TVORBA HUDBY, ARANZI

Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabizim aranzovani/produkovani vasi hudby, nebo napsani pisne pro Vas. Mate hudebni napady a chcete natocit jedu pisen, CD nebo pripravit aranze pro kapelu, aby znela na profi urovni? Udelam vam ve svem studiu nahravku dle obsazeni vasi ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

NABÍZÍM Native Instruments Kontrol S88 MK2, Komplete 14 Ultimate
Před 7 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám sadu pro tvorbu hudby - filmové hudby, reklamních spotů, jakéhokoliv žánru hudby NATIVE INSTRUMENTS KOMPLETE KONTROL S88 MK2 KOMPLETE 14 ULTIMATE K dispozici i stojan a polstrované pouzdro. KOMPLETE KONTROL S88 MK2 v bezvadném stavu, používán v domácím studiu CHYTRÝ MIDI KEYBOARD - KONTROLÉR klaviatura Fatar s 88 plně vyváženými klávesami s kladívkovou mechanikou a s funkcí aftertouch intuitivní integrace se všemi virtuálními nástroji a efekty Komplete Ultimate Light Guide - vynikající pomůcka, zvyšující efektivitu, zajišťuje přehled o zvucích, klávesových zónách, spínačích artikulací/smyček/efektů, stupnicích a dalších prvcích díky světelným indikátorům RGB nad každou klávesou pro okamžitou vizuální zpětnou vazbu tlačítka pro integraci s DAW Steinberg Cubase, PreSonus Studio One a dalšími na ovládání funkcí Transport, mixeru, přehrávání osm dotykových knoflíků přesné nastavování/ladění zvuků - př... (více v detailu)
Plzeňský kraj
24 500
 Kč
NABÍZÍM Native Instr Kontrol S88 MK2, Symphony, Komplete 14 Ultimate
Před 9 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám sestavu pro tvorbu hudby - filmové hudby, reklamních spotů, jakéhokoliv žánru hudby NATIVE INSTRUMENTS KOMPLETE KONTROL S88 MK2 ... nák. cena 25.000,- SYMPHONY SERIES - COLLECTION CRG ... nák. cena 15.000,- KOMPLETE 14 ULTIMATE ... nák. cena 20.000,- ----------------------------------------------------- KOMPLETE KONTROL S88 MK2 v bezvadném stavu, používán v domácím studiu CHYTRÝ MIDI KEYBOARD - KONTROLÉR klaviatura Fatar s 88 plně vyváženými klávesami s kladívkovou mechanikou a s funkcí aftertouch intuitivní integrace se všemi virtuálními nástroji a efekty Komplete Ultimate Light Guide - vynikající pomůcka, zvyšující efektivitu, zajišťuje přehled o zvucích, klávesových zónách, spínačích artikulací/smyček/efektů, stupnicích a dalších prvcích díky světelným indikátorům RGB nad každou klávesou pro okamžitou vizuální zpětnou vazbu tla... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Desky LP a SP
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám LP a SP různých žánrů (rock, pop, blues, jazz, country, humor, lidové, klasika) - pozůstalost. Běžné opotř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Klávesy FOX ARK 168 černé, s dynamikou úhozu
Před 19 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nepoužité klávesy značky FOX, které jsou vhodné především pro začínající a dětské muzikanty. Mají 61 kláves standardní velikosti s dynamikou, 128 zvuků a 128 automatických doprovodů. Pokročilé funkce. Klaviaturu lze rovněž transponovat, což ocení jak začátečníci, tak pokročilí hráči. Samozřejmost... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 500
 Kč
Živá hudba - Nikola Hamplová (klávesy, zpěv)
Před 23 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím živou hudbu k tanci či poslechu pro různé příležitosti jako jsou večírky, svatby, plesy, rodinné oslavy, atd. Praxe od r. 2002. Bohatý repertoár: české a zahraniční písničky různých žánrů (pop, rock, country, lidovky) Vystoupení okořeňují světelné a vokální efekty. Písn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
LP Ernest Falk and his Orchestra - Bon Soir Paris
Před 24 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Vzácná v našich krajích a v luxusním stavu. 1.st pres Venezuela. LP - Ernest Falk and his Orchestra - Bon Soir Paris. Cena 7OO,- korun včetně kvalitního balení a zaslání. ( ideálně zásilkovna ) Album Bon Soir París: přináší eleganci a romantiku Paříže prostřednictvím orchestrální hudby. Nahrávka je kombinací salonní hudby a francouzských melodií, které evokují atmosféru pařížských ulic a kaváren, a to vše v podání Ernesta Falka, dirigenta a umělce, jehož jméno je spojováno ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
NABÍZÍM Godin 5th Avenue
Před 76 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám Semi-akustickou kytaru ze série Godin 5th Avenue. Kytara byla zakoupena v Kytary.cz a je na ni plná záruka do září 2025. Fakturu dodám. Kytara je v perfektním stavu. Téměř nehraná. Kytara přináší vintage design z 50. let, vynikající dynamiku, plný tón s bohatým středovým / basovým pásmem a moderní prvky. Godin 5th Avenue je vhodná pro širokou škálu hudebních žánrů od Country, Blues, Slide, Jazz až po Rock. Obsahuje P90 single-coil ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 500
 Kč
NABÍZÍM Pomáhám kapelám s nahráváním, zdarma.
Před 82 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Dozvíte se: - jaké jsou možné postupy při natáčení skladby nebo alba - na co si dát pozor, když natáčíte svépomocně - za co se vyplatí platit a za co ne - kam se za posledních 10 let posunuly technologie - jak vybrat správné nahrávací studio nebo producenta - na co si dát pozor ohledně cen studií a producentů - jaké jsou aktuální ceny a jejich rozpětí - cokoliv, co vás bude zajímat a já to budu vědět :) Cíl workshopu: - ujasnit si zákládní pojmy a možné postupy - nalezení ideálního postupu pro nahrávání na míru kapele - případně doporučení konkrétních nahrávacíc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1
 Kč
2LP Petr Spálený - Podoby.r.1975
Před 106 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
2 LP desky Petr Spálený: Podoby verze na vinylu 2LP v standartní edici. Toto konkrétní vydání vyšlo v Československu ve vydavatelství Supr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499
 Kč
Swedish House Mafia - Leave The World Behind na BD
Před 690 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Swedish House Mafia vydává soundtrack 'One Last Tour: A Live Soundtrack'. Devadesátiminutové video z losangeleského Masquerade Motel, kterého se zúčastnilo 70 000 fanoušků, bude doprovázet premiéru filmu Leave The World Behind. Film měl premiéru na festivalu SXSW a poté byl film uveden v kinech ve více než 20 zemích. Nahrávka zachycuje veškerou energii živé show, závěrečné show posledního turné k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399
 Kč
Rock-Bilanz 1981-87
Před 918 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
V NDR vycházelo každý rok dvojalbum s nejlepší písní každé kapely, která se umístila nejvýše v hitparádě rádia Stimme der DDR. Byla to špičková přehlídka toho nejlepšího z rockové hud... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
Automatický bubeník
Před 184 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Automatický bubeník BEATBUDDY mini, téměř nový, nepoužívaný. BeatBuddy Mini je automatický bubeník v podobě pedálového efektu. Obsahuje bicí samply v šestnácti bito... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 300
 Kč
Vinyl LP Album Karel Gott "Bílé Vánoce"
Před 156 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Vinyl, LP, Album Karel Gott - Bílé Vánoce Karel Gott: Bílé Vánoce verze na vinylu LP v regulerní edici. Toto konkrétní vydání vyšlo v Československu ve vydavatelství Supraphon dne 1. ledna 1982. Album zasahuje do žánrů Pop, Folk, World, & Country, Vokál, Balada, Folk a Vánoční klasika. Skladby: A1 Bílé Vánoce (White Christmas) A2 Dny Zázraků A Přání (O Holy Night) A3 Tvůj Stromek (Blue Christmas) A4... (více v detailu)
Středočeský kraj
650
 Kč
Gramofonové desky LP - vážná hudba
Před 1273 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Vinylové dlouhohrající desky 33 ot, nahrávky ze 60. až 80. let XX. století, ojediněle i novější. Seznam mohu poslat, foto přiložené jen cca 2/3 titulů. Stav – velmi málo hrané, originální obaly, u některých navíc igelitové přebaly proti prachu. Cena za kus, dvojalba 150, trojalba v původn... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry