NABÍZÍM NEKTAR PANORAMA P4

NABÍZÍM NEKTAR PANORAMA P4
Před 51 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám MIDI klávesy Nektar, jsou jako nové, cca 20 h hraní. Leží mi doma a není ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 500
 Kč

Podobné inzeráty

NABÍZÍM Arturia Keystep
NABÍZÍM Arturia Keystep
Před 4 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám MIDI klávesy Arturia Keystep. Klávesy jsou v dobrém stavu, bez poškození. Prodávám z důvodu nevyužití.
Středočeský kraj
2 700
 Kč
NABÍZÍM Fender American Performer Telecaster HUM MN VWT
NABÍZÍM Fender American Performer Telecaster HUM MN VWT
Před 4 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Kytara je hraná jen doma a jelikož na telecastera již nehraji tak j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
27 000
 Kč
NEKTAR PANORAMA P4 midi controller
NEKTAR PANORAMA P4 midi controller
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
NEKTAR PANORAMA P4 midi controller - jako nový, včetně origin... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Kurzweil KP 300 X - klávesy s dynamikou
Kurzweil KP 300 X - klávesy s dynamikou
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Kurzweil KP 300 X - klávesy s dynamikou dynamika úhozu * 76 kláves * nastavitelná citlivost * 737 zvuků * automatické doprovody * výukový systém * rekordér * široká konektivita Kurzweil KP300 X jsou klávesy s dynamikou pro začátečníky i pokročilé. Disponují šesti a půl oktávami (76 kláves), a můžete si vybrat ze 737 kvalitních firemních presetů velkého množství nástrojů, od klávesových, strunných či dechových až po perkusi. Také si můžete udělat až deset vlastních presetů (funkce Synth). K dispozici je také 240 interaktivních doprovodů a výuková databáze 160 skladeb, se kterými můžete cvičit a ja... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 900
 Kč
Keyboard klávesy Roland BK 3
Keyboard klávesy Roland BK 3
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodávám použité funkční klávesy Roland BK 3 Originální záruku již nemám - mohu však vypsat paragon a dát osobní záruku na skrytí vady :-) ROLAND BK3 BK Roland BK-3 je doprovodný keyboard vybavený 61 dynamickými klávesami standardní velikosti, kvalitní zvukovou bankou, automatickou doprovodnou jednotkou, audio / midi přehrávačem a přehledným uživatelským rozhraním s přehledným LCD displejem a vlastním výkonný ozvučením. Jde o základní model řady BK (backing keyboard). Nástroj dokáže být skvělým partnerem jak pro sólové hráče, tak pro začínající amatérské hudebníky, kteří s hrou na klávesové nástroje teprve začínají. Nástroj je k dostání v černé nebo bílé barvě. Vlastnosti Keyboard s maximální polyfonií 128 hlasů nabízí uživateli 851 kvalitních zvuků a 53 bicích sad. Doprovodná jednotka obsahuje 205 automatických doprovodů, efektová sekce je vybavená Reverbem (8 typů), Chorusem (8 typů), multiefektovými algoritmy (84 typů) a ekvalizérem. Zabudovaný přehrávač / rekordér je schopný ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 499
 Kč
NABÍZÍM Chapman ML3 PRO
NABÍZÍM Chapman ML3 PRO
Před 1 dny - Pardubický kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tohle tele, které je vhodnější spíše na tvrdší styly, podobně jako Godin. Kytaru jsem používal jen doma ve studiu. Má velmi příjemný satin krk a celkově je velmi kvalitně zpracovaná. Nicméně já už pro ni nemám nadále využití. Jsem první majitel. Koupil jsem ji v roce 2022 na kytary.cz Tělo: Olše Krk: Pečený javor Hmatník: 22 Stainless Steel Jumbo, ve tmě svítící tečky na straně Hmatníku, zaoblené hrany Mechaniky: zamykatelné... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 500
 Kč
Pingpongový stůl Artis Dominator + vybavení - ZAMLUVENO
Pingpongový stůl Artis Dominator + vybavení - ZAMLUVENO
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme na prodej starý, kvalitní pingpongový stůl Artis Dominator, včetně originální síťky, více než 2 sad míčků (celkem 14 ks) a 4 pálky (v horším stavu, ale určitě poslouží). Stůl není skládací, je na 2 díly se sklopnými nohami, až na drobný dolík v jedné p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 500
 Kč
Digitalni piano Medeli SP4000
Digitalni piano Medeli SP4000
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Foto na vyzadani, diky za pochopeni Popis produktu Přenosné digitální piano, s PSU Pouzivane s minimalnimi znamkami, tudiz skoro jako nove. SP4000 je snadné a úsporné řešení na vystoupení, do studia a domů za přijatelnou cenu. Stage piano je vybaveno 88 klávesami s kladívkovou mechanikou, 20 hlasů, 50 stylů a 60 skladbami. USB mini také podporuje připojení k počíta... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 899
 Kč
Pingpongový stůl Artis Dominator + vybavení
Pingpongový stůl Artis Dominator + vybavení
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízíme na prodej starý, kvalitní pingpongový stůl Artis Dominator, včetně originální síťky, více než 2 sad míčků (celkem 14 ks) a 4 pálky (v horším stavu, ale určitě poslouží). Stůl není skládací, je na 2 díly se sklopnými nohami, až na drobný dolík v jedné ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 500
 Kč
NABÍZÍM Hughes & Kettner GrandMeister Deluxe 40
NABÍZÍM Hughes & Kettner GrandMeister Deluxe 40
Před 3 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Prodám lampový zesilovač Hughes & Kettner GrandMeister Deluxe 40 ve stavu nového zesilovače_nehraný, zakoupený u Thomann.de v roce 2022. Charakteristika zesilovače: - celolampový kytarový zesiloavač - výkon 40 wattů - Deluxe Tone Technologie - zcela nový zvukový design. Voicing kanálů byl provedený podle vlajkové lodi TRIAMP MKIII (TRIAMP byl vyhlášen jako nejlepší zesilovač na Musikmesse Frankfurt 2015). - Čtyři kanály: vyberte si mezi teplými čistými, klasickými crunch, pure brown sound pro sóla nebo riffy a dynamický moderní ultra-high gain distortion - možnost uložení zvuků do 128 předvoleb - Inteligentní Smart Rotary Controls: každou pozici potenciometru lze uložit a kdykoliv vyvolat - 128 zvuků pouhým stisknutím tlačítka. Pro ovládání je doporučený je MIDI footswitch FSM-432 MK III MIDI Board, který poskytuje okamžitý snadný přístup ke všem svým předvolbám - R... (více v detailu)
Kraj Vysočina
20 000
 Kč
NABÍZÍM Fender Bassman Stack
NABÍZÍM Fender Bassman Stack
Před 2 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Měl by někdo zájem o velmi málo používaný basový stack Fender Bassman ? Chtěl bych ho prodat do dobrých rukou a pokud možno komplet, potřebuji doma místo :). Zesilovač Fender Bassman 800, popis v odkazu, 2 x Fender box Bassman PRO s výkonem 1000W a 4x 10" Fender Special Design Eminence Neodym reproduktorem, 8 Ohmů, Compression Driver Horna s 8 oz. magnetem, frekvenční rozsah 40 Hz - 15 kHz, vstupy 2x 1/4" Jack a 1x Speakon, součás... (více v detailu)
Plzeňský kraj
62 000
 Kč
NABÍZÍM Hughes & Kettner Black Spirit 200
NABÍZÍM Hughes & Kettner Black Spirit 200
Před 3 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Prodám téměř nepoužívaný kytarový zesilovač Hughes & Kettner Black Spirit 200, zakoupený v roce 2020 včetně nožního přepínače Hughes & Kettner FSM-432 MK III. Specifikace zesilovače: - 200W, 4kanálový 1 x 12palcový kytarový kombo zesilovač - 12palcový reproduktor Celestion G12H-75 Creamback poskytuje klasický britský tón - Spirit Tone Generator znovu vytváří ikonické tóny zesilovače za 60 let - První zesilovač s regulací sag pro jemné doladění lampové komprese - Kanály Clean, Crunch, Lead a Ultra pokrývají rozsah od pískavě čistého po moderní metal s vysokým ziskem - Epický tón při jakékoli úrovni hlasitosti a s jakoukoli reproduktorovou skříní od ložnice až po arénu - Vestavěné připojení Bl... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 000
 Kč
Roland BK-3
Roland BK-3
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám Roland BK-3 je doprovodný keyboard vybavený 61 dynamickými klávesami standardní velikosti, kvalitní zvukovou bankou, automatickou doprovodnou jednotkou, audio / midi přehrávačem a přehledným uživatelským rozhraním s přehledným LCD displejem a vlastním výkonný ozvučením. Jde o základní model řady BK (backing keyboard). Nástroj dokáže být skvělým partnerem jak pro sólové hráče, tak pro začínající amatérské hudebníky, kteří s hrou na klávesové nástroje teprve začínají. Nástroj je k dostání v černé nebo bílé barvě. Vlastnosti Keyboard s maximální polyfonií 128 hlasů nabízí uživateli 851 kvalitních zvuků a 53 bicích sad. Doprovodná jednotka obsahuje 205 automatických doprovodů, efektová sekce je vybavená Reverbem (8 typů), Chorusem (8 typů), multiefektovými algoritmy (84 typů) a ekvalizérem. Zabudovaný přehrávač / rekordér je schopný pracovat s audio (WAV, MP3), midi (SMF 0/1) a karaoke soubory. Audio nahrávky je možn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 550
 Kč
NABÍZÍM Washburn D-15M, Made in Japan!
NABÍZÍM Washburn D-15M, Made in Japan!
Před 5 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám velmi unikátní kytaru Washburn D-15M (aka Martin D-15M) vyrobenou v japonsku v 80-tých letech (konkrétně roku 1983) v tzv. lawsuit éře, tedy v době kdy americkým drahým kytarám japonci výrazně konkurovali svou kvalitou a velmi nízkou cenou ve vyjímečně dobrém stavu! Tato kytara navíc ve velmi kvalitní dílně Yamaki(!) s krkem wing series - v limitované sérii. O japonské řemeslné tradici není sporu a v průběhu 70-tých a 80-tých let vyráběli velmi kvalitní kytary, které se rovnaly a některé i překonávali produkci amerických kytar, především Martin a Gibson. S korejskou a čínskou produkcí vůbec nelze porovnávat! Tento model je kopií Martin D-15M s mahagonovou horní deskou a mahagonovými zády a boky ve výborném z... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II
Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím skvěle vybavený běžecký pás od inSPORTline. Zakoupen nový v říjnu 2020 za 30 000 Kč Nakonec byl celkově v provozu velmi málo (max. tak 20 hodin odhadem) a po zbytek času byl pod plachtou v čisté a vytápěné místnosti. Je tedy ve zcela perfektním stavu. Pás je to fakt skvělý, ale my se v běhání doma bohužel úplně nenašli a tak tu pouze stojí a překáží. Proto jsme se konečně rozhoupali jej nabídnout někomu jinému, komu bude dělat větší radost. :-) Popis: Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II je moderní, skvěle vybavený běžecký pás pro domácí trénink a zároveň následovník běžeckého pásu inSP... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 900
 Kč
Yamaha psr e333
Yamaha psr e333
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Klávesy jsou používané minimálně, a už se nám na ně doma jenom práší proto posíláme dál. 61 dynamických kláves * stereo vzorkování AWM * Ultra Wide Stereo * polyfonie 32 hlasů * 113 zvuků * 106 doprovodů * 102 demoskladeb * One Touch Setting * tlačítko Portable Grand * výukový systém YES * USB Yamaha PSR E333 jsou nejlevnější model kláves s dynamikou o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
Roland BK-3
Roland BK-3
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám Roland BK-3 je doprovodný keyboard vybavený 61 dynamickými klávesami standardní velikosti, kvalitní zvukovou bankou, automatickou doprovodnou jednotkou, audio / midi přehrávačem a přehledným uživatelským rozhraním s přehledným LCD displejem a vlastním vý... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 550
 Kč
NABÍZÍM Klávesy Yamaha PSR-S750 (pův. cena 34990)
NABÍZÍM Klávesy Yamaha PSR-S750 (pův. cena 34990)
Před 9 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám klávesy Yamaha PSR-S750. Klávesy jsou v dobrém stavu, pravidelně čištěné a udržované. Jediným neduhem je vymačkané tlačítko na zapínání kláves - je tedy potřeba jej podržet delší dobu, aby se klávesy zapnuly. Tlačítko je gumové a údajn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 900
 Kč
NABÍZÍM Razzor Case na Marshall 1960 (rezervace)
NABÍZÍM Razzor Case na Marshall 1960 (rezervace)
Před 7 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento kvalitní pevný hard case na bedny 4x12" od Marshallu 1960A a 1960B, možná i nějaké další, ale je potřeba zkontrolovat pro jistotu rozměry. Bytelná kolečka s možností zabrždění. Rozměry: 8... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 000
 Kč
Honda XR 125 L
Honda XR 125 L
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám mojí Hondu Motorka v originálním stavu s nájezdem 20 tisíc Pravidelný servis i přes minimální roční nájezd Už nejezdím ... (více v detailu)
Středočeský kraj
50 000
 Kč
Kytara PRS CE 24 Semi-Hollow Amber (USA, 2023)
Kytara PRS CE 24 Semi-Hollow Amber (USA, 2023)
Jedná se o novou, nehranou kytaru, bez škrábanců či jiného poškození. Má i původní PRS struny a všechnu dokumentaci. Důvod prodeje: měl jsem více než rok objednanou PRS Custom 24-08 a když to dodání pořád odkládali, už jsem to nevydržel a koupil tuhle. Za týden na to přišla 24-08 ´:D, a tak mi CE24 leží doma ve futrále. Tělo: magagon, úprava: Nitro lak Top: fládrovaný javor Krk: javor, úprava: satin Tvar krku: Pattern Thin Hmatník: palisandr, 24 pražců Snímače: PRS 85/15 (made in USA) Snímač... (více v detailu)
58 000
 Kč
NABÍZÍM Tapco S8 - 8" mega citlivé a zvukově top studiové monitory
NABÍZÍM Tapco S8 - 8" mega citlivé a zvukově top studiové monitory
Před 11 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Z důvodu stěhování studia do menších prostor prodám studiové 8" monitory pro kritický poslech Tapco S8. Zvukově dokonalé, u mne jely max na 5% výkonu, jsou nevyhrané a naprosto v pořádku. Dokonalé na eletronickou / synth muzikum, techno, edm atd. Perfektně vykreslují a dokud jsem je neměl, moje techno tracky neměly koule při hraní v klubech. Případě mohu přidat stojany za příplatek. Není žádným tajemstvím, že Mackie vyrábí některé z nejlepších profesionálních studiových monitorů na světě. Nyní je jejich nekompromisní přístup ke kvalitě zvuku dostupný i zákazníkům vyžadujícím levnější řešení ozvučení svého studia. S.8 nabízejí bohatý, plný a přesný zvuk s perfekt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 000
 Kč
NABÍZÍM Syntezátor Yamaha MODX 6 a příslušenství super stav
NABÍZÍM Syntezátor Yamaha MODX 6 a příslušenství super stav
Před 13 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám špičkový moderní syntezátor Yamaha MODX 6. Vhodný pro jakýkoliv hudební žánr. Na míru vyrobený kufr, klávesový stojan, napájecí zdroj, tištěné návody, MIDI a USB kabel k propojení s počítačem a dalšími nástroji, audio kabely 6,3/6,3 jack. Vše 100% stav bez opotřebení, vše čisté. Dotykový displej, AWM2, osmielement... (více v detailu)
Plzeňský kraj
23 990
 Kč
Technics SL-1210M5G
Technics SL-1210M5G
Před 13 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Špičková sestava 2 gramofonů Technics SL -1210M5G a mixu Pioneer DJM 600 v naprosto jedinečném stavu. Vše hrané pouze doma. Lepší Gramo než je tohle, Technics (Made in Japan) nikdy nevyrobil, takže lepší nehledejte. Cena 79 tisíc, nebo 69k bez mixu. K... (více v detailu)
Pardubický kraj
79 000
 Kč
Blue Yeti mikrofon
Blue Yeti mikrofon
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Zdravím prodám 2 roky použivaný mikrofon Blue Yeti se známky opotřebení, bez krabice a kabel k tomu.. Leží mi doma a určitě se někomu bude hodit za fajn cenu ???? Mikrofon je dost kvalitní a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry