Heligon F

Heligon F
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Zdravím, dostal se ke mně heligon, bohužel s laděním F, výrobce: Josef Lídl Ozvučník 40cm - Nevrací se črvtá klapka, špatné těsnění na klapce na “ vylívaní vody” ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 500
 Kč

Podobné inzeráty

C - Trumpeta, trubka Josef Lídl Brno
C - Trumpeta, trubka Josef Lídl Brno
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nádherná a funkční trumpeta Josef Lídl Brno v C ladění. Parádní ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Prodám desky J.Korn, Šimek-Sobota, P. Rezek, H. Vondráčková
Prodám desky J.Korn, Šimek-Sobota, P. Rezek, H. Vondráčková
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám desky - viz. foto. Š+S.Kursy prvnípomoci,-Decentní večer , ,Večer s Hlustvihákem, J. K. L... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
LP a SP desky
LP a SP desky
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám LP a SP desky. Dechová hudba 30,- kus Ostatní LP 40,- kus SP 10,- kus Preferuji odběr více kusů.
Ústecký kraj
1 234
 Kč
Hubička es klarinet
Hubička es klarinet
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám použitou hubičku Selmer C85/120 na es klarinet. Hubička je bez poškození, jenom jsem ji ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 600
 Kč
DVD
DVD
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám větší množství DVD a to od 50 až 90 let min.století. Jsou to filmy, různý žánr hudby,většinou vč.zachovalých obalů. Jde o pozůstalost a proto ne... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 450
 Kč
PlaceholderNo Image
LP DESKY: MORAVANKA, SEJDEM SE NA VLACHOVCE, apod.
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám: LP DESKY: MORAVANKA – Po druhé, SEJDEME SE NA VLACHOVCE (Průvodní slovo J. Zíma), SEJDEME SE NA VLACHOVCE 2 (Dechový orchestr A. Votavy), HEZKY OD PODLAHY 50 LET 1 (České lidovky), RÁD ZAHRAJU SOUSEDŮM ZLATÁ MUZIKA (České lidovky), ... (více v detailu)
Středočeský kraj
50
 Kč
Casio CT 670 - pro děti - začínající hudebníky
Casio CT 670 - pro děti - začínající hudebníky
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám klávesy Casio CT 670 s adapterem, s pětioktávovou klaviaturou, používané jen doma. Mám i původní krabici. individuální výstupy, sluchátkový výstup, vstup pro volume Nástroj obsahuje bohatou zv... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 900
 Kč
F Tuba, CFB 851-6, VF Červený, Concordia
F Tuba, CFB 851-6, VF Červený, Concordia
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
TOP stav!!, tombakový ozvučník a ústnice lakovaná, nehraná, jako nová! Pochází přímo z výroby. Cena 139 tis. Kč.
Středočeský kraj
Neuvedeno
Casio CT 670 pro děti začínající hudebníky
Casio CT 670 pro děti začínající hudebníky
Před 2 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám klávesy Casio CT 670 s adapterem, s pětioktávovou klaviaturou, používané jen doma. Mám i původní krabici. individuální výstupy, sluchátkový výstup, vstup pro volume Nástroj obsahuje bohatou z... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 900
 Kč
F Tuba, CFB 651-5 GPRTX, Harmonie 3
F Tuba, CFB 651-5 GPRTX, Harmonie 3
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nová, nehraná F tuba, 5 ventilů (4P+1L), ozvučník 400mm, pakfongový věnec, zlatomosazná ústnice, pak... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Gramofonové desky
Gramofonové desky
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
HURVÍNKOVY VEČERNÍČKY, WALDEMAR MATUŠKA, TRUCK STOP-DIE COOVBOYS, DIE GANZE WELT IST BUHNE, CIMBÁLOVÁ MUZIKA TECHNIK, PERGOLESI STABAT MATER, KAREL GOTT-PÍSEŇ, THE STORY OF GLENN MILLER AND HIS MUSIC, HELGE ROSVAENGE, DER WILDE WESTERN, GEORGE HAMILTON IV, NOVÉ PŘÍBĚHY MAKOVÉHO MUŽÍČKA, WING... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Trumpeta Melton,  Wenzel Meinl
Trumpeta Melton, Wenzel Meinl
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den , je zde někdo kdo rozumí a dokáže vyzkoušet a ocenit dechový nástroj viz foto ? Trumpeta Melton Wenzel Meinl + příslušenství nikde nemohu dohledat stejnou a jiné od té značky n... (více v detailu)
Plzeňský kraj
123
 Kč
Roy Benson HR-212F
Roy Benson HR-212F
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám zcela nový F lesní roh Roy Benson HR-212F včetně pouzdra, mosazný ozvučník a korpus, jemné vinutí, pro dětské ruce, zlatomosazná... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 000
 Kč
Alesis virtue AHP-1W bílé digitálne piáno -málo hrané
Alesis virtue AHP-1W bílé digitálne piáno -málo hrané
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám málo hrané bílé piano - má 160 stylů a 80 demo skladeb, polyfonii se 128 hlasy a dvěma reproduktory o výkonu 30 W (2 x 15 W) - dodává realistický zvuk a vynikající pocit při hře. Při výukovém režimu je klaviatura rozdělena na dvě části se stejným laděním a zvukem. Režim record umožňuje nahrávání a přehrávání skladeb. Zabudovaný metronom se snadným ovládáním disponuje nastavením tempa v rozmezí 30 – 280 BPM. K dispozici je efekt chorus, reverb a funkce pedal resonance. Pro připojení k mixpultu nebo zesilovači slouží stereo výstup s 6,3mm jack konektory. Výstup pro sluchátka obsahuje rovněž 6,3mm jack... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 400
 Kč
Gramodesky
Gramodesky
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím gramodesky viz seznam. V případě zájmu mě kontaktujte přes formulář níže, mohu dodat foto a další podrobnosti. Osobní převzetí v Plzni. Lze poslat přes Balíkovnu/PPL/GLS dle domluvy. Poštovné hradíte vy. Electric light orchestra Témy z filmov the singers unlimited - Čtyři z nás the singers unlimited With the Beatles Streisand - Guilty Barbra - Emotion Johny Cash Elton john - love songs Elton John Elvis Presley - Starparade Elvis Presley - Moody blue Karel Gott 76 J. Zelenková - kdo vlastně jsem já J. Zelenková - zázemí M. Rottrová - ty kdo jdeš kolem M. Rottrová - muž č. 1 M. Rottrová - Já a ty V. Vávra - 1981 Pavel Bobek - Profil 1970 -1979 Helena Vondráčková - zrychlený dech J. Grossmann - Ano, pane Jiří J. Korn - LP02 J. Korn - Zpívat jako déšť J. Korn - Gentleman Richard Adam Ypsilon - takzvaný (swingový) večer na přidanou Harry James, Les Brow - Ozvěny swingu Glen Miller - Pure gold George Gershwin - Porgy Ella & Louis Bess Mireille Mathieu Afric Simone Dean Reed - Ro... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Harmonika piánovka klávesový akordeon Lídl Super tříhlasý
Harmonika piánovka klávesový akordeon Lídl Super tříhlasý
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Harmonika: - značka Lídl (kdysi dávno velký výrobce - Zelný trh Brno) model Super - opticky, mechanicky i zvukově skvělý stav - k okamžitému hraní i pro náročnější hráče - hlasy DIX v tehdejší době nadstandard - lepší, specifická barva hlasu Diskant: - 41 kláves (3,5 oktávy) - rozteč kláves 19,5 mm - tříhlas (dvouhlasé tremolo + vypínatelný třetí hlas, který je o oktávu níž) Doprovod: - 5 x 16 knoflíků (tz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
LP - GENESIS - ABACAB - pres 1981 - Canada
LP - GENESIS - ABACAB - pres 1981 - Canada
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
LP - GENESIS - ABACAB - Canada pres 1981 - skvělý vytlačený / embossed cover - vše ve skvělém původním stavu. ( viz. fotky ) # Genesis: Průkopníci progresivního rocku a jejich album Abacab Genesis, jedna z nejvlivnějších kapel v historii progresivního rocku, zanechala nesmazatelnou stopu v hudebním světě. V tomto článku se zaměříme na jejich kariéru a zejména na jejich album "Abacab" z roku 1981, které představovalo významný milník v jejich tvorbě. ## Historie kapely Genesis vznikli v roce 1967 v Godalming v Anglii. Původní sestavu tvořili Peter Gabriel (zpěv), Tony Banks (klávesy), Mike Rutherford (baskytara, kytara), Anthony Phillips (kytara) a Chris Stewart (bicí). Kapela prošla několika personálními změnami, z nichž nejvýznamnější byl odchod Petera Gabriela v roce 1975 a jeho nahrazení bubeníkem Philem Collinsem jako hlavním zpěvákem. ## Album "Abacab" (1981) "Abacab", vydané 18. září 1981, je jedenácté studiové album Genesis. Toto album nahrála tříčlenná sestava - Phil Colli... (více v detailu)
Hlavní město Praha
550
 Kč
Jan Seidel - Zpěvy Betlémské (LP, CZE, 1986)
Jan Seidel - Zpěvy Betlémské (LP, CZE, 1986)
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Jan Seidel / Kühnův Dětský Sbor / Pražské Dechové Kvinteto – Zpěvy Betlémské. Stav LP je NM, obal taky v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
150
 Kč
LP deska - Lynyrd Skynyrd - Gold & Platinum (2LP)
LP deska - Lynyrd Skynyrd - Gold & Platinum (2LP)
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
2. oficiální kompilační dvojalbum americké southrockové legendy Lynyrd Skynyrd - Gold & Platinum, vyšlo v prosinci 1979 u MCA Records. Vinyl je ve skvělém stavu. Tento výběr mapuje to nejlepší od Lynyrd Skynyrd z let 1972 - 1977. Jsou zde i 3 koncertní nahrávky, a to skladby: Gimme Three Steps, Free Bird a I Ain't the One. Všechn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
540
 Kč
Mandolína A-5 Blonde - celomasiv
Mandolína A-5 Blonde - celomasiv
Před 5 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám celomasivní mandolínu , alpský smrk - javor, hmatník palisander. Žebra radiální. Vysoká klenba desek se žlábkem u krajů. Profil krku do V jako má Gibson. Povrchová úprava tungový olej a karnaubský vosk (open-pore) - na dotek velmi příjemné a hlavně nezabíjí zvuk jako lak. Vrchní díl kobylky a NUT 30mm velbloudí kost. Struník masivní mosaz. Menzůra 353mm. Stavěná ručně houslařskou technikou s laděním desek. Velmi výrazný - hlasitý zvuk s dlouhým sustainem , výrazným spodkem na basech a velmi rychlou odezvou jakou nemá spousta nástrojů renomovaných stavitelů z první ligy v ceně 100000Kč. Porovnával jsem! Profi nástroj ! Při... (více v detailu)
Karlovarský kraj
35 000
 Kč
LP deska - Poison - Open Up and Say... Ahh
LP deska - Poison - Open Up and Say... Ahh
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
2. studiové album americké glammetalové skupiny Poison - Open Up and Say... Ahh!, vyšlo 27. dubna 1988 u Enigma Records. Součásti desky je i původní textová příloha. Vinyl je v excelentním stavu. Původní přední obal alba, na kterém byl model Bambi oblečený jako svítící červený démon s vyplazeným jazykem, vyvolal mezi rodiči nesnesitelné pohoršení.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
630
 Kč
LP deska - Gorky Park - Gorky Park
LP deska - Gorky Park - Gorky Park
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Debutové studiové albumsovětské hardrockové skupiny Gorky Park - Gorky Park, vyšlo 8. srpna 1989 u Vertigo Records. Vinyl je v excelentním stavu. Díky tomuto albu se Gorky Park stal první sovětskou rockovou kapelou, která podepsala smlouvu s americkou společností a dosáhla úspěchu mimo SSSR a získala místo na mezinárodní rockové scéně. Produkce se zhostili Jon Bon Jovi a Richie Sambora (kytarista Bon Jovi). Hudební kr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
450
 Kč
Ladička NS Micro Soundhole Tuner D’Addario USA:
Ladička NS Micro Soundhole Tuner D’Addario USA:
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
NS Micro Soundhole Tuner je chromatická ladička, kterou jednoduše umístíte do ozvučnice nástrojů. Je vhodná pro akustické kytary, ale i jiné akustické nástroje s tloušťkou přední desky nepřesahující 3,81 mm. Díky nenápadnému umístění lze ladičku na kytaře nechat i při vystoupení a také jí ne... (více v detailu)
Středočeský kraj
490
 Kč
LP deska - Lynyrd Skynyrd - Gold & Platinum (2LP)
LP deska - Lynyrd Skynyrd - Gold & Platinum (2LP)
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
2. oficiální kompilační dvojalbum americké southrockové legendy Lynyrd Skynyrd - Gold & Platinum, vyšlo v prosinci 1979 u MCA Records. Vinyl je ve skvělém stavu. Tento výběr mapuje to nejlepší od Lynyrd Skynyrd z let 1972 - 1977. Jsou zde i 3 koncertní nahrávky, a to skladby: Gimme Three Steps, Free Bird a I Ain't the One. Všechn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
540
 Kč
LP deska - Foreigner - Foreigner
LP deska - Foreigner - Foreigner
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Debutové studiové album britsko-americké arena rockové skupiny Foreigner - Foreigner, vyšlo 8. března 1977 u Atlantic Records. Součásti desky je i originální textová příloha. Vinyl je v excelentním stavu. Hudební kritika se nad debutem jen rozplývala. Předpovídala skupině zářnou budoucnost. A nemýlila se. Foreigner je jednou z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
450
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hudební nástroje