NABÍZÍM TC Helicon Perform V

NABÍZÍM TC Helicon Perform V
Před 71 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Super stav, vynikající profi. efekt do studia a na koncerty. Nový 6800, já jej nechávám Za 4500. Za 700 přidám i originální midi pedál Switch 3. Perform-V je nový mikrofonní vokální procesor, který otevírá zcela nový svět možností výkonu. Počínaje aplikací Adaptive Tone pro automatické ovládání EQ, de-esser, gate a komprese, váš hlas vždy prořízne mix a zní skvěle za všech podmínek. Přidejte Reverb, Double a Echo studiové kvality, každý ve čtyřech různých sty... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 500
 Kč

Podobné inzeráty

NABÍZÍM TC ELECTRONICS VOICE LIVE 3
NABÍZÍM TC ELECTRONICS VOICE LIVE 3
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
TC-HELICON VOICELIVE 3 vokální procesor a kytarový efekt v jednom zařízení. Umožňuje využít harmonický processing a efekty nové generace a kytarová sekce zahrnuje všechny známé efekty i simulace kytarových aparátů. Součástí je také funkce loopování. Technické údaje: • Okolo dvaceti vokálních efektů, zvukových módů a dalších funkcí • Spousta kytarových ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 500
 Kč
Predám vocalizer TC Helicon VOICEWORKS
Predám vocalizer TC Helicon VOICEWORKS
TC Helicon VOICEWORKS procesor: Štvorhlasý procesor TC HELICON Intonačná korekcia, inteligentný harmo... (více v detailu)
Neuvedeno
NABÍZÍM TC helicon voicelive play
NABÍZÍM TC helicon voicelive play
Před 2 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám TC helicon voicelive play s nabíječkou, USB kabelem a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 600
 Kč
NABÍZÍM TC Helicon play acoustic + adaptér + cz manuál + switch 3
NABÍZÍM TC Helicon play acoustic + adaptér + cz manuál + switch 3
Před 3 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
TC Helicon Play Acoustic Kytarový multiefekt Multiefekt určený pro vokalisty hrající na akustickou kytaru. Play Acoustic nabízí celou řadu vysoce kvalitních efektů jako Mu-Mod, Delay, Reverb, Harmony, Double, Transducer, Tone, Hrad Tune/Correction, efekty pro akustickou kytaru, ladičku, Anti-Feedback pro použití s... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
NABÍZÍM Recordér TC Electronic Wiretap
NABÍZÍM Recordér TC Electronic Wiretap
Před 1 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám podlahový recordér TC Electronic Wiretap. Pedálový rekordér vhodný k okamžitému zaznamenávání hudebních nápadů. Wiretap Riff Recorder je miniaturní pedál s vestavěným rekordérem, který zaznamenává zvuk v kvalitě 24bit/44,1kHz a dokáže si zapamatovat až 8 hodin hudby. Díky tomu je zaznamenávání vašich nápadů, perfektních riffů nebo melodii vždy k dispozic... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 990
 Kč
NABÍZÍM Hughes & Kettner GrandMeister Deluxe 40
NABÍZÍM Hughes & Kettner GrandMeister Deluxe 40
Před 3 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Prodám lampový zesilovač Hughes & Kettner GrandMeister Deluxe 40 ve stavu nového zesilovače_nehraný, zakoupený u Thomann.de v roce 2022. Charakteristika zesilovače: - celolampový kytarový zesiloavač - výkon 40 wattů - Deluxe Tone Technologie - zcela nový zvukový design. Voicing kanálů byl provedený podle vlajkové lodi TRIAMP MKIII (TRIAMP byl vyhlášen jako nejlepší zesilovač na Musikmesse Frankfurt 2015). - Čtyři kanály: vyberte si mezi teplými čistými, klasickými crunch, pure brown sound pro sóla nebo riffy a dynamický moderní ultra-high gain distortion - možnost uložení zvuků do 128 předvoleb - Inteligentní Smart Rotary Controls: každou pozici potenciometru lze uložit a kdykoliv vyvolat - 128 zvuků pouhým stisknutím tlačítka. Pro ovládání je doporučený je MIDI footswitch FSM-432 MK III MIDI Board, který poskytuje okamžitý snadný přístup ke všem svým předvolbám - R... (více v detailu)
Kraj Vysočina
20 000
 Kč
NABÍZÍM M-Audio M-Track SOLO
NABÍZÍM M-Audio M-Track SOLO
Před 4 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Nevyžitý. M-Track SOLO a DUO jsou kompaktní zvuková rozhraní s exkluzivními předzesilovači Crystal™ společnosti M-Audio umožňují uživatelům kdekoli vytvářet zvuk studiové kvality. Perfektně se hodí pro živé přenosy, podcasty a hudební produkce. -kanálové USB audio rozhraní pro PC/Mac (kvalita zvuku 16 bit / 48 kHz) 1x combo vstup (XLR/TRS) s Crystal™ předzesilovačem (Mic/Line) Max gain: +54 dB +48V Phantomové napájení pro kondenzátorový mikrofon Nástrojový (line) přepínatelný vstup ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
890
 Kč
NABÍZÍM Hughes & Kettner Black Spirit 200
NABÍZÍM Hughes & Kettner Black Spirit 200
Před 3 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Prodám téměř nepoužívaný kytarový zesilovač Hughes & Kettner Black Spirit 200, zakoupený v roce 2020 včetně nožního přepínače Hughes & Kettner FSM-432 MK III. Specifikace zesilovače: - 200W, 4kanálový 1 x 12palcový kytarový kombo zesilovač - 12palcový reproduktor Celestion G12H-75 Creamback poskytuje klasický britský tón - Spirit Tone Generator znovu vytváří ikonické tóny zesilovače za 60 let - První zesilovač s regulací sag pro jemné doladění lampové komprese - Kanály Clean, Crunch, Lead a Ultra pokrývají rozsah od pískavě čistého po moderní metal s vysokým ziskem - Epický tón při jakékoli úrovni hlasitosti a s jakoukoli reproduktorovou skříní od ložnice až po arénu - Vestavěné připojení Bl... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 000
 Kč
Audio DJ Mixážní pult 5-kanálový 48V Bluetooth USB MP3
Audio DJ Mixážní pult 5-kanálový 48V Bluetooth USB MP3
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Partner pro ladění: Tento 5cestný mixážní pult je plně funkční a snadno se nastavuje a ovládá, podporuje přehrávání přes Bluetooth/USB, stereofonní vstup a výstup, nahrávání z počítače, výstup na monitor a připojení počítače jako zvukové karty, což vám nabízí řadu možností mixování. pětikanálový mixážní pult: Má tři stereofonní kanály a řadu nezávislých stereofonních zdrojových kanálů. Má vysoce citlivý potenciometr, který umožňuje přesně nastavit hlasitost signálu každého kanálu. Stereofonní vstup a výstup..: Tento mixážní pult má řadu rozhraní, například stereofonní kanálové vstupy a výstupy, a všechny mikrofonní vstupy jsou nízkošumové, takže získáte detailnější, vícevrstvý zvuk. Všestranné možnosti připojení: Má vestavěný modul Bluetooth, který lze používat bez kabelu pro připojení zvuku. Lze jej také připojit k různým zvukovým zařízením, zesilovačům, přehrávačům CD, počítačům, sluchátkům, hudebním nástrojům atd. a vy se tak budete cítit jako v profesionálním nahrávacím studiu. ... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 000
 Kč
NABÍZÍM Yamaha P-515
NABÍZÍM Yamaha P-515
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Yamaha P-515 je moderní digitální piano v minimalistickém designu, které je i přes kompaktní rozměry nabité spoustou skvělých funkcí. Nabízí více jak 500 zvuků, dřevěnou klaviaturu NWX, vynikající zvuky koncertních křídel z vlajkového modelu CFX, VRM technologii pro přirozený prostorový zvuk, propracované ozvučení i možnost propojení s iPadem nebo Bluetooth. P-515 obsahuje pečlivě zpracované zvuky dvou tradičních koncertních křídel Yamaha CFX a Viennese Bösendorfer. Kromě nich je k dispozici řada dalších rejstříků vhodných pro všechny hudební styly a nechybí ani 18 zvuků bicích souprav. Aby zvuk vynikl v každém prostoru, i na sluchátka, je toto piano vybaveno technologiemi Binaural Sampling a Stereophonic Optimizer. Ve spolupráci s dvoupásmovým stereo ozvučením a Twisted Flare Bass Port bassreflexem je zaručen prostorově přirozený zvuk, který nepost... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Predám vocalizer DIGITECH Vocalist VHM5
Predám vocalizer DIGITECH Vocalist VHM5
CHARAKTERISTIKA: Vocoder, harmonizér vokálny efektový procesor (DJ, transfer ...). VHM5 je schopný mnohých hlasov a generovať zbory z hlavného vokálu. Praktická pomôcka pre použitie na pódiu alebo v štúdiu s mimoriadnou kvalitou. Linkové vstupy, konektor pre mikrofón / XLR. Ovládanie cez klaviatúru alebo rozhranie / MIDI key... (více v detailu)
Neuvedeno
NABÍZÍM TC electronic Hyper Gravity - compressor
NABÍZÍM TC electronic Hyper Gravity - compressor
Před 11 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
prodám zánovní kompresor od t.c electronic, , velmi široká možnost navolit a upravit desítky druhů kompresorů a jejich parametry přes USB a aplikaci Tone Print. Vhodné pro "hračičky". Software TonePrint vám dává rozsáhlou kontrolu nad parametry. Vícepásmová komprese výrazně snižuje efekt „perlíku“ při vytáčení komprese, takže určité frekvence zůstávají méně komprimované a poskytují přirozenější zvuk. To pomáhá zmírnit pumpování, které slyšíte z většiny kompresorů (ale stále si můžete vybrat tento druh komprese, pokud chcete). A s menší celkovou kompresí ve všech frekvenčních pásmech přichází méně šumu. Můžete také například individuálně ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 100
 Kč
Ozvučovací technika pro malé i větší akce aktivní / pasivní
Ozvučovací technika pro malé i větší akce aktivní / pasivní
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám toto vybavení studia: Mixy Soundcraft Ui16R a CQ18T Allen Heath nebo Ui24R, ZED 10FX a Zi10 FF, SE Electronics X1-S Vocal Bundle a AKG Perception velká membrána , Karta SSL 2/2 ceny dohodou. Pro zpěváky doladění a vylepšení barvy vokálu: TC Helicon C1 Hardtune Corection 3000 Kč TC Helicon T1 Adaptive Tone and Dynamics 2300Kč Shure SE215 Sluchátka již použitelné jako in-ear pecky Natural 1800Kč ART MX822 Rack mix 8x stereo pro smíchání více kláves apod. 4200 Kč TOP stav ALTO LIVE 802 mix. pult s efektem 3900 Kč Behringer Tube Composer Vintage serie 2900Kč Behringer Powerplay Pro sluchátkový preamp/mix 1500 Kč Yamaha REV100 1900 Kč Reverbátor 1U Alesis 3630 comp/lim osvědčený model 1900 Kč Rack 3U 1000 Kč při nákupu 2 rack efektů 700 Radial Pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Hudební , vokální a studiová technika , efekty racky
Hudební , vokální a studiová technika , efekty racky
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám toto vybavení studia: Mixy Soundcraft Ui24R a Ui16R, SE Electronics X1-S Vocal Bundle a AKG Perception velká membrána , Karta SSL 2/2 ceny dohodou. Pro zpěváky doladění a vylepšení barvy vokálu: TC Helicon C1 Hardtune Corection 3000 Kč TC Helicon T1 Adaptive Tone and Dynamics 2300Kč Shure SE215 Sluchátka již použitelné jako in-ear pecky Natural 1800Kč ART MX822 Rack mix 8x stereo pro smíchání více kláves apod. 4200 Kč TOP stav ALTO LIVE 802 mix. pult s efektem 3900 Kč Behringer Tube Composer Vintage serie 2900Kč Behringer Powerplay Pro sluchátkový preamp/mix 1500 Kč Yamaha REV100 1900 Kč Reverbátor 1U Alesis 3630 comp/lim osvědčený model 1900 Kč Rack 3U... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
NABÍZÍM TC Electronic SENTRY
NABÍZÍM TC Electronic SENTRY
Před 23 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tenhle nois gate od firmy TC ELECTRONIC. Nepostradatelné krabička pro všechny, co hrají na aparáty s větším zkreslením. Díky technologii v téhle krabičce se dá odstraňovat šum v jednotlivých frekvencích, takže tolik nedochází k degradování původního zvuku. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 900
 Kč
TC Helicon Voicelive Touch - Nepoužívaný
TC Helicon Voicelive Touch - Nepoužívaný
Před 28 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
TC HELICON VOICELIVE TOUCH je unikátní vokální efektový procesor, který se odlišuje zejména pou... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 500
 Kč
NABÍZÍM Boss RV-6 Kytarový efekt
NABÍZÍM Boss RV-6 Kytarový efekt
Před 31 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám pedálový efekt typu Reverb. Disponuje velkým a otevřeným zvukem a všestrannými funkcemi. Má jednoduché ovladače pro rychlé vytvoření kvalitního zvuku, nové algoritmy ve studiové kvalitě, osm zvukových režimů, efekty: Shimmer, Dynamic, Delay a Reverb. Efekt podporuje mo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 490
 Kč
NABÍZÍM Prodám kytarové kombo Katana Artist MkII
NABÍZÍM Prodám kytarové kombo Katana Artist MkII
Před 35 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Vlajková loď rodiny Katana. Perfektní stav, upgrade na poslední verzi 2.00. Možnost editace na PC pomocí Boss Tone Studio for Katana MkII. 8 uložených presetů. Možnost Volume pedálu, externího přepínače nebo ovládání pomocí GA-FC (GA-FC-EX). Odpojitelný reproduktor a možnost použít jako zesilovač (hlavu) s jiným kabinetem s impedancí 16 nebo 8 Ohm. Vlastnosti: - výstupní výkon 100 W - reproduktor Boss Custom Waza 12" - 5 typů zesilovačů (Acoustic, Clean, Cruch, Lead, Brown), rozšířených ... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
NABÍZÍM Baskytarové kombo Fender Rumble 100/210.
NABÍZÍM Baskytarové kombo Fender Rumble 100/210.
Před 37 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám baskytarové kombo Fender Rumble 100/210. Reproduktory 2x10", tweeter, bass reflex. Výkon 100 W. Přepínač vstupu passive/active, funkce mid scoop, 4pásmový ekvalizér, CD vstup, efektová smyčka, sluchátkový výstup, XLR výstup včetně přepínače ground lift, vypínatelné LED podsvícení. Používáno během studia ZUŠ, velmi dobrý stav, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
NABÍZÍM BOSS ME-6
NABÍZÍM BOSS ME-6
Před 41 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Kytarový multiefekt. Obsahuje klasiku : compressor,overdrive,distortion,equalizer,noise suppressor,chorus,flanger,delay,reverb-všechny efekty zní naprosto přirozeně (žádná chemie). Mrkněte na odkaz na video cca od desáté minuty jsou ukázky jednotlivýc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 400
 Kč
NABÍZÍM TC electronic PLETHORA X3
NABÍZÍM TC electronic PLETHORA X3
Před 43 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám luxusní multiefekt TC electronic PLETHORA X3. 3 FX sloty s technologií TonePrints, až 127 vlastních pedalboardů, looper, bluetooth. Funkce MASH: přepínače ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 890
 Kč
NABÍZÍM TC Electronic - Brainwaves
NABÍZÍM TC Electronic - Brainwaves
Před 46 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám Pitch Shifter od firmy TC Electronic. Efekt je v dobrém stavu. Použil jsem ho j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
NABÍZÍM Jackson Audio Golden Boy Gitarový programovateľný overdrive
NABÍZÍM Jackson Audio Golden Boy Gitarový programovateľný overdrive
Před 47 dny - HUDEBNIBAZAR
Golden Boy Transparent Overdrive (navrhnutý v spolupráci s Joey Landreth) je najuniverzálnejší a najtransparentnejší overdrive, aký bol kedy vyrobený. Vynikajúci overdrive, excelentné možnosti nastavenia overdrive, 4 charaktery overdrive, 4 charaktery boostru, vinikajuci aj do štúdia na rôzne zvuky, od ... (více v detailu)
5 027
 Kč
NABÍZÍM Korg PA600 keyboard arranger 5 oktáv plus pouzdro volitelně
NABÍZÍM Korg PA600 keyboard arranger 5 oktáv plus pouzdro volitelně
Před 48 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento skvělý nástroj pro výuku i pro zábavu na různých společenských akcích. Kvalitní pianové i synth zvuky a moderní doprovody. • Vylepšený zvukový generátor RX (Real eXperience) a DNC (Defined Nuance Control) nabízí lepší, realistický a živý zvuk. • Velká interní paměť zvuků Factory PCM plus až 96 MB uživatelských PCM dat znamená mimořádný prostor pro zvuky té nejvyšší kvality. • Dva programovatelné přepínače a čtyřsměrový joystick zajišťují totální ovládání na různých úrovních definované artikulace zvuku (DNC). • Velký, jasný podsvícený TouchViewTM barevný TFT displej rozlišením 800x480. • Přehledný panel a intuitivní grafické rozhraní s novou funkcí Search pro snadné vyhledávání. Nové funkce pro práci s daty kopírování/vkládání, přejmenování a vymazání. • Více než ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
NABÍZÍM Roland TD - 10 V-Drums
NABÍZÍM Roland TD - 10 V-Drums
Před 49 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám zvukový modul pro bicí. Snadné použití pomocí šesti faderů, programování pomocí ikon a podsvíceného grafického LCD Bleskově rychlá odezva spouště pro neuvěřitelně přirozený pocit Úžasně přesná detekce rychlosti, polohy a rychlosti kniplu Polohové snímání umožňuje spouštění zvuků s mírně odlišným zabarvením v závislosti na umístění úderu bubnu Více než 600 zvuků bicích a 50 melo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry