NABÍZÍM Baskytara Vintage V4 - zamluveno

Před 2 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
PB od značky Vintage, druhý majitel, nové struny. Ve skvělém stavu.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč

Podobné inzeráty

NABÍZÍM Bicí Slingerland N50 vintage
Před 1 dny - Pardubický kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám bicí Slingerland N50 vintage, barva Blue Agate Pearl. TOP STAV Jsem druhý majitel, mám list původu bicích. Bubny profesionálně ošetřeny - vyleštěny, zkontrolované hrany atd.... (doklad na 15 000 Kč) Konfigurace bubnů: kopák 22"x14" kotel 16"x16" tom 13" tom 12" 3 vrstvevné korpusy javor-topol-jav... (více v detailu)
Pardubický kraj
80 000
 Kč
NABÍZÍM Vintage Acoustic 220 + 2x box
Před 2 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
prodám tento skvělý aparát
Plzeňský kraj
29 000
 Kč
NABÍZÍM baskytarový MIDI snímač Roland GK-3B
Před 2 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Chceš nahradit (= vyhodit] klávesistu z kapely? Pak je právě tohle zařízení pro tebe - MIDI snímač Roland GK-3B. Možné využít pro synth efekty Roland V-Bass, GR-55 atd., nebo přes převodník s jakýmkoliv MIDI zařízením (13pinový GK kabel není součástí balení). Jedná se novou generaci (menší a tenčí než jeho předchůdce GK-2B, nastavitelná délka kabelu). Upevnění (typicky u kobylky) buď "natvrdo" pomocí 2 vrutů (součástí) nebo neinvazivně pomocí jakékoliv oboustranné lepící pásky. Možné využít pro 4-, 5- a 6-strunné baskytary, rozteč magnetů lze upravit tak, aby odpovídala rozteči - od 19 mm (aka jazz bass) až po 16 mm (šestistrunky např.). Součástí je:... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 190
 Kč
NABÍZÍM Fender Pure Vintage '60 Precision Bass Pickup
Před 2 dny - HUDEBNIBAZAR
Predam vynikajuce snimace Fender Pure Vintage '60 Precision Tie sa montuju do modelov Fender American Vintage II 1960 Precision Bass Magnetový drôt s formvarovým povlakom zlepšuje celkový jas Magnety... (více v detailu)
2 271
 Kč
Bosch
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám novou nepoužitou Akumulátorovou strunovou (nožovou) sekačku Bosch ART 23 AKU. Součástí je akumulátor 18V, nabíječka a sada náhradn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
NABÍZÍM Reverend Double Agent OG Metalic Alpine 2016
Před 2 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodam skvělý Reverend Double Agent, ročník 2016. Vše funguje, hraje a vypadá skvěle. Humbucker u kobylky a krkovy P90. Vše původní, kupováno na Reverbu z Nizozemska před pár lety... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 000
 Kč
NABÍZÍM Prodám bezpražec Fender Player, TOP stav, záruka do 5/2025.
Před 3 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Dobrý den, ahoj, prodám z důvodu nevyužití bezpražcovou baskytaru, celým názvem: Fender Player Jazz Bass FretLess Polar White Pau Ferro. Zakoupená v 5/2022 v kytary.cz, jsem první majitel. Vyrobena v Mexiku. Tělo olše, krk javor + pruh ořech (saténový lak), hmatník Pau Ferro. Jsou na ni natažené dr... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 999
 Kč
NABÍZÍM Krkový singl na stratocaster
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám kytarový singl snímač ke krku pro kytaru Fender Stratocaster, zřejmě starší K... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
NABÍZÍM Predám Ibanez GRG140-WH
Před 3 dny - HUDEBNIBAZAR
Predám Ibanez GRG140-WH. Vnútro odtienené medenou fóliou, na volume poťáku je dorobený obvod treble bleed, vymenená páka na tremole za orig Floyd rose system, perfektne sedí a nekýve sa. Gitara je nastavená na pohodlný dohmat, struny .0... (více v detailu)
4 549
 Kč
Kytara Yamaha JR2S TBS vhodná pro děti
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kytaru Yamaha JR2S TBS (Tobacco Brown Sunburst) v perfektním stavu (zánovní, hraná minimálně). Je to velmi kvalitní a krásný nástroj pro vaše dítě a vynikající vánoční dárek. Menzurou je 3/4, takže skvěle padne do ruky. Horní deska je masi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 900
 Kč
NABÍZÍM Friedman Triple D
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám kytarový snímač ke kobylce Friedman Triple D, AlNiCo 5, high-output, 16k, rozteč 50 mm, 4 conductor, černá... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 800
 Kč
NABÍZÍM Diatonický balafon 22 kamenů
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám diatonicky laděný balafon 22 kamenů. Země původu Burkina Faso. Vyrobený tradičním řemeslným ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 500
 Kč
Ukulele Ortega RU5MM
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám koncertní ukulele Ortega RU5MM, včetně příslušenství (přepravní obal, náhradní struny Aquila, stojan, kapodastr Ortega, popruh). Koupeno 04/2020. Vše v bezvadném stavu a hrané jen doma. Po... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 800
 Kč
NABÍZÍM Nejvyšší řada kytar FURCH Vintage 3 OM-SR SB(Sunburst)
Před 3 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
FURCH Vinatage 3 OM-SR SB(Sunburst) s pevným futrálem Hiscox Výkonná kytara s malým a úzkým tělem tvaru OM Povrchová úprava pololesk Typ tvaru kytary orchestrál(OM) Přední deska smrk Sitka Zadní deska a luby palisandr Zdobení okraje lubu rybí kost Krk mahagon Hmatník a kobylka eben Menzura 650 mm Počet pražců 20 Šířka nultého pražce 45 mm Nultý pražec TusQ Ladicí mechaniky Gotoh Hardware Nikl Kufr originál s logem Furch Hiscox OM s dvěma k... (více v detailu)
Olomoucký kraj
62 999
 Kč
NABÍZÍM ESP LTD TE-200 (telecaster) - aktivni snimace EMG81 + EMG60
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodam ESP LTD TE-200 predelanou na aktivni snimace EMG81 a EMG60. Na zadni strane tela profi dodelana i schranka na 9V baterii. Kyrara i snimace zakoupeny 02/2024 v Muziker (faktury samozrejmosti). Kytara koupena jako zalozni, ovsem hrala parkrat jen cvicne doma. Pickgu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 200
 Kč
Yokomo YZ-4 SF2 (2)
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji 4WD buggy Yokomo YZ-4 SF2. Podvozek jetý pouze v hale na koberci. Po každém závodě pečlivě vyčištěno a zkontrolováno, celkově ve velmi pěkném stavu. K podvozku navíc přidám alu držák ventilátoru motoru, 2 sady náhradních středových kardanů, alu podložky křídla a sadu měkčích pružin. Na podvozku jsou namontované zesílené bulkheady a alu držáky tlumičů. Originální krabice s návodem a veškeré nastavovací díly ze stavebnice jsou součástí prodeje - vše viz. foto. Náhrad... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 990
 Kč
Novation Launchkey 37 MK3 37-key MIDI klávesy + pouzdro
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Stav: Výborný bez poškození, plně funkční Příslušenství zdarma: Gator měkký obal, nový s visačkami O klávesách: Novation Launchkey 37 MK3 je MIDI keyboard kontroler s 37 klávesami. Tento produkt je součástí řady Launchkey a je navržen pro snadnou integraci s DAW softw... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 780
 Kč
NABÍZÍM Prodám Line 6 Helix s nahranými IR a footswitch pedálem
Před 3 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Dobrý den, nabízím k prodeji univerzální kytarový efekt Line 6 Helix, který není třeba dlouze představovat. V zařízení je nahráno několik desítek 3rd party Impulse Responses (IR), které přidají ještě větší flexibilitu zvuku. Většinu času byl Heli... (více v detailu)
Hlavní město Praha
26 000
 Kč
NABÍZÍM Godin Radium Carbon Black RN
Před 3 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám spolehlivou víceúčelovou jako novou kytaru Godin Radium Carbon Black RN společně s gig bagem. Za mě je to skvělý univerzální nástroj, který je vhodný skoro pro každý styl. Má super variabilitu zvuků díky 3 snímačům, které se dají i rozpínat. Je lehká a má rychlej a pohodlnej krk. Prodávám ji pouze z důvodu nevyužitelnosti. Popis z kytar.cz Tělo nástroje je zhotoveno z kanadské lípy. Ke krku ze stříbrolistého javoru je přilepen palisandrový hmatník osazený dvaadvaceti pražci. Orientaci po jeho ploše usnadňují poziční tečky. Kombinace tří firemních snímačů, tj. kobylkového a krkového humbuckeru... (více v detailu)
Plzeňský kraj
19 000
 Kč
NABÍZÍM Baryton Sax Amati s příslušenstvím
Před 3 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Nabízím baryton saxofon Amati Super Classic, v.č. 127107, z roku 1978 (?), generálka 2016. Od té doby hraný amatérským hudebníkem, posledních několik let minimálně. Futrál (2016) vyrobený na míru pro tento nástroj. Plastová modifikace zabraňuje otírání zubatého povrchu futrálu o kalhoty, když se nese v ruce. Přilepená lepidlem, lze odejmout. Hmotnost nástroje cca 7,5 kg, s futrálem cca 15 kg. Rozměry futrálu v cm: 109 x 42 x 25. Součástí nabídky stojan na nástroj (ten doporučuji nový, např. Hercules), dále původní hubice s ligaturou, hubice Yamaha s ligaturou (2016),... (více v detailu)
Hlavní město Praha
37 000
 Kč
NABÍZÍM Sterling by Musicman Ray35
Před 7 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tuto baskytaru. Jsem druhý majitel. Vše v naprostém pořádku. Vyměnéná samice jack a nové mechaniky Schaller. Jinak v původním stavu. Mo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
16 500
 Kč
NABÍZÍM Bugera G5 INFINIUM
Před 5 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
5Wattová lampová hlava značky Bugera se dvěma kanály, používaná necelý rok. Za ty peníze je to skvělá hlava. s 2x12 cabinetem hlasitostně bez problému na zkouškách s metalovou kapelou. Součástí i footswitch na přepínání kanálů a zapínání/vypínání zabudovaného reverbu. Odehrál jsem s n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
NABÍZÍM RCF HD32a + origo obaly, aktivní reprobox 2 ks.
Před 1 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Skvěle hrající repro, jedny z nejlepších "plastovek". Jsou velice výkonné, hlasité, přitom ze zkušeností zvukařů hodnocené jako velmi rovně hrající (zvlášť oproti poněkud ukřičené řadě art - 310, 710, 312, 712 atd.). Díky velkém driveru a nízké dělící frekvenci perfektně přenášejí hlas. Bedny jsou v super stavu, vždy v origo obalech, které jsou součástí ceny. Obaly se nemusí na produkci sundávat, proto jsou bedny jako nové. Spolehlivé, nikdy nás nevypekly a většinu času jely jen na zlomek svého maximálního výkonu. Limit na nich nebliknul nikdy. Výkon 1400 W/ 700 W RMS. Dvoupásmový aktivní reprobox RCF HD 32-A mkIV se vyznačuje vysokým maximální akustickým tlakem o hodnotě 131 dB, i při takto vysokých hlasitostí si však zachovává křišťálově čistý a přesný zvuk. Novinkou je kompresní driver z výroby RCF, ND840. Díky třípalcové cívce a dělícím kmitočtu o 700 Hz je možné driverem př... (více v detailu)
Kraj Vysočina
21 000
 Kč
NABÍZÍM Bose L1 Compact
Před 4 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám jednoduchý ozvučovací systém Bose L1 Compact ve velmi dobrém stavu. Ideální pro kytaru a zpěv na malé akce typu vernisáž nebo hraní v kavárně, apod. Obsahuje 1x integrovaný basový reproduktor s vestavěným zesilovačem a mixážním pultem, 2x nástavec a 1x díl s 6-ti reproduktory "Articulated Line Arrays" s použitou technologií Bose Spatial Dispersion - prostorové rozptýlení zvuku. Vestavěný mixážní pult obsahuje dva vstupy s technologií převzatou z mixážního pultu Bose ToneMatch s fixovaným přednastavením pro ruční mikrofon a akustickou kytaru. Bose... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 900
 Kč
NABÍZÍM Prodám Ibanez EHB1506MS-BIF
Před 8 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám Ibanez EHB1506MS-BIF nástroj je ve 100% stavu, bez škrábanců, perfektně seřízen. Umělohmotné ovládání potenciometrů je vyměněné za kovové. Obal Ibanez v ceně. Struny D’Addario EXL Multiscale baskyta... (více v detailu)
Středočeský kraj
32 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry