NABÍZÍM Boss Synthesizer SYB-5

Přidáno včera - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Tenhle kousek je v neuvěřitelném top stavu jako čerstvě vyroben, stejně tak i funkčnost. Dodání v původním balení i s do... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500
 Kč

Podobné inzeráty

NABÍZÍM Chase Bliss Preamp MKII
Přidáno včera - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám tenhle neuvěřitelný pedal od Chase Bliss. Používal jsem jej rok, zakoupen 04/09/2023 (do 04/09/2025 v záruce... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 999
 Kč
NABÍZÍM Boss MT-2 Metal Zone PRODÁNO
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tenhle metal zone v super stavu:) Brno/zásilkovna
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
NABÍZÍM Charvel Pro-Mod San Dimas // DiMarzio Transition (Lukather)
Před 11 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Selling due to similarity with many other guitars in my arsenal :) I would prefer not send by Post or Courier, in case cost of it and guitar gig-bag will be added. ---------------------------- "Na prodej: Kytara ve skvělém stavu! Prodávám kvůli podobnosti s mnoha dalšími kytarami v mé sbírce :) Upřednostňuji osobní předání, ale pokud bude nutné zaslat poštou nebo kurýrem, bude k ceně připočtena cena dopravy a gig-bagu." ----------------------------- write me on Whatsapp : 605241449 Changes done on it: fresh set-up at Sushkov Guitars August 2024 DiMarzio Transition (Steve L... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 000
 Kč
NABÍZÍM MXR Envelope Filter
Před 42 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Pouštím do světa tuto ikonu od MXR, jeden z nejlepších a nejznámějších mezi envelope flitry, fajnšmekrům představovat netřeba. Jinak, kdo by neznal, tak informací a ukázek je na netu hromada, např. viz link. Oproti levnějším envelope efektů nabizí mnohem vě... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 900
 Kč
NABÍZÍM Boss Synthesizer SYB-5
Před 46 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Tenhle kousek je v neuvěřitelném top stavu jako čerstvě vyroben, stejně tak i funkčnost. Dodání v původním balení i s do... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 700
 Kč
NABÍZÍM BOSS RC-10R RHYTHM LOOP STATION
Před 79 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tenhle looper s bicími paterny, téměř nepoužívaný, viz foto. Včetně napájecího adaptéru.
Moravskoslezský kraj
5 590
 Kč
NABÍZÍM PRODÁM mimořádně kvalitní kytarový multiefekt BOSS OD-200
Před 83 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Nový, pouze rozbalený, nepoužitý!! Původní cena 5.700, nyní 4.500 + poštovné (nebo převzetí osobně v Uh. Hradišti nebo Uh. Brodě.) Velmi kvalitní, skutečně „vymazlený“, profi zvuky, velmi kvalitní kovové provedení, vybere si metalista, jazman, hard rocker i bluesman…Důvod prodeje: mám kombo BOSS s podobnými zvuky. Efekt je nepoužívaný (jednou vyzkoušen na zkušebně), je škoda, aby mi ležel doma, může dělat radost někomu jinému…Přednost má zájemce, který je ochotný převzít efekt v Uh. Hradišti nebo v Uh. Brodě. Boss OD-200 Hybrid Drive nabízí ovedrive, distortion a fuzz pedály, 12 základních typů zmíněných efektů, jejichž charakter lzedle libosti upravovat pomocí třípásmového ekvalizéru, standardních ovladačů Level a Drive a potenciometrem Para... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 500
 Kč
NABÍZÍM Patchbay Neutrik NYS-SPP-L1
Před 95 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Zdravím, prodám tenhle klasický patchbay. Plně funkční a připravené k nahrávání. Z nahrávacího projek... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry