NABÍZÍM Nový obal pro ukulele - RockBag RB20000B Warwick

Před 1 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Nový polstrovaný povlak na sopránové ukulele ze série Student. Povlak je vyroben z voděodolného materiálu RokTex, disponuje 10 mm polstrováním a vnější kapsou na zip pro příslušenství. Povlak je možné nosit na ramen... (více v detailu)
Zlínský kraj
249
 Kč

Podobné inzeráty

NABÍZÍM Obal na ukulele
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám obal na ukulele
Jihomoravský kraj
100
 Kč
NABÍZÍM Reprobedny pasivní - 2 sloupky po 6 ks. beden
Před 1 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Reprobedny - 2 sloupky s 6 ks. (zakázková práce) + 2 držáky pro spojení 2 beden k sobě. Jeden sloupek je složený ze dvou beden s výškovým repro a 4 beden se středobasovým repro. Každá se dá otočit do jiného směru. Ve 2 bednách je otočný potenciometr na regulaci hlasitosti při jejich použití jako odposlech, kdy se bedna otočí místo dopředu do boku na kapelu. V každé bedně je zespodu (příruba „hnízdo“ pro tyč) Jedna sestava z 6ti beden (800 W/8ohm, v Peaku 1.200 W) se spoj... (více v detailu)
Zlínský kraj
13 499
 Kč
NABÍZÍM Prodám RockBag RB21515B DeLuxe Pouzdro pro klávesy 61Keys.
Před 17 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Dobrý den, prodám RockBag RB21515B DeLuxe Pouzdro pro klávesy 61Keys. Byl zakoupen ale nepoužíván. Pouzdro na keyboard s rozměry 1020 x 420 x 150 mm a 20 mm silnou vrstvou polstrování. Je vyrobeno z voděodolného TorTexu, má dvojitý hlavní zip, široký 10 mm a z... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 000
 Kč
Uplne nove sopranove ukulele Aria. Masivni mahagon
Před 19 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Uplne nove sopranove ukulele Aria. Masivni mahagon. Krasny kulaty zvuk. Nizky... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
NABÍZÍM Ukulele koncertní Ortega
Před 23 dny - Karlovarský kraj - HUDEBNIBAZAR
Ukulele koncertní Ortega RUDAWN-CE včetně originál obalu/pouzdra a knihy, Ukulele v České škole, nepoužívané, vhodné i jako dárek. Popis produktu Řada Earth značky Ortega sdružuje kvalitně zpracované a cenově dostupné ukulele v pestrobarevných designech vhodné pro začínající i pokročilé hráče. Jedná se o nástroje v koncertní velikosti, tj. jsou o něco větší než sopránové, ale stále si zachovávají příjemné rozměry a typický zvuk, pro který se těší takové... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 900
 Kč
NABÍZÍM Prodám ukulele Arrow + obal na ukulele
Před 37 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Prodám ukulele včetně obalu. Žďár nad Sázavou, Havlíčkův Brod.
Kraj Vysočina
500
 Kč
NABÍZÍM Koncertní ukulele Mahalo MH-2tbk
Před 63 dny - Královéhradecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Kupované cca před třemi roky na Muzikeru. Hrané párkrát, stále původní struny. Na zadní straně asi výrobní vada, viz. foto, ale nic hrozného. Ukulele je bytelné a má dobrý zvuk. Původní cena 2 000 Kč. Možná najdu i původní obal. Mohu dovést Hořice, Hradec Králové, Jičín, Jaroměř a okolí. Specifikace zkopírovaná z Muzikeru: Koncertní uku... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 118
 Kč
Jihomoravský kraj
299
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry