NABÍZÍM Ibanez Roadstar II, made in Japan s mnoha upgrady.

Přidáno včera - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prosím, důležitá poznámka na úvod. Kytaru prodávám pro kamaráda Kontaktujte jej prosím pomocí SMS na čísle: +420602142724 Na tento inzerát tedy neodpovídejte, protože prodej a další detaily si budete řídit s ním.. Parádní japonský Ibanez, na verzi s floydem hraje například Petr Janda. Rok výroby cca 1985. Tělo americká lípa. Kytara má hodně vylepšení: ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 990
 Kč

Podobné inzeráty

NABÍZÍM IBANEZ RG 350
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
VYROBENO V INDONESII V ROCE 2008 TREMOLO SE ZÁMKY EDGE ZERO ZAARETOVÁNO NA JEDNOZVRATNÉ PŮVODNÍ SNÍMAČE INF (KERAMICKÉ) H-S-H NOVÉ STUNY HYBRID 9 - ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 500
 Kč
Kytara Harley Benton DC-Junior Pelham Blue
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kytaru Harley Benton DC-Junior v top stavu, jako nová. Zvuková deska je z mahagonu, krk také z mahagonu, hmatník je amarant, měřítko 628mm, pražce 22 střední jumbo, systém vyzvednutí P90 a t... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 550
 Kč
NABÍZÍM SLEVA!!! Prodám svoji kytaru Stratocaster SX
Před 2 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Dobrý den, prodám svoji upravenou kytaru typu stratocaster SX, upravenou na tvrdší styl muziky. Snímače Seymour Duncan, zamykací mec... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 500
 Kč
kytara Lamboj - custom made
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
v dobrém stavu, už dlouho nepoužívám :) rozprodávám vybavení studia, kytara vyrobena na zakázku, tr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
NABÍZÍM FENDER JAZZ BASS made in Japan + Fender Deluxe Gig bag
Přidáno včera - Karlovarský kraj - HUDEBNIBAZAR
Redukuji a obměňuji svůj basový arzenál a nabízím výhodně také tento skvěle hrající japonský Fender Jazz Bass s širším PB lakovaným javorovým krkem a hmatníkem, r. 2012. Basa má výborné snímače NORD STRAND (neck) a VINTAGE 75 (bridge), pro sametovylé a příjemné basy, pražce mega... (více v detailu)
Karlovarský kraj
16 000
 Kč
NABÍZÍM Ibanez S671ALB-BAB Black Axion label
Před 2 dny - HUDEBNIBAZAR
Prodam kytaru z duvodu nevyuziti nastroje.Kytara hrana pouze doma, bez znamek poskozeni, stav noveho nastroje. S aktivnimi snimaci Fishman Fluence Modern. Tvar krku: Nitro Wizard Hmatník: Eben Macassar Menzura: 648 mm / 25,5" Počet pražců: 24 Pražce: Jumbo Sub Zero Krk: Fishman® Fluence Modern Humbucker, aktivní snímač s Alnico magnetem... (více v detailu)
16 900
 Kč
Ibanez Rg1570 made in Japan
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám el. kytaru Ibanez RG1570 včetně original kufru craft t... (více v detailu)
Olomoucký kraj
20 000
 Kč
H-S-H sada snímačů Godin
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám sadu snímačů z kytary Godin xtSA v černém provedení i s rámečky: - krkový humbucker GHN1 - středový singl GS1 - kobylkový humbucker GHB1 Vyvážená, zvukově uni... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 900
 Kč
NABÍZÍM ESP LTD SN-1000W RW
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Kytara z nejvyšší řady kytar LTD. Vybavena snímači Seymour Duncan SSL-3 / Seymour Duncan SSL-3 / Seymour Duncan TB-14. Původní tremolo vyměněno za nové a mnohem lepší Gotoh 510TS (viz. foto - cena 3190,-). Kytara je ve výborné kondici a skvěle zní i bez zesilovače. Původn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 900
 Kč
NABÍZÍM Ibanez RGA 42 Aktivní EQ !
Před 2 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Aktivní EQ RGA (pro RGA42) Speciálně pracovat s snímače LZ3 tuku a silný, je výstup řízeno aktivními obvodovými poskytovat čistý tón bez hluku. LZ3 je také původní Ibanez aktivní pickup, ale s vyšším výkonem než LZ4. Produkuje tlustý zvuk s dobrou srozumitelnost ideální pro narušení zvuky. Gibraltar je jednoduché pevné most, který byl určen k pevně držet tělesa kytara a dobré převést strunné vibrací. Je to také neuvěřitelně hlad... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 000
 Kč
NABÍZÍM SQUIER TELECASTER
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
VLASTNÍM CCA 15 LET KOUPIL JSEM Z DRUHÉ RUKY STRUNY UKOTVENY SKRZ TĚLO KVŮLI SUSTAINU (UŽ BYLO) SRAŽENA HRANA PRO POLOŽENÍ PRAVÉ RUKY Z DŮVODU POHODLNĚJŠÍHO HRANÍ (MOJE PRÁCE) VYMĚNĚNY PŮVODNÍ SNÍMAČE ZA RM (RT 3000) HUMBUCKER V DESIGNU SINGL COILU U KOBYLY A RM ROZEPINATE... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
NABÍZÍM Ibanez MTM2
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám Mick Thomson signature Ibanez MTM2. Made in Indonesia (Cortek) rok 2007, tedy první rok produkce tohoto modelu. Pasivní snímače V7 V8, pětipolohový switch. Tělo kytary je z mahagonu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
NABÍZÍM Fender American Standard Stratocaster BLK 1996 s CS 54'
Před 2 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Fender USA Standard Strat z roku 1996, černý, olše, palisandrový hmatník. Snímače vyměněné za Fender Custom Shop 54' (současná cena nových 6399 na Thomannu), mechaniky vyměněné za zamykací. Původní díly nemám. Zámky popruhu byly v 90. letech standardem. V super stavu, bez škrábanců a ťukanců. Sériové číslo N6162009. Kytara má v kombinaci s CS... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Kytara Vintage V6 Icon
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kytaru Vintage V6 Icon. Má nejvyšší tonální všestrannost díky konfiguraci snímače HSS, ohromující vintage styl zajišťuje výraznou relic finish. Svůj výkon můžete podpořit výrazem díky klasické konstrukci mostu tremolo. Elegantní javorový krk ve tvaru písmene „C" přináší výkon maximálního pohodlí a je tvarován do měkkého tvaru „C", což umožňuje snadn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 690
 Kč
Ibanez RTG42FM
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám tuhle supr metalovou krásku Ibanez RGT42FM výrobce Korea. Kytara je po ma mnoha vylepšeních a je srovnatelna s japonským Prestage.RGT320Q.Krk je pohodlný a rychlý Dimarzio Fusion Edge,pro hutný, ale vyvážený zvuk STAV:100%Bez technických, kosmetických nebo zvukových nedostatkú. Nastavená pro nízký dohmat. Specifikace: Tělo mahagón, průběžný krk, úprava ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
14 000
 Kč
NABÍZÍM Epiphone Les Paul Custom
Před 4 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám tuto kytaru Epiphone Les Paul Custom z roku 2004. Výroba v Korea. Poctivá výroba a také , poctivá váha. Výměna snímačů epiphone za Seymour Duncan APH - 2 Slash Alnico II Pro ZB. Dříve se zlatým krytem nebyl, takže pře krytováno a seřízeno u kytaráře. Pro kontrolu je evidována výroba ve ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 000
 Kč
NABÍZÍM Snímač Di Marzio 155 Tone Zone
Před 4 dny - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám snímač na kytaru ke kobylce Di Marzio 155 Tone Zone, hodící se do tvrdších stylů muziky - rock, metal, - podladění. Tyto jsou ještě se šrouby zkrz, lepší materiál a zvuk než dnešní výroba... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 800
 Kč
NABÍZÍM Charvel Pro-Mod So-Cal Style 1 HSH FR MN Slime Green
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Kytara jen vyzkoušená, jako nová. Tělo: Olše Krk: Javor Upevnění krk: Šroubovací Hmatník: javor Vykládání hmatníku: Černé tečky Měřítko: 648 mm (25,51") Poloměr složeného hmatníku: 305 - 406 mm (12" - 16") Šířka nultého pražce: 42,9 mm (1,69") Pražce: 22 Jumbo Snímače : humbuckery ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 900
 Kč
NABÍZÍM Ibanez RG1570 Prestige made in Japan + kufr craft team
Před 7 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám el. kytaru Ibanez RG1570 včetně original kufru craft t... (více v detailu)
Olomoucký kraj
19 000
 Kč
NABÍZÍM Gretsch G2420T Streamliner + pevný kufr Gator
Před 6 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Lubová kytara ve vynikajícím stavu, minimálně hraná, seřízená (struny 11) + upgrade, který ocení každý, kdo hraje s basou - master volume vyměněn za bass cut (ořez basů). A ve skvělém stavu pevný kufr Gator (klíče součástí). Specifikace: barva Gold dust, tělo kytary z javoru, krk profilu Thin "U" z dřeviny nato (rádius 12"), hmatník z vavřínu s 22 praž... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
NABÍZÍM PRS SE Tremonti Korea White - možná výměna (strat/tele)
Před 6 dny - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Ahoj, prodám kytaru Paul Reed Smith v limitované barvě white cream, s černým lemováním. Jeste podstava Korea. Snímače výměně za Fishman Fluence Bl... (více v detailu)
Ústecký kraj
19 999
 Kč
NABÍZÍM Cimar 368, made in japan!
Před 7 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám raritní kytaru z mé sbírky Cimar 368 jako alternativu k Martin D-35 vyrobenou v japonsku ke konci 70-tých let, ještě v dílnách vyhlášeného loutnaře Hoshino Gakki (!). O japonské řemeslné tradici není sporu a v průběhu 70-tých a 80-tých let vyráběli velmi kvalitní kytary, které se rovnaly a některé i překonávali produkci amerických kytar, především Martin a Gibson. S korejskou a čínskou produkcí vůbec nelze porovnávat! Tento model je kopií/alternativou k Martin D-35 se smrkovou horní deskou a palisandrovými zády a boky se středovým klínem. Sedlo je z kosti, má pro tu dobu typickou vsádku s možností nastavení výšky strun(!), vybavena ebenovými kolíčky a šířka nultého pražce 43,5mm. Velmi příjemn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
13 500
 Kč
NABÍZÍM Ibanez V300, made in japan!
Před 8 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Z důvodu redukce kytar prodám i tuto Ibanez V300 (ala Guild D-40) vyrobenou v japonsku v v roce 1981 v dílnách renomovaného japonského mistra Hosiho Gakki. O japonské řemeslné tradici není sporu a v průběhu 70-tých a 80-tých let vyráběli velmi kvalitní kytary, které se rovnaly a některé i překonávali produkci amerických kytar, především Martin, Gibson a Guild. S korejskou a čínskou produkcí vůbec nelze porovnávat! Tento model je kopií Guild D-40 v přírodním provedení se smrkovou horní deskou a mahagonovými zády a boky ve velmi dobrém stavu. Sedlo je z kosti, stejně tak kolíčky s abalonovou tečkou a šířka nultého pra... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
NABÍZÍM Fender David Gilmour Stratocaster Relic MN BK
Před 6 dny - Liberecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Nabízím k prodeji kytaru Fender Stratocaster, signature model Davida Gilmoura. Jde o věrnou repliku jeho legendárního "Black Strat", který se nesmazatelně zapsal do historie rockové hudby na albech Pink Floyd jako The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals a The Wall. Každý detail, rýha a promáčklina byly pečlivě zkopírovány mistry z Fender Custom Shopu, čímž vznikla dokonalá kopie Davidova slavného nástroje. Specifikace: Tělo: Vybraná olše s reliéfní úp... (více v detailu)
Liberecký kraj
190 000
 Kč
NABÍZÍM prodám Haar Trad S rok 2010
Před 8 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento stratocaster. Kytara má: - starou Fender hlavu jak to mistr Haar dělal v dobách ještě vše dělal ručně - Compound radius hmatníku 7.25 - 9.5 - snímače Leosounds Munich 77 u kobylky a Fender Custom Shop ’69 prostřední a krkový Je to po všech stránkách vynikající kytara, ale ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
43 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry