NABÍZÍM Ladící mechanika Gotoh 35G1800-EN

Před 1 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám novou japonskou mechaniku GOTOH 35G1800-EN pro klasickou kytaru.Kolíčky z ebenu.Koupil jsem 2 různé mechani... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 900
 Kč

Podobné inzeráty

NABÍZÍM Ladící zamykací mechanika Graph Tech PRL-9721-C0
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Zamykací ladící mechaniku pro kytary typu Strat. Přesně model, který je v odkazu. Pro pravoruké kytary, staggered - odstupňovaná výška kolíku, unikátní přesné ladění, každá stru... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
NABÍZÍM Výroba klasické kytary
Přidáno včera - Pardubický kraj - HUDEBNIBAZAR
Dobrý den všem, nabízím případnému zájemci-začínajícímu kytarářovi nebo komukoli se zájmem o stavbu klasických kytar odprodej vybavení(přípravků, formy, materiálu, rozpracovaného nástroje atd.) včetně poskytnutí kompletního know-how a konzultací ke zvládnutí výroby prvotřídního nástroje. Jedná se o výrobu KLASICKÉ KYTARY - kytary s nylonovými strunami. Nejedná se z mé st... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
NABÍZÍM 3/4 klasická kytara STRUNAL
Přidáno včera - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám kvalitní klasickou kytaru STRUNAL 4855 české výroby s masivní cedrovou vrchní deskou, mahagonovou spodní deskou a luby, mahagonovým krkem, ligna... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 500
 Kč
NABÍZÍM Tacoma W-100 (Kiso Suzuki), made in japan!
Přidáno včera - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Vrámci redukce prodám jedinečnou kytaru Tacoma W-100 (alternativa k Martin D-18) vyrobenou v japonsku na začátku 80-tých let, v jedné z nejlepších dílen Kiso Suzuki. O japonské řemeslné tradici není sporu a v průběhu 70-tých a 80-tých let vyráběli velmi kvalitní kytary, které se rovnaly a některé i překonávali produkci amerických kytar, především Martin a Gibson. S korejskou a čínskou produkcí vůbec nelze porovnávat! Tento model je kopií Martin D-18 se smrkovou horní deskou a mahagonovými zády a boky. Sedlo je z kosti, ebenové kolíčky a šířka nultého pražce 43,5mm. Má masivnější krk (bez jakýc... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 500
 Kč
NABÍZÍM ESP LTD M-1 Custom ´87 Candy Apple
Přidáno včera - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
ESP LTD M-1 Custom ´87 Candy Apple Nová kytara a hraná jen dvou akcí. Výměna aktivního snímače na klasiku SEYMOUR DUNC... (více v detailu)
Olomoucký kraj
25 000
 Kč
NABÍZÍM Ibanez RG1XXV 25th ANNIVERSARY
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Ahoj, nabízím tuto výroční kytaru k 25ti letům modelu RG1 od Ibanez - 5000ks na světě. Kytara je z roku 2012 a myslím, že hraje více než dobře. Udělal jsem na ní změnu, původně to byla HSH sestava snímačů - přidám ke kytaře. Já osadil Seymoura duncan SH 4 set včetně poťáků a třícestného přepínače. tónová clona je push pull pro rozepnutí cívek. Přezbrojil jsem z důvodů, že pro mne je zvuk příjemnější. Co se týká krku, je OK příjem... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
17 500
 Kč
NABÍZÍM Gibson SG Special Faded
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám výše uvedenou kytaru, včetně kufru. Koupena od kytaristy Atari Terror někdy v roce 2008. Vyměněny ladící mechani... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
21 000
 Kč
NABÍZÍM Furch S 24-SR cut
Před 1 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám celomasivní superjumbo Furch z r. 2010. Tento tvar těla již dnes firma nevyrábí. Řada 24 byla předchůdcem současné druhé nejvyšší řady "Orange" a tomu odpovídají i použité materiály a zdobení. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
33 000
 Kč
NABÍZÍM Squier by Fender Telecaster Bigsby vibrato
Před 1 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám Squier by Fender Telecaster s Bigsby vitrátem. Aniversary model k 20 výročí značky. Barva černá perleť, lesk, pickguard bílý. Původní kobyla klasicky pevná, kterou přikládám. Snímače... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 900
 Kč
NABÍZÍM Kytarové kabely Monster Cable 4x
Přidáno včera - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám velmi kvalitní Monster Cable kytarové / basové kabely. Jsou naprosto skvělém stavu jako nové, nepoužité. 90 cm kabely jsou skvělé na propojení komponent v racku, nebo na připojení ke kytarové vysílačce mající klasický jack (line 6) či do kytarového pedal boardu. To co prodávám obsahuje: ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 299
 Kč
NABÍZÍM Cascha Classical Guitar 3/4
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám, klasickou kytaru v tříčtvrťové velikosti. Nástroj vhodný pro děti a úplné začátečníky. Přední deska nástroje je zhotovena ze smrku, zadní deska, luby a krk z okoumé. Hmatník z exotického dřeva kabukalli rozděl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
Klasická kytara YAMAHA GC32S NATURAL série: Concert Guitars
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Na prodej: Klasická kytara YAMAHA GC32S NATURAL série: Concert Guitars GC - ruční výroba - Japonsko Původní cena: 59000,- Viz odkaz: https://www.cmias.cz/klasicka-kytara-44-yamaha-gc-32s Stav viz ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 000
 Kč
NABÍZÍM Squier Stratocaster Affinity (Fender Upgrade)
Před 3 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám tento starší Squier Stratocaster Affinity. Kobylka, kameny, tremolo block, pružiny originál Fender. Ladící mechanika Fender Vi... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500
 Kč
NABÍZÍM Mechaniky Gotoh SG381-07 6L - zlaté
Před 6 dny - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Úplně nové zabalené, kupované z Thomanna - mohu doložit fakturu. Kvalitní mech... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 190
 Kč
NABÍZÍM Barber Gain Changer GCX limitka
Před 2 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Parádní butikový OD , mnoho info na webu takže se nebudu rozepisovat , pouze dodám , že toto je TOP verze od nejlepšího pedálu od Barber ( vyrobeno cca 200ks) , rozdíl oproti klasické verzi , jsou plynule volitelné středy ( klasika ma přepína... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Zánovní prémiová akustická celomasivní kytara FURCH OM
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nejvyšší řada FURCH Vinatage 3 OM-SR SB(Sunburst) s pevným nejlepším futrálem Hiscox Výkonná kytara s malým a úzkým tělem tvaru OM Povrchová úprava pololesk Typ tvaru kytary orchestrál(OM) Přední deska smrk Sitka Zadní deska a luby palisandr Zdobení okraje lubu rybí kost Krk mahagon Hmatník a kobylka eben Menzura 650 mm Počet pražců 20 Šířka nultého pražce 45 mm Nultý pražec TusQ Ladicí mechaniky Gotoh Hardware Nikl Kufr originál s logem Furch Hiscox OM... (více v detailu)
Olomoucký kraj
64 999
 Kč
NABÍZÍM Mosky Crunch Red - SLEVA
Před 4 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám dobře znějící kopii MI Audio Crunch Box, klasický chlupatý zvuk Marshall JCM 800 v kytarové krabičc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
NABÍZÍM Fender Telecaster Custom Build 2024 No. 21
Před 2 dny - Olomoucký kraj - HUDEBNIBAZAR
Dobrý den, prodám tohle jedinečné tele. Kytara nově postavena z originálních dílů, Fender reverzní krk, zamykací mechaniky Wilkinson, přepínač Fender, potenciometry CTS, poziční značky na horní straně vypáleny raznicemi, dvojtě lemované tělo z olše, barva Surf Green medium relic. Snímače speciálně navinuty na tuto kytaru panem Dronskim. Vybíralo se z čtyř různých druhů humbuckeru ke kobyle. Kobylkov... (více v detailu)
Olomoucký kraj
23 000
 Kč
NABÍZÍM Japonský kytarový kabel OYAIDE Pure Silver
Před 5 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Luxusní Japonský kytarový kabel Oyaide Pure Silver. Materiál: čisté stříbro. Stíněn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
NABÍZÍM Prodam kytarovy efekt - Vox StompLab 2G
Před 3 dny - Středočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodam kytarovy efekt - Vox StompLab 2G koupeno: 04/2021 stav: pouze vybaleno, nikdy nepouzito, v originalnim obalu Specifikace: Funkce Ovládání 2x Footswitch, 1x Expression Pedal, Category, Gain, Level, Edit, Effect Type (Up/Down) Provoz na baterie Vlast... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 490
 Kč
ESP LTD SN-1000W RW
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Velmi pekná a výborně znějící kytara z nejvyšší řady kytar LTD. Vybavena snímači Seymour Duncan SSL-3 / Seymour Duncan SSL-3 / Seymour Duncan TB-14. Původní tremolo vyměněno za nové a mnohem lepší Go... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 900
 Kč
NABÍZÍM Mechaniky Fender Roadworn Guitar Machine Heads - Aged
Před 5 dny - Ústecký kraj - HUDEBNIBAZAR
Nikdy nevyužité, nové Fender mechaniky ve variantě relic/aged.
Ústecký kraj
790
 Kč
NABÍZÍM %SLEVA% Ibanez QX54QM-BSM Blue Sphere Burst Headless kytara
Před 2 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
% víkendová sleva% Due to reduction of my guitar collection, selling this great sounding and cool looking Headless guitar. I would prefer not send by Post or Courier ------------------------------ "Na prodej: Skvěle znějící a stylová bezhlavá kytara – Stále v záruce! Prodávám kvůli zmenšení mé sbírky kytar. Tento kousek nejen skvěle hraje, ale i fantasticky vypadá. A navíc je stále v záruce, takže máte jistotu bezpečného nákupu -------------------------------- please contact me via whatsapp : 605241449 Ovládání : Hlasitost, Tónová clona Přepínač : 5-ti polohový, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 500
 Kč
NABÍZÍM Kufr pro klasickou kytaru
Před 6 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám kufr na klasickou kytaru 103x 38cm. Hezký stav, lehký, vintage styl.
Hlavní město Praha
800
 Kč
Kvalitní celomasívní česká kytara FURCH D-SR Vintage 2
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Celomasivní Furch D 34-SR( nové označení Vintage 2) RV 2014 Vysoce kvalitní materiály třídy AAA Unikátní výrobní a konstrukční technologie zahrnující inovativní ladění přední desky, revoluční konstrukční řešení kytarového krku Furch CNR System® a vysoce rezonanční povrchovou úpravu s plnými póry a ručně rozleštěným lesklým lakem Stylový vintage vzhled podtržený ozdobnými prvky z rybí kosti, abalone, bílé perleti, umělé slonoviny a želvoviny Šíře nultého pražce 43 mm Typ tvaru kytary D-6 Přední deska smrk sitka Zadní deska a luby indický palisandr Hmatník a kobylka eben Ladicí mechaniky Gotoh SE700 patina zlata Struny Elixir Nanoweb 13-58 nebo ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
44 999
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry