Rezervace Č. Budějovice - piano Weinbach 018PB

Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím bílé pianino české značky Weinbach v perfektním stavu a bez nutnosti dalších investic. Zdarma: - doprava po celé ČR - 5 let záruka - židlička - šerpa na ochranu kláves - metronom / vlhkoměr Piano si můžete... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Klavír - české piano Weinbach 007PH
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím pianino české značky Weinbach - demichippendale v perfektním stavu a bez nutnosti dalších investic. Zdarma: - doprava po celé ČR - 5 let záruka - židlička - šerpa na ochranu kláves - metronom / vlhkoměr Piano si ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Rezervace Č. Budějovice - bílé piano Petrof 012PB
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím bílé pianino české značky Petrof perfektním stavu a bez nutnosti dalších investic. Zdarma: - doprava po celé ČR - 5 let záruka - židlička - šerpa na ochranu kláves - metronom / vlhkoměr Cena dohodou. Piano si m... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Rezervace Plzeň - bílé piano A. Förster 013PB
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím bílé pianino české značky A. Förster perfektním stavu a bez nutnosti dalších investic. Zdarma: - doprava po celé ČR - 5 let záruka - šerpa na ochranu kláves - metronom / vlhkoměr - slevy na ladění a servis Cena dohodou. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Klavír - české piano Scholze 118PH
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - SBAZAR
Nabízím pianino české značky Scholze v perfektním stavu a bez nutnosti dalších investic. Zdarma: - doprava po celé ČR - 2 roky záruka - šerpa na ochranu kláves Piano si můžete po předchozí telef... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Piano Weinbach chippendale - Petrof - 3 pedál
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám pěkné stylové české piano Weinbach chippendale z portfolia firmy Petrof, modelové řady 105 Antik. Výška piana je 105 cm. Piano je v dobrém stavu a po 1. majiteli. Piano má pěkný zvuk. Povrch je hnědý satén - ořech. Pianino má 3. pedá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 000
 Kč
Piano Weinbach chippendale - Petrof - 3 pedál
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám pěkné stylové české piano Weinbach chippendale z portfolia firmy Petrof, modelové řady 105 Antik. Výška piana je 105 cm. Piano je v dobrém stavu a po 1. majiteli. Piano má pěkný zvuk. Povrch je hnědý satén - ořech. Pianino má 3. ped... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 000
 Kč
Pianino Weinbach
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodam krasné piano, pianino znacky Weinbach, v perfektnim stavu,naladen, vyska 106, sirka 144, hloubka 5... (více v detailu)
Olomoucký kraj
49 000
 Kč
Piano - bílé (zamluveno)
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám zachovalé pianino zn. Legnica Vhodné pro začínající i pokročilé... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 990
 Kč
Digitální piano Yamaha YDP 164b
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabizim digitalni piano v top stavu. Zcela bez poskozeni.perfektni zvuk,dohmat klaves jako na akus... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 000
 Kč
Studiologic Numa Stage - koncertní piáno 88 kláves
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Předmětem nabídky je digitální koncertní piáno Studiologic Numa Stage 88 vyvážených kláves Krásná bíla barva Jako nové. První a jediný majitel. Původní balení. Důvod prodeje = přechod na Arturia KeyLab 88 ... (více v detailu)
Ústecký kraj
13 000
 Kč
Pianino Petrof - Rösler - 3 pedály
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Prodám krásné pianino Rösler v dobrém stavu a plně funkční po jednom majiteli. Má 3. pedál ke ztišení hry. Provedení mahagon vysoký lesk. Výška cca 10... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Digitální piano Casio CPS-700
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám digitální piano Casio CPS-700: 76 kláves s dynamikou, originální dřevěný stojan se dvěma pedály sustain. Na výběr 5 přímo tlačítky volitelných zvuků (akustické piano, e-piano, cembalo, chrámové varhany, vibrafon), polyfonie 16 hlasů, jemné ladě... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 999
 Kč
Bílé pianino Yamaha se zárukou, doprava zdarma.
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám akustické pianino Yamaha, mod. M1A módě in Japan. 3 pedály s moderátorem. Záruka 2 roky, doprava do 100 km zdarma. V ceně je klavírní židle a poukaz na první ladění. Během 6 měsíc... (více v detailu)
Středočeský kraj
55 000
 Kč
Digitalni piano Yamaha DGX 640 pedály
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
piano včetně pedálů , plně funční, plno zvuků a doprovodů. 88 vyvážených kláves + kladívková mechanika GHS * polyfonie 64 hlasů * 535 zvuků * 165 doprovodů * USB Yamaha DGX 640 C je kvalitní digitální piáno s vyváženou kladívkovou mechanikou Graded Hammer Standard, realistickým pocitem ze hry a mnoha zajímavými funkcemi. Toto piáno Vám nabídne celýc... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Sencor sdp200 černé digitální piáno
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám málo hrané černé digitální piáno značky Sencor model SDP200 s kladívkovou mechanikou, 88 kláves - 138 zvukových rejstříků, 64 hlasá polyfonie, efekty: reverb, chorus - 100 doprovodů (jednoprstové ovládání) - rozdělení klaviatury Split - možnost ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 000
 Kč
Alesis virtue AHP-1W digitální piáno bílé
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám málo hrané bílé piano - má 160 stylů a 80 demo skladeb, polyfonii se 128 hlasy a dvěma reproduktory o výkonu 30 W (2 x 15 W) - dodává realistický zvuk a vynikající pocit při hře. Při výukovém režimu je klaviatura rozdělena na dvě části se stejným laděním a zvukem. Režim record umožňuje nahrávání a přehrávání skladeb. Zabudovaný metronom se snadným ovládáním disponuje nastavením tempa v rozmezí 30 – 280 BPM. K dispozici je efekt chorus, reverb a funkce pedal resonance. Pro připojení k mixpultu nebo zesilovači slouží stereo výstup s 6,3mm jack konektory. Výstup pro sluchátka obsahuje rovněž 6,3mm jack... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 400
 Kč
Gewa DP-300G-WH bílé digitálni piáno
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám bílé málo používané piano od značky německé značky Gewa má jemné doladění citlivosti klávesnice Grand Touch, 88 vyvážených kláves s kladívkovou mechanikou. Generování zvuku založené na nejnovější technologii DSP a paměťové technologii a knihovně s 15 zvuky s vysokým rozlišením - 256 hlasovou polyfonií. Efekty ve 2 nezávislých... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
18 399
 Kč
Klavír - české černé pianino Rösler 011PC
Před 9 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím černé pianino české značky Rösler v perfektním stavu a bez dalších investic. Zdarma: - šerpa na ochranu kláves - doprava po celé ČR - 5 let záruka - doživotní slevy na servis a ladění Piano si můžete p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Digitální piano Kawai CN470
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám digitální piano značky Kawai CN470: 88 kláves s kladívkovou mechanikou a nastavením citlivosti dynamiky, originální stojan se třemi pedály, zasouvací kryt klaviatury, sklápěcí stojánek na noty. 18 volitelných zvuků (akustická piana, e-piana, cembala, vibrafony, hammond i chrámové varhany, smyčce, sborové vokály...), vrstvení zvuků Dual, polyfonie 64 hlasů, efekty (5x reverb, 3x delay, chorus, rotary, tremolo), výbě... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 900
 Kč
Yamaha Arius YDP-145B černé digitální piáno
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám černé digitální piano ydp 145 málo používané s kladívkovou mechanikou, klaviatura GHS, 192 tónová polyfonie, výukový systém, reproduktory 2 x 8W, matné černé provedení. Se zvukem koncertního křídla Yamaha CFX. Obsahuje nové funkce a kompatilibitu s aplikací Yamaha Smart Pianist. - 10 zvuků, 353 skladeb - Nové modelování virtuální rezonance Lite (VRM Lite) - GHS vyvážená klaviatura s matným povrchem černých kláves - Šetrné k uším při hraní se sluchátky - Vestavěný stereo zesilovač 2 x 8W a reproduktorový systém - Kompatibilita aplikace Smart Pianist s intuitivní... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
20 700
 Kč
Digitalni piano Yamaha DGX 640 pedály
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
piano včetně pedálů , plně funční, plno zvuků a doprovodů. 88 vyvážených kláves + kladívková mechanika GHS * polyfonie 64 hlasů * 535 zvuků * 165 doprovodů * USB Yamaha DGX 640 C je kvalitní digitální piáno s vyváženou kladívkovou mechanikou Graded Hammer Standard, realistickým pocitem ze hry a mnoha zajímavými funkcemi. Toto piáno Vám nabídne celých ... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč
Piano Weinbach - Petrof - 3pedál se židlí
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám pěkné české piano Weinbach z portfolia firmy Petrof, model Akademic. Výška piana je 105 cm. Piano má pěkný zvuk. Povrch je hnědý satén - ořech. Pianino má 3. pedál - moderá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 000
 Kč
Prodám pianino Weinbach
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám hezké pianino Weinbach, 3 pedál s tlumícím moderátorem po první majit... (více v detailu)
Zlínský kraj
32 000
 Kč
Prodáno/Weinbach pianino mod.Romantik-Dovoz
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodáno/ levně pianino Weinbach mod.Romantik.Dovoz do 100km zdarma a nastěhování do p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24 999
 Kč
Digitální piano Yamaha Clavinova CLP 123
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám digitální piano značky Yamaha Clavinova CLP 123: plný klavírní rozsah 88 kláves s kladívkovou mechanikou a nastavitelnou dynamikou, originální stojan má tři pedály (sustain, soft, sostenuto), zasouvací kryt klaviatury, sklápěcí stojánek na noty. Na výběr je osm kvalitních zvuků (2x akustické piano, e-piano, chrámové varhany, smyčce, vibrafon,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
17 900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hudební nástroje