, orientaci po jeho ploše usn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 600
 Kč
Polomasivní kytara Cort Earth 70 - jako nová
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Přední deska modelu Cort Earth 70 je zhotovena z masivního smrku Sitka, zadní deska a luby z mahagonu. Tato osvědčená kombinace dřev poskytuje nástroji vyvážený zvuk s potřebnou dávkou zvukové průraznosti i vřelosti. K mahagonovému krku je přilepen hmatník z ovangkolu osazený dvaceti pražci, orientaci po jeho ploše usn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 600
 Kč
Kytara Sigma TM-15 dětská
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám dětskou kytaru Sigma TM-15. Používána minimálně, v perfektním stavu, v ce... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 500
 Kč
Kvalitní celomasivní akustická 12 strunná kytara FURCH D-CM
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Furch D-121 CM Povrchová úprava matný lak Typ tvaru kytary Dreadnought 12 Přední deska cedr Zadní deska a luby mahagon Hmatník a kobylka indický palisandr Ladicí mechaniky olejové Struny v dobrém stavu znějící Pár oděrek za ty léta viz fota Žádná prasklina Hlatník nepromačka... (více v detailu)
Olomoucký kraj
21 999
 Kč
NABÍZÍM Sigma Guitar DR-28V 2014
Před 1 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Model Sigma DR-28V už se nevyrábí. Jak známo pod značkou Sigma se od roku 1970 vyráběly v Asii v licenci kytary pro F.C. Martin. Od roku 2011 patří značka Sigma německé firmě AMI. Pro toho, kdo chce vyhrané (2014) plnokrevné BG „Déčko“ z martinské líhně za rozumný peníz, je tento nástroj správná volba. Aktuální cena adekvátního modelu je 41.000,- CZK Nástroj jde v pevném černém futrálu. Popis model: DR-28V tva... (více v detailu)
Středočeský kraj
29 900
 Kč
KYTARA LUBOVÁ 6 STRUNNÁ HAGSTROM HSSUVIK 18 SUPER VIKING PPP
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Kytara LUBOVÁ HAGSTROM VIKING GOLD HSVIK 90 Hagstrom Super Viking® Všestranný tón, neuvěřitelná hratelnost a elegantní vzhled posouvaly Hagstrom Viking® na jeho velitelskou pozici ve světě kytar s polodutým tělem. Super Viking® pokračuje v tradici Viking® začleněním klíčových funkcí legendárního modelu Super Swede společnosti Hagstrom do platformy Viking®. Důležitou vlastností zděděnou po svém superšvédském bratranci je Super Viking’s® delší, 25,5 palce (648 mm) měřítko. Dropové ladění je hračka s touto delší stupnicí, která udržuje brilantnost a silnou rezonanci v celém nástroji při zkoumání nižších tonálních oblastí. Zvuková všestrannost je dále vylepšena novými snímači H-50'C humbucker s otevřeným rámem navrženým speciálně pro Super Viking®. Přidejte k tomuto mixu nezávislé přepínání mezi režimem humbucker a single coil pomocí push/pull tónových hrnců a Super Viking® značně rozšíří vaše tonální horizonty a vytvoří novou řadu zvukových světů, které můžete zpustošit. Všechny S... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
27 577
 Kč
Manouche kytara Hanson Altamira model Antique
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám Manouche kytaru značky Altamira Hanson Luthiere model Antique. Byla vyrobena v roce 2018, přední deska je z masivního smrku. Záda a luby z laminovaného mahagonu. Kytara je navíc ozvučená zvukovou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
38 000
 Kč
NABÍZÍM Prodám polomasivní kytaru Cort Earth 70 - jako nová!
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Přední deska modelu Cort Earth 70 je zhotovena z masivního smrku Sitka, zadní deska a luby z mahagonu. Tato osvědčená kombinace dřev poskytuje nástroji vyvážený zvuk s potřebnou dávkou zvukové průraznosti i vřelosti. K mahagonovému krku je přilepen hmatník z ovangkolu osazený dvaceti pražci, orientaci po jeho ploše usn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 600
 Kč
španělka 4/4 Salvdor Cortez, klasická kytara
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám španělku, klasickou kytaru vhodnou i pro začátečníky od značky Salvator Cortez, velikost... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 490
 Kč
Prodám kvalitní akustickou kytaru s pouzdrem
Prodám kvalitní kytaru vhodnou pro samouky i studenty uměleckých škol s perfektním zvukem a kvalitním zpracováním díky kterému kytara dobře ladí i v nižších polohách. Je to akustická kytara. Zcela nová, b... (více v detailu)
3 499
 Kč
Akustická dětská 3/4 kytara CORT Earth MINI OP
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám dětskou nebo cestovní akustickou kytaru s držákem a pouzdrem! Jedná se o kv... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 500
 Kč
KYTARA LUBOVÁ 12 STRUNNÁ HAGSTROM HSVIDLX1204 VIKING DELUXE
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Kytara LUBOVÁ HSVIDLX1204 HAGSTROM DLX VIKING DELUXE DVANÁCTISTRUNNÁ HSSUVIK04 Kytara dvanáctistrunná semiakustická , skvělý zvuk, famózní dohmat . OSOBNĚ VYBRANÁ-SEŘÍZENÁ Hagstrom Viking® Deluxe 12-String Hagstrom Viking® Deluxe 12 strunnáViking® Deluxe 12 strun! Ať už jde o klasické beaty 60. let nebo drzé prog-rockové hymny: 12strunný Viking® Deluxe s vestavěnými humbuckery H50 rozvine širokou škálu historických a moderních zvuků. Features H-Expander Ať už je čistá nebo zkreslená, 12struna je díky menšímu vřeteníku a většímu tělu skvěle vyvážená. K dispozici v povrchových/barevných variantách: Divoká třešeň Čirá Divoká třešeň Čirá Černý lesk Černý lesk funkce H expandér Všechny kytary Hagstrom jsou vybaveny patentovanou revoluční výztuhou H-Expander. Tato neuvěřitelně tuhá, ale lehká truss tyč umožňuje neuvěřitelně pohodlně a konzistentně hrát na krk po dlouhou dobu. Hagstromova mechanikaMechanika Hagstrom připomíná původní díly z 60. let; s o ně... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
26 377
 Kč
Celomasivní akustická mandolína FURCH model tvaru A
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Mandolína FURCH MA-22 CM SB(Sunburst) RV 2003 Povrchová úprava lesklý lak Sunburs Tvar těla...áčko Přední deska smrk Zadní klenutá deska a luby africký mahagon Hmatník a kobylka eben Vyrobena v ČR... (více v detailu)
Olomoucký kraj
22 999
 Kč
Kytara Yamaha levoruká APX 700 ve výborném stavu
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - SBAZAR
Kytara Yamaha APX700 - levoruká v naprosto neporušeném stavu. Velmi p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 900
 Kč
Kytara Walden D 570
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám cedrový polomasivní dreadnought Walden D 570 Přední deska: červený cedr Zadní deska a luby: mahagon Hmatník: palisandr Kytara v perfektním stavu, s... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 999
 Kč
NABÍZÍM Kytara Walden D 570
Před 3 dny - Pardubický kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám cedrový polomasivní dreadnought Walden D 570 Přední deska: červený cedr masiv Zadní deska a luby: vrstvený mahagon Hmatník: palisandr Kytara v perfektním ... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 999
 Kč
Klasická kytara Antonio Calida
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám polo-masivní španělku Antonio Calida, model GC201S. velikost: 4/4 přední deska: masiv, kanadský cedr boky: sapele krk: mahagon hmatník a kobylka: Blackwood nultý pražec a kobylkové sedlo: syntetická kost lad... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Zánovní prémiová akustická celomasivní kytara FURCH OM
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nejvyšší řada FURCH Vinatage 3 OM-SR SB(Sunburst) s pevným nejlepším futrálem Hiscox Výkonná kytara s malým a úzkým tělem tvaru OM Povrchová úprava pololesk Typ tvaru kytary orchestrál(OM) Přední deska smrk Sitka Zadní deska a luby palisandr Zdobení okraje lubu rybí kost Krk mahagon Hmatník a kobylka eben Menzura 650 mm Počet pražců 20 Šířka nultého pražce 45 mm Nultý pražec TusQ Ladicí mechaniky Gotoh Hardware Nikl Kufr originál s logem Furch Hiscox OM... (více v detailu)
Olomoucký kraj
64 999
 Kč
Kytara SCHECTER Solo-II SGR
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kytaru SCHECTER Solo-II SGR Black (bez stojánku z foto!). Koupena v březnu 2023 v Music city. Velmi málo využívaná, což je i d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Klasická kytara Kenny Hill
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím kytaru od amerického kytaráře Kennyho Hilla, USA,California,rok výroby 2008. Jedná se o nástroj moderní konstrukce Double-top Lattice - dvojitá horní deska s mřížkou, podobně jako u světoznámých kytarářů: Matthias Dammann,Greg Smallman,Thomas Humphr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
85 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hudební nástroje