NABÍZÍM Fender Stratocaster hard case - PREDANÉ

Před 5 dny - HUDEBNIBAZAR
Predám tento orig. tvrdý kufor na Fender Stratocaster/Telecaster model "Standard" z 90-tych rokov. Kufor je na svoj vek vo výbornom originálnom stave, nep... (více v detailu)
Neuvedeno

Podobné inzeráty

NABÍZÍM Fender Eric Clapton Stratocaster
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám Fender Eric Clapton Stratocaster, tělo z olše, javorový krk s pohodlným profilem soft-V, rádius 9,5" a pražce ve vintage stylu, americké vintage synchronizovan... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
76 050
 Kč
NABÍZÍM Squier Stratocaster Affinity (Fender Upgrade)
Před 2 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento starší Squier Stratocaster Affinity. Kobylka, kameny, tremolo block, pružiny originál Fender. Ladící mechanika Fender Vi... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500
 Kč
NABÍZÍM Fender player stratocaster krk
Před 2 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Zdravím, prodám tento krk, který je původně z mexické Fender player stratocaster série. Krk je rovný, v perfektním stavu, pražce jsou rovné a zaoblené a hmatník napuštěný Monthy's espresso voskem, který dřevo hezky lehce ztmavuje. Původní ladící mechaniky jsou součástí.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
NABÍZÍM Prodám Fender Squier Affinity Stratocaster + pouzdro
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám Fender Squier Affinity Series Stratocaster MN Black ještě s 3 měsíční zárukou a k tomu ještě pouzdro a popruh. Kytara a zbytek příslušestní je v perfektním stavu málo kdy použité. Důvod prode... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
NABÍZÍM Fender Squier 40th anniversary stratocaster 2022
Před 1 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Prodám výroční kytaru z limitované edice 40th anniversary ve vyjímečné barvě Gold/vine Red, kytara je jako nová, hraná velmi málo, byla používána jako záložní nástroj. Kupovaná v roce 2022, do 16.9. 2024 je na ní záruka. Je to stratocaster z nejvyšší řady od firmy Squier, hudebně a hr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
10 000
 Kč
NABÍZÍM Fender Stratocaster MIM
Před 4 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám Mexický Fender Stratocaster Kytara je u kobylky osazena mini humbuckerem Seymour Duncan SHR-1B Hot Rails Tónová clona kobylkového snímače je Push/Push Tudíž lze rozepnout a udělat tak klasickéh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 500
 Kč
NABÍZÍM Fender American Deluxe Stratocaster
Před 6 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám kytaru Fender American Deluxe Stratocaster, 2013, snímače HSH, humbuckery Seymour Duncan Alnico II, singl Seymour Duncan STK-S7 (nahrazená původní konfi... (více v detailu)
Plzeňský kraj
42 000
 Kč
NABÍZÍM Fender Tele-bration Mahogany USA Telecaster - 2011 Limited !
Před 5 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Po delší úvaze prodám tento v USA vyrobený Fender Telecaster z roku 2011 - Fender Tele-bration Mahogany USA Telecaster - LIMITOVANÁ EDICE. Tohoto limitovaného modelu bylo vyrobeno pouze 500 kusů!!! Stav kytary je na svůj věk opravdu výborný, spíš jako nový. Je to krásná kytara, která je také super hratelná a zní fantasticky. Ale, samozřejmě, nejvíc vždy záleží na hráči, co do ní vloží, to dostane zpět a v ideálním případě ještě něco navíc. Jedná se o 13 let materiálově vyzrálý, usazený a spolehlivý nástroj. Kytara je v bezvadném stavu. Má i na „sucho“ jasný a plný zvuk, vyrovnané basy-středy-výšky, tón je znělý, nikde nechcípá, zároveň ideální sustain. Snímače, Fender Noiseless N3 bezbrumový u krku a Fender Enforcer Humbucker u kobyly, zachovají twang i typický „sklovitý“ tón a čitelnost a zároveň dodají kytaře ještě větší zvukovou variabilitu a možnosti, tedy od moderního (i klasického rocku), přes blues, jazz, pop až po klasické Fenderovské barvy. Umí i hi-gain s... (více v detailu)
Středočeský kraj
34 000
 Kč
NABÍZÍM Predám Fender Stratocaster ST72 "E" serial number rok 1986
Před 7 dny - HUDEBNIBAZAR
Predám veľmi pekný Japonský Fender Strat ST72-50 "E" serial number z roku 1986, od výroby sa v tomto modely montovali USA snímače, ktoré tam aj stále... (více v detailu)
30 186
 Kč
NABÍZÍM Fender Hot Rod De Ville 212 combo 60w neodym creamback
Před 7 dny - HUDEBNIBAZAR
Predám staré kombo Fender HotRod DeVille 2x12, druhá séria, mexiko. Neuveriteľne dobre znejúce kombo, tlak jak vlak, 2x 6L6, vo výbornom technickom stave, horšom optickom. Jeden reprák o... (více v detailu)
12 990
 Kč
NABÍZÍM Fender Jazz Bass 1972
Před 8 dny - HUDEBNIBAZAR
Hello, na predaj raketa z roku 1972. Je vo full origo stave, aj ked nultý pražec mi ešte musí verifikovať luthier. Váha 4,2kg. Výborný stav. Na jar som predával skoro to isté len oveľa viac zlumpačené. Táto má krk ... (více v detailu)
119 486
 Kč
NABÍZÍM Fender American Standard Stratocaster
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám Fender American Standard Stratocaster SSS (původní konfig. HSS), rok výroby 2016 USA. Tělo ze dvou kusů olše, javorový krk modern C, satin finish, radius 9,5", hmatník ro... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
26 000
 Kč
NABÍZÍM Fender American Performer Stratocaster HSS
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám prakticky novou (kupovaná před rokem) kytaru Fender American Performer Stratocaster v kombinaci HSS, barva Satin surf green, bez jed... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
26 000
 Kč
NABÍZÍM Fender Stratocaster King Pickups
Před 11 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Fender Stratocaster USA s custom modifikaci od King Pickups. Kromě Volume žádné další potenciometry v signálu. Geniální zvuk a zpra... (více v detailu)
Hlavní město Praha
36 000
 Kč
NABÍZÍM FENDER STRATOCASTER ARTIST ERIC CLAPTON
Před 11 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Nabízím k prodeji tuto el. kytaru Fender Stratocaster model Eric Clapton. R... (více v detailu)
Zlínský kraj
42 000
 Kč
NABÍZÍM fender twin reverb + case
Před 12 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
rok vyroby 2017 . stav vyborny! mozna vymena za FENDER '65 P... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45 000
 Kč
NABÍZÍM Fender American Vintage 62 Stratocaster 2004
Před 12 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám Fender American Vintage 62 Stratocaster (AVRI), r.v.: 2004. Výrobní číslo: V145322. Přirozený relic. Kytara dov... (více v detailu)
Zlínský kraj
53 000
 Kč
NABÍZÍM Prodám 2000 Fender American Standard Stratocaster
Před 13 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám Fender American Standard Stratocaster rok výroby 2000. Kytara je ve vynikajícím stavu, kromě pár prasklinek laku na krku, viz foto. Nemají žádný vliv na funk... (více v detailu)
Jihočeský kraj
23 000
 Kč
NABÍZÍM Fender Squier Deluxe Stratocaster MN OP
Před 14 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám kytaru Fender Squier Deluxe Stratocaster MN OP. Drobné povrchové vady Možná zabrousit pražce záleží na uživateli jinak perfektní. U kobylk... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 500
 Kč
NABÍZÍM Fender Custom Shop ltd PrecisionJazz Bass
Před 14 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Ahoj, nabizim k prodeji Fender Custom Shop ltd Precision Bass journeyman relic vc original kufru, certifikatu a vsech dalsi nevybalenych paradicek. Na base je aktualne min... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99 990
 Kč
NABÍZÍM Fender Stratocaster Deluxe made in USA 1989
Před 14 dny - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám Fender AM Stratocaster barva Inca Silver ,USA 1989 super stav , použivan jen ve studiu žádne Dingy Dongy škrabance rýhy šmouhy atd. Top stav. nutno vidět a slyšet. Test na.JCM900 marshall. popis: Tělo Olše Barva Inca Silver (Natural Aging) Krk C-shape 9,5 Radius ,Palisander hardware Chromové Tremolo Dvoubodové s ocel,jezdci snímače 3 Americke single Standartni ,5 polohový přepínač Ovladání tonu Ovládání hlasitosti tonu TBX control pro ton mezi 1-5,od 5,už se výšky zvyšuji na potenc... (více v detailu)
Ústecký kraj
32 500
 Kč
NABÍZÍM Snímače Fender Stratocaster MIM 2007
Před 17 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám snímače z Fender Stratocaster Mexico 2007.
Jihočeský kraj
1 900
 Kč
NABÍZÍM Fender american professional stratocaster II -2021
Před 18 dny - HUDEBNIBAZAR
Predám Fender american professional stratocaster II - Rok 2021. Konfigurácia HSS, rozpinatelny humbucker. Som druhy majiteľ, kupoval som ju z Holandska a používal som ju iba 2 mesiace. Top stav, minimálne známky používania, nastavená technikom so strunami elixir 10/52. Dovod predaja - vraciam sa späť ku gitare typu ES-335. Do ČR pošlem jedine cez DPD pri platbe na účet vopred. idealne osobný odber v KE. Papiere ako aj hardcase ku gitare su samozrejmosťou. O výmenu nemám záujem. Platné do zmazania. Tech details nizsie v angličtine GENERAL Model Name: American Pro lI Stratocaster® Model Number: 011-3910-700 Sr.-Nr.: US210017082 Weight: 3596 Gramm (7,92 lb) Series: American Professional II Color: 3 Tone sunburst  BODY Body Material: Alder Body Finish: Polyurethane NECK Neck Material: Maple Neck Shape: Deep "C" Scale Length: 25.5" (648 m... (více v detailu)
35 483
 Kč
NABÍZÍM JAPONSKÝ Fender Stratocaster 97-00
Před 20 dny - HUDEBNIBAZAR
Predám JAPONSKÝ Fender Stratocaster, model ST57-US/2TS, vyrobený medzi 1997-2000. Precízne vyrobený fajnový a pohodlný nástroj s klasickým stratovským zvukom. Telo by malo byť jelšové, krk javorový. Zopár malých škrabancov, tie... (více v detailu)
23 032
 Kč
NABÍZÍM Fender stratocaster 1989 USA s kufrem
Před 23 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám úžasného Fender stratocaster standard z roku 1989 ve vynikajícím a původním stavu.. Tělo z olše s javorový krkem. Pasivní TBX Tone control. Snímače American strat single-coil pickups. Vče... (více v detailu)
Hlavní město Praha
39 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry