Dětská mozaika

Přidáno včera - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Minimálně použitá mozaika, kompletní. Hravá forma pro nácvik jemné motoriky a podpoření kreativity dítěte :-)
Královéhradecký kraj
90
 Kč

Podobné inzeráty

Chytré botičky K's Kids
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Na jemnou motoriku Knoflík, zip, suchý zip, tkanička, kapsička na druk Kladno/Zásilkovna
Středočeský kraj
199
 Kč
dětská hračka motorický labyrint
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Labyrint na dřevěném podkladu pomáhá dětem seznamovat se s barvami a trénovat jemn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
120
 Kč
Dřevěný multifunkční activity box
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Skvělá hračka pro rozvoj jemné motoriky, logického myšlení a kreativity dětí. Box je vyroben z kvalitního dřeva, je bezpečný a vhodný pro děti od 1 roku. Obsahuje různé aktivity, jako jsou otáčecí kostky, labyrint, ozubená kola a další interaktivní prvky, které děti zabaví na dlouhé hodiny a zároveň podpo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
800
 Kč
Dětské hry
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám dětské hry Magnetiz at the farm, hrané, pár kousků chybí, hlavní deska slepená, cena 70 Kč, Supermatematik hraná minimálně, kompletní, cena 80 Kč popis výrobce: Děti se hravou formou učí rych... (více v detailu)
Jihočeský kraj
70
 Kč
Nocto netopýr EPline
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Koupeno 2019. Minimálně používané. Většinu času to viselo na poličce a chytalo prach :-) https://youtu.be/1xDmFfEoI48
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Mozaika Fantacolor Junior Basic QUERCETTI
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Hraná hodně, oblíbená. Opotřebení je velmi znát na krabici a pak někde i na předlohách. Jedná předloha a jeden stojánek chybí (děti stejně raději stavěly bez stojánků, rovnou na zemi). Výborná didaktická mozaika určená dětem od 2 let. Pod tabulku se zasune někte... (více v detailu)
Středočeský kraj
190
 Kč
Detska hracka bowling
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Novev puvodnim baleni. Vhodne i jako darek pro dite
Hlavní město Praha
150
 Kč
3D puzzle Ravensburger Harry Potter
Přidáno včera - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám Ravensburger 3D Puzzle Harry Potter - Bradavický hrad I s krabicím, v kompletním, výborném stavu Obsahuje 540 dílků. Není potřeba lepidlo! Speciálně tvarované dílky přesně zapadají do se... (více v detailu)
Zlínský kraj
790
 Kč
Hra Mozaika pro nejmenší
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám hru Fanta Color Junior, mozaika, doporučený věk 2 - 5 let, větší knoflíky, obrázky i knoflíky v pořádku,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
50
 Kč
3D pěnové PUZZLE WREBBIT HARRY POTTER 850 dílkú
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
14+, velikost ve složeném stavu 50 x 38 x 47 cm. Jednou složené chvíli vystavené. Kompletní. Podrobný návod na internetu. Osobní převzetí na Praze 4- Modřany, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
590
 Kč
Chodítko s hračkami
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Skvělé chodítko! Běžné známky používání. Původní krabice. Na chodítku je umístěno hned několik rozvíjejících aktivit, naleznete zde například kreslící tabulku, telefon, plastovou knížečku, telefonní kolečko, hrací klávesy aj. Tyto věco lze bezpečně z chodítka vyjmout. Chodítko poskytuje dětem dostatečnou oporu během jejich prvních krůčků a podporuje manuální zručnost dí... (více v detailu)
Zlínský kraj
500
 Kč
Dětské chodítko
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Dětské chodítko minimálně používané. Zakoupeno 12/2023. Hrací konzole... (více v detailu)
Ústecký kraj
549
 Kč
STAVEBNICE MEGA BLOKS - 80 dílů
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám stavebnici Mega Bloks 80 dílů. Zachovalá nepoškozená po 1 dítěti. Pro děti od 1 roku. Vše na sebe dobře pasuje. Plast je velice pevný a odolný. Pro rozvoj fantazie dětí. Stavebnice je ideáln... (více v detailu)
Kraj Vysočina
190
 Kč
Fisher Price Mluvící pejsek CZ
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám plně funkčního mluvícího pejska od Fisher Price. objevování - mačkání tlapek, nožiček, srdíčka, ouška. hraní - zpívání zábavných písniček, opakování krátkých vět, rozšíření slovní zásoby Přednosti: hračka mluví česky, nápisy jsou v češtině ... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Svítící sova
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Svítící sovička, malá jemně svítící lampička na baterie typu LR44 malé kulaté. Výška 15cm, vejde se do postýlky i do kočárku. Baterie... (více v detailu)
Hlavní město Praha
180
 Kč
DĚTSKÝ NAUČNÝ TABLET
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám tablet pro děti od let.děti se zábavnou formou seznámí s ... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
Multifunkční chodítko Lední medvěd
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Krásné multifunkční chodítko s ledním medvědem zboku, které zároveň pomáhá dítěti rozvíjet jemnou a hrubou motoriku, rozpoznávání barev a tvarů, kreslení na tabulí či poznávání čísel. U nás byl velmi praktický. Je ve výborném stavu, jen jedna ma... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Dětská vkládačka mašinka (tvary, barvy, velikosti)
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hračka pro nejmenší děti - vkládačka mašinka (poznávání tvarů, barev, velikostí, jemná motorika). Použitá, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
180
 Kč
Fisher Price Mluvící pejsek CZ
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám plně funkčního mluvícího pejska od Fisher Price. objevování - mačkání tlapek, nožiček, srdíčka, ouška. hraní - zpívání zábavných písniček, opakování krátkých vět, rozšíření slovní zásoby Přednosti: hračka mluví česky, nápisy jsou v češtině ... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Magnetické puzzle, skládačka DETOA
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hodně hrané, velmi oblíbené, je to znát zejména na krabici a černé tabulce. Přesto však hračka určitě ještě poslouží. Hraní pomáhá roz... (více v detailu)
Středočeský kraj
115
 Kč
Montessori didaktická kostka
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Interaktivní kostka, top stav. Montessori didaktická kostka / Activity board / Busy board / Motorický labyrint Didaktická kostka pro děti na základě "busyboard" Tato didaktická kostka je jedním z druhů "busyboardů" určených k rozvoji specifických návyků Vašeho malého neposedy. Množství hracích elementů je tak veliké, že tento hrací komplex bude ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
Dětská dřevěná procvičovací šněrovací bota
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dřevěnou procvičovací šněrovací botu pro děti značky Woody. Je ve skvělém stavu. Slouží k tomu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Nové dětské chodítko NEW BABY
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nové chodítko se silikonovými kolečky New Baby ABC Brilliant Star. Dětské chodítko NEW BABY v moderním designu se čtyřmi kolečky a bezpečnostními podložkami pomáhá dítěti se stabilitou při chůzi a zároveň přináší svět zábavy díky hracímu pultíku. Interaktivní hrací pultík s čísly a písmenkami obsahuje různé hračky, vydává zvuky, svítí a lze jej vyjmout pro přístup k jídelnímu pultu. Chodítko je nastavitelné do několika poloh a má velice pohodlný potah, který lze vyprat ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Dětský hrací svítící mikrofon Mattel, CZ lokace, věk 18m+
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
S odrostlejšími dětmi prodáváme výukový dětský hrací a svítící mikrofon od Mattelu a v CZ lokaci. Učí děti pokročilé barvy, abecedu, počítání od 1 do 20, protiklady, hraje písničky a dítě s ním může zaspívat. Přitom svítí a bliká různými barvami. Funguje na 2x AAA baterie-nejsou zde součástí. Pro chlapce i dívky. Stav mikrofonu je možné posoudit dle foto přílohy. Preferu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Bigjigs motorická vhazovací Válec s tvary. jako nový
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Bigjigs motorická vhazovací Válec s tvary. Zakoupeno 8/2021, minimálně použité, jako nové dítě v občasné péči 1 x za 14 dnů. Platí do smazání . Koukněte i na další mé inzeráty . Případně cenu nabídněte až bude zajímavá ozu se. Osobní odběr Praha Chuchle, Smíchov, Libuš, občas Karlín. Zasílám na dobírku pouze při platbě skutečného poštovného předem na můj účet. Pokud zásilku nepřevezmete částka za poštovné propadá. Např. + 103 Kč vyzvednutí v zásilkovně na dobírku, + 84 Kč vyzvednutí v balíkovně na dobírku. Pokud nezvedám telefon prosím sms nebo email s informací o co jde určitě se ozvu nazpět. Bigjigs motorická vhazovací Válec s tvary .Krásná oblíbená hračka u dětí a batolat. Tento válcovitý třídič ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hračky a hry