NABÍZÍM GENZ BENZ STREAMLINER 600 WATT hybrid bass amp

NABÍZÍM GENZ BENZ STREAMLINER 600 WATT hybrid bass amp
Před 1 dny - Karlovarský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám kvalitní basový hybridní High End zesilovač GENZ BENZ STREAMLINER 600 WATT made in USA s 3 novými lampami 12AX7 v preampu, ..Malý, lehký, hliníkové šasi, výkonný 600 Watt/ 4 Ohm, od krystalicky čistého zvuku po vintage old school lampový sound, perfektní stav, mám k tomu i profi tour bag GATOR a přidám ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 900
 Kč

Podobné inzeráty

NABÍZÍM Hotone Binary Amp
NABÍZÍM Hotone Binary Amp
Před 5 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Simulace aparátů v kompaktním provedení. Pedálový efekt Hotone Binary Amp nabízí šestnáct simulací slavných kytarových aparátů z produkce amerických, britských a německých značek (Fender, Mesa Boogie, Soldano, Peavey, Marshall, Vox, Orange, Engel, Diezel) plus kvalitní simulaci kabinetu vhodně přiřazenou ke každému typu virtuálního aparátu. Design krabiček z řady Binary je vystaven na model... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 100
 Kč
NABÍZÍM predám basovú hlavu Markbass MoMark800 3,7kg
NABÍZÍM predám basovú hlavu Markbass MoMark800 3,7kg
Před 29 dny - HUDEBNIBAZAR
Ahoj, predám basovú hlavu Markbass MoMark800.+ preamp modul T1M https://www.markbass.it/product/t1m/ Modulárna koncepcia kde si zvolíte predzosilňovací, korekčný, výstupný modul, ktoré su vložené do skrinky s koncovým modulom v tomto prípade s 800W/4 ohmy digitálnym koncovým stupňom. Custom shop pre každého. Už sa nev... (více v detailu)
14 920
 Kč
NABÍZÍM Genz Benz Full Stack
NABÍZÍM Genz Benz Full Stack
Před 34 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám sestavu zesilovač GBE750 + bedna GB810T-XB3. Profesionální, maximálně spolehlivý aparát made in USA na velká pódia. Nejlepší 8x10 bedna co kdy kdo vyrobil. Hrál jsem snad na všechny 8x10 konkurenty kromě 8x10 Edenu a opravdu nemám důvod si vymýšlet. Díky obřímu dopředu směřujícím basreflexu neuvěřitelný tlak zvuku, na velkých pódiích nedocenitelný. I při relativně nízkých hlasitostech se slyšíte vždy a všude, ale samozřejmě umí hrát i sakra nahlas při zachování čistoty a srozumitelnosti. Hmotn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
29 000
 Kč
NABÍZÍM Warwick Katana 5 strun BO (vyrobena v Německu)
NABÍZÍM Warwick Katana 5 strun BO (vyrobena v Německu)
Před 64 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám baskytaru Warwick Katana 5 BO vyrobenou v Německu: Tělo jasan, krk ovangkol, hmatník wenge, bronzové pražce i nejvyšší řada nultého pražce od Warwicku. Pásky na popruh Schaller S-Locks... (více v detailu)
Hlavní město Praha
49 999
 Kč
NABÍZÍM Marshall JVM410HJS (Joe Satriani edícia)
NABÍZÍM Marshall JVM410HJS (Joe Satriani edícia)
Před 91 dny - HUDEBNIBAZAR
Predám neprekonateľnú najverzatilnejšiu signature hlavu na svete Marshall JVM 410HJS (Joe Satriani edícia). Mal som aj hlavu Marshall JVM410H a tá sa s týmto Satrianim nedá porovnávať. Satch sa s tým naozaj vyhral a táto hlava je omnoho konkrétnejšia, má viac použiteľného gainu a je lepšia vo všetkom od čistého zvuku až po metal ako obyčajný Marshall JVM410H. Sám Joe Satriani v minulosti hrával na JVM410H a následné vytvoril svoj vlastný model Marshall JVM410HJS kde vychytal všetky chyby a zdokonalil ju na najlepšiu hlavu od Marshallu všetkých čias. Hráva na nej všetky koncerty a je to jeho hlavný aparát. K hlave pridávam aj ori... (více v detailu)
49 810
 Kč
NABÍZÍM Swr Headlite 400W Bass Amp Tube Preamp
NABÍZÍM Swr Headlite 400W Bass Amp Tube Preamp
Před 151 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám bass zesilovač. Je v super stavu. Má lampový preamp. Váha 1.7kg. Dohoda možná
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
NABÍZÍM Hughes & Kettner BASS BASE 600
NABÍZÍM Hughes & Kettner BASS BASE 600
Před 129 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tuto klasiku. Lampa v předzesilovači, dvojitý varimetric EQ, výkon 650 W / 4 ohm. V ceně je i rack a footswitch.
Plzeňský kraj
15 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry