Spector NS-4 CR, 3-pásmový eq s laditelnými středy

Spector NS-4 CR, 3-pásmový eq s laditelnými středy
Před 65 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám Spector NS-4 CR, vyrobeno v ČR v 90. letech, průchozí krk. Je to původní série před řadou EURO, která ještě byla... (více v detailu)
Před 65 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Spector Euro LX 4 BSM
Spector Euro LX 4 BSM
Před 46 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
nabízím k prodeji svého prvního Spectora Euro LX 4 BSM. Nástroj je perfektně seřízený, pravidelně servisovaný v Hořovicích, nové struny GHS Boomers. Na base jsou proti tovární výrobě na zakázku vyrobené pasivní snímače Kent Armstrong a dvoupásmová aktivka Kent Armstrong. Originál snímače EMG budou př... (více v detailu)
Před 46 dny
Středočeský kraj
50 000
 Kč
Spector Euro LX
Spector Euro LX
Před 55 dny - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Ahoj, prodám tuhle hořovickou a perfektně hrající krásku. Pocitově má basa skvělou ergonomii a provedení, hubenější krk s příjemným D profilem. Basa má okolo čtyř Kg a i na sucho velmi pěkně rezonuje. Díky třípásmovému preampu od EMG (standard je dvou) si nakroutíte zvuk dle potřeb každého. Má ale typický Spector vibe díky konfiguraci PJ. Je to velmi krásný a špičkový nástroj, kterých Spector zas tak moc neudělal. Ideální do grunge, rocku, až extrémního metalu. Na Spectory hráli nebo hrají například Sting, Guy Pratt, Mike Inez, A... (více v detailu)
Před 55 dny
Ústecký kraj
40 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry