NABÍZÍM JHS Muffuletta black version

Před 157 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Zdar, Prodám JHS Muffulettu ( původní black verze). Prakticky všechny varianty srovnatelné s předlohami, ale jsem spíše f... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 890
 Kč

Podobné inzeráty

NABÍZÍM JHS Bonsai
Před 3 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám velmi zajímavý pedál Bonsai od renomované americké firmy JHS. Od JHS mám Morning Glory, který se stal stálicí na mém pedalboardu. Bonsai zachycuje devět různých verzí Tube Screameru a musím říct, že velmi zdařile. Cena včetně Zásilkovny. Zespodu suchý zip. Včetně původ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
NABÍZÍM Pedaltrain Classic JR s brašnou
Před 2 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám zachovalý pedalboard od značky Pedaltrain. Rozměry plochy pro efekty 45,7 cm x 31,7 cm. Na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
NABÍZÍM D Sound Orion Distortion / Black Russian Muff w/ mids!
Před 3 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Jedná se o skvělé zkreslení ve stylu Muff v duchu efektů EHX Black Russian Muff. Těsnější a ne tak... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 400
 Kč
NABÍZÍM JHS Pedals 3 Series Hall Reverb
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám JHS Pedals 3 Series Hall Reverb
Moravskoslezský kraj
1 800
 Kč
NABÍZÍM JHS reverb - 3 Series (2021)
Před 7 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodán reverb JHS 3 Series. Koupeno v roce 2021. Funguje tak, jak má. Bez adaptéru. Posílám zásilkovnou.
Hlavní město Praha
1 790
 Kč
NABÍZÍM Laney IRONHEART IRT-Studio-SE
Před 3 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Kytarový lampový zesilovač IRT-STUDIO-SE je limitovanou edicí nejúspěšnějšího lampového aparátu z produkce britské značky Laney. Nabízí stylový design s červenou přední deskou zesilovače s grafickými motivy a logem IronHeart, vylepšený DI výstup /emulaci reproboxů a barevně sladěný nožní spínač FS4 v červené barvě. Jedná se o lehký, kompaktní, tříkanálový rackový zesilovač s výkonem 15 Wattů, který disponuje zcela srovnatelně kvalitním lampovým zvukem jako podstatně výkonnější aparáty. Druhý vstup s výkonem pouhý 1 Watt představuje ideální volbu na domácí cvičení. Každý z kanálů disponuje samostatným ovladačem hlasitosti. První dva kanály sdílí ovladače gainu a třípásmový ekvalizér s funkcí push/pull, která pracuje jako boost dané frekvence, třetí (lead) kanál disponuje samosta... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 500
 Kč
NABÍZÍM Yamaha MG 82CX mixážní pult
Před 5 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
- 8 vstupních kanálů (4 mikrofonní + 4 stereo linkové vstupy) - 3-pásmový EQ (kanály 1-5/6), 2-pásmový EQ (kanály 7/8) - 3 sběrnice (Stereo + efektová), 1 efektový send, 1 stereo Aux return... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
NABÍZÍM ZOOM G6 včetně Bluetooth BTA-01
Před 5 dny - Pardubický kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám ZOOM G6 včetně BTA-1. Jen osobní předání Chrudim,Pardubice a okolí, po dohodě Praha Hostivař. Display zalepený fólií, včetně orig. krabice. Stáří 5 měsíců - důvod : přechod na Fractal FM3. * Integrovaný pedalboard se 6 nožními přepínači pro stomp efekty a expression/volume pedálem * Nejvyspělejší procesorová technologie Zoom FX se speciálním amp modelingem * Ovládací panel s barevným dotykovým LCD displejem 4,3" * Efektové řetězce s až 9 efekty nebo 7 efekty a simulací zesilovače * Funkc... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 000
 Kč
NABÍZÍM Falken 1 Mega Power Bank - výška 2,1 cm !!!!.vejde se/všude
Před 4 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám - profesionální přenosný napájecí zdroj pro efektové pedály, kapacita baterie: až 16 hodin, (důvod: nepotřebuji už 24V), foto na stole jsou reálné, TOP stav, suchý zip jsem nesundával...- záruka do 15.04.2026 - Thomann - professional Power Supply for Effect Pedals Výstup 6: 9 V DC @ 2000 mA (izolováno společně) Výstup 1: 9 V/12 V DC @ 1500 mA (izolovaný) Výstup 1... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 100
 Kč
NABÍZÍM dig. piano Casio CDP-130
Před 5 dny - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
digitální piano Casio CDP-130, v pěkném stavu, lehce používané, všechno funguje, 88 kláves kladívková mechanika různé efekty a na výběr 10 zvuků v... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 900
 Kč
NABÍZÍM LIGHT4ME Mini Spot 60 Prism MKIII
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám zánovní ale stále v záruce 4ks světel, kupované 15.12.2024, v provozu od Března - do Června. perfektní stav. Kompaktní profesionální světelný efekt - pohyblivá hlava společnosti Light4Me. Zařízení přináší výkon 60 W a je vybaveno kolem se 7 barvami a gobo kolem se 7 vzory. Všestranné světlo je ideální pro jakékoliv využití. Zdroj světla: 60 W bílá LED Teplota barvy: 8000 K Režimy: automatický, ovládání zvukem, master/slave, DMX512 DMX kanály: 9/11 Pan, sklon: 540°, 230° ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
NABÍZÍM Ampeg PF-800
Před 5 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Portaflex patří mezi nejoblíbenější a nejznámější aparáty Ampeg – dost možná kvůli tomu, že nabízí dost vysoký výkon, mají kompaktní rozměry a jsou cenově dostupné. Ať už jde o zesilovače či reproboxy PF, jsou to aparáty vysoké kvality, které jsou do posledního detailu vyladěny tak, aby splnily požadavky i toho nejnáročnějšího baskytaristy. Portaflex jsou kombinací vintage designu inspirovaného legendárním Ampegem B-15 a těch nejmodernějších technologií. Konkrétně model PF-800 je zesilovač, který do zátěže 4 ohmů dokáže dodat výkon až 800 wattů. Jeho přednostmi jsou velmi kompaktní rozměry, dostatečný výkon, maximální spolehlivost a odolnost díky masivnímu šasi a samozřejmě vybavenost vším, co je třeba. Na předním pane... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
NABÍZÍM LINE6 POD HD500X
Před 5 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento kytarový multiefekt. Je to předchůdce Helixe, Je v něm zabudováno 30 simulací zesilovačů, reproboxů a předzeislovačů, přičemž tato sbírka pokrývá celé totální spektrum a všechny legendární kytarové zvuky. Vedle nich je zde přes 100 profesionálně designovaných efektů, u kterých lze pracovat s mnoha parametry, a 8 simulací mikrofonních preampů. U HD lze pracovat se 512 presety. Ve výbavě tohoto multiefektu je i 48 sekundový looper, chromatická ladička nebo tap tempo spínač Pokud jde o samotné zařízení, tak na jeho zadní straně naleznete konektory pro připojení kytary, a to jak pro pasivní, tak pro aktivní nástroj... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
NABÍZÍM Boss AC-22LX
Před 5 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám kombo Boss AC-22LX. Výborný zvuk, rytmika, looper, síť i na baterie, původní krabice a faktury na vše. Dokoupeno: BT adapter za 1200Kč, Footswitch Boss FS-7 Dual za 2000Kč a datový kabel. Použito jen několikrát doma na zkoušení, jako nové. Možnost programování komba i FS přes aplikaci. Roland AC-22LX je dvoukanálové kombo pro akustické nástroje vhodné pro písničkáře, co se doprovází na akustickou kytaru. Kombo nabízí výkon 10 wattů a širokopásmový stereo zvuk dvou pětipalcových reproduktorů, kytarový kanál s třípásmovým ekvalizérem, efekty reverb/chorus a pěti možnostmi nastavení virtu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 500
 Kč
NABÍZÍM LANEY AH 200 kombo pro klávesy série AH
Před 5 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
výkon: 165W RMS reproduktory: 15" Celestion + HF horna předzesilovač: 5 kanálů 1. a 2. kanál: symetrický mikrofonní vstup XLR + linkový Jack 3. - 5. kanál: 6x linkový vstup s konektorem Jack každý kanál je vybaven: hlasitostí, 2-pásmovým EQ (basy a výšky), ovladačem k nastavení množství interního, nebo externího efektu výstupní sekce je vybavena: 3-pásmovým EQ, vstupem pro CD, výstupy pro n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
NABÍZÍM JHS AT+
Před 10 dny - HUDEBNIBAZAR
Predám JHS AT+, výborný drive s boostom. Top stav, originál krabica. Pri rýc... (více v detailu)
Neuvedeno
NABÍZÍM Lights Out VOID - POCTIVÁ OriginMALOVÝROBA, ŽÁDNÁ MASOVKA
Před 5 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Lights Out VOID (fuzz / doom / Sunn o))) / guitar & bass) Synopsis from Lights Out pedals: "This is VOID. An intensely heavy pedal from new company "Lights Out". Inspired by Sunn o))), Earth and Om, but capable of huge versatility with many heavy genres, excelling on bass but also great with guitar sounds due to it's versatile EQ and attack section. Loosley structured on a layout similar to a Meathead/Fuzz face circuit, it deviated heavily from that sonic signature to a more spaced out realm, and additionally includes the BASS and TREBLE tonestack from a Sunn Model T amplifier to give heaps of sub, or heaps of scoop on tap. Of course, you can also dial both back nearly to zero and imitate more vintage mids-based tones if you so chose to as well! Mode 1: a crunchy high gain sound with heaps of grunge and sustain. Mode2: A mis-biased, super fat saw wave. Creates excellent bass buzz saw whilst keeping the balls of the sound. Or trumpet- like leads on ele... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 323
 Kč
NABÍZÍM TC Electronic SCF+ (V záruce - stav nového kusu)
Před 8 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Dobrý den, prodám toto reissue legendárního stereo chorus flanger. Zvuk 100% identické originálu, velice univerzální efekt. Skvělé opravdové stereo, ideální na 80s zvuky, ale při jemných nastavení zvládne dodat vašemu zvuku "prostorovost bez přílišné modulace". Mezi slavnými uživateli je Eric Johnson, Alex Lifeson, Steve Lukather, Andy Timmons, Brian May. Kromě rozmanitosti 3 rozdílných ef... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 800
 Kč
NABÍZÍM Octabass EBS Black Labell (octaver)
Před 8 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Nabízím velmi slušný oktáver od EBS. Sice zatím dál v pedalboardu, pro mě ale už dlouho nevyužitý. Menší oděrky barvy na hraně u spínače od šlapání. Jedná se ale jen o časem setřenou/ošlapanou barv... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 700
 Kč
NABÍZÍM Octabass EBS Black Labell (octaver)
Před 8 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Nabízím velmi slušný oktáver od EBS. Sice zatím dál v pedalboardu, pro mě ale už dlouho nevyužitý. Menší oděrky barvy na hraně u spínače od šlapání. Jedná se ale jen o časem setřenou/ošlapanou barv... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 700
 Kč
NABÍZÍM Efekty na prodej
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám efekty používané na basu. Dají se použít i ke kytaře. Na obrázku přeškrtnuté jsou již prodány. Zbývají tyhle, cena v textu: Johnson DEQ2 Distorti... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
NABÍZÍM Palmer Pedalbay 40 Pedalboard
Před 9 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Prodám zánovní pedalboard na všechny dostupné efektové krabičky. Plně nastavitelná středová konstrukce, výška a úhel naklonění. Napájecí příslušenství může být uchyceno ve spodní čás... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 400
 Kč
NABÍZÍM JHS Little Black Amp Box
Před 15 dny - Karlovarský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento efekt, který slouží při zapojení do efektové smyčky a tímto můžete ohulit master volume na vašem zesilovači, dostat z něj zkreslení koncáku a neohluchnout při tom. P... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 200
 Kč
NABÍZÍM Black cat N fuzz (Si fuzz face)
Před 16 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Predam tento silikonovy fuzz face. Top stav s originalnou krabicou, len sem tam trochu zlobi standby switch. Skvely clean up, vdak... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
NABÍZÍM Voodoo Lab Pedal Power 2 Plus Napájecí adaptér (1 of 2)
Před 17 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Voodoo Lab Pedal Power 2 Plus Napájecí adaptér (1 0f 2) Used in good condition Works perfectly with all cables and power chord Zdroj napájení do pedalboardu pro napájení více efektů. K dispozici jsou výstupy: 4x 9V-12V / 100mA, 2x 9V / 250mA, 2x 9V / 100mA. Kombinací... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 800
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry