NABÍZÍM Prodám digitální mixpult Yamaha tf5

Přidáno včera - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám digitální mixpult v převozním odlehčeném profi case. Vestav... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Prodám digitální mixpult Behringer X 32 Producer + kufr
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám digitální mixpult Behringer X 32 Producer + kufr
Liberecký kraj
27 000
 Kč
NABÍZÍM Prodám digitální mixpult Behringer X 32 Producer + kufr
Před 2 dny - Liberecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám digitální mixpult Behringer X 32 Producer + kufr
Liberecký kraj
27 000
 Kč
Mixpult Foyu FO-M007 s BT
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
K prodeji: Mini mixpult Foyu FO-M007 - 5x micro/line mono in - +48V phantom vypínatelný - 1x stereo in - 3í pásmové EQ pro každý kanál - Jack 6,3 výstup - Vestavěný USB a Bluetooth... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 500
 Kč
NABÍZÍM Mixpult Foyu M-007 s BT/USB - NOVÝ
Před 3 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
K prodeji: Mini mixpult Foyu FO-M007 - 5x micro/line mono in - +48V phantom vypínatelný - 1x stereo in - 3í pásmové EQ pro každý kanál - Jack 6,3 výstup - Vestavěný USB a Bluetoot... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 500
 Kč
NABÍZÍM prodám Yamaha BMS 10A
Před 2 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Masivní držák na Mixpulty Yamaha. Již se neprodává tak snad někomu udělám... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Mixpult FOYU M-007 s BT/USB - NOVÝ
Před 3 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
K prodeji: Mini mixpult Foyu FO-M007 - 5x micro/line mono in - +48V phantom vypínatelný - 1x stereo in - 3í pásmové EQ pro každý kanál - Jack 6,3 výstup - Vestavěný USB a Bluetoot... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 500
 Kč
Digitální piano Yamaha P-60
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám přenosné digitální piano Yamaha P-60: 88 kláves s kladívkovou mechanikou typu Graded Hammer a s dynamikou, polyfonie 32 hlasů, vysoce realistické zvuky díky technologii AWM Stereo Sampling, na výběr je 10 volitelných zvuků (dvě výborná akustická piana, dvě e-piana, dvě cembala, vibrafon, dvoje chrámové varhany, smyčce), vrstvení zvuků (dual layer) s nas... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 500
 Kč
NABÍZÍM Yamaha modx8
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám modx8 stav noveho nastroje pouzivany pouze v domácím studiu, profi nastroj , dotykovy... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
30 000
 Kč
NABÍZÍM Prodám Yamaha QL 5
Přidáno včera - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Prodám mixážní pult Yamaha QL 5, provoz ve studiu, ve skvělé kondic... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
NABÍZÍM Prodám Kemper vč. pedalboardu Behringer
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám jako nový Kemper vč. hromady zvuků a pedalboardu od Behringeru... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
28 500
 Kč
Yamaha Arius YDP-145B černé digitální piáno
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám černé digitální piano ydp 145 málo používané s kladívkovou mechanikou, klaviatura GHS, 192 tónová polyfonie, výukový systém, reproduktory 2 x 8W, matné černé provedení. Se zvukem koncertního křídla Yamaha CFX. Obsahuje nové funkce a kompatilibitu s aplikací Yamaha Smart Pianist. - 10 zvuků, 353 skladeb - Nové modelování virtuální rezonance Lite (VRM Lite) - GHS vyvážená klaviatura s matným povrchem černých kláves - Šetrné k uším při hraní se sluchátky - Vestavěný stereo zesilovač 2 x 8W a reproduktorový systém - Kompatibilita aplikace Smart Pianist s intuitivní... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
20 700
 Kč
NABÍZÍM Prodám Cort custom Jumbo
Před 1 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Nabízim Cort Jumbo s přestavbou na profi snímáni Seymour Duncan Duo.Vykládaný hmatník, plný hutný zvuk na su... (více v detailu)
Zlínský kraj
17 000
 Kč
NABÍZÍM Prodám kick pad Yamaha
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám kick pad Yamaha. Cena: 500Kč Pouze osobní odběr Brno.
Jihomoravský kraj
500
 Kč
NABÍZÍM Prodám mix Yamaha mg 10xu
Přidáno včera - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento mix. 4 mikrofonními vstupy. doma už mi jen překáží proto... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 500
 Kč
NABÍZÍM Prodám rcf 735 2ks nové jen vybalené
Přidáno včera - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám RCF ART 735 MK4 zabalené a mix Soundcraft signature 22 MTK Rcf 1400w 15” bass 3.0” driver Soundcraft signature 22 MTK ještě v krabici jen vyzkoušeny cena 20000 Kč Rcf 735 2k... (více v detailu)
Ústecký kraj
40 000
 Kč
NABÍZÍM Prodám digitální piano Casio CDP-130 BK vč. stojanu+stoličky
Přidáno včera - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám digitální stage piano Casio CDP-130 BK, bezvadné, málo hrané, vhodné pro začínající i pokročilé hráče. V originálním balení. vč. stojanu a kožené otáčecí stoličky cena 8900,-Kč. Možno i bez stoličky (cena 7990,-). Ideálně osobní odběr Teplice. 88 standardních kláves s přirozeně vyváženou kladívkovou mechanikou; zvukový procesor typu ... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 990
 Kč
NABÍZÍM Prodam Bose Panaray digitální regulátor signálový procesor
Před 2 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodam Bose Panaray digitální regulátor signálový procesor..v top stav!!! Cena 6999kc. Tl 770697999
Plzeňský kraj
6 999
 Kč
NABÍZÍM Digitální studio TASCAM DP-32SD - prodej nebo výměna
Před 3 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Multistopý rekordér - profesionální studio-quality nahrávky přímo v pohodlí vaší zkušebny nebo domova. Díky 8 kombinovaným 1/4-XLR vstupům (s phantomovým napájením), 32 stopám a obrovským možnostem nahrávání i zvukového processingu dostanete profi zařízení, na kterém natočíte úplně cokoliv. Technické údaje: • 8 mono stop • 12 stereo stop • Možnost zaznamenávat až 8 stop najednou • Přehrávání 32 stop najednou • Ovládání stop: EQ, Pan, Effect send • Nahrávání na SD karty • 8 symetrických XLR/Jack vstupů (kombinované) • Phantomové napájení 4 nebo 8 vstupů • Instrumen... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 000
 Kč
Prodam workstation Yamaha PSR SX900 a bici Sonor Force
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodam pouze rozbaleny a vyzkouseny Yamaha PSR SX900 (zakoupeno 09/23 muziker, zaregistrovano na yamaha.com, expansion packs) s pouzdrem i kartonovym obalem a bici Sonor Force 14... (více v detailu)
Zlínský kraj
67 000
 Kč
NABÍZÍM Prodám GR BASS DUAL 800 dneska za 16k
Před 2 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám výbornou dvoukanálovou hlavu. Už jsem ji tu jednou měl, ale nechal jsem si ji na pár malých hraníček přes léto, teď už je zase nevyužitá. Hlava hodně jezdila jednu sezónu, pak jsem trvale přešel na pedalboard/in-ear a stala se zbytečnou. Výbornej zesilovač se zvukem, kterému jsem nikdy neměl co vytknout (před ním jsem měl kde co a kde co šlo pryč), má dostatečný výkon na cokoli, výborně nastavené (a přepínatelné) korekce, bass a high boost... Nic mi nevadilo, nic nechybělo. Používal jsem ji na jednu basu se skresleným kanálem, na dvě basy s rozdílnými korekcemi (fret/fretless), všechno uměla a na výbornou, moje zvukovky trvaly vždycky tak 15sekund, než mi zvukař pochválil linku a že prej stačí, jedinou drobnou výtku mám k vestavěné ladičce, je sice přesná, ale trochu retardovaná, mohla by být svižnější. Detailní popis by mi zabral opravdu hodně času, podrobnosti případě rád sdělím zájemci po telefonu. K h... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 000
 Kč
NABÍZÍM Soundcraft Ui12 digitální mixpult
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám digitální mixážní pult. Prodávám ho z důvodu nevyužití, byl pár měsíců ve zkušebně, 100% stav. Ori... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 990
 Kč
NABÍZÍM Epiphone Les Paul Model Melody Maker Žlutá
Před 5 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Žlutý Epiphone Les paul v edici Melody Maker je vhodný spíše pro začátečníky či jakožto záložní kytara. Prakticky nehraný nástroj, bez jakýchkoli funkčních vad. Kytara byla pořízena v roce 2022, (dobře uložená), důvod prodeje je redukce sbírky. Ideální je osobní předání v Telči nebo Jihlavě, po dohodě ale ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 000
 Kč
NABÍZÍM Epiphone Les Paul Černá
Před 5 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Černý Epiphone Les Paul je kytara "vyšší střední třídy". Nástroj je bez jakýchkoli funkčních či znatelných kosmetických vad. Vyroben byl v roce 2000, ale na svůj věk je hezky zachovalý a v opravdu dobrém technickém stavu. Vyroben byl v době kdy byl ještě Epiphone nedílnou součástí značky Gibson a je vyroben pod licencí USA Tennesee. Důvod prodeje je redukce sbírky. Na kytaře jsou natažené nové struny Elixír 11. Součástí balení... (více v detailu)
Kraj Vysočina
10 000
 Kč
Nová prémiová celomasivní akustika FURCH VINTAGE 3
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Furch Vintage 3 D-SR RV 2024 Odolný kufr Hiscox s dvěma klíči v ceně 7 000 samozřejmě v ceně Technické parametry Tělo tvaru D Přisazení krku k tělu 14. pražec Masivní přední deska - Smrk sitka - master grade Masivní luby a zadní deska - Indický palisandr - master grade Lemování Koa s kontrastní linkou Dekorace přední desky motiv rybí kosti Rozeta dvojitý prstenec s abalonovým vykládáním a černobílou linkou Kobylka eben Kolíčky v kobylce eben s perleťovým očkem Sedlový pražec TUSQ s plnou kompenzací Rozteč strun na kobylce 55 mm Povrchová úprava přední desky Full-Pore Vintage Finish Povrchová úprava lubů a zadní desky Full-Pore Vintage Finish Chránítko umělá želvovina s transparentním rozšířením směrem k akustickému otvoru Krk: Šířka nultého pražce 45 mm Výztuha krku CNR System s dvoucestným nastavením Profil krku Furch Soft V Menzura 650 mm Materiál hmatníku eben Rádius hmatníku 400 mm Čelní inlay hmatníku perleťové kosočtverce Boční inlay hmatníku perleťové bodové poziční značky P... (více v detailu)
Olomoucký kraj
54 999
 Kč
NABÍZÍM Prodám novou hlavu Mesa Boogie JP-2c
Před 6 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám novou hlavu Mesa Boogie JP-2c , John Petrucci signature, momentálně vrchol nabídky firmy Mesa Boogie. Ještě jsem ji ani n... (více v detailu)
Jihočeský kraj
100 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry