Fender Pour Over Envelope Filter

Fender Pour Over Envelope Filter
Před 149 dny - HUDEBNIBAZAR
Predám tento fajný auto wah pedál, vynikajúci stav aj zvuk. Vzadu velcro. Dá sa na ňom spraviť kopa vecí, v... (více v detailu)
Před 149 dny
2 910
 Kč

Podobné inzeráty

Source Audio - Spectrum Intelligent Filter
Source Audio - Spectrum Intelligent Filter
Před 20 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Krabičku jsem chvíli měl v pedalboardu, ze spoda je sucháč, ale jde odstranit, jinak součástí je zdroj (UK zástrčka), nastavovací kabel a origo krabička, efekt je v podstatě jako nový. Velice zajímavá krabička s téměř nekonečnýmí možnostmi prznění zvuku, můžete si nastavit klasické auto wah až po gateted fuzz phaser, pomalu cokoliv. 6 zabudovaných předvoleb, 128 předvolených presetů s MIDI ovládáním, Kompatibilní s MIDI prostřed... (více v detailu)
Před 20 dny
Hlavní město Praha
5 500
 Kč
Prodám Fender Pour Over Envelope Filter
Prodám Fender Pour Over Envelope Filter
Před 44 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám Fender Pour Over Envelope Filter - vynikající stav - hrané 3 měsíce. Fender Pour Over Envelope Filter - 2500,- Jen osobní předání, jina... (více v detailu)
Před 44 dny
Plzeňský kraj
2 500
 Kč
Predám legendu Fender Blues Deluxe kombo
Predám legendu Fender Blues Deluxe kombo
Před 74 dny - HUDEBNIBAZAR
Predám túto klasiku medzi gitarovými kombami od legendárnej značky Fender. Kombo patrí celosvetovo medzi to najlepšie, čo sa za tieto peniaze dá zohnať. Nadväzuje na slávnu históriu značky Fender, rokmi sa stalo overeným štandardom na pódiách ako aj doma. Má úžasný čistý zvuk a príjemné vintage skreslenie. Kombo je plne funkčné, je k nemu aj nožný prepínač. Bližšie informácie a viac foto na vyžiadanie. Osobný odber SC, BA. Blues Deluxe reissue je reinterpretácia klasických Deluxe zosilňovačov s lampami 3 x 12AX7 a 2 x 6L6. Disponuje výkonom 40 W, ktoré posiela do 12 palcového Eminence reproduktoru, ktorý bol špeciáln... (více v detailu)
Před 74 dny
16 422
 Kč
EHX Electro Harmonix Q-Tron+ Envelope Filter Auto Wah
EHX Electro Harmonix Q-Tron+ Envelope Filter Auto Wah
Před 101 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Q-Tron Plus - Envelope Filter with Effects Loop Electro-Harmonix Q-Tron+, Envelope Filter Auto Wah - obálkový filtr plus navíc vstup a výstup pro další efekty - Effects Loop. Velice citlivý a dynamický autowah, řízený hlasitostí a dynamikou vaší hry - jednoduše řečeno, čím důrazněji „hrábnete“ do ... (více v detailu)
Před 101 dny
Středočeský kraj
3 599
 Kč
Fender Jazz Bass 1983 Made In U.S.A
Fender Jazz Bass 1983 Made In U.S.A
Před 118 dny - HUDEBNIBAZAR
Predám Fender JB vyrobený vo Fullerton California seriove čislo: E302623 Basgitara je z roku 1983 Výnimočný kúsok z palisádovým hmatníkom basgitara ma par odrenín ktoré môžete vidieť na fotkách pražce su v super stave, basgitara sa predáva s pevným kufrom. Basgitara bola využívaná prevažne ... (více v detailu)
Před 118 dny
49 455
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry