NABÍZÍM Kopie Fender Lead II - Japan Lawsuit

Před 170 dny - Liberecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám japonskou kopii Fender Lead II v původním, velmi zachovalém stavu. Má skvělý zvuk, měkký dohmat a vůbec, je to ideální kousek pro fajnšmekry. Slouží mi jako ... (více v detailu)
Liberecký kraj
11 990
 Kč

Podobné inzeráty

NABÍZÍM Fender Tele-bration Mahogany USA Telecaster - 2011 Limited !
Před 5 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Po delší úvaze prodám tento v USA vyrobený Fender Telecaster z roku 2011 - Fender Tele-bration Mahogany USA Telecaster - LIMITOVANÁ EDICE. Tohoto limitovaného modelu bylo vyrobeno pouze 500 kusů!!! Stav kytary je na svůj věk opravdu výborný, spíš jako nový. Je to krásná kytara, která je také super hratelná a zní fantasticky. Ale, samozřejmě, nejvíc vždy záleží na hráči, co do ní vloží, to dostane zpět a v ideálním případě ještě něco navíc. Jedná se o 13 let materiálově vyzrálý, usazený a spolehlivý nástroj. Kytara je v bezvadném stavu. Má i na „sucho“ jasný a plný zvuk, vyrovnané basy-středy-výšky, tón je znělý, nikde nechcípá, zároveň ideální sustain. Snímače, Fender Noiseless N3 bezbrumový u krku a Fender Enforcer Humbucker u kobyly, zachovají twang i typický „sklovitý“ tón a čitelnost a zároveň dodají kytaře ještě větší zvukovou variabilitu a možnosti, tedy od moderního (i klasického rocku), přes blues, jazz, pop až po klasické Fenderovské barvy. Umí i hi-gain s... (více v detailu)
Středočeský kraj
34 000
 Kč
NABÍZÍM Fender Telecaster Deluxe
Před 8 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám originální Fender Telecaster, velmi dobrý dohmat i resonance nástroje, výborný stav, vzadu ergonomický výřez, maximálně pohodlná. Nové struny Elixír. Ke kytaře originální polstrovaný obal. Nejedná se o levnější edici Vintera. Parametry:Ovládání 2x Volume, 2x Tone Přepínač snímačů: 3 polohový Barva: černá lesk... (více v detailu)
Plzeňský kraj
19 900
 Kč
NABÍZÍM Fender Jazz Bass Mexiko
Před 13 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Zdar a sílu! Prodám svého Mexikance. Hraje skvěle, nechával jsem tam dát nultej pražec z kosti, pickguard stříkal na černo. Dohmat seřízenej, asi měsíc jsou na něm nový hlazenky od EB: https://kytary.c... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 600
 Kč
NABÍZÍM Fender Stratocaster Deluxe made in USA 1989
Před 14 dny - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám Fender AM Stratocaster barva Inca Silver ,USA 1989 super stav , použivan jen ve studiu žádne Dingy Dongy škrabance rýhy šmouhy atd. Top stav. nutno vidět a slyšet. Test na.JCM900 marshall. popis: Tělo Olše Barva Inca Silver (Natural Aging) Krk C-shape 9,5 Radius ,Palisander hardware Chromové Tremolo Dvoubodové s ocel,jezdci snímače 3 Americke single Standartni ,5 polohový přepínač Ovladání tonu Ovládání hlasitosti tonu TBX control pro ton mezi 1-5,od 5,už se výšky zvyšuji na potenc... (více v detailu)
Ústecký kraj
32 500
 Kč
NABÍZÍM Fender american professional stratocaster II -2021
Před 18 dny - HUDEBNIBAZAR
Predám Fender american professional stratocaster II - Rok 2021. Konfigurácia HSS, rozpinatelny humbucker. Som druhy majiteľ, kupoval som ju z Holandska a používal som ju iba 2 mesiace. Top stav, minimálne známky používania, nastavená technikom so strunami elixir 10/52. Dovod predaja - vraciam sa späť ku gitare typu ES-335. Do ČR pošlem jedine cez DPD pri platbe na účet vopred. idealne osobný odber v KE. Papiere ako aj hardcase ku gitare su samozrejmosťou. O výmenu nemám záujem. Platné do zmazania. Tech details nizsie v angličtine GENERAL Model Name: American Pro lI Stratocaster® Model Number: 011-3910-700 Sr.-Nr.: US210017082 Weight: 3596 Gramm (7,92 lb) Series: American Professional II Color: 3 Tone sunburst  BODY Body Material: Alder Body Finish: Polyurethane NECK Neck Material: Maple Neck Shape: Deep "C" Scale Length: 25.5" (648 m... (více v detailu)
35 483
 Kč
NABÍZÍM Fender Standard Telecaster 2018 Sunburst MIM LH
Před 18 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodávám Levoruký Fender Standard Telecaster 2018 Sunburst Made in Mexico. Je to nádherný kytarový kousek s krásným čistým tónem, dohmat je téměř perfektní, krk je v pořádku, celkově v perfektním stavu až na pár ťuknutí, kterých bych si kdybych jí pečlivě neprohlížel před prodejem jinak ani nevšiml. Podotýkám že kytara je levoruká. Kdysi jsem si ji koupil se záměrem, že se budu učit i na levou ruku, jelikož jsem sám levák, ale už několik let předtím jsem se učil na pravorukou a už jsem se nikdy nezvládl naučit zpět n... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 500
 Kč
NABÍZÍM Kombo kópia Fender tweed deluxe 5E3 handmade
Před 40 dny - HUDEBNIBAZAR
Predám handbuild amp repliku fender deluxe 5e3 s pár vychytávkami. Tube Amp Doctor základ. Master volume a built in attenuator na 1w, + vypínateľné spätné väzby. Osadený TAD lampami a re... (více v detailu)
12 650
 Kč
NABÍZÍM Prodám Fender Squier Classic Vibe Baritone Custom Telecaster
Před 58 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám barytonku Fender Squier Classic Vibe Baritone Custom Telecaster LRL 3CS. Tyto nástroje s delší menzurou (686 mm) jsou běžně laděny o celou kvartu níž, tj. od H podobně jako např. sedmistrunné kytary. Nižšímu ladění odpovídá i osazení podstatně silnějšími strunami (.014-.068.). Tělo kytary v klasickém Tele single-cut designu je zhotoveno ze dřeva nyatoh. K přišroubovanému javorovému krku s příjemným C profilem je přilepen hmatník z fíkov... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 000
 Kč
NABÍZÍM VHT Lead 20 Kombo Zesilovače
Před 60 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Kombo kytarového zesilovače VHT Lead 20. Vše lampové. 20 wattů. Reproduktor je Celestion G12H 30 W. Marshall gain a Fender cleans. FX smyčka. Pružinový reverb tank. Velmi povedený zesilovač. Jediný problém je, že knoflík hlasitosti vydává při otáčení nějaké praskavé zvuky. Je to asi dost sna... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 800
 Kč
NABÍZÍM Kopie Fender Jazz Bass
Před 71 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám mnou sestavenou kopii Fender Jazz Bass, kterou jsem vyrobil v roce 2020. Snažil jsem se o, v rámci svých možností, věrnou kopii Jazz Bassu z roku 1962. Tomu odpovídá i poloha kobylkového snímače a také výběr snímačů samotných (Fender Pure Vintage '62). Ostatní hardware jako chromové krytky, knoby a thumbrest je také originál Fender. Tělo, krk, kobylka a ladicí mechaniky jsou z Thomannu. Nataženy starší,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 000
 Kč
NABÍZÍM Fender Jazz Bass kopie
Před 72 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám poskládanou kopii Fender Jazz Bass. Rok výroby zhruba 2016. Hraná jen doma. Materiál těla: mahagon ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 500
 Kč
NABÍZÍM Fender Stratocaster Standard USA RW Black 2014
Před 268 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám kytaru Fender Stratocaster Standard USA 2014 (s.č. US13027126) v dobrém stavu, na zadní straně jsou menší škrábance od pásku. Vše je původní, to znamená, že má custom shop snímače. Skvěle ladí a má nízký dohmat Barva: černá Tělo: olše Krk: javor... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 000
 Kč
NABÍZÍM Fender Hot Rod Deluxe II
Před 95 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Dobrý den, prodám kombo Fender Hot Rod Deluxe II zakoupené v Kytary.cz. Má za sebou cca 50 klubových koncertů a 100 zkoušek, nebylo tedy extra používané, ani se nevozilo po fesťácích, apod. Vše funguje tak, jak ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry