NABÍZÍM Boss SD-1 (PRODAN), T-rex Mudhoney

Před 4 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Mudhoney a SD-1 ve skoro nepouzitem stavu zadne vizualni defekty SD-1... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

NABÍZÍM Chorus Boss CH-1 ve skvělém stavu
Před 1 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Vynikající stav, žádné kosmetické ani funkční vady. Jsem první majitel. Osobní předání Praha anebo zašlu kamkoliv po ČR a SK. tagy: gib... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 199
 Kč
Nabízím Lego figurky rytířů Black Falcon NOVÉ
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím Lego figurky rytířů Black Falcon Figurky jsou NOVÉ, nehrané Jedná se o originál Lego Lze vzít... (více v detailu)
Středočeský kraj
99
 Kč
Lego mix ruznych lodi
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Lego mix ruznych lodi. Vsechny v dobrem stavu. Lze koupit i jednotlive dle domluvy.
Hlavní město Praha
990
 Kč
Viktoria Plzeň vstupenky
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den, Nabízím k prodeji vstupenky na Manchester, Real Sociedad a Anderlecht. vždy jsou garantované místa u sebe... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 500
 Kč
Nabízím Lego figurky rytířů Lion knight NOVÉ
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím Lego figurky rytířů Lion knight Figurky jsou NOVÉ, nehrané Jedná se o originál ... (více v detailu)
Středočeský kraj
99
 Kč
NABÍZÍM Sampler / Pad Launcher Akai MPX 8
Před 1 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Dobrý den, prodám tento super kompaktní a versatilní sampler. Lze použít při živém hraní jako spouštěč samplů anebo jako padový drum machine. Ve studiu jde požít jako launcher a je možnost ho propojit s volitelnými parametry vašeho DAW systému. Sampler obsahuje mono i stereo výstup (6,3 mm jack), MIDI in a out a možnost zapojit sluchátka. U jednotlivých zvukových stop lze nastavit hlasitost, množství reverbu, loop, pitch, panning, parametry MIDI atd. Slot pro SD kartu umožňuje nahrát množství vlastních samplů/ki... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
NABÍZÍM Aktivní bedna Mackie Thump 12A
Před 1 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
12" aktivní bedna s výkonem 1300 W. Techické parametry viz odkaz. Vynikající stav, jde o nepoužitý reprobox - žádné kosmetické ani ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 999
 Kč
NABÍZÍM Nová aktivní bedna Mackie Thump 212 - záruka do 9/2025
Před 1 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
12" aktivní bedna s výkonem 1400 W. Techické parametry viz odkaz. Vynikající stav, jde o nepoužitý reprobox - žádné kosmetické ani funkč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 999
 Kč
NABÍZÍM Efektový rack 6U
Před 5 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám jako komplet nebo jednotlivě efektový rack. Dle foto: Stav funkční odpovídá stáří. Cena jednotlivě: rack 6U hloubka 42cm ..... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1
 Kč
NABÍZÍM Celestion G-8 "Vintage", 8", 8 Ohm, 60 W made in England
Před 1 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám kytarový reproduktor Celestion G-8 "Vintage", 8", 8 Ohm, 60 W. Reproduktor byl vyroben v roce 1994 v Anglii a koupil jsem ho jako new old stock včetně cla a DPH za 150 USD. Jedná se o opravdovou raritu. Přestože reproduktor nenese žádné známky používání a vizuálně je jako nový, když jsem ho testoval, při basových frekvencich vydával bzučivé zvuky a dlouho držel tón. N... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
NABÍZÍM Cascha Classical Guitar 3/4
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám, klasickou kytaru v tříčtvrťové velikosti. Nástroj vhodný pro děti a úplné začátečníky. Přední deska nástroje je zhotovena ze smrku, zadní deska, luby a krk z okoumé. Hmatník z exotického dřeva kabukalli rozděl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
NABÍZÍM BOSS PS-6
Před 8 dny - Pardubický kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tuto skoro novou krabku bohužel se mi už nevejde do pedalboarda. Lze zasl... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 299
 Kč
NABÍZÍM Boss Giga Delay DD-20
Před 6 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento úžasný, dnes už nesehnatelný daly, který nabízí několik typů delayů vč. krátkého looperu. Má možnost uložit až 4 přelety mezi kterými lze jednoduše přepí... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 000
 Kč
Autodráha ITES 90 (i 74)- velké množství
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Po zralé úvaze (a velkém nátlaku manželky) nabízím velké...možná až opravdu velké...množství autodráhy ITES. Převážně rozteč 90mm, ale i dost dílů rozteče 74mm (včetně přechodových 74-90). Auta, ovladače, zdroje...všechno možné. Lze postavit brněnský okruh na ploš... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
NABÍZÍM LINE6 POD HD500X
Před 4 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento kytarový multiefekt. Je to předchůdce Helixe, Je v něm zabudováno 30 simulací zesilovačů, reproboxů a předzeislovačů, přičemž tato sbírka pokrývá celé totální spektrum a všechny legendární kytarové zvuky. Vedle nich je zde přes 100 profesionálně designovaných efektů, u kterých lze pracovat s mnoha parametry, a 8 simulací mikrofonních preampů. U HD lze pracovat se 512 presety. Ve výbavě tohoto multiefektu je i 48 sekundový looper, chromatická ladička nebo tap tempo spínač Pokud jde o samotné zařízení, tak na jeho zadní straně naleznete konektory pro připojení kytary, a to jak pro pasivní, tak pro aktivní nástroj... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
NABÍZÍM Kramer Baretta (2021)
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - HUDEBNIBAZAR
"Dobře se ti udělá teprve tehdy, až půjdeš do krámu a koupíš si růžovýho superstrata," pošeptala mi před třema rokama má podzimní deprese. Nelhala. Zpětně to hodnotím jako jeden z nejlepších blbejch nápadů, co jsem kdy měl a teď, když venku začal říjen, bych tuto terapii doporučil každému! Je to docela věrná reissue baretty, jakou v 80s proslavil Eddie Van Halen. Baretty s tzv. "banana head", která mi přijde mnohem hezčí než ta špičatá hokejka. Byla vyrobená v Indonésii, ale ne jako budgetová kytara plná kompromisů, ale jako fakt solidně vyrobená kytara osazená značkovýma komponentama. Žádné nemoci dálného východu jsem léčit nemusel. Ergonomicky i vizuálně dost připomíná strata. Profil krku je jako strat, ne takový to placatý shredderský céčko jako na RG nebo tak. Tělo v barvě hot pink (ta barva se blbě fotí, pokaždé vypadá jinak. Reálně je to taková ta barva rtěnky striptérky z roku 87) je z mahagonu. Takže to nemá tak ostré výšky jako strat, ale naopak vřelejší střed... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 999
 Kč
Nabízím figurky Lego Castle
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím figurky Lego Castle Figurky jsou nové, nehrané Lze vzít i jednotlivě Cena: cas554 99 Kč cas555 99 Kč cas559 135 Kč cas560 95 Kč cas561 99 Kč cas562 89 Kč cas563 99 Kč cas564 99 Kč cas565 99 Kč cas566 99 Kč c... (více v detailu)
Středočeský kraj
89
 Kč
Výfuk Felicie 1,9D - zadní i střední díl
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Výfuk od české firmy Tyll (střední a zadní díl včetně veškerého montážního materiálu) je celkem za 2789Kč nebo možno koupit jednotlivě pouze to, co potřebujete. Nový, nepoužitý zadní díl výfuku na vůz Škoda Felicia 1,9 Diesel (na krátkou Felicii, ne na kombíka, ne na Pick-Upa) od českého výrobce Tyll je za 1236Kč v místě dle PSČ uvedeném v inzerátu včetně dokladu. Nový, nepoužitý střední díl výfuku na vůz Škoda Felici... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 789
 Kč
NEON RAVE BRÝLE EL WIRE BLIKAJÍCÍ LED
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
KINGCOREY GLOW SHUTTER NEON RAVE BRÝLE EL WIRE BLIKAJÍCÍ LED brýle vhodné na party ,ples ,oslavu atd nové Vysoce kvalitní EL drát: nabízí vynikající vizuální efekty, měkké a stabilní světlo žádné poškození UV zářením, žádná únava očí.Jednoduchá obsluha: zapnutí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
180
 Kč
NABÍZÍM Pololubová baskytara Milan Číž
Před 7 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám nebo vyměním pololubovou baskytaru od Milana Číža, http://www.cizguitars.com/ Vyrobena 2001, nyní po generálce u výrobce. Oversize tělo, Fender CS 60s snímače, pasiv VVT, nové nikl Elixíry, Fender straplocky, 4.4kg. Š... (více v detailu)
Zlínský kraj
13 000
 Kč
Alto Professional Přenosný PA systém reproduktorů Busker
Před 1 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nový Nepoužitý Nejlepší cena Ihned k prodeji, nebo odeslání. Osobní předání PPL Alto Professional Přenosný PA systém reproduktorů Busker, 200 W, Bluetooth, 3kanálový mixér, Alesis FX, ovládání pomocí aplikace, USB nabíjení O tomto produktu Přenosný PA systém na baterie – s výkonem 200 W, 3kanálovým mixérem a 20 hodinami provozu na jedno nabití; robustní a kompaktní reproduktor s rukojetí lze snadno přepravovat a sestavit 3kanálový digitální mixér – mixér s vstupy mikrofonu, přístrojové a linkové úrovně a Bluetooth. Procesor Alesis FX nabízí přístup k reverbům, zpožděním, sboru, hadem a dalším Bezdrátové ovládání – s Bluetooth 5.0 streamujete z každého zařízení, spárujete dva autobusy pro stereo streamování PA nebo ovládáte mixování, hladinu efektů a EQ přes aplikaci Alto Pro 4 pozice reproduktoru – vertikální, nakloněný, horiz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
Prodam T-rex Mudhoney, BOSS SD-1
T-rex Mudhoney ve skoro nepouzitem stavu s puvodni krabici, zadne vizualni defekty Mudhoney 2000 BOSS SD-1 1200 Pros... (více v detailu)
3 200
 Kč
NABÍZÍM Rockboard Pedalboard with Flight Case QUAD 4.3
Před 7 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám prakticky nepoužitý pedalboard Rockboard Pedalboard s kufrem QUAD 4.3. Koupený na Thomannu 12.02.2024 - takže záruka do 12.02.2027. Prodávám, protože se rozpadla kape... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500
 Kč
Nikon D3100 + Nikon AF-S 18-105mm f3,5-5,6G DX ED VR (+iPad)
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Malá a lehká digitální zrcadlovka Nikon D3100 s objektivem Nikon AF-S 18-105mm f3,5-5,6G DX ED VR. Vše v perfektním stavu, bez poškození a prachu, jako nové. Velmi občasné používání. Závěrka pouze cca 31.000 snímků. Dělá velmi slušné fotky, prostě Nikon. Všechny fotky v inzerátu jen prodávaného foťáku a objektivu. Můžu poslat, ale ideálně osobní převzetí. Možno koupit i zvlášť tělo a objektiv. (2400+2400) Obsah Nikon D3100 tělo + Nikon Nikkor AF-S 18-105mm: • tělo D3100 + krytka • objektiv + 2x krytka • 2... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 400
 Kč
NABÍZÍM Shure MV7 Podcast Kit
Před 7 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám prakticky nepoužitý mikrofonní set Shure MV7 Podcast Kit. Mikrofon disponuje USB/XLR konektivitou, kardioidní směrovou charakteristikou a dotykovým ovládacím panelem pro nastavení hlasitosti vstupního signálu, sluchátkového výstupu, nebo monitoring mixu. Mikrofon lze také ovládat prostřednictvím aplikace... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry