Stereo systém Auna 388-DAB

Stereo systém Auna 388-DAB
Před 15 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Silný zvuk: díky výkonu 20 W max. (2x 5W RMS) Všestranný hudební systém: všestranný stereo systém se dvěma samostatnými reproduktory Nejlepší příjem: pomocí FM a DAB + rádio tuneru Bezdrátový & pohodlný: přehrávání zvukových souborů pomocí fun... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč

Podobné inzeráty

bílá, stereo systém s CD-MP3-přehrávačem, USB, SD, AUX
bílá, stereo systém s CD-MP3-přehrávačem, USB, SD, AUX
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Porty: 1 x USB vstup, 1 x SD vstup, 1 x 3,5mm AUX vstup, 1 x 3,5mm jack sluchátkový výstup, vzadu Zabudovaná anténa Přehrávatelné diskové typy: CD, CD.R, CD-RW, MP3 Pohodlné ovládání pomocí dálkového ovladače a armatury Automatický a manuální tuner Funkce opaková... (více v detailu)
Hlavní město Praha
850
 Kč
Cajon Studio Mod.Sevilla
Cajon Studio Mod.Sevilla
Profesionální Cajon Mod.Sevilla, díky přední části z bukového dřeva a zadní části se zesíleným otvorem, nám cajon Sevilla nabízí dobře vyvážený zvuk s jasnými, dobře definovanými výškami a suchými basy s nízkými tóny. Tento cajon má nový a vylepšený systém externího ladění a vrchní podložku k sezení. TECHNICKÝ POPIS:Struný: 4 Rozmery: 47 x... (více v detailu)
3 250
 Kč
NABÍZÍM Electro Harmonix 720 - stereo looper
NABÍZÍM Electro Harmonix 720 - stereo looper
Před 3 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Efekt v bezvadném stavu. S krabičkou a všemi doklady, bez napájecího adaptéru. EHX 720 Stereo Looper nabízí vše, co budete pro základní práci se smyčkami potřebovat a spoustu dalších užitečných funkcí. Lze do něj lzapojit dva nástroje najednou, například kytaru a baskytaru. Pr... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 500
 Kč
Gewa DP-345-RW digitální piano německé značky
Gewa DP-345-RW digitální piano německé značky
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám málo používaný digitální piano německé značky GEWA v palisandrové barvě/ tmavě hnědá barva, s výukovým režimem, málo hrané, 88 kláves, kladívková mechanika, zónově vyvážené klávesy, povrch kláves ze syntetické slonoviny, bluetooth audio, bluetooth MIDI, polyfonie 256 hlasů, ovládání pomocí aplikace, Polyfonie 256 hlasů Počet zvuků15 (Obsahuje zvuk klavíru Steinway274) Má... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
24 390
 Kč
Prodam Yamaha Motif Rack XS
Prodam Yamaha Motif Rack XS
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Kompaktní MOTIF-RACK XS nabízí obrovský výběr zvuků, vycházející z populární a profesionální řady MOTIF XS, efektové procesory na studiové úrovni, pět ovládacích knoflíků umořňujících v reálném čase v reálném čase při hře nastavovat 20 různých parametrů, bohatou knihovnu propracovaných Multi-part presetů, tisíce automatických arpeggií na dosah ruky a bezproblémovou integraci hardwaru a softwaru. Nikdy předtím nebylo v tak malém a snadno použitelném přístroji tolik možností komplexního řízení, všestrannosti pro tvorbu hudby a ohromných zvukových možností. Tato malá krabička má vše, co potřebujete – nabízí efektivní práci s tónovými generátory a zvukovými procesory. Zvukový modul stačí připojit k notebooku nebo klávesové pracovní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 500
 Kč
Alesis virtue AHP-1W bílé digitálne piáno -málo hrané
Alesis virtue AHP-1W bílé digitálne piáno -málo hrané
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám málo hrané bílé piano - má 160 stylů a 80 demo skladeb, polyfonii se 128 hlasy a dvěma reproduktory o výkonu 30 W (2 x 15 W) - dodává realistický zvuk a vynikající pocit při hře. Při výukovém režimu je klaviatura rozdělena na dvě části se stejným laděním a zvukem. Režim record umožňuje nahrávání a přehrávání skladeb. Zabudovaný metronom se snadným ovládáním disponuje nastavením tempa v rozmezí 30 – 280 BPM. K dispozici je efekt chorus, reverb a funkce pedal resonance. Pro připojení k mixpultu nebo zesilovači slouží stereo výstup s 6,3mm jack konektory. Výstup pro sluchátka obsahuje rovněž 6,3mm jack... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 400
 Kč
Tablet Samsung Galaxy Tab S 8.4 (SM-T700)
Tablet Samsung Galaxy Tab S 8.4 (SM-T700)
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
klíčové funkce Displej: 8,4palcový Super AMOLED s rozlišením 2560 x 1600 pixelů (~359 ppi) Procesor: Exynos 5 Octa 5420 - Čtyřjádrový 1,9 GHz Cortex-A15 a čtyřjádrový 1,3 GHz Cortex-A7 RAM: 3 GB Úložiště: 16 GB nebo 32 GB vnitřní úložiště, rozšiřitelné pomocí microSD karty (až 128 GB) Operační systém: Původně dodáván s Androidem 4.4.2 KitKat s možností upgradu na Android 6.0.1 Marshmallow Baterie: 4 900 mAh (nevyjíma... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 200
 Kč
Yamaha PSR-E273 Keyboard bez dynamiky Black
Yamaha PSR-E273 Keyboard bez dynamiky Black
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Přenosný keyboard s 61 klávesami ze série Yamaha PSR. Keyboard nabízí širokou škálu zvuků a užitečných funkcí. PSR-E273 představuje ideální volbu pro začínající hudebníky. Keyboard přináší množství kvalitních zvuků a stylů společnosti Yamaha. Navíc obsahuje praktické a zábavné výukové programy, které rozvíjejí hudební schopnosti dětí. Klaviatura: 61 kláves Displej: LCD Generování zvuku: AWM Stereo Sampling Polyfonie: 32 Počet zvuků: 384 zvuků + 17 souprav bicích / SFX Efekty: 9 x Reverb, 5 x Chorus, 6 x Master EQ, 3 x Ultra-Wide Stereo, Panel Sustain Počet zabudovaných stylů: 143 Fingerin... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 000
 Kč
Prodám Xiaomi Mesh System AX3000-2pack
Prodám Xiaomi Mesh System AX3000-2pack
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám Xiaomi Mesh System AX3000 (2-pack) - Jednotky zakoupeny 11.1.2024. Vybaleny a odzkoušeny- běžely všehovšudy asi týden.Jsou tedy skoro jako nové. Zůstaňte ve spojení díky Wi-Fi 6 Wi-Fi 6 s rychlostí 2 976 Mb/s Každý Xiaomi Mesh System AX3000 poskytuje rychlost Wi-Fi až 2 976 Mb/s: 2 402 Mb/s (5 GHz) a 574 Mb/s (2,4 GHz), které vám nabídnou vysokorychlostní zážitek. 256 MB paměti Velká paměť znamená, že můžete připojit až 254 zařízení. Užijte si technologické výhody vašeho routeru díky plynulému a stabilnímu síťovému připojení napříč více zařízeními. OFDMA Technologie OFDMA umožňuje vašemu routeru odesílat data do více koncových zařízení pouze jedním přenosem, což umožňuje efektivnější přenos a nižší latenci, takže můžete používat více zařízení současně. Xiaomi mesh networking Spolupracuje s routery, které podporují funkci Xiaomi Mesh pro práci v síti, pro dosažení bezpro... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Bezdrátové mikrofonní systémy TONOR duálních UHF
Bezdrátové mikrofonní systémy TONOR duálních UHF
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Bezdrátové mikrofonní systémy TONOR, sada duálních UHF bezdrátových karaoke mikrofonů , VÝHODA KOREKCE BASU ,VÝŠEK A ECHA A HLSITOSTI KAŽDÉHO MIKROFONU SAMOSTATNĚ Typ konektoru XLR, 6,35 mm Jack Speciální funkce Funkce ztlumení, ovládání hlasitosti Kompatibilní zařízení Zesilovač, Karaoke Machine, Reproduktor, Partybox, PA systém, Mixér poskytuje výjimečný zvuk s minimálním šumem a zkreslením díky kardioidnímu vzoru snímání, který izoluje hlavní zdroj zvuku a snižuje hluk na pozadí.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
850
 Kč
Akustická kytara OMB
Akustická kytara OMB
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám akustickou kytaru OMB klasická dřevěná kytara OMB v plné velikosti pro začátečníky pro dospělé. Udělejte si svůj herní zážitek na zcela nové úrovni zábavy s akustickou kytarou OMB. Tato kytara je navržena tak, aby zpochybňovala vaši fantazii a rozvíjela vaši kreativitu jako hudebník. Díky kombinaci technologie OMB a jejího krásného zvuku budete inspirováni k hraní jako nikdy předtím. Jednou z vynikajících funkcí této kytary je pedál OMB není součástí. Připojením k aplikaci přes Bluetooth můžete přizpůsobit každé kliknutí nebo tlačítko podle svých představ. Ať už chcete ovládat tempo, hlasitost, ztlumení nástrojů, výplň bubnu, záznam, spuštění / zastavení a další, pedál OMB ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Keyboard Casio CTK-671 - klávesový nástroj s mnoha funkcemi
Keyboard Casio CTK-671 - klávesový nástroj s mnoha funkcemi
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Casio CTK 671: Velmi dobrý stav, málo používané, hrané jen doma. 61 kláves s nastavitelnou dynamikou, 32-hlasá polyfonie, 348 zvuků včetně standardu GM, Paměť pro 10 uživatelských tónů vám umožní uložit si vlastní originální zvuky. 100 z přednastavených tónů jsou „Advanced Tones“, což jsou variace standardních tónů vytvořených programováním efektů (DSP) a dalších nastavení. 100 přednastavených rytmů + 4 uživatelské rytmy. Výběr ze 100 rytmů zahrnuje doprovody pro vše od rockových, popových až po jazz. Můžete také přenést data doprovodu z počítače a uložit až čtyři z nich jako uživatelské rytmy do paměti klávesnice. Nahrajete si až šest partů do paměti, spolu s jejich tóny, hlasitostí a dalšími parametry pro pozdější přehrávání. Realistickou souborovou hru lze také vytvořit ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
Raddy RF320 APP Control Rádio AIR, FM, VHF, MW, SW, WB
Raddy RF320 APP Control Rádio AIR, FM, VHF, MW, SW, WB
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Komplexní pokrytí: RF320 je výjimečné krátkovlnné rádio, které dokáže přijímat signály AIR, FM, VHF, MW, SW a WB a poskytuje vám tak komplexní pokrytí globálních zpráv, sportu, hudby, počasí a zábavy na cestách. Uživatelsky přívětivý design aplikace: Toto pokročilé zařízení podporuje připojení BT 5.0 pro systémy iOS, Android a HarmonyOS s dálkovým ovládáním aplikace. Aplikaci můžete použít k pohodlnému nahrávání oblíbeného pořadu, digitálnímu ladění pomocí numerické klávesnice, pojmenovávání kanálů a dalšímu pouhými několika klepnutími. Pokročilé ladění a ukládání stanice 955: RF320 má funkce automatického, poloautomatického a manuálního vyhledávání spolu s digitálním a manuálním lad... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 500
 Kč
Yamaha Tyros 4 nebo vyměním za jiné
Yamaha Tyros 4 nebo vyměním za jiné
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Funkce a technické údaje: 61 kláves FSX klávesnice a 128-note polyfonie Doprovod stylů poháněn SA2 a Mega hlasy (celkem 500 doprovod stylů) Super artikulace 2 hlasy pro maximální realismus Audio rek... (více v detailu)
Jihočeský kraj
24 000
 Kč
stereo zařízení, gramofon, magnetofon, MP3 záznam, nové
stereo zařízení, gramofon, magnetofon, MP3 záznam, nové
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
naprostá pecka, kazeťák, gramec,CD, prostě moderní retro:-) Auna NR-620. Multifunkční zařízení s CD přehrávačem, AM/FM rádiem, USB a SD vstupy, gramofonem a kazetovou mechanikou USB a SD vstupy pro přímé přehrávání MP3 z USB a SD nosičů Linkový výstup pro připojení externího zesilovače Funkce digitalizace – přímo z desek, CD nosičů a kazet na USB klíče a SD karty a zároveň z USB klíčů na SD karty a naopak Gramofon s tichým řemenovým provozem, rovným ramenem a vyměnitelnou přenoskou Integrované stereo reproduktory Dřevěná konstrukce s detaily připomínajícími 40. a 50. léta Porty: 1x USB vstup, 1x SD vstup, 1x 3,5 mm jack sluchátkový výstup, 1x ste... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
NABÍZÍM BLACKSTAR Live Logic MIDI USB pedál
NABÍZÍM BLACKSTAR Live Logic MIDI USB pedál
Před 5 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento lux midi pedál; fungl nový, nepoužitý, komplet balení Blackstar Live Logic je všestranný MIDI přepínač, pomocí kterého budete rychle a jednoduše ovládat MID zařízení, software či pluginy. MIDI over USB,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 600
 Kč
Reproduktory CREATIVE k PC (USB+3,5 jack)
Reproduktory CREATIVE k PC (USB+3,5 jack)
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám reproduktory v dobrém stavu k pc aktivní typ MF1675. Elegantní a kompaktní reproduktory Creative A50 poskytující dobrý a spolehlivý zvuk najdou jistě využití u většiny uživatelů především jako základní ozvučení počítače. Tento všestranně využitelný systém je ideální pro nenáročné uživatele vyžadující multimediální zvuk v kancelářském nebo domácím použití. Stereo reproduktory zabírají minimum prostoru, snadno ovladatelný systém je rovněž stylový díky vynikajícímu designu vyznač... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
269
 Kč
Ladička NS Micro Soundhole Tuner D’Addario USA:
Ladička NS Micro Soundhole Tuner D’Addario USA:
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
NS Micro Soundhole Tuner je chromatická ladička, kterou jednoduše umístíte do ozvučnice nástrojů. Je vhodná pro akustické kytary, ale i jiné akustické nástroje s tloušťkou přední desky nepřesahující 3,81 mm. Díky nenápadnému umístění lze ladičku na kytaře nechat i při vystoupení a také jí ne... (více v detailu)
Středočeský kraj
490
 Kč
Pioneer DJ DDJ-FLX6
Pioneer DJ DDJ-FLX6
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Konzole Pioneer DJ DDJ-FLX6. Top stav bez škrábanců a oděrků. Párkrát hraná doma, teď od Silvestra leží už jen v šuplíku. Vše naprosto funkční. DJ kontroler DDJ-FLX6 je nový čtyřkanálový MIDI kontrolér s integrovanou zvukovou kartou, navíc plně kompatibilní s DJ softwary Serato DJ Pro a Rekordbox DJ. Mixpult je nabitý novými funkcemi, jimiž ohromíte svoje publikum hned na první dobu, na první beat. Nové funkce vám umožní jednodušší mixování různých hudebních stylů, neb obohatit svoje DJ sety scratch efekty. Zcela nový Merge FXPřidejte do svých přechodů příběh a mixujte různé hudební styly mezi sebou. Nezáleží, jaké mají BPM nebo tóninu, můžete vytvořit zcela odlišné přechody kdykoli budete chtít. Jednoduše stiskněte nebo otočte tlačítko a začněte stavět masivní přechod. Jog Cutter - tvořte profesionální scratch efekty jednou rukou Zapněte Jog Cutter a jednoduše hýbejte jogem pro vytvoření zajímavých scratch efektů posledního Hot Cue pointu. FLX6 obsahuje 10 různých scratch efektů, kt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 999
 Kč
Yamaha DGX-650 Portable Grand
Yamaha DGX-650 Portable Grand
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Všestranný nástroj na zábavu, procvičování, koncerty a vše možné. Nespočet funkcí a zvuků jiných hudebních nástrojů, možnost uložit nahrané skladby přes USB. Skvělá odezva klaviatury, výborná kvalita zpracování.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
23 000
 Kč
2 v 1 - Bluetooth reproduktor + kempingová lampa
2 v 1 - Bluetooth reproduktor + kempingová lampa
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím starší ale funkční kempingovou lampu s integovaným Bluetooth reproduktorem. Provoz na vnitřní akumulátor. Stav viz foto. Popis výrobce: Platinet PDLSB01 je unikátní zařízení kombinující bezdrátový (bluetooth) reproduktor s LED lampičkou. Tuto zajímavou kombinaci umocňuje dotykové ovládání a 6 volitelných barev podsvícení s 3 úrovněmi intenzity. Vestavěný vizuální DISCO mód dokáže náhodně měnit barvu podsvícení v závislosti na změně rytmu. Pokud Vám nebude stačit streamování hudby přes Bluetooth, tak je k dispozici ještě integrovaná čtečka micro SD karet pro přehrávání skladeb v MP3 formátu nebo vstup 3,5 JACK pro připojení externích zdrojů. Díky přítomnosti mikrofonu Vám zařízení poslouží i jako bezdrátová bluetooth handsfree sada. Díky kvalitní baterii můžete využívat služeb tohoto bezdrátového multifunkčního zařízení po dobu až 2 hodin a následně pomocí přiloženého kabelu ji opět dobít přes USB port a nabíječku. Specifikace Výstupní vý... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
100
 Kč
Klávesy Yamaha PSR-E273 (keyboard)
Klávesy Yamaha PSR-E273 (keyboard)
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
prodám plně funkční klávesy, stav nových, důvod - myslela jsem si, že se naučím hrát bez učitele, což mi vůbec nevyšlo... Použito párkrát, mám natočené video s ukázkou plné funkčnosti cena v obchodě 4500 Klaviatura: 61 kláves Displej: LCD Generování zvuku: AWM Stereo Sampling Polyfonie: 32 Počet zvuků: 384 zvuků + 17 souprav bicích / SFX Efekty: 9 x Reverb, 5 x Chorus, 6 x Master EQ, 3 x Ultra-Wide Stereo, Panel Sustain Počet zabudovaných stylů: 143 Fingering: Smart Chord / Multi Finger Počet zabudovaných skladeb: 112 (vč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 200
 Kč
Dell Latitude 5510 ( 12 měsíců záruka )
Dell Latitude 5510 ( 12 měsíců záruka )
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Procesor Intel Core I5 10310U , Grafika Intel UHD , Display 15,6 Full HD IPS , HD 256GB SSD M2 , RAM 16GB DDR4 , Numerická česká podsvícená klávesnice , Win 11 Kategorie B Dell Latitude 5510 je podnikový notebook navržený pro profesionály, kteří potřebují spolehlivý a výkonný nástroj pro každodenní práci. Tento model nabízí kombinaci vysokého výkonu, bezpečnostních funkcí a ergonomického designu, což z něj činí ideální volbu pro firemní uživatele. Specifikace: Displej: 15,6 palců, rozlišení Full HD (1920 x 1080 pixelů), antireflexní povrch. Procesor: Notebook je dostupný s procesory Intel Core 10. generace, konkrétně od Core i3 až po Core i7 vPro, což umožňuje výběr podle potřeb a rozpočtu uživatele. Grafika: Integrovaná grafická karta Intel UHD Graphics nebo Intel Iris Plus Graphics (v závislosti na konfiguraci). Paměť: Až 32 GB DDR4 RAM (možnost rozšíření podle konfigurace). Úložiště: SSD disk s kapacitou až 1 TB (různé možnosti kapacity v závislosti na konfiguraci). Vstupy a výst... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 500
 Kč
NEHRANÉ klávesy Yamaha YPT 255
NEHRANÉ klávesy Yamaha YPT 255
Před 8 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám zánovní klávesy Yamaha. Kompletní balení, pouze vybaleno a hráno asi 2x 5 min. Celou dobu uloženy v krabici. Nechybí ani výukový program, nahrávací funkce či port AUX IN pro připojení externího audio zařízení. Díky kompak... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 800
 Kč
Marshall MG15CFX
Marshall MG15CFX
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kytarové tranzistorové kombo Marshall MG15CFX CARBON FIBRE SERIES. Na prvním kanálu najdete mód Clean a Crunch, na druhém OD1 a OD2. Novinkou je zabudování digitální efektové jednotky. V rámci nastavení máte možnost separátně ovládaného Reverbu s dvěma módy a pak volby mezi chorusem, flangerem, phaserem, octaverem a delayem, u kterého dokonce lze nastavit dobu prodlevy pomocí tap tempo spínače. Součástí této jednotky je navíc i ladička a systém, který umožňuje uložení n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 799
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hudební nástroje