Vědomostní kvíz

Před 80 dny - HYPERINZERCE
Po platbě předem na účet pošlu vypracovaný soubor ve formátu PowerPoint do 5 dnů od připsání platby. Soubor představuje 3 kola vědomostních otázek. Každé kolo obsahuje 11 otázek. Celkem tedy 33 otázek. 10 základních, jedna bonusová. Otázky mají po jednotlivých kolech vypracované i řešení. Otázky jsou z kat... (více v detailu)
1 700
 Kč

Podobné inzeráty

HASBRO INTERAKTIVNÍ LVÍČEK S VYSKAKUJÍCÍMI MÍČKY
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Tenhle rozkošný lvíček představuje zábavnou hračku, která roste s dítětem. Pomáhá dětem rozvíjet jemnou motoriku a naučit se počítat do 10 ve 4 různých jazycích. Batolata mohou posílat míčky z boku lvovi do bříška nebo mu zmáčknout ocas a spustit tak hudbu a světelné efekty. Pestrobarevné míčky... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
540
 Kč
LEGO Technic 42120 Záchranné vznášedlo
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Záchranné vznášedlo od LEGO® Technic. Všechny dílky (457 ks) včetně plánku, bez krabice. Objevte dokonalý dárek pro děti starší 8 let, které mají rády akční zábavu a lodě. Tento model je plný autentických prvků, stejně jako tomu je u skutečných vznášedel, a užijete si s ním hry plné fantazie. LEGO® Technic™ Záchranné vznášedlo Realistická kabina Mezi prvky najdete sedadla, ovládací panel a řídítka. Otáčející se lopatky Když je vozidlo v pohybu, otáčí se i lopatky a výstražná světla. Snadné řízení Ovládejte vznášedlo pomocí ozubeného kola. Další model k postavení Přestavějte vznášedlo na dvoumotorové letadlo. Rotující vrtule Ovládejte letadlo a sledujte, jak listy vrtule rotují. Pohyblivé směrovky a křidélka Prozkoumejte množství prvků letadla. Model 2 v 1 pro ještě více stavitelské zábavy Díky možnosti přestavění vznášedla na dvoumotorové letadlo si děti se sadou vyhrají ještě déle. Stavebnice, které zaměstnají bystré mysli Řada stavebnic LEGO Technic zahrnuje spoust... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Desková Hra - Otavius Milujeme Slovensko
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Na hráče při toulkách po Slovensku čekají zajímavé úkoly. Koupí jeskyně, doly, přístavu či lanovky se stanete velkým investorem, který však se svým majetkem a penězi musí zacházet efektivně, aby mu zisk rostl a aby si vytvořil rezervu peněz na úkoly, které ho čekají během hry. Koupě nemovitostí vám zajistí výnosy od spoluhráče. Karty SPZ prověří váš přehled a vaše znalosti v oblasti státních poznávacích značek všech okresů Slovenska. Karty jsou navíc okořeněné vlastní sázkou a momentem risku. Vaše znalosti a finance mohou rozšíři... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Kvízová hra - nová
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kvízovou hru s Glóbusem, zábavný kvíz Vás zavede do všech koutů světa, 6 možností obměny hry, 420 Otázek
Moravskoslezský kraj
550
 Kč
Digitální retro hra + hra lodě
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Soubor digitálních retro her - konzole Desková hra LODĚ pro dva hráče Třeba někomu na chalupu nebo jen tak pro zábavu Mini Retro herní konzole 620 her 8bitová herní konzole Ovládání dvojitým herním panelem Materiál: A... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Desková hra iknow
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Stav je jako nový, jen stála dlouho na poličce tak je z jedné strany trochu vybledlá iKnow MINI je kompaktní verze oblíbené stolní hry iKnow, která přináší zábavu a vědomosti do malého balení. Hra nabízí výzvy a otázky v různých kategoriích, které testuj... (více v detailu)
Středočeský kraj
190
 Kč
Kapesní kvíz - Všeobecné znalosti
Před 18 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pouze rozbalené, pěkný stav. Osobní odběr Kouřim u Českého Brodu nebo Zásilkovna +79kč Všeobecné znalosti. Vyzkoušejte si své znalosti o vesmíru, klimatu, zvířatech, rostlinách, technickém po... (více v detailu)
Středočeský kraj
70
 Kč
Desková vědomostní hra - AZ Kvíz
Před 19 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám novou, nerozbalenou hru AZ kvíz. Kompletní hra zatavená v igelitu. Po domluvě mohu zaslat přes Zásilkovnu.
Královéhradecký kraj
300
 Kč
Kvízová hra s globusem
Před 38 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Rodinná kvízová hra s otázkami o kultuře, historii a památkách (420 otázek). Originální balení.
Středočeský kraj
350
 Kč
Moje 1. kvízy - Mořský svět. Kvido - Albi
Před 52 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pro děti 6+. 50 karet s otázkami a odpověďmi, 6 puzzlí po 6 dílcích, hrací kostka. Top stav - jako nové. Předání: ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
VTIPNĚ A DŮVTIPNĚ - pro děti 6-7 let
Před 549 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
zábavná forma hraní a učení okruh otázek zábava a sport , jazyk a slovní... (více v detailu)
Středočeský kraj
40
 Kč
Edukativní hra pro nejmenší děti: Můj první kvíz
Před 391 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Hra vhodná pro opravdu malé děti - 3 roky, u těch má největší úspěch Doporučeno logopedy... A je to docela dobrá volba. Jde o přidělování (strčeni prstů do 1 s 3 dírek) do nějakého obrázku odpovídající věci/barvy... Hezky zpracovaná hra - hezká ilustrace, Skládá se to z 6 částí, které dítě může trénovat (barvy, povolání, místa, zvířata, jídlo a domácnost. Samo zjistí prostrčením prstíku jestli jeho odpověď je správná. Naučí se logicky přiřazovat věci k sobě. Dite nemusi umet... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
250
 Kč
Knížka na suchý zip "Shapes and Colours"
Představují novou knížku "Shapes and Colours" pro vaše malé učitele! Tato interaktivní knížka je plná zábavy a vzdělání pro vaše děti. Naučte se poznávat různé tvary a barvy. Každá stránka nabízí jedinečný design tváře, kterou můžete poskládat pomocí součástek na suchý zip. Knížka je tištěna na kvalitním fotopapíru a laminována na fólií, což zajišťuje dlouhou životnost a odolnost proti opotřebení. Do knížk... (více v detailu)
300
 Kč
Mluvící pejsek Fisher Price (top stav)
Před 338 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Úroveň 1 Objevování vhodné pro děti od šesti měsíců první slova a zvuky zažehnou zvědavost dítěte. Úroveň 2 Povzbuzení vhodné pro děti od dvanácti měsíců podporuje dítě prostřednictvím otázek a jednoduchých pokynů. Úrov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
Nová nepoužitá vědomostní soutěž Souboj mozků
Před 135 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nehraná. Nerozestříhaná kompletní. Spol.hra Hra Souboj mozků je určená pro 2 až 8 hráčů. Vzhledem k náročnosti hry je doporučený věk od 18 let. Hráči si navzájem kladou otázky z nejrůznějších oborů, jako je věda, historie, zeměpis, literatura, film, malířství, hudba, sport, ale také i otázky ze současného dění. Až na pár záludných chytáků a hádanek jsou to většinou otá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
220
 Kč
Albi Kvízy do kapsy: České památky
Kvízy do kapsy: České památky je poutavý zábavný karetní kvíz na cesty. V každ... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Hračky a hry