NABÍZÍM Prodám EHX Signal Pad ZAMLUVENO

Před 4 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Jako nový. Stáří 2 roky. Použití misto volume na kytaře. Nastavíte pokles a máte třeba čistou kytaru z crunche.
Jihomoravský kraj
700
 Kč

Podobné inzeráty

NABÍZÍM Hi Hat stojan Tama
Přidáno včera - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento stojan. Stáří 3 roky. Drobne kosmetické vady, jinak jako nový. Bezproblémový chod.
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
NABÍZÍM Pedál Trick Dominátor
Přidáno včera - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento pedál. Starý dva roky. Chodí jako nový. Drobné kosmetické vady. Přidám vyměnitelne hlavy beate... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 000
 Kč
NABÍZÍM Fender Stratocaster 1985-1986 Made in Japan
Před 1 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Přemýšlím o prodeji své kytary. Jedná se o Collector Series r.v. 85-86 z japonského Fuji-Genu. Tento model vznikl v době, kdy se Fender nacházel v přechodovém období, a japonské kytary z tohoto období jsou známé svou precizní výrobou a skvělým zvukem. Specifikace: Rok výroby: 1985-1986 Vyrobeno v Japonsku (FujiGen) Tělo: Olše Krk: Javorový, profil ve stylu 50. let, 21 pražců Snímače: Vintage-style single-coils (alnico ma... (více v detailu)
Olomoucký kraj
41 000
 Kč
NABÍZÍM Prodám Line 6 Helix s nahranými IR a footswitch pedálem
Před 1 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Dobrý den, nabízím k prodeji univerzální kytarový efekt Line 6 Helix, který není třeba dlouze představovat. V zařízení je nahráno několik desítek 3rd party Impulse Responses (IR), které přidají ještě větší flexibilitu zvuku. Většinu času byl Heli... (více v detailu)
Hlavní město Praha
26 000
 Kč
NABÍZÍM CRATE COMBO FW 120 watt
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Kytarové kombo 120W, dva 12" reproduktory. Ostatní stejné jako u FW65 Kytarové kombo 120W, 2x12" reproduktor. 3 kanály mají toto ovládání: zkreslený "Solo" - gain, charakter zkreslení "Shape" a level, zkreslený "Rhythm" - gain, basy, středy, výšky a level - čistý "Clean" - volume, basy, středy a výšky. Efektová jednotka DSP ( Digital Sound Processor ) nabízí vybrat si jeden ze 6 efektů ( Chorus, Flanger, Phaser, Vibrato, Octaver, Wah-Wah - každý v několika nastavení ), vybrat si Delay i jeho druh a délku, pomocí spínače "Tap" nastavit rychlost... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
NABÍZÍM Mesa Boogie V-Twin rack preamp - prodám / vyměním
Před 3 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Nabízím rackový kytarový preamp Mesa Boogie V-Twin rack ve 100% stavu (po revizi u DorD amps). 2x lamps 12AX7, dvoukanál se třemi módy nás každém kanále = vše přepínatelné, takže pseudo-šestikanál. Možnost smíchat ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 000
 Kč
NABÍZÍM GIBSON Les Paul Tribute - ZDARMA kožený obal.
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám 2 roky starou kytaru GIBSON Les Paul Tribute hranou doma a ve zkušebně. Výroba: U.S.A x Volume, 2x Tone, Přepínač snímačů:3polohový Barva:Pololesk Typ Les Paul, Profil krku: Rounded: Menzura,Počet pražců 22, Šířka nultého pražce 43 mm, Model snímačů: 1x 490T, 1x 490R Kobylka Pevná, Ladicí mechaniky: Vintage Deluxe, Hardware: ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
25 000
 Kč
NABÍZÍM Prodám multiefekt ZOOM G1 Four
Před 11 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám kytarový multiefekt ZOOM G1 Four ,téměř nepoužitý.Stav jako nový. Původní cena 2479,- https://www.music-city.cz/zoom-g1-four-am027... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 400
 Kč
NABÍZÍM prodám Haar Trad S rok 2010
Před 15 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento stratocaster. Kytara má: - starou Fender hlavu jak to mistr Haar dělal v dobách ještě vše dělal ručně - Compound radius hmatníku 7.25 - 9.5 - snímače Leosounds Munich 77 u kobylky a Fender Custom Shop ’69 prostřední a krkový Je to po všech stránkách vynikající kytara, ale ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
43 000
 Kč
NABÍZÍM Prodám BOSS TR2 Tremolo.
Před 24 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám toto tremolo, netřeba představovat, mám ho včetně originální krabice, bez o... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 100
 Kč
NABÍZÍM Wholenote MT-7 metal driver
Před 25 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Prodám velmi zachovalý kytarový efekt typu distortion s agresivním zvukem. MT se pyšní velmi dobrou čitelností a konkrétností signálu, což je u zkreslení vždy velmi důležité. O jeho nastavení se starají tři potenciometry -jde o Le... (více v detailu)
Kraj Vysočina
500
 Kč
NABÍZÍM Dunlop MXR Boost/Overdrive pedal
Před 26 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento kytarový efekt od amerického výrobce Dunlop. Pedál disponuje dvěma samostatnými efekty (Boost a Overdrive). Boost poskytuje čisté zesílení signálu až o +20 dB. Možno poslat zásilkovnou. Mám i originální krabičku k efektu. Cena je včetně dopravy. Bližší info: Kytarovému zvuku navrací p... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 000
 Kč
NABÍZÍM Prodám kytaru Yamaha FG 335
Před 28 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám akustickou kytaru Yamaha FG 335 - 40+ let stará vyhraná kytara. za ty peníze skvělý zvuk ve velice dobrém stavu.
Jihočeský kraj
5 900
 Kč
NABÍZÍM EVH 5150 III 6L6
Před 28 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám lampový zesilovač EVH 5150 III ve verzi s koncovými 6L6. Stáří těsně přes 2 roky. Kupovaný u Thomanna. Stav jako nový. Nikdy se nepodíval mimo obývák ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
23 000
 Kč
NABÍZÍM kopie Gretsch/Harley Benton
Před 36 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám asijskou kytaru (kopii) Harley Benton, v úpravě Gretsch. Kytara je krásná v top stavu- viz fotografie. Žádné známky poškození. Servis byl prováděn u renomovaného kytaráře. Stáří cca 3 roky. Snímače a další ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 500
 Kč
NABÍZÍM REZERVOVÁNO Prodám Fender Mustang GT 200 + footswitch
Před 36 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
REZERVOVÁNO DO 21. 9. 2024 Ahoj, prodám tohle skvělý kombo, který mi sloužilo od roku 2018. Jedná se o digitál, takže si na něm můžete nastavit prakticky jakejkoliv zvuk chcete, má přes sto presetů a díky bluetooth si do něj můžete klidně nahrát tisíce dalších zvuků, efektů atd. Kombo disponuje 200 W a i na necelé půlce se zkušebna otřásala v základech, takže spolehlivě ozvučí i větší koncerty. Největší výhodou však pro moji kapelu byla možnost zapojit prakticky všechny do jednoho komba - kytara do jednoho jacku, basa do druhýho, mikrofon do třetího a klávesy přes bluetooth :D Je to divočina, ale jde to. Jinak samozřejmě kompletní specifikaci, co všechno tahle věcička umí, najdete na netu a YouTube. Souč... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 000
 Kč
NABÍZÍM Set na strata Tone Emporium TE-02 prodej/vymena
Před 39 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodam set snimacu na strata Tone Emporium TE-02. Zvuk je klasicky vintage lehce stredovejsi. Takze kdo ma rad tucnejsiho strata, tak je to pro nej. Kabely jsou v delce na Fender Strat. Hrajou sk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 400
 Kč
Marshall MG15CFX
Před 43 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kytarové tranzistorové kombo Marshall MG15CFX CARBON FIBRE SERIES. Na prvním kanálu najdete mód Clean a Crunch, na druhém OD1 a OD2. Novinkou je zabudování digitální efektové jednotky. V rámci nastavení máte možnost separátně ovládaného Reverbu s dvěma módy a pak volby mezi chorusem, flangerem, phaserem, octaverem a delayem, u kterého dokonce lze nastavit dobu prodlevy pomocí tap tempo spínače. Součástí této jednotky je navíc i ladička a systém, který umožňuje uložení n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 799
 Kč
Prodám Headrush Eleven pedalboard
Před 44 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám kvalitní špičkový kytarový procesor, multiefekt Headrush Eleven v perfektním stavu. Špičkové možnosti a zvuky.... (více v detailu)
Ústecký kraj
18 000
 Kč
NABÍZÍM Prodám levorukou osmistrunnou kytaru Schecter Omen
Před 63 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Prodám osmistrunku Schecter Omen pro leváky. Kytara je v dobrém stavu, stáří cca 5 l... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 000
 Kč
NABÍZÍM CC 50 Burl Burst Electric Guitar
Před 69 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Od snímačů Rockfield až po krásný javorový top s povrchovou úpravou Burl Burst, edice Michael Kelly Custom Collection CC50 z roku 1950 je čistou třídou a spojuje eleganci a sílu. Pevné tělo Korina, javorový krk, pozlacené kování a super elegantní obrysy. Tato kytara je v perfektním stavu. Pokud máte nějaké dotazy, stačí se zeptat. Součástí je i gig bag.... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
NABÍZÍM Hughes Kettner
Před 71 dny - Pardubický kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tranzistorové kytarové kombo Hughes Kettner Attax 50 z 90. let ve 100% stavu. Kombo má čistý a zkreslený kanál, každý vlastní zesílení. Korekce jsou společné. Na konci má... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 000
 Kč
NABÍZÍM Neuman TLM 49
Před 72 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Mikrofon nebyl ani rok používaný, je v top stavu, vypadá a funguje jako nový. Papírová krabice, ve které byl dodán, jeví drobné známky opotřebení. Balení je kompletní (Mikrofon, pavouk, krabice a manuál). Mikrofon byl používaný v čistém a nekuřáckém prostředí, zacházelo se s ním opatrně a adekvátně k jeho ceně a kvalitě. Nahrávaly se na něj hlavně vokály, akustické kytary a někdy se používal na snímání místnosti a za mě na to zní pěkně, čistě a přirozeně. Mikrofon prodávám, protože chci zkusit i další vybavení a v tvorbě s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
NABÍZÍM Prodám vylepšený Fender Classic player 60' sonic blue
Před 73 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám orig Fender Classic player 60' SB (Mexiko) s mnohým vylepšením. Olše tělo, javor krk a Paul Ferro hmatník. Tato série byla od Fenderu "reedice" stratů z šedesátých let, ale za rozumnou cenu. Já jsem ještě vylepšil, aby byl ještě zvukově výše :) - Snímače krk a střed špičkové Tůma SV Custom 63' AL5 a kobylkovy King Pickups bezbrumovy AL3 Špičkové snímače, ty nejlepší z Tumovy produkce, lepší než Fender custom shop a King pickups (Miroslav Belik) pečlivě vybran aby s nimi seděl Videa, testy snímačů a zvuk kytary: https://www.youtube.com/watch?v=kq_yLuvm3zM https://www.youtube.com/watch?v=zUqBxgFcLBI https://www.youtube.com/watch?v=MWKia-eoDVU - kobylkove kameny od String Saver, což je ocelový kámen ale s vrstvou grafitu v místě kde prochází struna. Zvukově mnohem lepší, než originál a nepraskaji struny! Sada byla za 1900,- - vyměněny potenciometry a udelan z 3 potaku tzv blender, kdy postupným otáčením se primichava zvuk krkoveho nebo kobylk... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 800
 Kč
NABÍZÍM Banjo Remo Gewa Tennessee
Před 76 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám nepoužité šestistrunné banjo * blána REMO Weatherking * kytarové olejové mechaniky * mahagonový kotlík * palisandrový hmatník * kufr. Dostal jsem ho darem a vzhledem k tomu, že jsem levej i na kytary, tak mi zbytečně leží doma ladem. Níže popis z obchodu, kde bylo koupeno: Banjo ideální pro začátečníky nebo jako druhý nástroj. Kvalita je zaručena použitím osvědčených materiálů. Nástroj disponuje mahagonovým kotlíkem o průměru 33cm s 24 napínacími šrouby. O ozvučení se stará originální blána REMO Weatherking. Začátečníci jistě o... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 990
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry