Disney Medvídek PÚ - notebook pro nejmenší

Přidáno včera - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám moc hezký první notebook pro nejmenší. Jazyk: čeština . Má několik režimů her, písmen, počítání, zábavy. Vše funguje , na dvě tužkové bat... (více v detailu)
Karlovarský kraj
240
 Kč

Podobné inzeráty

Kniha medvídek Pú Disney
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám knihy medvídka Pú, vše velmi hezký stav, medvídek je z jemného plyše, knihy mají pidi odřeninky na rozích a jedna má trochu vyšisovaný hřbet, ale není téměř poznat. Tvrdé desky, kvalitní papír, tisk i barvy, nakladatelství Egmont. Knihy: Pokladnice příběhů ze stokorcového le... (více v detailu)
Hlavní město Praha
119
 Kč
Medvídek PÚ , tygřík-maňásek,oslík a prasátko
Před 58 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Plyšáci viz.foto prásátko -měří i s ušima 50 cm-cena 130 kč oslík-měří-12 cm-30 kč medvídek PÚ výška v sedu cca 26 cm-cena 90 kč druhý menší medvídek měří -19 cm(uvnitř má kuličky)-cena... (více v detailu)
Karlovarský kraj
400
 Kč
Plyšák
Před 287 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Plyšák-viz.foto-výška i s ušima-50 cm, pěkný stav + poštovné 100... (více v detailu)
Karlovarský kraj
130
 Kč
Plyšák Medvídek Pú Disney 18cm
Před 233 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám plyšovou hračku Winnie the Pooh zn. Disney. Je minimálně hraná, v perfektním stavu. Částečně naplněný kuličkami.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
79
 Kč
LEGO Disney 21326 Medvídek Pú
Před 192 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Skvělý a již nevyráběný set LEGO Disney 21326 Medvídek Pú. Set je nový, neotevřený a zapečetěný. Odpočiňte si na chvíli a zavzpomínejte láskyplně na dětství s touto LEGO Ideas sadou (21326), která nabízí Disney postavu Medvídka Pú a rozkošný model jeho domečku pod velkým dubem ve Stokorcovém lese. Součástí modelu jsou minifigurky Disney postav Medvídka Pú, Prasátka, Tygra a Králíka, a k tomu navíc LEGO figurka Ijáčka. Jednotliví ka... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 700
 Kč
Plyšák Medvídek Pú Disney 20cm
Před 233 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám plyšovou hračku Winnie the Pooh zn. Disney. Je minimálně hraná, v perfektním stavu. Délka 20cm. O... (více v detailu)
Hlavní město Praha
79
 Kč
Plyšák Tygr z Medvídek Pú Disney 25cm
Před 152 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám plyšovou hračku Tygr z Winnie the Pooh zn. Disney. Je minimálně hraná, v perfektním stavu. Výška 25cm... (více v detailu)
Hlavní město Praha
79
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hračky a hry