CD dechovka lidovka Babouci Mokeráci Ludvík Kudrna

Před 247 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Dechová lidová hudba na orig. 1 ks CD Ludvík Kudrna - Nejkrásnější Pianovky Včera jsem tě čekala 2-CD Hrádecká kapela - Růže z hrádku Ach, Bože, Lásko - Grand Prix České Lidovky 20. Století (2) Hrádecká kapela - U Rokycan (CDr) Na vesnické tancovačce 1+2 To nejlepší z dechovky 2+3 Dechovka Zlatý výběr 2 Ta naše písnička česká - česká dechovka V hospodě III. 3 - sprostonárodní lidovky Vejvodova kapela hraje Pro každého něco Grand Prix české lidovky 20. století - Ach, bože, lásko Mokeráci - O... (více v detailu)
Plzeňský kraj
99
 Kč

Podobné inzeráty

V HOSPODĚ - Nejrozvernější lidovky
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
V HOSPODĚ - Nejrozvernější lidovky
Ústecký kraj
50
 Kč
3CD BABOUCI-JIHOČESKÁ DECHOVKA-Abeceda novinek
prodám zobrazené orig. 3CD Jihočeské dechovky BABOUCI ....................................za 299.-Kč................. všechna CD jsou v perfektním stavu CD 1-Boršovskej pan farář/Co jste hasiči/Čím srdce, čím jsi zhřešilo/Já jsem ten zajíček/Když jsem šel cestičkou ouzkou Kdyby był Bavorov/Když jsem šel přes háj zelený/Když v oku mém se slza loudi/Když jsem šel v Praze po rynku/Kovářská/ Krásné noci/Lipnická polka CD 2-Letěli holubi/... (více v detailu)
Cd série Hvězdné písničky české muziky
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nerozbalenou sérii 12ks cd s názvem Hvězdné písničky české muziky od A do Z.cena 350kč
Středočeský kraj
350
 Kč
Soubory písní na CD
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Vzpomínky na stříbrné plátno: 5xCD Současné filmové hity Písničky z filmů v podání hvězd Romantické melodie Nezapomenutelné písně Evergreeny pro každého Cena 100 Kč Mozart Mistrovská hudební díla - 11 nahrávek Cena 100 Kč Legendy populární hudby 5xCD Slavn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
CD BRATŘI EBENOVÉ - JÁ NA TOM DĚLÁM ... nejlevněji
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Bratři Ebenové, Iva Bittová, Jiří Bartoška, Jiří Schmitzer • BRATŘI EBENOVÉ - JÁ NA TOM DĚLÁM (CD, Epic, CZ, výborný stav, CD jako nové) - včetně kartonového pouzdra na CD = naše cena: 650,- Kč - takto komplet a v tomto stavu NEJNIŽŠÍ CENA na netu! SEZNAM SKLADEB: 1. Já na tom dělám 2. Nikdo to nebere 3. Hotely 4. Vidí... (více v detailu)
Pardubický kraj
650
 Kč
CD BRATŘI EBENOVÉ - JÁ NA TOM DĚLÁM ... nejlevněji
Před 7 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Bratři Ebenové, Iva Bittová, Jiří Bartoška, Jiří Schmitzer BRATŘI EBENOVÉ - JÁ NA TOM DĚLÁM (CD, Epic, CZ, výborný stav, CD jako nové) - včetně kartonového pouzdra na CD = naše cena: 650,- Kč - takto komplet a v tomto stavu NEJNIŽŠÍ CENA na netu! SEZNAM SKLADEB: 1. Já na tom dělám 2. Nikdo to nebere 3. Hotely 4... (více v detailu)
Pardubický kraj
650
 Kč
CD BRATŘI EBENOVÉ - JÁ NA TOM DĚLÁM ... nejlevněji !!!
Před 7 dny - HYPERINZERCE
Bratři Ebenové, Iva Bittová, Jiří Bartoška, Jiří Schmitzer • BRATŘI EBENOVÉ - JÁ NA TOM DĚLÁM (CD, Epic, CZ, výborný stav, CD jako nové) - včetně kartonového pouzdra na CD = naše cena: 650,- Kč - takto komplet a v tomto stavu NEJNIŽŠÍ CENA na netu! SEZNAM SKLADEB: 1. Já na tom dělám 2. Nikdo to nebere 3. Hotely 4. Vidí... (více v detailu)
650
 Kč
Dechovky
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám CD Na České svatbě a To nejlepší z dechovek Cena za jedno CD 80,-
Hlavní město Praha
80
 Kč
KAMELOT / ŠUM SVISTU - Original alba na CD
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám original alba na CD od České skupiny KAMELOT a od ŠUM SVISTU (Daniel Nekonečný). K dispozici je následující : KAMELOT : - ZEMĚ ANTILOP (r.1998) za 380,- - ZACHRAŇTE KONĚ (r.1990) za 450,- - THE BEST OF (r.1997) za 380,- - ZVLÁŠŤNÍ ZPŮSOBY (r.2004) za 350,- - PROTI PROUDU (r.2012) za 350,- - TAJNÝ VÝPRAVY (r.1991) ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
LP desky: MISTŘÍŇANKA, BUDVARKA, J. ZÍMA, K. HÁLA, apod.
Před 19 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám: LP DESKY: MISTŘÍŇANKA – V Mistříně na dolině, MISTŘÍŇANKA – Ty falešná frajerko dva kusy, TO JE TA MUZIKA – V. Bláha, J. Jankovec, J. Malina, A. Ulrich, SILNICE BÍLÁ PŘEDE MNOU – K. Hašler, J. Zíma, K. Hála, V ÚDOLÍ MALÁ CHALOUPKA – Pražská kapela Petra Finka, KDYBY T... (více v detailu)
Středočeský kraj
50
 Kč
LP DESKY: MORAVANKA, SEJDEM SE NA VLACHOVCE, apod.
Před 19 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám: LP DESKY: MORAVANKA – Po druhé, SEJDEME SE NA VLACHOVCE (Průvodní slovo J. Zíma), SEJDEME SE NA VLACHOVCE 2 (Dechový orchestr A. Votavy), HEZKY OD PODLAHY 50 LET 1 (České lidovky), RÁD ZAHRAJU SOUSEDŮM ZLATÁ MUZIKA (České lidovky), ... (více v detailu)
Středočeský kraj
50
 Kč
MC kazeta Sestry Petrovy Vltavanka Parohanka písně
Před 24 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Originální MC magnetofonové kazety 1 magnetofonová kazeta:= cena za 1 kus lidovky heligonky lidovka lidová hudba dechovka dechovky Pražská kapela Petra Finka - Už začli hrát 1992 Vltavanka 1991 Parohanka Chebská dechovka 1991 Na moravské svatbě 2 II. Hvězdy nad Prahou písničky na slova Ladislava Jacury 1991 Fr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
69
 Kč
prodám CD DEAD CARNAGE-Flesh,Blood,Orgy 2017 Pařát
Před 27 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
DEAD CARNAGE-Flesh,Blood,Orgy 2017 Pařát-PM62. První album České death metalové kapely se členy G.O.R.E..Disfigured Corpse,Antigod atd. CD disk i booklet jsou v perfektním stavu (disk nepoškrábaný,minimum povrchovek.booklet v pořádku-... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
50
 Kč
LP desky
Před 32 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Nabízím různé LP desky. Všechny jsou funkční a většina desek je nová. Ludwig van Beethoven - 3 Symfonie Sdur Eroica Biele Zvonce Peter Dvorský W. A. Mozart - Requiem Mistři české hudby B. Smetana - Prodaná nevěsta Leoš Janáček - Glagolská mše Josef Hotový - Láska v máji A. Dvořák - Rusalka J. S. Bach - Toccata a Fuga D Moll Kanonické... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
MC kazeta Hity české lidovky 4
Před 37 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám funkční MC kazetu Hity české lidovky 4. Osobní předání Praha 9, Beroun, Zbi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
CD Jihočeské dechovky 1
Před 39 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám CD Jihočeské dechovky 1.
Královéhradecký kraj
20
 Kč
CD Hitovky z dechovky 2
Před 39 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám CD Hitovky z dechovky 2.
Královéhradecký kraj
20
 Kč
CD Hitovky z dechovky 1
Před 39 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám CD Hitovky z dechovky 1.
Královéhradecký kraj
20
 Kč
prodám CD CRUADALACH(CZE)-Raised by Wolves 2018
Před 74 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
prodám CD CRUADALACH-Raised by Wolves 2018,7Hard records-270-2,DIGIPACK. Třetí studiové album České folk-death metalové kapely ve stylu prvních alb Eluveitie. CD disk i booklet jsou ve velmi dobrém stavu (disk nepoškrábaný,minimum povrchovek.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
50
 Kč
Orig. CD lidovek a dechovky od 45 Kč
Před 81 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Orig. CD lidovek a dechovky od 45 Kč: Zima, Na české svatbě, Na moravské svatbě, Na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45
 Kč
Gramofonové - vynilové LP desky
Před 81 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám použité starší vinylové gramofonové LP desky - po běžném používání, dle foto a seznamu : Vánoce ve Zlaté Praze - Karel Gott + 1x bez obalu Ztracenka zpívá - Jarda Mottl, Trampská romace Hity 1975 Maxipes Fík - bez obalu Pohádky Boženy Němcové 2, Pohádky Boženy Němcové 3 Promenáda s Buřinkou , Přijely k vám Buřinky, Muzika bez kapelníka - Vlasta Burian - Tři vejce do skla + 1x bez obalu Rozhlasový Silvestr 1968, Naše evergreeny Zůstaň tu s námi muziko česká - Karel Vlach V... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
6x CD DECHOVÉ HUDBY PRO ŠTAMGASTY
Před 153 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám 6 CD dechovek, které se již v tomto stavu a originálním vydání nedají sehnat. Všechna CD jsou zaručeně v TOP stavu: 1/ Dechovky poprvé 1998 (DJ World Plus s.r.o.) 2/ Grand Prix 3 1991 - Zelené háje (EDIT) 3/ Grand Prix 4 1992 - Pod jednou střechou (EDIT) 4/ Petr Fink 1992 - Rybářsk... (více v detailu)
Liberecký kraj
110
 Kč
Dechovka
Před 388 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám 3 ks CD+1ks DVD Bílá orchidej. Cena za celý soubor 400,-Kč. Prodám CD To nejlepší z dechovky , To nejlepší z dechovky 2, Dědeček z Brd trampské písně. Cena 100,-Kč kus. Prodám MC kazety Na slovenské... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
100
 Kč
CD Matuška, Špinarová, David, Zagorová
Před 160 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám CD v papírových obalech - Waldemar Matuška - Výběr nejkrásnějších písniček, vyšlo v časopisu Květy v roce 2009, cena 20 Kč, Věra Špinarová - Za vše můžu já, promo CD se dvěma písničkami z roku 2001, cena 80 Kč, CD Největší hity 3 Hany Zagorové, vyšlo v časopisu Vlasta v roce 2008, cena 3... (více v detailu)
Plzeňský kraj
80
 Kč
České Dechovky ,Největší hity z ,Ty jsi má láska
Před 243 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
České hity Dechovky 100,-Kč Ty jsi má láska ,ty jsi můj sen 100,-Kč Největší hity z rádia 2001 80,-Kč
Jihočeský kraj
80
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hudební nástroje