NABÍZÍM JHS Pedals The AT+ Boost Overdrive

Před 1 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám signature Overive Andyho Timmonmse špičkové firmy JHS Pedals, hraný pouze doma = ve stavu jako nový. Kombinuje v sobě parádní hutný hardrock-metalově zkreslený overdrive s ... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 990
 Kč

Podobné inzeráty

NABÍZÍM Keeley Noble Screamer Overdrive
Před 1 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám Overive 4 v 1 od špičkové firmy Keeley, hraný jen doma, takže ve stavu jako nový. Kombinuje v sobě nejlepší a nejcharakterističtější vlastnosti různých overdrive a distortion kytarových pedálů. Na palubě má přepínače, kterými můžete kombinov... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 650
 Kč
NABÍZÍM klon JHS Morning Glory
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám použitý klon pedálu JHS Morning Glory ( Nejznámějšího overdrive efektového pedálu od společnosti JHS ). Pedál nabízí ovladače Volume, Drive, Tone a Gain. Ovladač Volume funguje stejně jako master ovladač výstupní úrovně. Ovladač Drive přidává overdrive při otáčení ve směru hodinových ručiček. Jak se postupně zvyšuje úroveň tohoto ovladače, mírně se zvyšují i ​​vysoké frekvence. Ovladač Tone funguje jako základní high-pass ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
NABÍZÍM JHS Bonsai
Před 18 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám velmi zajímavý pedál Bonsai od renomované americké firmy JHS. Od JHS mám Morning Glory, který se stal stálicí na mém pedalboardu. Bonsai zachycuje devět různých verzí Tube Screameru a musím říct, že velmi zdařile. Cena včetně Zásilkovny. Zespodu suchý zip. Včetně původ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
NABÍZÍM JHS Pedals 3 Series Hall Reverb
Před 22 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám JHS Pedals 3 Series Hall Reverb
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
NABÍZÍM JHS Morning Glory v4
Před 56 dny - HUDEBNIBAZAR
Kupovaný pred rokom z Thomannu, stav nového pedálu, bez škrabancov, používaný len doma. Skvelá JHS verzia overdrive pedálu Marshall BluesBreaker, vhodný ako samostatný drive aj ako n... (více v detailu)
4 505
 Kč
NABÍZÍM Overdrive Dunlop MXR WA 44 Zakk Wylde
Před 63 dny - HUDEBNIBAZAR
Predám nový overdrive signature model Zakk Wylde. Možné zasl... (více v detailu)
2 281
 Kč
NABÍZÍM nabízím kytar. efekt NuX Drive Core Deluxe Overdrive
Před 68 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
NuX Drive Core Deluxe Overdrive ve 100% stavu Nabízím kytar. efekt NuX Drive Core Deluxe Overdrive v... (více v detailu)
Plzeňský kraj
700
 Kč
NABÍZÍM Overdrive Origin Effects RevivalDRIVE Compact
Před 110 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám overdrive Origin Effects RevivalDRIVE Compact. Špičkový pedál, který si díky možnostem nastavení rozumí s každým aparátem. Stav viz foto. Finanční důvody. Můžu dodat i s českým překladem manuálu. Zvukové ukázky https://youtu.be/M7ad2kvt7fU https://youtu.be/MZD1GrHi2uk https://youtu.be/hNf6PVxbvDc Recenze https://www.guitarworld.com/reviews/origin-effects-revivaldrive-compact-review https://www.pr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 200
 Kč
NABÍZÍM DUAL OVERDRIVE JP 45
Před 189 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodam tento dual overdrive od Ceskeho vyrobce P.Ježek. Kdo ma od pana Jezka nejakou krabicku,tak proste vi ze to hraje skvele. Na tomto overdrive nast... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
NABÍZÍM Overdrive Crazy tube Circuits - Stardust V2
Před 108 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Příjemný overdrive ve stylu Fender Blackface, možno použít i jako booster. Takový Fender do kapsy. Součástí je originální krabička včetně dokladu ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 290
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry