NABÍZÍM Fender Enforcer humbucking

Před 2 dny - Pardubický kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento humbucking, ideální pro kombinaci se singly ve Stratu (nejen). Rozteč ma... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 500
 Kč

Podobné inzeráty

NABÍZÍM Fender Stratocaster 1983 USA
Před 5 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Klasický strat. Jeden z posledních stratů se třema poťákama. Bez kufru.
Hlavní město Praha
39 000
 Kč
NABÍZÍM Fender 68 Custom Princeton Reverb
Před 2 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Zánovní aparát ve výborném stavu. Zakoupeno v kytarách.cz, sloužilo chvíli u ETC.. U mě cca rok, jedenkrát týdně ve zkušebně. Vyměnil jsem původní reproduktor za (dle některých) nejlepší 10” repro na světě, Alnicový Celestion Gold Made-In-England (stojí cca 5.600,-) Kombo je (s novým repro) dostatečně silné na použití bez P.A. i v poměrně velkém sále.. Sehnal jsem vzácný, již nevyráběný Fender Super Champ z roku ’83 (design P... (více v detailu)
Středočeský kraj
30 000
 Kč
NABÍZÍM Fender American Deluxe Stratocaster
Před 5 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám kytaru Fender American Deluxe Stratocaster 2011, snímače HSH, humbuckery Seymour Duncan Alnico II, singl Seymour Duncan STK-S7 (nahrazená původní k... (více v detailu)
Plzeňský kraj
40 000
 Kč
NABÍZÍM Úklid v TumaPick šuplíku - kobylkový hot snímač SV2
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Silný kobylkový snímač, použitý, ale v dobrém stavu, téměř jako humbucker. ruční vinutí, magnety Alnic... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
NABÍZÍM Fender Santa Anna Overdrive
Před 6 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Velmi všestranný overdrive, specifikace na Kytarách.cz viz link nekecají. Přirozený, vřelý zvuk, pěkný crunch, ale i silné zkreslení. Leč u mne nevyužitý. Vyzkoušel jsem v obchodě, poté via e-shop nadšeně koupil, ale použil jen párkrát doma. Ne... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
NABÍZÍM Fender Vintera Road Worn Mischief Maker Stratocaster
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám limitovaný kousek, který už nejde sehnat a to Fender Vintera Road Worn Mischief Maker Stratocaster s podpisem Danish Pete ze známého obchodu Andertons v UK. Kytara je v mých očích skvělým mixem Stratu a Tele se skvělými Pure Vintage `59 snímači. Stav je nový, kytara je nahraná, což je u road worn série paradoxní psát :) Ke kytaře je měkký obal. Mám ještě druhý kousek, ovšem ten už bez podpisu. V česku aktuálně neseženete jediný kousek z Vintera Road Worn série jak n... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
27 000
 Kč
NABÍZÍM Fender Telecaster Custom Build 2024 No. 21
Před 10 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Dobrý den, prodám tohle jedinečné tele. Kytara nově postavena z originálních dílů, Fender reverzní krk, zamykací mechaniky Wilkinson, přepínač Fender, potenciometry CTS, poziční značky na horní straně vypáleny raznicemi, dvojtě lemované tělo z olše, barva Surf Green medium relic. Snímače speciálně navinuty na tuto kytaru panem Dronskim. Vybíralo se z čtyř různých druhů humbuckeru ke kobyle. Kobylkov... (více v detailu)
Olomoucký kraj
23 000
 Kč
NABÍZÍM Fender American Deluxe Stratocaster
Před 15 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám kytaru Fender American Deluxe Stratocaster, 2013, snímače HSH, humbuckery Seymour Duncan Alnico II, singl Seymour Duncan STK-S7 (nahrazená původní konfi... (více v detailu)
Plzeňský kraj
40 000
 Kč
NABÍZÍM Fender American Standard Stratocaster
Před 19 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám Fender American Standard Stratocaster SSS (původní konfig. HSS), rok výroby 2016 USA. Tělo ze dvou kusů olše, javorový krk modern C, satin finish, radius 9,5", hmatník ro... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
25 000
 Kč
NABÍZÍM Fender Prewired Strat Pickguard CUST 69
Před 20 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Fungl nový od Thomanna. Nerozbalený, nepoužitý, nikdy nenamontovaný. Se 3 samostatnými cívkami Custom Shop Custom '69. Magnetic... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 300
 Kč
NABÍZÍM Fender Bullet S1 USA Fullerton Made Dakota Red 1981 - 1982
Před 20 dny - HUDEBNIBAZAR
Fender Bullet S-1 with Rosewood Fretboard Vintage Original Production USA Fullerton Made Dakota Red 1981 - 1982 Red Značka Fender Model Bullet Single Cutaway s hmatníkom z palisandru Červená Pevné telo rok 1981 - 1982 Vyrobené v Spojené štáty americké séria Fender Vintage CBS Era Konfigurácia vyzdvihnutia SS Pravá / ľavá ruka... (více v detailu)
25 801
 Kč
NABÍZÍM Fender Stratocaster Deluxe made in USA 1989
Před 23 dny - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám Fender AM Stratocaster barva Inca Silver ,USA 1989 super stav , použivan jen ve studiu žádne Dingy Dongy škrabance rýhy šmouhy atd. Top stav. nu popis: Tělo Olše Barva Inca Silver (Natural Aging) Krk C-shape 9,5 Radius ,Palisander hardware Chrom Tremolo Dvoubodové . snímače 3 Americke single Standartni ,5 polohový přepínač Ovladání tonu Ovládání hlasitosti tonu TBX control pro ton mez... (více v detailu)
Ústecký kraj
34 500
 Kč
NABÍZÍM Fender Telecaster Custom FMT HH
Před 24 dny - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento univerzální nástroj z roku 2006. Známky běžného hraní a používání. Momentálně zapojeno jako LP bez tónových clon, takže každý snímač má vlastní volume a každý... (více v detailu)
Ústecký kraj
18 000
 Kč
NABÍZÍM SLEVA Fender Select Jazzmaster HH 2013
Před 31 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Parádní Jazzmaster Fender Select ve výkonné a lehké podobě Fender Select Carved Maple Top Jazzmaster HH. Tento high-end model představuje upravenou, komorovanou verzi standardního Jazzmasteru. Odlehčená, minimalisticky pojatá verze této kytarové klasiky obsahuje několik inovací, jako lemovaný do krku vložený palisandrový hmatník s radiusem 9,5" - 14". Kytara disponuje klasickým zvukem se zpěvným, ale i vydatně hutným tónem typickým pro nástroje značky Fender, s obrovským sustainem. Komorované tělo nástroje je zhotoveno z olšového dřeva s vrchní deskou vyrobenou ze žíhaného javoru. Pohodlný a moderní javorový krk s C tvarem, je osazen s 21 medium Jumbo pražci. Kromě nového elegantního stylového vzhledu poskytuje krk úžasně pohodlný pocit z ruky, kdy jsou obě hrany příjemně zaoblené, bez bočního švu mezi krkem a hmatníkem. Mezi další prémiové funkce patří ručně třený olejo... (více v detailu)
Středočeský kraj
54 000
 Kč
NABÍZÍM Repro Beyma 12GA50 full-range 12″, 250 W AES, 8Ω, 102 dB
Před 31 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Repro Beyma 12GA50 full-range 12″, 250 W AES, 8Ω, 102 dB Širokopásmový reproduktor přednostně pro kompaktní komba pro akustické nástroje. Prodávám samotný reproduktor bez bedny. Specifikace: - nominální průměr 12" - zatížitelnost 250 AES W - impedance 8 Ohm - citlivost 102 dB/1W,1m - frekve... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
NABÍZÍM Fender Stratocaster American Standard 2010 SLEVA
Před 33 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám krásného Stratíka z roku 2010. Mám totiž asi 6 Stratů a všechny s javorovým hmatníkem. Nástroj je suprový, krk padne dokonale... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 000
 Kč
NABÍZÍM Fender Modern Player Dimension Bass CT
Před 59 dny - HUDEBNIBAZAR
Výborný stav, nové struny Gibson USA 045-105 • telo: masívna jelša • krk: javor • profil krku: C • menzura: 864 mm • rádius: 9,5'' • počet pražcov: 20 Jumbo • snímače: single three-coil ... (více v detailu)
10 584
 Kč
NABÍZÍM Prodám vylepšený Fender Classic player 60' sonic blue
Před 65 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám orig Fender Classic player 60' SB (Mexiko) s mnohým vylepšením. Olše tělo, javor krk a Paul Ferro hmatník. Tato série byla od Fenderu "reedice" stratů z šedesátých let, ale za rozumnou cenu. Já jsem ještě vylepšil, aby byl ještě zvukově výše :) - Snímače krk a střed špičkové Tůma SV Custom 63' AL5 a kobylkovy King Pickups bezbrumovy AL3 Špičkové snímače, ty nejlepší z Tumovy produkce, lepší než Fender custom shop a King pickups (Miroslav Belik) pečlivě vybran aby s nimi seděl Videa, testy snímačů a zvuk kytary: https://www.youtube.com/watch?v=kq_yLuvm3zM https://www.youtube.com/watch?v=zUqBxgFcLBI https://www.youtube.com/watch?v=MWKia-eoDVU - kobylkove kameny od String Saver, což je ocelový kámen ale s vrstvou grafitu v místě kde prochází struna. Zvukově mnohem lepší, než originál a nepraskaji struny! Sada byla za 1900,- - vyměněny potenciometry a udelan z 3 potaku tzv blender, kdy postupným otáčením se primichava zvuk krkoveho nebo kobylk... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 800
 Kč
NABÍZÍM 1975 Fender Musicmaster Bass Amp 220/230V
Před 71 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento původně basový aparát, který je však hojně využíván na kytaru ve výborném funkčním stavu. 12 wattů, 12" alnico reproduktor, který je asi snad původní, jednoduché ovládání volume a tone, 2X 6V6 Electro-Harmonix, 12AT7 China, Tung-Sol 12AX7 v první pozici, solid state rectifier, skříň překližka, ze které byl sundaný tolex, síťový ... (více v detailu)
Středočeský kraj
23 000
 Kč
NABÍZÍM kvalitní ,výkonné ,lehké 16Kg kombo Fender Rumble 500 V3
Před 73 dny - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
baskytarové kombo, ve velmi dobrém stavu. 500W. Vše funguje, jak má. Čistý, silný zvuk. Reproduktor: 2 x 10" Eminence keramické magnetové reproduktory s 16 Ohm Kompresní výškový reproduktor s vypínačem 1x Jack vstup 1 x kanál s přepínatelným vypínačem jasu Contour, vintage přepínač a overdrive Ovládání: Gain, zapnutí/vypnutí jasu, zapnutí/vypnutí kontury, vint... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 900
 Kč
NABÍZÍM Fender American Professional II Jazz Bass
Před 77 dny - HUDEBNIBAZAR
Stav nového nástroja, komplet setup, orig. pevný kufor v cene, nové struny .045-.105. R.v.11/2022, zrovnané pražce, nízky pohodlný dohmat, váha 3,8 kg!!! Body Roasted Pine Body Finish Gloss Urethane Body Shape Jazz Bass® Bridge 4-Saddle HiMass™ Vintage (String-Through-Body or Top-Load) Bridge Pickup V-Mod II Single-Coil Jazz Bass® Color Natural Commodity Code 9207901000 Configuration SS Control Knobs Black Plastic Controls Volume 1. (Middle Pickup), Volume 2. (Bridge Pickup), Master Tone Country Of Origin US Dimensions 6.20x18.40x53.00 IN Fingerboard Maple Fingerboard Radius 9.5" (241 mm) Fret Size Narrow Tall Hardware Finish Nickel/Chrome Middle Pickup V-Mod II Single-Coil Jazz Bass® Model Name American Professional II Jazz Bass®, Maple Fingerboard, Roasted Pine Neck Construction 4... (více v detailu)
46 343
 Kč
NABÍZÍM Lindy Fralin T-Style
Před 80 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám vyzkoušené, nevyužité snímače na kytaru Telecaster. Pickup Set Electric Guitar • Set of 2 single coils • For T-Style models • Hand-wound according to 50s specifications • Bright and clear for a true vintage sound • Waxed to ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 500
 Kč
NABÍZÍM Fender mustang LT 40 S
Před 245 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
V záruce, velmi málo použité, stereo . Dostatečně silný do klubu ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 300
 Kč
NABÍZÍM LeoSounds Growl Dogs Gold
Před 88 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám ručně vinuté německé butique PAF snímače LeoSounds 59-Bucker GrowlDogs GOLD. Klasická rozteč pólů 1-15/16" (49,3 mm) Most 9,2 KOhm* DC-odpor, indukčnost 6,0H* Krk 8,5 KOhm* DC-odpor, indukčnost 5,3H... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 000
 Kč
NABÍZÍM Fender American Deluxe Stratocaster
Před 338 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám kytaru Fender American Deluxe Stratocaster, 1999, snímače HSH, humbuckery Seymour Duncan Alnico II, singl Seymour Duncan STK-S7 (nahrazená původní ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
40 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry