Přístrojová deska Škoda Octavia 1Z0920810B

Před 695 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám přístrojová deska Škoda Octavia 1Z0920810B, 1Z0 920 810 B, A2C53032525 7 dní záruka na odzkou... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 120
 Kč

Podobné inzeráty

MAXIDOT Přístrojový štít - budíky Škoda Octavia 2
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám v pěkném stavu ORIGINÁL budíky / přístrojový štít MAXIDOT z vozu Škoda Octavia 2 (konkré... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 700
 Kč
BUDÍKY 1Z0 920 843 K - ŠKODA OCTAVIA 2 Facelift
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám budíky 1Z0 920 843 K , škoda octavia 2 facelift - benzínová verze.
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Budíky, přístrojová deska Škoda Fabia 2 nafta
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Škoda Fabia II přístrojovka, budíky, přístrojová deska. Naftová verze, konk... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
PRODÁM STAROŽITNÉ ORIGINÁLNÍ GRAMOFONOVÉ DESKY
Před 1 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám starožitné hudební desky v originálních obalech značky SUPRAPHON A ULTRAPHON. Jedná se o hudbu od v rozmezí 1930 až 1980. Desky jsou zkontrolované, jsou nepoškozené, nepoškrábané a vlhkostí nenapadené. Při zájmu zasílám fotky gramofonových desek (středů s názvy) v jednotlivých mailech podle druhů. Fotky velikosti jsou pouze na hromadných fotkách, posléze fotím pouze středy desek z jedné strany, dle identifikačního čísla desky vyhledáte na internetu jaká hu... (více v detailu)
Ústecký kraj
99
 Kč
Nabízím k výměně nebo k prodeji vinylové desky 80tých
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k výměně za ? nebo k prodeji vinylové desky 80tých let. MOŽNÝ I PRODEJ PO 4KS ZA 200KČ Pěkný stav desek ,u ob... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
LP / SP desky na prodej
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Zdravím, prodávam vinylové LP / SP desky, v nabídce mám pres 5000 LP desek a 1000 SP singlu - rock, pop, jazz, mluvené slovo, pohádky a kategoria ostatní. V seznamu sou kompletní informace o deskách - vydavatelství, rok, stav obalu, stav desky + ceny. Jedná se o používané desky,puvodní / originální vydání. Cena odpovída stavu desky / vydání / dostupnosti ! !!! KOMPLETNÝ SEZNAM ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Eletrická 12-ti strunná kytara Telecaster
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám méně obvyklý Telecaster, 12-ti stunný, nový, postavený z dílů. Krásný zvonivý zvuk, jemný dohmat, nataženy tenké struny, takže vyžaduje velmi jemné hraní, bez namáhání prstů. Cena víceméně jen za materiál a práci. K vyzkoušení či předání v Ostravě nebo pošt... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 000
 Kč
Královéhradecký kraj
699
 Kč
LP desky
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám LP desky 1. Nejlepší dueta 1961-1971 vydal Supraphon v r. 1991/Gott, Kubišová, Vondráčková, Neckář a další viz foto/ Cena 110 Kč 2. Té,kterou mám rád vydal Supraphon 1975/Gott,Schelinger,Korn,Laufer.../ Cena 100 Kč 3. Ani Tahiti 1984 Supraphon Kučerovci, cena 100 Kč. 4. Yvetta Simonová ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Budíky maxidot Škoda Octavia 2 RS TFSI 147 kW - 1Z0 920 842
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
- maxidot verze, benzín - demontováno z octavie 2 RS TFSI, 147 kW, BWA - číslo dílu: 1Z0 920 841 C + mám i 1Z0 920 842 C - mám více kusů, ptejte se - vhodné pro Škoda Octavia 2 ročník 2004-2008 - plně funkční - možnost prodat plně funkční max... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
PRODÁM STAROŽITNÉ ORIGINÁLNÍ GRAMOFONOVÉ DESKY
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám starožitné hudební desky v originálních obalech značky SUPRAPHON A ULTRAPHON. Jedná se o hudbu od v rozmezí 1930 až 1980. Desky jsou zkontrolované, jsou nepoškozené, nepoškrábané a vlhkostí nenapadené. Při zájmu zasílám fotky gramofonových desek (středů s názvy) v jednotlivých mailech podle druhů. Fotky velikosti jsou pouze na hromadných fotkách, posléze fotím pouze středy desek z jedné strany, dle identifikačního čísla desky vyhledáte na internetu j... (více v detailu)
Ústecký kraj
99
 Kč
- Škoda Octavia 1.8 TURBO - přístrojová deska
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám plně fůnkční odzkoušenou přístrojovou desku pro Škoda Octávia 1.8 Turbo,RS od ro... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Přístrojová deska ŠKODA OCTAVIA 2
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám polodotovou přístrojovou desku na Škoda Octavia 2.
Hlavní město Praha
500
 Kč
ŠKODA OCTAVIA 2 NÁHRADNÍ DÍLY
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám zadní nárazník bez spoileru 1000,-,L a P kompletní těhlice-tlumiče-kotouče-destičky na voze 1 měsíc za oba komplety 2000,-,kompletní řízení 2000,-... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Haldex převodovka Škoda Octavia I na náhradní díly
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Převodovka, rozvodovka pro Octavia 1 (combi) nebo VW Golf 4, 1.9 TDi PD, 74 kW, pohon 4x4, 4 motion Převodovka je nefunkční, pouze na náhradní díly, říd... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
LP desky - URIAH HEEP původní JAPAN,US press
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
SBÍRKOVÝ STAV. URIAH HEEP -VERY EAVY VERY UMBLE URIAH HEEP -SALISBURY URIAH HEEP- LOOK AT YOURSELF orig zrcadlo URIAH HEEP -DEMONS A WIZARDS URIAH HEEP- THE MAGICIAN'S BIRTHDAY URIAH HEEP- LIVE 1973 URIAH HEEP- SWEET FREEDOM URIAH HEEP- WOND... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
LP desky - BLACK SABBATH a OZZY původní JAPAN,US press
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Sbírkový stav. BLACK SABATH - VOL 4. BLACK SABBATH - ATTENTION! BLACK SABBATH - WE SOLD OUR SOUL FOR ROCK N OZZY OSBOURNE – DIARY OF A ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
LP desky - PINK FLOYD původní JAPAN,US press
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Sbírkový stav. PINK FLOYD – THE PIPER AT THE GATE OF DOWN ,A SAUCERFUL OF SECRETS ,UMMAGUMMA ,ATOM HEART MOTHER ,MEDDLE ,RELICS ,OBSCURED BY CLOUDS ,DARK SIDE OF THE MOON ,WISH YOU WERE HERE... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
LP desky - LED ZEPPELIN, PAGE,PLANT původní JAPAN,US press
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Sbírkový stav. LED ZEPPELIN - II.III,IV. LED ZEPPELIN – HOUSES OF THE HOLLY LED ZEPPELIN – PHYSICAL GRAFFITI LED ZEPPELIN – PRESENCE LED ZEPPELIN – THE SONG REMAINS THE SAME LED ZEPPELIN – IN TROUGH THE OUT DOOR LED ZEPPELIN – CODA JIMMY PA... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Modul Bluetooth Škoda Octavia II 1Z0035729B
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Schránka interface jednotka bluetooth 1Z0 035 729 B. Plně funkční originál díl se záruko... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 500
 Kč
Yamaha QS 300 Dance machine
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám profesionalni nastroj Yamaha QS300 - music production synthesizer (domaci studio). První majitel, používaný jen doma, vzhledově bez škrábnutí, plně funkční včetně disketové jednotky. Výborné živé i synth zvuky (vhodné i jako dance machine), originální dokumentace, diskety se songy a zvuky. Polyfonie 32, režimy XG (480 zvuků/11 bicích sad) / TG300B, (579 zvuků/10 bicích sad), 128x Preset, 128x User + bicí sada, přehrává i General MIDI. Patterny, phrases, songy, sekvencer, kompletní samohrajka. Konektory sluchátka, linkový výstup, foot volume, foot controller, sustain, MIDI IN/OUT/THRU. Přímé napájení ze sítě 230V, váha 13kg. Ukazka jak zni viz. odkaz https://youtu.be/8X-830ihtOg. Klavesy jsou Top stav !! Klavesy prodavam komplet i se stojanem a repro soustavou Creativ 4+1, s dalkovym ovladanim, viz.foto. V klavesach byla 6.11.2021 vymenena baterie pameti a drive menena i disketova mechani... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
LP desky - QUEEN - JAPAN,D,UK press
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
SBÍRKOVÝ STAV. QUEEN – QUEEN 1. QUEEN – II QUEEN – SHEER HEART ATTACK QUEEN A - NIGH AT A OPERA QUEEN – A DAY AT THE RACES QUEEN – NEWS OF THE ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
LP desky - KISS původní JAPAN press
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
vše sbírkový stav. KISS DESTROYER KISS ROCK AND ROLL OVER KISS UNMASKED KISS - CREATURES OF THE NIGHT KISS DOUBLE PLATINUM ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
LP desky - RAINBOW,WHITESNAKE původní JAPAN,US press
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Sbírkový stav. RAINBOW – RAINBOW RAINBOW - RISING RAINBOW - LONG LIVE ROCK'N'ROLL WHITESNAKE - READY AN' WILLING WHITESNAKE - COME AN' GET IT W... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
LP DESKY - JETHRO TULL převážně původní JAPAN,UK,US press
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Vše ve sbírkovém stavu. JETHRO TULL - THIS WAS JETHRO TULL - STAND UP JETHRO TULL - BENEFIT JETHRO TULL - AQUALUNG JETHRO TULL - LIVING IN THE PAST J... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Hudba a hudební nástroje