pavouk tarantule lezoucí /na baterky/ svítící oči

pavouk tarantule lezoucí /na baterky/ svítící oči
Před 175 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Plastova detska hracka tarantule leze /na brise ma 2 kolecka/ sviti zelene oci. Bohuzel AA baterie jsou temer vybite. Bez baterii 30 kc Vc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
66
 Kč

Podobné inzeráty

Chodítko New Baby
Chodítko New Baby
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dětské chodítko NEW BABY v moderních barvách se čtyřmi silikonovými kolečky a bezpečnostními podložkami pomáhá dítěti se stabilitou při chůzi a zároveň přináší svět zábavy díky zabudovanému barevnému piánku a oblouku s veselými hračkami. Piánko obsahuje 3 klávesy a je vyndávací. Oblouk obsahuje otáčecí hračky s motivy zvířátek a korálky. Chodítko je nastavitelné do několika po... (více v detailu)
Liberecký kraj
500
 Kč
RC auto 2. 4GHz Stund climber s ovládáním gesty
RC auto 2. 4GHz Stund climber s ovládáním gesty
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
RC auto 2. 4GHz Stund climber s ovládáním gesty Unikátní bionický design umožňuje tomuto RC autu dvojitý závodní režim, který lze jedním tlačítkem přeměnit na silniční nebo terénní režim. Kromě běžného dálkového ovládání 2,4 GHz je toto RC auto vybaveno také náramkem pro ovládání gesty. RC auto lze pomocí náramku plnohodnotně ovládat pohyby zápěstím. RC auto je vybaveno 2x 500mAh dobíjecími bateriemi a USB nabíječkou. Což prodlužuje dobu jízdy na více než 40 minut. Baterie se nabíjí přes USB 5V, což je rychlé a pohodlné. Plášť RC auta je vyroben z odolného ABS plastu, který zvyšuje odolnost proti nárazu. Kola jsou nárazuvzdorná, protiskluzová, odolná proti opotřebení a proti pádu. Každé kolo obsahuje 10 malých koleček, která zvyšují schopnost řízení a odolnost. Specifikace: Tři režimy osvětlení Jízdní funkce: Boční ... (více v detailu)
Ústecký kraj
499
 Kč
Tyrannosaurus Rex na dálkové ovládání 40 cm chodí a  řve
Tyrannosaurus Rex na dálkové ovládání 40 cm chodí a řve
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
použitý, ale funkční původní cena 1799 Kč Tyrannosaurus Rex R/C dinosaurus na dálkové ovládání se zvukovými a světelnými efekty 40 cm plastový T-REX na dálkové ovládání - se zvukovými a světelnými efekty je na baterie. Dinosaurus chodí tam i zpět a vydává zvuky . Délka T- Rexe je ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
699
 Kč
Hola hrací balón Chyť si mě
Hola hrací balón Chyť si mě
Před 15 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji zvukový a světelný interaktivní balón od značky Hola. Pestrobarevný zvukový a světelný balón rozvíjí jemnou motoriku a smyslové vnímání dětí. Každé zmáčknutí obrázku je nový podnět pro ručičky, oči či uši dítěte. Pod každým tlačítkem se skrývá veselá melodie a světelné efekty. Při mačkání obrázku zvířátka se ozve odpovídající zvuk. Balón má dva režimy: 1. Nepohyblivá: Balón se nehýbe, stojí na místě, všechna interaktivní tlačítka fungují, otáčením housenky na vrchu dítě slyší písničku. Během hraní veselých melodií po celou dobu blikají barevná... (více v detailu)
Olomoucký kraj
345
 Kč
Nový dětský bagr značky Costway
Nový dětský bagr značky Costway
Před 17 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Tento dětský bagr na kolečkách je navržen tak, aby svým vzhledem napodoboval dospělý stavební bagr, což napomáhá koordinaci dětských rukou a očí a rozvíjí zručnost a obratnost dětí. Rameno se vysouvá pro realistickou hru a vaše děti si užijí napodobování role stavebního dělníka. Tělo tohoto kvalitně zpracovaného dětského vozítka je vyrobeno ze surového PP materiálu a kolečka jsou vyrobena z HDPE materiálu a jsou dostatečně pevná, aby vydržela mírný náraz. Voděodolný, snadno čistitelný a odolný povrch uspokojí každého rodiče. Už jen čeká na váš nákup! Zobrazení videa: https://youtu.be/YqHghlq1cag Funkce: Navrženo tak, aby svým vzhledem napodobovalo stavební bagr pro dospělé Jízda pro jedno dítě s dobrou nosností Dodá... (více v detailu)
Pardubický kraj
690
 Kč
Princezna Anna - hrající, svítící
Princezna Anna - hrající, svítící
Před 338 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Princezna Anna která se po zapnutí rozsvítí všemi barvami - zpívá a tančí. Zvedá sukýnku- viz.video. Je na tři tužkové baterie - jsou součástí (daly jsme nové). Je hodně hraná už má své nedostatky!!!! zlomená ruka-viz.foto ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
60
 Kč
Pavouk, tarantule na dálkové ovládání
Pavouk, tarantule na dálkové ovládání
Před 216 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Pavouk, tarantule na dálkové ovládání. Nové, pouze vyzkoušené. Když jde tak jí svítí oči. Cena 490,- + poštovné.
Středočeský kraj
490
 Kč
hračky k Vánocům
hračky k Vánocům
Před 323 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
vše nové --- Doktorka sada 36 x 29 cm. Oblíbená dětská doktorská sada obsahuje např. stetoskop, stříkačku a další doplňky potřebné pro nejmenší doktorky a doktory. Rozměry balení cca 29 x 36 cm. Věk 3+ cena 190,- -- balon nafukovací cena 69,- ---pila ozanzováv Oblíbená dětská plastová pila na baterie. Zmačknutím tlačítka motorová pila řeže (pohybuje se jí řetízek) a svítí. Rozměry pily cca 34... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
290
 Kč
Hračky
Hračky
Před 332 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
vše nové ,vše skladem ---Plastová kombajn na setrvačník. Rozměry cca 26 x 18 x 12 cm. Rozměry balení cca 30 x 19 x 14 cm. Věk 3+. cena 290,- ---Auto pro panenky o velikosti cca 33 cm X 14 cm.. cena 550,- ---male Balení obsahuje korunku, náhrdelník, prsten a náušnice. Rozm... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
290
 Kč
pavouk lezouci na baterky detska hracka
pavouk lezouci na baterky detska hracka
Před 175 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
nadherny osklivy jedovaty pavouk kazde dite z nej bude pistet radosti leze jako zivy ale zivy neni, je na baterie malé ploche. Stara baterie se vybila. bez baterie 10 kc nebo baterie... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17
 Kč
Děsivá Tarantule - dětská hračka na ovládání.
Děsivá Tarantule - dětská hračka na ovládání.
Před 91 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dětská hračka na dálkové ovládání Děsivá Tarantule. Ve výborném stavu a plně funkční. Pohybuje se bez problémů. Tarantuly pohání 4x AA bate... (více v detailu)
Hlavní město Praha
390
 Kč
Prodám svítící tabulku
Prodám svítící tabulku
Před 239 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Se šňůrou,popř použití na 3 AA baterie . V Praze možné osobní .
Hlavní město Praha
70
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hračky a hry