NABÍZÍM Rezervace! Klon overdrive (podle Klon Centaur)

NABÍZÍM Rezervace! Klon overdrive (podle Klon Centaur)
Před 8 dny - Pardubický kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento pedál s očekávaným vzhledem a zvukem. Díky velké možnosti zesílen... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 150
 Kč

Podobné inzeráty

NABÍZÍM Smrčka - Overdrive
NABÍZÍM Smrčka - Overdrive
Před 1 dny - Pardubický kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám Smrčka Overdrive Station 3. True bypass, dva kanály - crunch + hi ga... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 100
 Kč
NABÍZÍM Hotone Binary Amp
NABÍZÍM Hotone Binary Amp
Před 3 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Simulace aparátů v kompaktním provedení. Pedálový efekt Hotone Binary Amp nabízí šestnáct simulací slavných kytarových aparátů z produkce amerických, britských a německých značek (Fender, Mesa Boogie, Soldano, Peavey, Marshall, Vox, Orange, Engel, Diezel) plus kvalitní simulaci kabinetu vhodně přiřazenou ke každému typu virtuálního aparátu. Design krabiček z řady Binary je vystaven na model... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 100
 Kč
NABÍZÍM Bogner Harlow V2
NABÍZÍM Bogner Harlow V2
Před 4 dny - HUDEBNIBAZAR
Predám Bogner Harlow V2 Boost Compressor s integrovaným trafom ako na Neve konzole. Jednoduchý ale skvelý pedál, vhodný ako boost pre aparát alebo ako kompresor s ekvalizerom a všetko medzi tým. Boost má brutálny výstup, unity gain ... (více v detailu)
3 772
 Kč
NABÍZÍM MXR Boost/Overdrive
NABÍZÍM MXR Boost/Overdrive
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám efekt MXR Boost/Overdrive, série Custom Audio Electronics, fantastický boost na nakopnutí aparátu a klasický overdrive. Výborný ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 100
 Kč
NABÍZÍM Nový Carl Martin Plexi Tone
NABÍZÍM Nový Carl Martin Plexi Tone
Před 5 dny - HUDEBNIBAZAR
Predám skoro nový efekt CarlMartin PlexiTone. V záruke. S účtom. Pridám 9V adaptér. Možnosť zaslať zásilkovnou (200kč). Tento pedál vyrobený podľa legendárneho aparátu zo 70. rokov, ktorý vyniká svojím prirodzeným a hutným skreslením. Plexi Tone ponúka na výber radu kľúčových ovládacích prvkov, ktoré pomáhajú d... (více v detailu)
3 990
 Kč
NABÍZÍM Kytara AYERS AYDCSRL-E
NABÍZÍM Kytara AYERS AYDCSRL-E
Přidáno včera - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Špičková Australská, polomasivní, vyhraná kytara. 18 let stará. Vrchní deska masivní Sitka smrk, zadní deska a boky Indický Palisandr. Krk mahagon, hmatník Palisandr, kobylka Palisandr. Snímač Fishman Classic 4. Šířka nultého pražce 43 mm. Nultý pražec a sedlo kost. Odborně opravený kousek laku, pouze optická záležitost, na zvuk to nemá vliv. Stav velmi dobrý. Cena 12 000 Kč. Australský mistr stavitel kytar Gerard Gilet vytvořil řadu výjimečných akustických kytar pod názvem AYERS GUITARS. Všechny nástroje standardní řady jsou pevné a kromě vynikajícího zpracování a vynikající hratelnosti se vyznačují zvláštním zvukem. Bohaté, příjemné basy, vyvážené středy a svěží, jiskřivé výšky určují zvuk každého nástroje. Auditorium, Dreadnought, Grand Concert a Medium... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
NABÍZÍM SUPER FUZZ SF300 Behringer
NABÍZÍM SUPER FUZZ SF300 Behringer
Před 4 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Nevyžité… Behringer SF300 vám poskytuje všechny nástroje, které potřebujete k vytváření obrovských, neostrých zvukových scén. Využitím dvou samostatných režimů fuzz a dalšího zesílení můžete kdykoli vytvořit spalující zvuky. Fuzz 1 dýchá vintage charakterem s výrazným středem a jiskřivým zvukem. Fuzz 2 poskytuje moderní basový těžký tón, který přivítá každý styl svou nádhernou vřelostí. Pak můžete vše natočit na maximum se ziskem +24dB. Je čas podívat se, o čem to všechno je Hot Fuzz Není to všechno zkáza (a chmurnost). Zatímco legendární pověst Behringer SF300 Super Fuzz Pedal může být postavena na zadní straně doomových kapel a těžších hudebních žánrů, všestrannost tohoto pedálu znamená, že je vhodný jak pro funk, tak pro metal. Knoflík 'Gain' vám umožňuje přizpůsobit, jak agresivní je fuzz, od jemného a jemného až po plně rozvinutý fuzzed out chaos. Nastavení 'Boost' je také extrémně užitečné, když potřebujete zvuk zvednout, aby vynikl v mixu, zesílení na tap znam... (více v detailu)
Plzeňský kraj
490
 Kč
NABÍZÍM B85 audio Maximizer II (vylepšený koncept BBE)
NABÍZÍM B85 audio Maximizer II (vylepšený koncept BBE)
Před 5 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám krabičku lokální výroby, kvalitně zpracovanou, spolehlivou. Vytuněnou navíc o jedinečné krytky potenciometrů. Používal jsem s basou, ale lze perfektně využít na kytaru nebo jiný libovolný signál před zesílením. A co že to dělá konkrétně? B85audio Maximizer II. v2 je filtr stavových proměnných. Signál je rozdělen do tří frekvenční částí (nízká, střední a vysoká), které lze samostatně ovládat a upravovat. Myšlenka je, že fázově koriguje frekvence, než jsou zesíleny a odeslány do reproduktorů a výsledkem je optimalizovaný výkon reproduktorů. Maxi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 450
 Kč
NABÍZÍM Hughes & Kettner GrandMeister Deluxe 40
NABÍZÍM Hughes & Kettner GrandMeister Deluxe 40
Před 3 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Prodám lampový zesilovač Hughes & Kettner GrandMeister Deluxe 40 ve stavu nového zesilovače_nehraný, zakoupený u Thomann.de v roce 2022. Charakteristika zesilovače: - celolampový kytarový zesiloavač - výkon 40 wattů - Deluxe Tone Technologie - zcela nový zvukový design. Voicing kanálů byl provedený podle vlajkové lodi TRIAMP MKIII (TRIAMP byl vyhlášen jako nejlepší zesilovač na Musikmesse Frankfurt 2015). - Čtyři kanály: vyberte si mezi teplými čistými, klasickými crunch, pure brown sound pro sóla nebo riffy a dynamický moderní ultra-high gain distortion - možnost uložení zvuků do 128 předvoleb - Inteligentní Smart Rotary Controls: každou pozici potenciometru lze uložit a kdykoliv vyvolat - 128 zvuků pouhým stisknutím tlačítka. Pro ovládání je doporučený je MIDI footswitch FSM-432 MK III MIDI Board, který poskytuje okamžitý snadný přístup ke všem svým předvolbám - R... (více v detailu)
Kraj Vysočina
20 000
 Kč
NABÍZÍM Klon centaur-kopie
NABÍZÍM Klon centaur-kopie
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám, nebo vyměním za jiný efekt kopii overdrive pedálu klon centaur. Hrál jsem s ním na zkouškách i koncert... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Boss SD -1 Super Over Drive
Boss SD -1 Super Over Drive
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Boss SD-1 Super OverDrive je transparentní, dynamicky citlivý, overdrive pedál, který nabízí vřelé, přirozené, zkreslení vytavených lampových aparátů v kompaktním provedení... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 200
 Kč
NABÍZÍM Mad Professor Twimble (REAL Dumble Amp Tone)
NABÍZÍM Mad Professor Twimble (REAL Dumble Amp Tone)
Před 6 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Mad Professor Twimble (DISCONTINUED) like NEW! Two Pedals in One: "The Twimble combines two of Mad Professor’s most successful effects: the Simble overdrive and the Simble Predrive and you can choose either or both. Used on its own, the overdrive has that classic Dumble tone — with room to fine tune your frequency with the contour control to taste. You’ve got enough room here to nail out any genres and playing styles”. Simble Overdrive is great for Dumble tone of John Mayer, Robben Ford or Larry Carlton and much more! Dumble amp on Reverb ($475,000): https://reverb.com/item/6933261-dumble-overdrive-special Simble Overdrive has a natural organic tone, unsurpassable touch sensitivity, sweet tube-like compression. This natural sounding pedal works as a clean boost, ”on the edge” crunch, or a sweet singing overdrive, always retaining the tone of your prized guitar. The Simble is happy with either single coil pickups or humbuckers and also works great with ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 900
 Kč
NABÍZÍM DORD head 50 prodej-vymena
NABÍZÍM DORD head 50 prodej-vymena
Před 7 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
prodam spickovy ,na miru postaveny ,rucne pajeny 50/25 W kytarovy zesilovac od firmy DORD ..(2023) clean je paradni Fender sound ..crunch je Marshall a navic boost - lead ,ktery krome zesileni jeste prida malinko gainu,,, clean je klasika Fender -voluime, basy,stredy vysky... crunch je modifikovany Marshall -gain,basy, stredy, vysky ,volume, volume boost... vzadu pak presence ,efektova smycka ,prepinani 50,25 w a prepinac 4,8,16 ohm perfektni zpracovani,rucni vyroba,rucne motana trafa!!!!!,paradni design .. nekompromisni Marshall sound ale bez Marshall nesvaru...----zadny pisek pri solech , ale hlavne hraje i potichuuuuuuu!!!!!!! paradni kousek,velkou vyhodou je i rozmer a vaha... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Efektový pedál Darkglass ALPHA OMEGA – basová kytara
Efektový pedál Darkglass ALPHA OMEGA – basová kytara
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám v podstatě jenom vybalený, dvakrát doma vyzkoušený špičkový efektový pedál typu overdrive / distortion Darkglass ALPHA OMEGA určený pro baskytaru. (Byl to fajn dárek, ale já ho k mému akustickému hraní plně nevyužiju). Pedál nabízí vše od luxusních zvuků overdrive až po hutnější zkreslení. Nabízí 7 potenciometrů a dvojici přepínačů pro detailní nastavení zvuku. K dispozici jsou klasické ovládací prvky jako Level pro nastavení hlasitosti, Drive pro nastavení úrovně zkreslení a třípásmový EQ s korekcí pro basy, středy a výšky.... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 900
 Kč
Multiefekt Line 6 POD HD500X
Multiefekt Line 6 POD HD500X
Mnoho presetů, zesilovačů, nahrávací smyčka, pedál.Používaný jen pro domácí hraní. Používají i známé kapely na pódiích. Jako nový , plně funkční včetně originál zdroje. Bližší info rád poskytnu. Technické údaje kytarový multiefekt 30 HD simulací kytarových zesilovačů, reproboxů a předzesilovačů přes 100 efektů + looper (48 sekund) 8 simulací mikrofonních preampů 512 presetů / 8 bank možné použít až 8 efektů najednou ovládání: 12 podsvícených nožních spínačů, expressio... (více v detailu)
5 500
 Kč
NABÍZÍM Laney Steelpark boost
NABÍZÍM Laney Steelpark boost
Před 16 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám téměř nepoužitý boost pedál "Laney Steelpark". Pedál nikdy neopustil domov = téměř jak... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 200
 Kč
NABÍZÍM Pedalboard a FX (Helix HX Stomp, BOSS TU-3 a další..)
NABÍZÍM Pedalboard a FX (Helix HX Stomp, BOSS TU-3 a další..)
Před 16 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám vše, co je k vidění na fotografii, klidně i jednotlivě. Pedalboard domácí výroby ze dřeva a kovu, kytarový multiefekt LINE 6 Helix HX Stomp, pedálová ladička BOSS TU-3, MXR M152 Micro Flanger (LZR VKNG signed), boost MXR Micro Amp M133 a DOD Rubberneck delay. Vše v dobrém sta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
NABÍZÍM Studiologic Numa Compact 2x
NABÍZÍM Studiologic Numa Compact 2x
Před 21 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Za výhodnou cenu prodám sestavu digitálního stage piana Studiologic Numa Compact 2x, sustain pedálu, expression pedálu (viz foto) a přenos... (více v detailu)
Jihočeský kraj
13 000
 Kč
NABÍZÍM LINE6 DM4 Distortion Modeler OVERDRIVE & DISTORTION Pedal
NABÍZÍM LINE6 DM4 Distortion Modeler OVERDRIVE & DISTORTION Pedal
Před 23 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
prodám legendární Line 6 DM4 modeler, má už něco za sebou, tlačítka a ovladače jsou ale plně funkční. - 16 továrních presetů - Volit můžete mezi Boost/Comp, Tube Drive, Screamer, Overdrive, Classic Distortion, Heavy Distortion, Colordrive, Buzz Saw, Facial Fuzz, Jumbo Fuzz, Fuzz Pi, Jet Fuzz, Line 6 Drive, Line 6 Distortion, Sub Octave Fuze či Octave Fuzz. Tyto efekty vycházejí z předloh z dílen MXR, Chandler, Ibanez, DOD, ProCo, Boss, Colorsound, Maestro, Arbiter, Vox, EHX, Roland či Tycobrahe. - 4 uživatelské presety - (4x footswitch) pro uložení vlastního nastavení. - možnost Expression p... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 790
 Kč
NABÍZÍM Dunlop 95-Q Cry Baby Wah-Wah
NABÍZÍM Dunlop 95-Q Cry Baby Wah-Wah
Před 27 dny - HUDEBNIBAZAR
Prodám Dunlop 95-Q Cry Baby Wah-Wah pedál. Vzhledově už nevypadá jako novej ale všechno funguje jak má. A... (více v detailu)
1 800
 Kč
NABÍZÍM VHT Special 6 Hlava + Cab
NABÍZÍM VHT Special 6 Hlava + Cab
Před 37 dny - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám zmíněný aparát. Super pedal platform amp. Je to sice číňan, ale uvnitř je ještě pájený na očka. Dá se jednoduše modifikovat. Vzhledem k tomu, že má dohromady jen 2 lampy, tak jeho údržba skoro nic nestojí. Díky 6w lze aparát v kapele opravdu vytavit a slyšet pěkně šťavnatý lampový konec. Pro hraní na čistý zvuk to ale chce rozumného bubeníka :). Potenciometr volume lze vytáhnout pro boost zvuk. Boost se dá ovládat i footswitchem. Díky dvěma výkonnový... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 490
 Kč
NABÍZÍM Volume pedál VM1
NABÍZÍM Volume pedál VM1
Před 37 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám původní hranatou verzi volume pedálu VM-1 Michalík - Šebek. Dodělaný potenciometr minimální hlasitosti na patě a napájecí konektor na standardní konektory, používané v pedalboardech. Není víčko na bateri... (více v detailu)
Středočeský kraj
800
 Kč
NABÍZÍM One Control White Loop Dvou-smyčkový true bypass přepínač
NABÍZÍM One Control White Loop Dvou-smyčkový true bypass přepínač
Před 39 dny - Pardubický kraj - HUDEBNIBAZAR
A/B přepínač a true bypass looper pro efektové pedály možnost přepínání mezi smyčkami Green a Red lze využít také jako přepínač výstupu pro ladičku / zatlumení x DC výstupy (2,1 x 5,5 mm) pro průchozí napájení režim true bypass Dvou-smyčkový true bypass přepínač One Control Minimal Series White Loop dává uživatelům možnost okamžitě přepínat mezi dvěma různými efektovými smyčkami nebo obě dvě tyto smyčky přepnout současně do bypass režimu. Levý přepínač přepíná mezi oběma smyčkami (Red nebo Green), pravý přepínač přepne celý pedál do bypass režimu. Jedná se o skvělý nástroj v situaci, kdy potřebujete rychle měnit kanály, ale nechcete si pro tyto účely pořizova... (více v detailu)
Pardubický kraj
899
 Kč
NABÍZÍM Electro Harmonix Superego Plus
NABÍZÍM Electro Harmonix Superego Plus
Před 44 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodàm téměř nový polyfonický efektový pedál, párkrát vyzkoušený.., který byl vyvinut podle oceňovaného modelu Superego a zvedá laťku pro vytváření syntezátorových efektů, zvukových vrstev, glisánd, nekonečného dozvuku a mnoha jiných funkcí.Také nabízí kompletní efektovou sekci zahrnující 11 typů efektů (DETUNE, DELAY, ECHO, FLANGE, PHASE, MOD, ROTARY, TREM 1, TREM 2, PITCH, FILTER), EXP vstup pro ovládání efetových parametrů/obnovení výchozího nastavení, a EXT jack pro 3-tlačítkový ovladač. Pedál nabízí dostatečné množstv... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 500
 Kč
NABÍZÍM Joyo PXL-Live
NABÍZÍM Joyo PXL-Live
Před 45 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám přepínač efektů Joyo PXL-Live. Nikdy jsem ho nevzal na stage, takže je jak nový. Jen jsem ho jednou zapojil se všemi svými efekty a zjistil, že mi nevyhovuje (namísto efektů s přepínačem jsem se rozhodl pro Line 6 HX Effects). Původní balení neobsahovalo adaptér. Tudíž není součástí. Text distributora: Přepínač efektů Joyo PXL-Live nabízí praktické řešení pro váš efekty se rozrůstající pedalboard. Navíc za více než lákavý poměr ceny a výkonu. Disponuje osmi efektovými smyčkami, z nichž do každé můžete zapojit jeden či více pedálových efektů. Celkem můžete volit mezi dvaatřiceti presety (různými kombinacemi zapojení efektových smyček), které jsou umístěné v osmi bankách. Spínače Bank+ a Bank- slouží k přecházení mezi bankami, switche A, B, C a D pak k volbě presetu dané banky. Verze PXL-Live navíc nabízí mnohé další funkce, které potěší ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry