NABÍZÍM Music Area RBO Electric Bass Case

Před 2 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
obaly z řady RBO jsou vybaveny až 30 mm silným, extra tuhým polstrováním z vrstvené EPE a polyuretanové pěny, která je velice lehká a spolehlivě ochrání váš nástroj před nárazy. Ta je navíc doplněna o vrstvu z tvrzeného ABS plastu, který nástroji zaručí maximální bezpečí. Vnější strana je vyrobena z nepromokavého 900D... (více v detailu)
Jihočeský kraj
999
 Kč

Podobné inzeráty

Obráběcí centra - portálová C 40U
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Výrobce:HERMLERok výroby:2003Lokalita:DE Parametry stroje: Pojezdy v osách X,Y,Z:850X700X500 mm Popis: Stroj je v dobrém technickém stavu, po předchozí dohodě možnost odzkoušení. NC-kulatě-otočná konfigurace dva kulaté stoly prům. 280 mm 3 D dotyková sonda RENISHAW, dopravník třísek, doba výměny nástroje (od třísky k třísce) cca 4,5 s, vnitřní přívod chladicí kapaliny přes vřeteno (40 barů / 600 litrů), el. tepelná kompenzace, tryskání vzduchu přes vřeteno, el. ruční ko... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
NABÍZÍM Warwick Rockbass Streamer NT 5 Natural High Gloss
Před 3 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám aktivní pětku Warwick Rockbass Streamer. Průběžný krk zaručuje jasný a velice konkrétní zvuk, kterým se tyto nástroje vyznačují. Po mém zakoupení prošla „servisní léčbou“ u kytaráře Jaroslava Janeckého, který z ní udělal profesionální nástroj. Seřízena je na nízký dohmat pro hraní prsty a je velice vhodná na slapové techniky. Svým spodním ocelovým tónem se rozhodně prosadí i ve tvrdších žánrech. „Čínské"... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč
Tecnica Mach1 100 Mv, Cas Custom, Quadra Ultrafit
Použité Lyžáky Tecnica Mach1 100 Mv, Cas Custom, Quadra Ultrafit, Quick Instep, Canting, Oversize Lock, Micro, Macro. Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. LK_1043 Vnější skelet v mm / vnitřní stélka v cm (Mondo): 350 (30-30,5cm); EU 45.5-46 , Lyžáky je možné vyměnit za vaši velikost. Původní cena: 8 810 Kč Sportovní lyžařské boty Tecnica MACH1 100 MV nabízejí bezkonkurenční vlastnosti a špičkovou technologii. Označení MV = medium volume znamená, že jde o botu spíše pro těžší váhové kategorie. Jsou ideální volbou pro středně pokročilé až pokročilé lyžaře, kteří hledají pohodlné ale extrémně výkonné boty. B... (více v detailu)
2 700
 Kč
NABÍZÍM Nástěnný držák Guitargrip
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Kytarový držák na zeď s klasickým GuitarGrip tvarem mužské ruky, který se bude vyjímat na jakékoliv stěně a je zkonstruován tak, aby zajistil maximální bezpečnost a dostupnost nástroje a zároveň podstatně obohatil celkový vizuál místnosti. Využívá speciální nátěr, který je navíc potažen vysokolesklou, čirou uretanovou vrstvou pro lepší odolnost a lesk. Polstrovaná vložka chrání krk kytary/basy/banja nebo jiných nástrojů... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Střešní autostan Marco Polo
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hliníkový střešní stan na auto Marco Polo 220×134 cm Střešní stan Marco Polo vychází z bestselleru AVH. Byl rozšířen o následující funkce: 1. Byl nainstalován nůžkový systém. Střešní stan se tak v přední části zvedne asi o 30 cm a poskytne tak více místa pro hlavu/nohy. 2. Přídavné okno v přední části poskytuje příjemné větrání a více světla. 3. Pro útulné večery ve střešním stanu byl instalován LED pásek, který lze připojit k powerbance přes USB. 4. Horní skořepina již nemá žádné nýty. Vzácné problémy s únikem jsou nyní vyloučeny. 5. Na horní skořepinu je připevněn držák na tablety. Filmovým večerům nestojí nic v cestě. šedá/černá Otevírání: automatické Tkanina: 280G Polyester (ochrana proti hmyzu)/Impregnovaný Ripstop 3000mm +600D Oxford PU, UV 50+ Plášť a podlaha: hliník 1,8 mm Matrace 200x120x5 cm; hustota pěny 30 kg/m³ Celková velikost v zavřeném stavu: 217x134x17 cm Celková velikost v otevřeném stavu: 217x134x150 cm (maximální vnitřní výška: 140 cm) Celková hmotnost bez žebříku... (více v detailu)
Středočeský kraj
39 850
 Kč
NABÍZÍM Pedalboard Thon Effect Pedal Case Medium
Před 15 dny - Pardubický kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám profesionální pedalboard, původní cena 5500 Kč Pro cca. 14 pedálů Materiál: 7 mm Multiplex Hliníkové hrany 22 x 22 mm Nosná plocha se suchým zipem 4 cm pěnová výplň ve víku 1x Kožená rukojeť Sklopné boční rukojeti 4 motýlkové z... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 990
 Kč
NABÍZÍM El-Ac. Kytara AYERS AYDCSRL-E
Před 15 dny - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Špičková Australská, polomasivní, vyhraná kytara. 18 let stará. Vrchní deska masivní Sitka smrk, zadní deska a boky Indický Palisandr. Krk mahagon, hmatník Palisandr, kobylka Palisandr. Snímač Fishman Classic 4. Šířka nultého pražce 43 mm. Nultý pražec a sedlo kost. Odborně opravený kousek laku, pouze optická záležitost, na zvuk to nemá vliv. Stav velmi dobrý. Cena 11 990 Kč. Australský mistr stavitel kytar Gerard Gilet vytvořil řadu výjimečných akustických kytar pod názvem AYERS GUITARS. Všechny nástroje standardní řady jsou pevné a kromě vynikajícího zpracování a vynikající hratelnosti se vyznačují zvláštním zvukem. Bohaté, příjemné basy, vyvážené středy a svěží, jiskřivé výšky určují zvuk každého nástroje. Auditorium, Dreadnought, Grand Concert a Medium... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 990
 Kč
NABÍZÍM PettyJohn Electronics Predrive
Před 17 dny - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Kytarový efektový pedál PettyJohn Electronics Predrive Studio je vylepšenou verzí původního modelu PreDrive. Pedál kombinuje funkce nahrávacího studiového vybavení s všestranností a použitelností kytarových pedálů. PreDrive Studio je poháněn dvěma diskrétními optickými zesilovači studiové třídy, což mu poskytuje větší gain a rozšířený rozsah filtrů. Má také vysoký headroom a robustní konstrukci se dvěma napájecími lištami. Nejzásadnější vylepšení je... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 900
 Kč
NABÍZÍM Kawai CA 58
Před 17 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
KAWAI CA 58 W Prodám piano, které bylo minimálně využíváno. Cena 45 000,- / PC: 58 000,- Kč. Doprava na vlastní náklady. Možné přidat i klavírní lavici Roland RPB-500, cena 2 000,- / PC 3 800,- POUZE OSOBNÍ PŘEDÁNÍ! Detaily k pianu: 88 KLÁVES, KLAVIATURA: GRAND FEEL COMPACT, POLYFONIE: 256 HLASŮ, BARVA: PREMIUM WHITE SATIN (BÍLÁ), BLUETOOTH Nástroj přináší uživateli 42 vysoce kvalitních zvuků. Pro jejich úpravu může hudebník využít efektovou jednotku, která nabízí šest typů Reverbu a dalších 24 efektových algoritmů. Pianové rejstříky lze detailně editovat pomocí aplikace Virtual Technician – měnit lze až 19 parametrů (Damper Resonance, String Resonance, Cabinet Resonance a další). Reálný pocit ze hry zaručuje dřevěná klaviatura Grand Feel Compact s možností nastavení síly úhozu. Trojice pedálů (Damper, Soft, Sostenuto) je vybavena funkcí Half Damper, která dovoluje plynule ovlivňovat délku dozvuku. K... (více v detailu)
Olomoucký kraj
45 000
 Kč
Roland BK-3
Před 18 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám Roland BK-3 je doprovodný keyboard vybavený 61 dynamickými klávesami standardní velikosti, kvalitní zvukovou bankou, automatickou doprovodnou jednotkou, audio / midi přehrávačem a přehledným uživatelským rozhraním s přehledným LCD displejem a vlastním výkonný ozvučením. Jde o základní model řady BK (backing keyboard). Nástroj dokáže být skvělým partnerem jak pro sólové hráče, tak pro začínající amatérské hudebníky, kteří s hrou na klávesové nástroje teprve začínají. Nástroj je k dostání v černé nebo bílé barvě. Vlastnosti Keyboard s maximální polyfonií 128 hlasů nabízí uživateli 851 kvalitních zvuků a 53 bicích sad. Doprovodná jednotka obsahuje 205 automatických doprovodů, efektová sekce je vybavená Reverbem (8 typů), Chorusem (8 typů), multiefektovými algoritmy (84 typů) a ekvalizérem. Zabudovaný přehrávač / rekordér je schopný pracovat s audio (WAV, MP3), midi (SMF 0/1) a karaoke soubory. Audio nahrávky je možn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 000
 Kč
NABÍZÍM TC Helicon VoiceTone Correct XT
Před 18 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Vokální procesor TC Helicon VoiceTone Correct XT. Málo používaný. VoiceTone Correct XT je vokální efekt určený zejména pro živé vystupování, nicméně skvěle se uplatní i ve studiu. Jeho cílem je upravit Váš vokál tak, abyste s ním mohli být maximálně spokojení. Proto jeho procesor dokáže fungovat jako pitch-correction, tedy AutoTune upravující ladění jednotlivých tónů, kompresor pro práci s dynamikou, multi-band ekvalizér upravující barvu tónu, anti-feedback, noise-gate či de-esser odstraňující sykavky. Další algoritmy se pak starají o to, aby hlas zněl příjemně, vyrovnaně a čitelně. Verze XT je novější a vylepšenou verzí základního VoiceTone Correct Samozřejmostí je, že veškerý procesing je na studiové úrovni, použité AD/DA převodníky jsou maximálně kvalitní a mikrofonní předzesilovač funguje transparentně a čistě. Pokud jde o pedál jako takový, tak na jeho horní straně naleznete 4 potenciometry, 7 tlačítek a 2 nožní spínače. Pomocí potenciometrů nastavíte vst... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Obráběcí centra - portálová C 40U
Před 19 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Výrobce:HERMLERok výroby:2003 Parametry stroje: Pojezdy v osách X,Y,Z:850X700X500 mm Popis: Stroj je v dobrém technickém stavu, po předchozí dohodě možnost odzkoušení. NC-kulatě-otočná konfigurace dva kulaté stoly prům. 280 mm 3 D dotyková sonda RENISHAW, dopravník třísek, doba výměny nástroje (od třísky k třísce) cca 4,5 s, vnitřní přívod chladicí kapaliny přes vřeteno (40 barů / 600 litrů), el. tepel... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Horní a spodní kladka MARBO MS-W102
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, nabízím k prodeji horní a spodní kladku k lavicím MARBO MS-W102, ideální pro domácí posilovnu. Samotná konstrukce nezabírá příliš místa a má robustní ocelovou konstrukci s profily 4x4 cm. Ocelové lanko má průměr 4 mm a hladký chod přes tři kolečka s ložiskem, takže celé cvičení s touto kladkou je velice příjemné. Vodící systém zabraňuje vypadnutí lanka. Kladka je osazena trny o průměru 25 mm s délkou 20 cm, na které lze snadno nasadit standardní kotouče, které se poté zajistí standardními pružinovými zarážkami a nikdy jsem neměl strach, že by to neměly udržet. Kladka má oficiálně udávanou výšku v rozsahu 215-230 cm, v bytě s ní nebyl jediný problém. Hmotnost kladky samotné činí necelých 11 kg a maximální nosnost 150 kg. Kladka je také vybavena polstrováním silným 75 mm pro pohodlí při cvičení. Mimo horní kladky využitelné pro cvičení především zad za pomocí přiložených adaptérů, stan... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 900
 Kč
NABÍZÍM Greco - jazz bass
Před 24 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Nabízím k prodeji Greco electric bass. Rok výroby 1978, Japonsko, Matsumoko. Ultimátní jazz bass s charakterem, vinrage tónem, jen zapojit a hrát. Osobní odběr. vyzkoušeni samozřejmostí. Lawsuit znamená nelicenční kopii u japonského nástroje ze 70. a 80. let. Zároveň to ale ve většině příp... (více v detailu)
Olomoucký kraj
19 000
 Kč
Kytara Pablo Vitaso VCG-5 - včetně pouzdra
Prodám tento krásný nástroj se skvělým zvukem. Zakoupen na konci roku 2019 pro dceru. Nyní se věnuje sportu a zanechala hry na kytaru a potřebuje investovat prostředky do nového vybavení pro sport. Kytara je ve velmi dobré konci (mohu říct minimálně hraná). Uskladněna ve velmi kvalitním obalu, který ... (více v detailu)
8 500
 Kč
NABÍZÍM Fender Flea Jazz Bass + Fender kufr
Před 67 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám vyhraný signature jazz bass Flea z RHCP od Fenderu, kupoval jsem ho v roce 2020, odehrál jsem na tento nástroj desítky koncertů, x hodin ve studiu a je prostě super, já mám nástrojů dostatek a tento už jsem uznal za nadbytečný. Je univerzální, hezky sedí do ruky a nebolí z něj záda i po delším hraní. Za plus považuju osobně rozhodně nitrolak a dvojité šedesátkové poťáky. Běžné řeči lidí ala "Ale to není Amerika, to je Mexiko!" jsou úplně mimo mísu, tohl... (více v detailu)
Zlínský kraj
32 000
 Kč
NABÍZÍM Norman Expedition Natural Solid Spruce
Před 68 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám tuto hand made kanaďanku. (Případně vyměním za kytaru - nejlépe za "stejnou" Normanku či Seagull - s menším tělem (000, Parlor či Grand Concert - prosím, nabídněte). Kytara má krásný, plný zvuk, Dreadnought mi však nevyhovuje při mém stylu hraní. Tato kytara je vyrobena z masivního výběrového smrku, který je použit na přední ozvučnou desku. Na luby a zadní desku nástroje byla vybrána laminovaná divoká třešeň. K tělu je přilepen krk, jenž je vyroben ze stříbrolistého javoru. Tato kombinace dřev dává nástroji zajímavý, barevně vyrovnaný, pevný zvuk, který se upotřebí snad všude. Hmatník... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
NABÍZÍM Magma Multi-Format Workstation XXL plus ..... case
Před 69 dny - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Zánovní case ,přidaná boční ,sklopná madla pro pohodlnou manipulaci ,osobní odběr možný ve VROUTEK, mohu i zaslat Pouzdro na pracovní stanici Vhodné pro velkoformátové DJ kontroléry jako Pioneer DDJ-1000, XDJ-RX2, DDJ-SX3, Denon MCX-8000, MC-7000, Roland DJ-808 nebo Reloop Mixon4 atd. Pevná konstrukce z 9 mm silné překližky s laminovaným povrchem Nýtované hrany z hliníkových profilů Robustní ocelové kulové rohy Vysoce kvali... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 000
 Kč
NABÍZÍM Orange Crush MINI
Před 75 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Orange Crush MINI Miniaturní přenosné kombo ze série Crush. Mini Crush je malé kombo zasazeno v pevném dřevěném těle a osazeny miniaturním, ale překvapivě plno a hlasitě znějícím reproduktorem. Přední panel nabízí kromě vstupu pro nástroj i trojici ovládacích prvků pro nastavení úrovně zkreslení, tónové clony a celkové hlasitosti zvuku. Kromě ovládac... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
NABÍZÍM Prémiová celomasivní akustika FURCH D 34...VINTAGE 2 + kufr
Před 75 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Celomasivní Furch D 34-SR( nové označení Vintage 2) RV 2014 Vysoce kvalitní materiály třídy AAA Unikátní výrobní a konstrukční technologie zahrnující inovativní ladění přední desky, revoluční konstrukční řešení kytarového krku Furch CNR System® a vysoce rezonanční povrchovou úpravu s plnými póry a ručně rozleštěným lesklým lakem Stylový vintage vzhled podtržený ozdobnými prvky z rybí kosti, abalone, bílé perleti, umělé slonoviny a želvoviny Šíře nultého pražce 43 mm Typ tvaru kytary D-6 Přední deska smrk sitka Zadní deska a luby indický palisandr Hmatník a kobylka eben Ladicí mechaniky Gotoh SE700 patina zlata Struny Elixir Nanoweb 13-58 nebo mohu... (více v detailu)
Olomoucký kraj
47 999
 Kč
NABÍZÍM Korg D1 + case
Před 198 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
S těžkým srdcem prodám toto nádherné stage piano s příslušenstvím. Je k němu na míru dělaný pevný case od Razzoru se kterým budete vypadat jako popová hvězda! Konstrukčně je udělaný tak, abyste z něj piano nemuseli nikdy vytahovat. Jediná nevýhoda tohoto řešení je, že musíte použít náhradní zdroj s lomeným konektorem (trvalo opravdu dlouho, než se mi ho podařilo sehnat). K tomu všemu přihodím pedál Justin, redukci na sluchátka a samozřejmě původní stojánek na noty. Hlavní přednosti tohoto nástroje jsou: kladívková mechanika RH3, kterou Korg používá u svých vlajkových lodí a kvůli které jsem si jakožto klavírista nástroj pořizoval (ideální využití jako master keyboard), jednod... (více v detailu)
Kraj Vysočina
14 500
 Kč
NABÍZÍM Držák na combo Gravity MS CAB CL 01 S s mikrofonem Superlux
Před 88 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám 2 ks sady na snímání kytarových comb či reproboxů. Skládá se z držáku, objímky a mikrofonu. Držák pro mikrofon s umístěním na kytarovém reproduktoru či combu od společnosti Gravity. Držák disponuje nízkou hmotností a kompaktním designem. Poskytuje přesné umístění mikrofonu a bezpečné uchycení. Nabízí nastavitelnou hloubku a nastavitelnou svorku pro univerzální využití. Rozsah upnutí 200 - 300mm. Superlux PRA628 MKII dynamický nástrojový mikrofon: Dynamický nástrojový mikrofon vhodný pro blízké nazvučování kytarových a baskytarových zesilovačů jakož i bubnů. Mikr... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 300
 Kč
NABÍZÍM Godin LGX - SA 1 AAA Flame Maple Carved Top 1993
Před 211 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Godin LGX - SA Rok 1993 AAA Flame Maple Carved Top with Matching Headstock kytara dovezena z Kanady - hrál jsem na ní několik let, první majitel. (jedno z několika kytar) Druhou mám v Kanadě, tak tento krásný kousek pouštím do světa. Produkce do roku 2009 je úplně jiná liga, prošlo mi jich rukama spousta kousků. Součástí je i katalog, který byl ke kytaře - viz foto. Jediná modifikace je krkový snímač: USA Seymour Duncan II jazz ( následně je začali tímto snímačem osazovat - i když někdy pod label Godin) Steve Stevens-Billy Idol Menzura: 648 mm Rádius: 16 " Počet pražců: 22 Šířka nultého pražce: 42,8 mm Konfigurace snímačů: H-H + piezo LR Baggs v kobilce. Model snímačů: 1x Seymour Duncan II JAZZ + u kobylky original GODIN Custo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
39 900
 Kč
NABÍZÍM DUAL ELECTRIC GUITAR GIGBAG GEAR4MUSIC
Před 92 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento double obal na kytaru. Je ve 100% funkčním i kosmetickém stavu. Používán velmi málo. Nemám zájem o výměnu. Vnitř... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
NABÍZÍM Harley Benton LightCase-Classic
Před 157 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Nové, nepoužívane, ještě v záruce. Špatná velikost pro mou kytaru. Tvrdy shell/ hard case viz foto. Kufr pro klasickou kytaru. Lehké pouzdro ve stylu gigbag Pro standardní modely klasické kytary Konstrukce z pěny s vysokou hustotou, která nabízí jak pevnou ochranu pevného pouzdra, tak lehké, přepravní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
850
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry