NABÍZÍM LINE 6 POD GO Wireless

Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prvotřídně nastavený jak na hraní do PA, tak do koncáku nebo smyčky zesáku. Nic lepšího už na tom nastavit nejde, vše TOP, úroveň Helixu. Včetně profesionálního IR cabinetu. Vysílačka funguje skvěle, sama ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 500
 Kč

Podobné inzeráty

NABÍZÍM Prodám Line 6 Helix LT
Před 3 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám Line 6 Helix LT - kytarový multiefektový procesor Vše 100% funkční. Je plný kvalitních IR od ML Sound Lab a OwnHammer. V odlescích je možné najít nějaké ty oděrky od používání. Důvod prodeje - přešel jsem na Neural DSP Quad Cortex. Preferuji osobní předání. Možno vyzkoušet u mě v... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 000
 Kč
NABÍZÍM Multiefekt pedál
Před 1 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Kompaktní a externí] Dobrý výkon a vynikající zvuk, deset dalších pedálových efektů může být dobrým partnerem vaší kytary. [Preset 3 Sets of Tone] Uživatelé mohou používat tón a uložit jej, což je jednoduché a uživatelsky přívětivé ovládání. [Multifunkční efektový pedál] Obsahuje 9 klasických IR efektů, 2 modulační efekty (chorus, fázový posun), 1 extra efekt, 1 efekt dozvuku, 8 klasických modelů IR boxů a tuner. [Nahrávání z bezdrátového telefonu a bezdrátové hudby] S 3,5 mm bezdrátovým výstupem pro extra externí poslech a sledování. [USB port a audio rozhraní] Můžete připojit k počítači pro použití záznamu a import IR CAB od jiného výrobce. [Vestavěná akumu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
999
 Kč
NABÍZÍM Pod Go line 6
Před 8 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám nebo vyměním jenom s: Marshall origin 20 watt nebo 50 watt Preamp pedals jako TC elec... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000
 Kč
NABÍZÍM LAMPOVÝ ZESILOVAČ PEAVEY INVECTIVE MH 20W + ORIGO OBAL 500,-
Před 7 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Kytarový lampový zesilovač, výkon: 20 W (přepínatelný 20 W / 5 W / 1 W), impedance: 16/8 Ohm, lampy: 2 x EL84, 3 x 12AX7/ECC83, efektová smyčka, XLR DI výstup se simulací mikrofonu, sluchátkový výstup, 2x vstup pro footswitch Stav nového kusu. V případě zájmu pošlu více fotografií. S cenou při rychlém jednání možná ještě trošku pohnu. Na music city je cena 17k Specifikace • Kytarový lampový zesilovač • Počet kanálů: 2 (Clean /Lead) • Maxim... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 900
 Kč
NABÍZÍM Line 6 POD GO
Před 16 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Dobrý den, nabízím k prodeji "Line 6 POD GO", v záruce, zakoupený cca 03/2024.
Hlavní město Praha
7 000
 Kč
NABÍZÍM Harley Benton FXL8 Pro
Před 16 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám zmíněnou programovatelnou přepínací lištu ve stavu nového kusu, plně funkční. Sloužila skvěle, zlákal mě Woodoo Lab. Vespod je nalepený suchý zip. Předání Brno a blízké okolí nebo Zásilkovna. Při platbě předem na účet Zásilkovnu zaplatím já. Harley Benton FXL8 Pro je programovatelný efektový přepínač (looper), který nabízí osm true bypass smyček pro zapojení kytarových efektů. Hlavní funkce: 8 smyček: Umožňuje propojení až osmi pedálů/efek... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 490
 Kč
NABÍZÍM Strymon Iridium amp and cab
Před 17 dny - HUDEBNIBAZAR
Predzosilovač a cab IR modeler špičkovej kvality. 3x preamp Fender Deluxe Reverb, Vox AC30 Top Boost a Marshall Plexi Super Lead 19... (více v detailu)
7 800
 Kč
NABÍZÍM LINE 6 RELAY G90 Wireless systems Guitars and basses
Před 18 dny - HUDEBNIBAZAR
Predam super gitarovu / basovu vysielacku | wireless | bezdrotovy system LINE 6 RELAY G90. Velmi spolahliva aparat. Super dosah. Robustne kovove prevedenie vysielaca aj prijimaca. Nikdy som s nim nezazil ziadne rusenie a vypadky signalu. Super funkcia simulacie kabla (rozne dlzky), vychytavky ako rozne farby podsvietenia displeja vdaka comu si prijimac mozete prisposobit k dalsim masinkam v racku. Predavam, lebo uz nepouzivam rack a tym padom je pre mna neprakticka - prechadzam na ine riesenie. STAV: 100% technicky a vizualne. Cely cas bola namontovana v racku. SPECIFIKACIA: G90 poskytuje čistý signál. Svojou čistotou konkuruje najkvalitnejším gitarovým káblom. Gitary dostávajú nádhernú špičkovú iskru a basy dostávajú hromov... (více v detailu)
10 324
 Kč
NABÍZÍM Line 6 - UX1 (POD STUDIO)
Před 24 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tuhle zvukovou kartu z důvodu nevyužití. Super věc pro toho, kdo chce zapojit kytaru p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
499
 Kč
NABÍZÍM NUMARK Mixstream PRO GO - nový, nepoužitý, záruka
Před 34 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento lux standalone (na baterii a s reproduktory) DJ player. Fungl nový, jen vybalený, projekt nevyšel. Se zárukou, komplet balení. DJ kontroler Numark Mixstream PRO GO je přenosný DJ kontroler s možností streamování online hudby a provozem na interní baterii. Mixstream Pro Go je vždy připraven k akci,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 000
 Kč
Multiefekt Line 6 POD HD500X
Mnoho presetů, zesilovačů, nahrávací smyčka, pedál.Používaný jen pro domácí hraní. Používají i známé kapely na pódiích. Jako nový , plně funkční včetně originál zdroje. Bližší info rád poskytnu. Technické údaje kytarový multiefekt 30 HD simulací kytarových zesilovačů, reproboxů a předzesilovačů přes 100 efektů + looper (48 sekund) 8 simulací mikrofonních preampů 512 presetů / 8 bank možné použít až 8 efektů najednou ovládání: 12 podsvícených nožních spínačů, expressio... (více v detailu)
5 500
 Kč
NABÍZÍM Line 6
Před 53 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Za 3500 Kč plně funkční usb napojení možnost
Moravskoslezský kraj
3 500
 Kč
NABÍZÍM Peavey Invective MH (lampový zesilovač, 20W/5W/1W)
Před 59 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Kytarový lampový zesilovač, výkon: 20 W (přepínatelný 20 W / 5 W / 1 W), impedance: 16/8 Ohm, lampy: 2 x EL84, 3 x 12AX7/ECC83, efektová smyčka, XLR DI výstup se simulací mikrofonu, sluchátkový výstup, 2x vstup pro footswitch Specifikace: • Kytarový lampový zesilovač • Počet kanálů: 2 (Clean /Lead) • Maximální výkon: 20 W (přepínatelný 20 W / 5 W / 1 W) • Lampy: 2 x EL84, 3 x 12AX7/EC... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 500
 Kč
NABÍZÍM Line 6 keys 25
Před 62 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Na světě první Tri platforma 25 kláves klávesnice je linka 6 nové mobilní klíče 25 je nový, lehký, přenosný řadič klávesnice MIDI ovládání iOS hudební ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
690
 Kč
NABÍZÍM Prodám kytarové kombo Katana Artist MkII
Před 64 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Vlajková loď rodiny Katana. Perfektní stav, upgrade na poslední verzi 2.00. Možnost editace na PC pomocí Boss Tone Studio for Katana MkII. 8 uložených presetů. Možnost Volume pedálu, externího přepínače nebo ovládání pomocí GA-FC (GA-FC-EX). Odpojitelný reproduktor a možnost použít jako zesilovač (hlavu) s jiným kabinetem s impedancí 16 nebo 8 Ohm. Vlastnosti: - výstupní výkon 100 W - reproduktor Boss Custom Waza 12" - 5 typů zesilovačů (Acoustic, Clean, Cruch, Lead, Brown), rozšířených ... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
NABÍZÍM Alexis guitarlink wireless
Před 69 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám vysílačku Alexis guitarlink wireless. Ne příliš používaná plně funkční. Kompletní balení. Pracuje ve frekvenčním pásmu 2,4 GHz. Vysilač napájen 2xAAA bateriemi. Příjmač napájen adaptérem nebo taktéž bateriemi 2xAAA. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
850
 Kč
NABÍZÍM Prodám Yamaha UD-BT01 Wireless Midi Adapter+kabel
Před 249 dny - Pardubický kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám Yamaha UD-BT01 Wireless Midi Adapter Pro připojení Bluetooth (verze4.0a výše) mezi USB do hostitelské zásuvky (kl... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 300
 Kč
NABÍZÍM ZESILOVAČ DEXON JPA1180 platí do smazani
Před 116 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodam nevyužity zesilovač: 180W JPA 1180 je modelem rozhlasové ústředny jejíž velkou devizou je moderní multifunkční modul, který v sobě sdružuje funkce AM/FM tuneru a přehrávače CD, MP3 a WMA souborů i prostřednictvím USB Flash paměti nebo SD /MMC paměťové karty. Ke komfortu přispívá i možnost programování a dálkový IR ovládač. Ústředna nabízí velký počet vstupů včetně řešení priorit, sirény a gongu. Tímto jediným přístrojem provádíte směšování různých signálů a jejich výkonové zesílení. Samotná ústředna může spolupracovat s množstvím dalších přístrojů plošného ozvučování. Firma DEXON Vám děkuje za projevený zájem o naše výrobky a pevně věříme, že s tímto modelem budete plně spokojeni. Technická specifikace: - - - výkon 180 W rms / 100 V, 70 V, 4 Ω, 8 Ω 4 vstupy Mic / Line konektorem XLR/Jack 6,3 a šroubovacím terminálem se sepnutelným fantómovým napájením 24 V, a možností obrátit fázi a zařadit hornopropustný filtr 2 zkombinované vstupy Aux konektorem... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 600
 Kč
NABÍZÍM STAGG AS15B
Před 89 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodávám dva kusy reproduktorů které jsou ještě víc jak rok v záruce každý reproduktor má zabudovanou baterii která vydrží hrát až v 6 hodin reproduktory mají Bluetooth 5 a lze je spárovat přes Bluetooth do sterea a ke každému reproduktoru jsou dva bezdrátové mikrofony po celou dobu používání jsem je měl doma jsou jako nové mají krásný zvuk a jsou velmi hlasité. Cena je za oba dva reproduktory původní cena jednoho reproduktoru byla 9000 kcStagg AS15B Aktivní reprobox Dvoupásmový aktivní 15" reprobox s vestavěným zes... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
NABÍZÍM LINE 6 POD XT Live
Před 232 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Technické údaje • kytarový multiefekt • 42 simulací kytarových zesilovačů • 24 simulací kytarových reproboxů • 80 efektů • 4 simulace mikrofonních preampů • 128 presetů • ovládání: 11 nožních spínačů, expression pedál, 6 potenciometrů • zabudovaná ladička • A.I.R. Mode – možnost... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry