Zánovní krátké křídlo Samick s dopravou laděním a zárukou.

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Zánovní krátké křídlo značky SAMICK,BUYER SAILER PIANOFORTE Gruppe Bechstein v provedení bíly vysoký lesk.Nástroj bez dalších nutných investic vhodný do menších prostorů s krásným zvukem. V ceně křídla poskytujeme záruku 2... (více v detailu)
Ústecký kraj
243 000
 Kč

Podobné inzeráty

Zánovní pianino s dopravou a laděním v ceně .
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Zánovní pianino značky CRYSTAL, model Chippendale. Nastroj bez dalších nutných investic, po odborném servisu mechaniky a ladění v našem servisním ateliéru. V ceně pianina poskytujeme záruku 2 roky, doklad... (více v detailu)
Ústecký kraj
53 000
 Kč
Pianino FAZER r + stolička s dopravou 150 Km zdarma
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Značkové vysoko kvalitní pianino FAZER, nástroj bez dalších nutných investic po kompletním servisu mechaniky a ladění v našem servisním ateliéru. V ceně pianina poskytujeme záruku 2 roky, doklad o z... (více v detailu)
Ústecký kraj
43 000
 Kč
Petrof +stolička záruka a doprava zdarma celá ČR
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám pianino PETROF modelové řady K 114 v barevném provedení černý satén- mat. Nástroj bez dalších nutných investic po kompletním servisu mechaniky a ladění. V ceně pianina poskytujeme záruku 2 roky, doklad o zakoupe... (více v detailu)
Ústecký kraj
63 000
 Kč
Prodám pianino STEIBECK s dopravou a naladěním a stoličkou.
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Kvalitní pianino značky STEIBECK, model Chippendale s mechanikou Detoa Albrechtice. Nastroj bez dalších nutných investic, po odborném servisu mechaniky a ladění v našem servisním ateliéru. V ceně pianina poskytujeme zá... (více v detailu)
Ústecký kraj
53 000
 Kč
Koncertní pianino Rous se zárukou a dopravou .
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Značkové zachovalé pianino Rous vyrobeno v Jičíně. , Nástroj bez dalších nutných investic s krásným zvukem V ceně pianina poskytujeme záruční a pozáruční servis,doklad o zakoupení, zdarma dopravu do ... (více v detailu)
Ústecký kraj
18 500
 Kč
Pianino Hellas se zárukou a dopravou zdarma po celé ČR
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Zánovní kvalitní pianino značky HELLAS, model 107. Nastroj bez dalších nutných investic, po odborném servisu mechaniky a ladění v našem servisním ateliéru. V ceně pianina poskytujeme záruku 2 roky, d... (více v detailu)
Ústecký kraj
47 000
 Kč
Značkové pianino ZIMMERMAN po slevě.
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Značkové zachovalé pianino ZIMMERMAN, model Chippendale, nástroj bez dalších nutných investic po odborném servisu mechaniky a ladění v našem servisním ateliéru. V ceně pianina poskytujeme záruku 2 roky,... (více v detailu)
Ústecký kraj
53 000
 Kč
Značkové pianino EUTERPE se zárukou a dopravou.
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Značkové zachovalé pianino EUTERPE, nástroj bez dalších nutných investic po odborném servisu mechaniky a ladění v našem servisním ateliéru. V ceně pianina poskytujeme záruku 12 měsíců, doklad o zakoupení, zdarma ... (více v detailu)
Ústecký kraj
25 000
 Kč
Pianino se zárukou a dopravou po ČR
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Značkové zachovalé německé pianino značky Alexander Hermann , nástroj po opravě klávesnice a mechaniky. V ceně pianina poskytujeme záruční a pozáruční servis,doklad o zakoupení, zdarma dopravu do 1... (více v detailu)
Ústecký kraj
23 000
 Kč
Zánovní piano Samick / Bechstein - Ořech lesk r.v. 2004
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám moc pěkné zánovní piano značky Samick - model JS-115, výška 115cm. Povrch je hnědý vysoký lesk - ořech. Piano je v zánovním stavu stavu a po 1. majiteli, který piano kupoval jako nové roku 2005. Rok výroby 2004. Pianino má 3. pedál - moderátor na ztišení hry. Zán... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 000
 Kč
Zánovní piano Samick / Bechstein - Ořech r.v. 2004
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám moc pěkné zánovní piano značky Samick - model JS-115, výška 115cm. Povrch je hnědý vysoký lesk - ořech. Piano je v zánovním stavu stavu a po 1. majiteli, který piano kupoval jako nové roku 2005. Rok výroby 2004. Pianino má 3. pedál - moderátor na ztišení hry. Zánov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 000
 Kč
Pianino Bechstein akademie 116 - silent system, záruka 5 let
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám značkové pianino Bechstein (made in Germany - Berlin - C. Bechstein): ve velmi dobrém stavu, po prvním majiteli, rok výroby 2007, barva černá, vysoký lesk, 3 pedály, silent system. Záruka 5 let, doprava do 100 km zdarma. V ceně je k... (více v detailu)
Středočeský kraj
220 000
 Kč
Zánovní piáno,pianino Petrof P 118 r.v. 2001 + silent system
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám zánovní pianino Petrof model 118 v černém lesku vyroben v roce 2001 + nainstalován silent systém zn.Technics.Tento systém umožňuje tichou hru do sluchátek a nabízí spousty zvuků a variant hry.1.majitel... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
135 000
 Kč
Zánovní Petrof 115 II r.v.2001.Záruka a doprava
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám zánovní pianino Petrof model 115 II vyrobeno v roce 2001.Stav perfektní.K pr... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
85 000
 Kč
Prodám pianino HOHNER se zárukou a dopravou zdarma
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Značkové zachovalé pianino HOHNER, nástroj bez dalších nutných investic po odborném servisu mechaniky a ladění v našem servisním ateliéru. V ceně pianina poskytujeme záruku 12 měsíců doklad o zakoupení, zdarma dop... (více v detailu)
Ústecký kraj
21 000
 Kč
Pianino s dopravou zdarma
Před 11 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Značkové zachovalé německé pianino Hupfeld , nástroj po generální opravě klávesnice a mechaniky. V ceně pianina poskytujeme záruční a pozáruční servis,doklad o zakoupení, zdarma dopravu do 100 ... (více v detailu)
Ústecký kraj
15 500
 Kč
Yamaha P-145B zánovní digitální piano
Před 15 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám zánovní digitální piano Yamaha P-145B v záruce, nejlepší na trhu ve své kategorii. Používané pouze 3 měsíce v domácím nekuřáckém prostředí. Osobní předání v Hradci Králové, Pardubicích nebo okolí, případně zašlu. Zvukový engine nástroje Yamaha P-145B poskytuje bohatý, realistický a expresivní zvuk akustického piana. Díky technologii Advanced Wave Memory Sampling jsou tóny vzorkovány z vynikajících akustických nástrojů a přenášeny s vysokou kvalitou do nástroje. Klaviatura disponuje 88 klávesami s Graded Hammer Compact (GHC) mechanikou, což znamená, že klávesy... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 990
 Kč
Rezervace M. Lázně - klavírní křídlo Blüthner
Před 17 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Nabízím černé křídlo ve vysokém lesku od značky Blüthner v perfektním stavu a bez dalších investic. Klavír je po generální opravě. Zdarma: - doprava po celé ČR - 5 let záruka - šerpa na ochranu kláves - metronom / vlhkoměr - židlič... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Krátké křídlo s tlumičem - černý lesk
Před 18 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Krátké křídlo Lauberger-Gloss Pianofabrik Vídeň Křídlo má víděňsko-anglickou mechaniku a je vyrobeno ve třicátých letech minulého století. Křídl... (více v detailu)
Jihočeský kraj
96 000
 Kč
Černé piano Aspheim - Samick - model 120 r. v. 1996
Před 18 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám moc pěkné černé piano značky Aspheim z portfolia značky Samick - model U-835, výška 120 cm. Povrch je originální černý vysoký lesk. Piano je v pěkném stavu a po 1. majiteli, který piano kupoval jako nové roku 1997. Rok výroby 1996. Piano je skoro nehrané. K pianu je klav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 000
 Kč
Modré piano Astor - Samick
Před 19 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám moc pěkné piano značky Astor, Model P-8 z portfolia firmy Samick, výška 110cm. Povrch je modrý vysoký lesk. Piano je v pěkném stavu a po 1. majiteli. Zánovní nástroj s pěkným mod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 000
 Kč
Moderní křídlo renomované značky EHRBAR s dopravou
Před 27 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím se zárukou a dopravou moderní profesionální, plnopancéřové, křídlo zn. EHRBAR mod. 175 /kvalitní výroba Rakousko/ s výbornou anglickou repetiční mechanikou Renner. Nástroj je po kompletním, odborném servisu, má nové kladiva zn. Abel, nové ladící koliky a je naladěn, po regulaci a připraven na hraní bez jakýchkoliv investic. Vhodný pro profesionální užití i... (více v detailu)
Středočeský kraj
45 000
 Kč
Klavír - křídlo Schimmel vel. V 102KH
Před 40 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Nabízím klavírní křídlo německé značky Schimmel v perfektním stavu a bez nutnosti dalších investic. Zdarma: - doprava po celé ČR - 5 let záruka - šerpa na ochranu kláves - metronom / vlhkoměr - židlička Piano si může... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Klavír - křídlo Ibach vel. IV 101KH
Před 40 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Nabízím klavírní křídlo německé značky Ibach v perfektním stavu a bez nutnosti dalších investic. Zdarma: - doprava po celé ČR - 5 let záruka - šerpa na ochranu kláves - metronom / vlhkoměr - židlička Piano si můžet... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Černé piano Aspheim - Samick - model 120 r.v. 1996
Před 41 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám moc pěkné černé piano značky Aspheim z portfolia značky Samick - model U-835, výška 120 cm. Povrch je originální černý vysoký lesk. Piano je v pěkném stavu a po 1. majiteli, který piano kupoval jako nové roku 1997. Rok výroby 1996. Piano je skoro nehrané. K pianu je kla... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hudební nástroje