MOOER Micro PreAmp 012 - Fried-Mien

Prodáno
Kraj Vysočina
Koupeno na katary.cz 8/2023. Pouze vyzkoušeno a dál nevyužito. 100% stav
Kraj Vysočina
1 250
 Kč

Podobné inzeráty

NABÍZÍM TC Electronic Hall of Fame Mini Reverb
Před 3 dny - Kraj Vysočina - HUDEBNIBAZAR
Prodám Hall of Fame Mini od TC Electronic. Nastavení je možné upravovat pomocí aplikace TonePrint (ke stažení zdarma... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 650
 Kč
NABÍZÍM prodám/výměna Victory Kraken V4 Preamp
Před 2 dny - Karlovarský kraj - HUDEBNIBAZAR
Koupený zde na bazaru, za mě jen vyzkoušený, nesedl mi zvukově, posílám dále do světa. Originální balení, power supply součástí. Preamp ve formátu pedálu. Dá se zapojit jako normální pedál do input zesilovače, a dá se také rovnou do efektové smyčky, přičemž s možností použití preampu zesilovače.... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 500
 Kč
NABÍZÍM Vyměním Korg Toneworks AX 10B
Před 3 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Vyměním baskytarový procesor Korg Toneworks AX 10B. NA internetu spousta recenzí. Zajímá mě buď nějaký overdrive/distortion nebo jinej procesor a nebo vlas... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Zynthian V4
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k prodeji či zajímavé výměně tuto všestrannou mašinku postavenou na systému kapesního PC Raspberry Pi... Součástí nabídky je 16 GB microSdHc s nainstalovaným nejnovějším ofiko firmware, originálním adaptérem a boxem... Posílám dál neboť nemám d... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 500
 Kč
ZAKLÍNAČ DIVOKÝ HON PS5
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám pribehove skvelou hru na PS5 . Hra jednou zasunuta do zarizen... (více v detailu)
Středočeský kraj
330
 Kč
GOD OF WAR PS4/PS5
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám pribehove skvelou hru na PS5 . Hra jednou zasunuta do zarizen... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Lego 71044 - Vlak a nádraží Disney
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám úžasný set Lego 71044 - Vlak a nádraží Disney. Nové, originálně zabalené, 100% stav. Osobní předání možné na trase Český Těšín, Olomouc, Brno, po dohodě a troše trpělivosti i v Praze. Sada obsahuje s 5 unikátních figurek hrdinů Disneyho příběhů - Myšáka Mickeyho, Myšku Minnie, Chip s Dalem a Goofyho. LEGO vlak je vybaven motorizovanou parní lokomotivou s tendrem, vagonem pro cestující a luxusním vagonem, a navíc s oválnou tratí a ikonickým ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 400
 Kč
Sourozenecký dvojkočár Thule Urban Glide 2
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Zdravím, posíláme dál náš kočárek, který s náma strávil krásné dva roky. Kupovali jsme ho v zánovním stavu, jsme tedy už druzí majitelé. Celkové stáří 5 let. Vždy jsme o něj pěčovali. Kluky máme dva roky od sebe, tak jsme ho použivali především na dovolené a výlety, než jsme překlenuli dobu, kdy ten starší přestal jezdit v kočárku. Od té doby, to už jsou další dva roky a kočár nám leží v garáži nevyužitý. Do třetího dítete již nepůjdeme, tak nasta... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
QLED 4K UHD Smart tv Samsung QE50Q64T úhlop. 127cm
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám QLED 4K UHD Smart tv Samsung QE50Q64T úhlopříčka 127cm Včetně dálkového ovladače a napájecího kabelu. Výborný a plně funční stav. Smart DVB-T2 Wifi Youtube Netflix Voyo Max Disney O2 TV a podobně. Tento televizor získal certifikaci od poskytovatele České Radiokomunikace a.s. a je tak otestován pro příjem nového DVB-T2 (H.265/HEVC) vysílání v ČR. 4K QLED televize s rozlišením 3840×2160 o úhlopříčce 127 cm (50""), HDR, tuner DVB-T/T2 (HEVC/H.265)/C/S/S2, Wi-Fi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, přehrávání z USB, záznam vysílání na USB, Timeshift, hlasové ovládání (AJ), webový prohlížeč, O2 TV, Netflix, Skylink Live TV, HBO GO, Skylink Fastscan, dekodér Dolby Digital Plus. Připojení: 3× HDMI (1× 2.1), 2× USB 2.0, 1× LAN, 1× kompozitní vstup, 1× optický audio výstup, 1× Cl+ (1.4). Obrazovka/displej Úhlopříčka: 127 cm (50"") Rozlišení: 4K Ultra HD (3840×2160) Typ podsvícení: Edge LED + lokální stmívání Supreme UHD Dimming Další vlastnosti: index kvality obrazu PQI 3200, vysoký dynamický ... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 000
 Kč
Wild Hearts ps5
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dohráno posílám dál . Disk ve 100% stavu
Jihomoravský kraj
350
 Kč
Ghost of Tsushima PS5 directors cut
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dohráno na 100% tak posílám dál :) Výborná hra! Preferuji osobní p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Sluchátka Sony ,Behringer,
Před 19 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám sluchátka,Behringer HPS5000,Sony MDR.Pouze vyzkoušeno 100% stav. Cena 250Kč/ks.
Olomoucký kraj
250
 Kč
Fitness náramek, hodinky a krokoměr LP715(g)
Před 18 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Na Aliexpressu jsem koupil Xiaomi Mi band 8 za 30€ a poslali mi tohle. Příště si dám lepší pozor a všem kdo si to přečtou, dejte si bacha na podvodníky z Číny, Aliexpress to neřeší. Moc jsem toho o tom nezjistil, jen že to rozhodně není Xiaomi. Nepoužil jsem ho, jen nabil a nechal na stole. Na nabití myslím vydržel na stole asi týden. Třeba někomu nenáročnému udělá radost. Mě to tak naštvalo, že ho nechci už ani vidět. Dám dál za symbolickou cenu. Platí pro všechny moje inzeráty: Inzerát je aktuální, pokud ho vidíte, takže se na to nemusíte ptát. Pokud vidíte v názvu "REZERVACE", znamená to, že má někdo vážný zájem a komunikuji s ním o prodeji, ale ještě nezaplatil. Pokud je v názvu "PRODANO" znamená to, že je zboží zaplaceno a tedy i prodáno, a nechávám zde inzerát ještě cca 14 dní od prodeje, aby si kupující mohl po doručení ověřit, že dostal to, co bylo v inzerátu napsáno. Záruka na funkčnost je vždy minimálně 1 měsíc pokud není uvedeno jinak. Pokud budete s obchodem spokojeni, bu... (více v detailu)
Olomoucký kraj
88
 Kč
iPhone 6 64GB. Baterie : 96%. Plně funkční.
Před 19 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den. Prodám mobilní telefon : Apple iPhone 6 64GB - Gold Kondice baterie : 96% Velmi vhodný pro dítě jako první telefon iPhone. (Minimálně mu určitě jednou spadne na zem) Ihned k dispozici na Praze 10 - Malešice Stav telefonu : Zachovalý, použitý, ale plně funkční, včetně Wi-Fi, atd. Display 100% stav. V telefonu není a ani nikdy nebyl účet iCloud, ani jsem ho v tomto telefonu vůbec nepoužíval. Není blokován na operátora. Tlačítko Home Button je 100% spolehlivé. Telefon je i kompletně vyčištěný. Telefon nemá žádné otlučeniny. Vždy nošen v pouzdře. iOS 12.5.7. bez jakéhokoli sekání, či zamrzání. Přikládám i nová nepoužitá sluchátka (headset). Důvod prodeje je přechod na novější model. Balení obsahuje dos... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Dámské nepromokavé botasky TH vel. 38 P:C:2600,-
Před 21 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám 3x obuté značkové boty na vyšší platformě.Na mne vysoké posílám dál. Včetně krabice, lehounké 100% stav. Originál Tommy Hi... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 500
 Kč
NABÍZÍM MOOER 012 Micro Preamp US Gold 100
Před 47 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám kytarový preamp MOOER 012 Micro Preamp US Gold 100 (Fried-Mien), vychází z Friedman BE-100, 2 kanály, simulace reproboxů, stav jak nový - nepoužitý, kompletní bale... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 250
 Kč
LEGO Ninjago VZÁCNÉ, ORIGINÁLNÍ figurky
Před 56 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Figurky jsou v 100% stavu, pro více info, zašlu i detailní fotky. Figurky jsou uložené v zip sáčcích. V... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
NABÍZÍM Mooer MAB2 Micro ABY Channel Switch MK II kytarový efekt
Před 74 dny - Plzeňský kraj - HUDEBNIBAZAR
Minimálně používané - bezvadný stav.
Plzeňský kraj
850
 Kč
Zadní brzdové třmeny Fabia III, Rapid, vyzkoušené
Před 744 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám použitý hliníkový zadní brzdový třmen levý nebo pravý z trojkové Škody Fabie. Pasují i na Rapida. Originál, najeto pouze 62275 km, velmi dobrý stav. Průměr pístku 38 mm - pasuje na všechny modely s tímto průměrem. Pasuje také na jedničkovou a dvojkovou Fabii, která má pouze nepatrný vzhledový rozdíl. Třmeny jsou ve 100% stavu. Před uložením do skladu byly důkladně zkontrolovány a vyzkoušeny. Pístek se vysouvá, jde zašroubov... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 300
 Kč
NABÍZÍM Nord Stage 2 EX 88 kláves - Top stav
Před 128 dny - Jihočeský kraj - HUDEBNIBAZAR
Plánuji upgrade na 3. Tož posílám svoji Nord Stage 2EX 88 do světa. Kromě odřeniny v pravém horním rohu (viz foto) Top stav. Přidám zdarma starý soft case (nutno však vyměnit zip!). Cena 54tis. Pořizoval jsem za 95tis., plus case 6,5tis. Je to luxusní koncertní nástroj. Zvuk se skvěle pojí s kapelou, prosadí ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
54 000
 Kč
NABÍZÍM MOOER GE 300
Před 85 dny - Zlínský kraj - HUDEBNIBAZAR
Prodám kytarový multiefekt MOOER GE 300 GE300 představuje vlajkovou loď společnosti MOOER. Kombinací digitálních předzesilovačů, technologie TONE CAPTURE a polyfonického synth modulu s 3 hlasy přináší univerzální zvuky pro jakýkoliv žánr. Pedál obsahuje 2 jádrový DSP procesor s detailním charakterem pro delay, reverb, modulační efekty a simulace zesilovačů. Zároveň zařízení přináší kompl... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 500
 Kč
NABÍZÍM Eden WP100 Bass Preamp "The Navigator"
Před 180 dny - HUDEBNIBAZAR
Predam legendarny Eden WP100 Bass Preamp "The Navigator" vyrobeny este v pôvodnej fabrike v Montrose. Na vstupe jedna 12AX7 tube. Made in USA. Racko... (více v detailu)
22 481
 Kč
NABÍZÍM BLUE MICROPHONES Baby Bottle SL
Před 128 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Predam v original krabici, 100% stav. Baby Bottle SL je profesionální kondenzátorový mikrofon od Blue Microphones vhodný pro nahrávání vokálů, akustických nástrojů nebo perkusí. Skvěle pracuje s akustikou místnosti, redukuje okolní ruchy a šumy, a nabízí vám krystalický čistý signál s nulovým zkreslením a teplým vintage zvukem. který můžete znát z nahrávek minulých dekád. Stejně jako ostatní mikrofony od této značky disponuje kvalitním zpracováním a stylovým retro designem, takže bude skvěle vypadat i na kameře. Baby Bottle SL se řadí na trhu s mikrofony k bestsellerům a stojí za zvukem ne jedné známé nahrávky. Uvnitř odolné konstrukce se nachází kondenzátorová pozlacená kapsle Mylar s mosaznou mřížkou a kardioidní směrovou charakteristikou. Mikrofon je ideální pro nahrávání vokálů a akustických nástrojů, dále ho ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 000
 Kč
NABÍZÍM Mooer Micro Preamp 009 Blacknight
Před 204 dny - Hlavní město Praha - HUDEBNIBAZAR
Prodám tenhle pedálový simulátor/distortion, 2 kanály, simulace reproboxu.
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Převod VHS kazet, Hi8 , 8mm filmů, MiniDV, Digital8 do PC
Před 1426 dny - HYPERINZERCE
Převod přepis, digitalizace: Videokazety a kamerové pásky, VHS, VHS-C, Hi8, MiniDV, 8mm, Digital8 na HDD (pevný disk počítače či externí přenosný disk), Flash disk jako Mp4 a Mpeg2 formát. Dále možnost dodání jako Video DVD (DVD) Digitalizace a videopřepis VHS kazet provádíme na kvalitních videorekordérech s použitím profesionálního zařízení jako je digitální převodník Canopus. (žádné USB k... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Hudba a hry