Zesilovač Marshall 100w

Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den prodám Marshall(jcm2204) Pravděpodobně není originál ale velmi kvalitně postavená kopie (uvnitř ko... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč

Podobné inzeráty

Zesilovač Tesla
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám zesilovač TESLA Music 130 v originálním v pěkném stavu. Všechny vs... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
NABÍZÍM Zesilovač TESLA AZS 218 - 2x25W
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám zesilovač Tesla - plně fukční - je jen třeba pročistit volume potenciometr /... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 790
 Kč
Gypsy jazz manouche 1950's (Di Mauro special chorus)
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám Couesnon Gypsy jazz manouche 1950's (Di Mauro special chorus) cena 32000kč Velmi vzácná a krásná kytara v cikánském stylu F otvorů, vyráběná Couesnonem (Mirecourt) někdy v padesátých letech. Má velmi výrazný zvuk v gypsy stylu, kterým jsou proslulé vintage francouzské nástroje, s poněkud "širším" zvukem pravděpodobně díky f otvorům. Celkový stav kyta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 000
 Kč
D'Angelico Premier DC Mini - Black Flake
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Pololubová konstrukce těla je zhotovena z laminovaného javoru a masivního středového bloku. K javorovému krku s konstrukcí set-thru, tj. krkem zapuštěným hlouběji do těla, je přilepen hmatník z ovangkolu osazený dvaadvaceti pražci velikosti Medium. Úzký C profil krku zaručuje plynulý pohyb prstů po hmatníku a pohodlný dohmat, orientaci po ploše hmatníku usnadňují polohové bloky z imitace perleti. Dva Duncan Designed humbuckery poskytují kytaře širokou škálu zvuků – od křišťálově čistých, vřelých, tónů po blues/rockový overdrive. Nástroj tak nalezne uplatnění od ja... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
Zesilovač Tesla AZS101 - PO GENERÁLCE
Před 9 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Zesilovač Tesla AZS101. Po repasu - vyčištění potenciometrů, vyměně zeleniny, malých elytů a dvou trimrů jede jak za mlada. Koncový zesilovač je zde tvořen integrovaným obvodem MDA2010. To jest nechval... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 700
 Kč
Harley Benton SC Deluxe, snímače Tesla, Gotoh hardware
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám tuto kopii Les Paula. -rozepinatelne humbucker snímače tesla -trojcestny přepínač -gotoh hardw... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 300
 Kč
Pianino Wollmann - Doprava ZDARMA. ZÁRUKA 2 roky
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Pianino WOLLMANN. Rozměry:šířka-53cm,délka-142cm,výška-109cm. Doprava do 100 Km ZDARMA ! Vyčištěné, seřízené, naladěné. Po celou dobu od zakoupení si můžete pianino vyměnit bezplatně za jiné z naší nabídky. Záruka 2 roky. U nás si nekupujete jen hudební nástroj ale i 29 let zkušeností a oceněnou zn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 990
 Kč
WEBER - Záruka 2 roky. Doprava ZDARMA.
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Pianino WEBER + židlička. Korejské pianino s portfolia YOUNG CHANG. Doprava do 100 Km ZDARMA ! Vyčištěné, seřízené, naladěné. Po celou dobu od zakoupení si můžete pianino vyměnit bezplatně za jiné z naší nabídky. Záruka 2 roky. U nás si nekupujete jen hudební nástroj ale i 31 let zkušeností a oceněnou ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
34 990
 Kč
KYT. KOMBO - MARSHALL VS100 VALVESTATE 100W 1X12"
Před 14 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Vintage (1996) Model: Marshall VS100 (v1). Made In: United Kingdom. Output: 100 Watts. Power: 240 v Speaker: 1x12" Celestion Gold Back speaker. Ch... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 999
 Kč
Zesilovač Marshall MF350 s reprobednou MF400A +nožní ovládač
Před 14 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Zesilovač Marshall MF350 s reprobednou MF400A a nožním ovládačem, v perfektn... (více v detailu)
Zlínský kraj
24 999
 Kč
WEBER - Záruka 2 roky. Doprava ZDARMA.
Před 14 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pianino WEBER + židlička. Korejské pianino s portfolia YOUNG CHANG. Doprava do 100 Km ZDARMA ! Vyčištěné, seřízené, naladěné. Po celou dobu od zakoupení si můžete pianino vyměnit bezplatně za jiné z naší nabídky. Záruka 2 roky. U nás si nekupujete jen hudební nástroj ale i 31 let zkušeností a oceněnou ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
34 990
 Kč
Pianino Wollmann - Doprava ZDARMA. ZÁRUKA 2 roky
Před 14 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pianino WOLLMANN. Rozměry:šířka-53cm,délka-142cm,výška-109cm. Doprava do 100 Km ZDARMA ! Vyčištěné, seřízené, naladěné. Po celou dobu od zakoupení si můžete pianino vyměnit bezplatně za jiné z naší nabídky. Záruka 2 roky. U nás si nekupujete jen hudební nástroj ale i 31 let zkušeností a oceněnou zna... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 990
 Kč
AUGUST FÖRSTER - Doprava ZDARMA Záruka 2 roky.
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Pianino AUGUST FÖRSTER. Nové ladící kolíky, nové klávesové obložení, kompletní oprava mechaniky. Rozměry: Výška 130 cm. šířka 66 cm, délka 153 cm. Vyčištěné, seřízené, naladěné. Doprava do 100Km ZDARMA. Po celou dobu od zakoupení si můžete pianino vyměnit bezplatně za jiné z naší nabídky. Záruka 2 roky. U nás si nekupujete jen hudební nást... (více v detailu)
Hlavní město Praha
64 990
 Kč
Scholze - Doprava ZDARMA - ZÁRUKA 2 roky.
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
SCHOLZE Rozměry: Výška 115 cm. šířka 54 cm, délka 144 cm. Vyčištěné, seřízené, naladěné. Po celou dobu od zakoupení si můžete pianino vyměnit bezplatně za jiné z naší nabídky. Záruka 2 roky. U nás si nekupujete jen hudební nástroj ale i 31 let zkušeností a oceněnou značku ( Živnostní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
34 990
 Kč
AUGUST FÖRSTER - Akční SLEVA.
Před 17 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
AUGUST FÖRSTER Perfektní nástroj po odborné opravě mechaniky. Rozměry: Výška 133 cm. šířka 68 cm, délka 157 cm. Vyčištěné, seřízené, naladěné. Nádherný , vyrovnaný a příjemný zvuk. Doprava do 100Km ZDARMA. Po celou dobu od zakoupení si můžete pianino vyměnit bezplatně za jiné z naší nabídky. Záruka 2 roky. U nás si nekupujete jen hudební nástroj ale i 31 let zkušeností a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
49 990
 Kč
PETROF - délka pouze 138 cm. RARITA! AKČNÍ SLEVA !
Před 18 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
PETROF - délka pouze 138 cm. RARITA! Krásný hnědý klavír PETROF - Délka 138 cm. Anglická mechanika. Záruka 2 roky. Doprava do 100 Km ZDARMA ! Vyčištěné, seřízené, naladěné. U nás si nekupujete jen hudební nástroj ale i 31 let zkušeností a oceněnou značku ( Živnostník roku ). Pokud se Vám tento klavír líb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
89 990
 Kč
Gramofon Tesla vč zesilovače a repro
Před 27 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
set gramofonu Tesla se zesilovačem a s repro (na výběr). Když jsem gramofon nastavoval a měřil, došel jsem k příznivým výsledkům. Přítlak na hrot krásných 1.7g verus hezky vyrovnaný tovární antiskate; kolísání otáček jen 0.17%. Malý prostup motůrku do signálové cesty je v této kategorii normální (konstrukční aspekt, nikoliv opotřebení z nadměrného užívání) Jehla ještě několik stovek hodin před sebou. Zesilovač funguje spolehlivě, má více vstupů, lze napojit např. i Bluetooth adaptér a prop... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 800
 Kč
Marshall MG15CFX
Před 44 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kytarové tranzistorové kombo Marshall MG15CFX CARBON FIBRE SERIES. Na prvním kanálu najdete mód Clean a Crunch, na druhém OD1 a OD2. Novinkou je zabudování digitální efektové jednotky. V rámci nastavení máte možnost separátně ovládaného Reverbu s dvěma módy a pak volby mezi chorusem, flangerem, phaserem, octaverem a delayem, u kterého dokonce lze nastavit dobu prodlevy pomocí tap tempo spínače. Součástí této jednotky je navíc i ladička a systém, který umožňuje uložení n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 799
 Kč
Multiefekt Line 6 POD HD500X
Mnoho presetů, zesilovačů, nahrávací smyčka, pedál.Používaný jen pro domácí hraní. Používají i známé kapely na pódiích. Jako nový , plně funkční včetně originál zdroje. Bližší info rád poskytnu. Technické údaje kytarový multiefekt 30 HD simulací kytarových zesilovačů, reproboxů a předzesilovačů přes 100 efektů + looper (48 sekund) 8 simulací mikrofonních preampů 512 presetů / 8 bank možné použít až 8 efektů najednou ovládání: 12 podsvícených nožních spínačů, expressio... (více v detailu)
5 500
 Kč
Fender Squier Affinity Series Stratoc.
Před 50 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Lehké topolové tělo nástroje zdobí zvolená barevná úprava a lesklý polyuretanový lak. Krk a hmatník nástroje jsou zhotoveny z javoru. Charakter zvuku lze tvarovat pomocí potenciometru hlasitosti, dvou tónových clon a pě... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 999
 Kč
Wollmann - Doprava ZDARMA. ZÁRUKA 2 roky !
Před 51 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
WOLLMANN Rozměry:šířka-53cm,délka-142cm,výška-109cm. Doprava do 100 Km ZDARMA ! Vyčištěné, seřízené, naladěné. Po celou dobu od zakoupení si můžete pianino vyměnit bezplatně za jiné z naší nabídky. Záruka 2 roky. U nás si nekupujete jen hudební nástroj ale i 31 let zkušeností a oceněnou značku ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 990
 Kč
AUGUST FÖRSTER - Doprava ZDARMA. Záruka 2 roky.
Před 57 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pianino AUGUST FÖRSTER. Rozměry: Výška 132 cm. šířka 68 cm, délka 157 cm. Vyčištěné, seřízené, naladěné. Doprava do 100Km ZDARMA. Po celou dobu od zakoupení si můžete pianino vyměnit bezplatně za jiné z naší nabídky. Záruka 2 roky. U nás si nekupujete jen hudební nástroj ale i 31 let zkušeností a oceněno... (více v detailu)
Hlavní město Praha
34 990
 Kč
AUGUST FÖRSTER - Doprava ZDARMA. Záruka 2 roky.
Před 58 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
AUGUST FÖRSTER Nástroj je po odborné opravě mechaniky. Rozměry: Výška 110 cm. šířka 59 cm, délka 142 cm. Vyčištěné, seřízené, naladěné. Doprava do 100Km ZDARMA. Po celou dobu od zakoupení si můžete pianino vyměnit bezplatně za jiné z naší nabídky. Záruka 2 roky. U nás si nekupujete jen hudební nástroj ale i 29 let zkuš... (více v detailu)
Hlavní město Praha
34 990
 Kč
Cigar Box kytara - předobjednávka
Před 63 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Vážení bluesmani či blueswomenky,nabízím Vám výrobu tzv. Cigar Box kytary. Či čtyř nebo třístrunné je pouze na Vás. Kytara je postavena z originál krabice od doutníků,javorový či mahagonový krk s hmatníkem.Vše ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 700
 Kč
AUGUST FÖRSTER - Doprava ZDARMA. Záruka 2 roky.
Před 76 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pianino AUGUST FÖRSTER. Nové ladící kolíky, nové klávesové obložení, kompletní oprava mechaniky. Rozměry: Výška 130 cm. šířka 66 cm, délka 153 cm. Vyčištěné, seřízené, naladěné. Doprava do 100Km ZDARMA. Po celou dobu od zakoupení si můžete pianino vyměnit bezplatně za jiné z naší nabídky. Záruka 2 roky. U nás si nekupujete jen hudební nást... (více v detailu)
Hlavní město Praha
49 990
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hudební nástroje